15 ok a Jetpack használatához a WordPressnél 2020-ban

Szükségem van JetPackre a WordPresshez? 15 ok, amiért a Jetpack-et 2018-ban kell használni

Mi történik, amikor a WordPress.com mögött álló emberek összegyűlnek egy WordPress bővítmény létrehozásához? Kapsz Jetpack.


A Jetpack több mint 5 millió aktív telepítéssel úgy lett kialakítva, hogy mindenki számára elérhető plugin legyen a WordPress-t használó emberek számára, szakértelmüktől függetlenül. Gondolj rá, mint egy-egy-egy bővítményre, amelynek jellemzői a teljesítményjavításoktól, a biztonsági protokolloktól, a téma testreszabásáig és még sok másig terjednek.

Azok a személyek, akik újak a WordPress-ben, használhatják a Jetpack webhely-statisztikáit, kapcsolatfelvételi űrlapját és más hasznos modulokat – anélkül, hogy külön-külön telepítenie kellene az egyes szolgáltatásokat. Ráadásul az energiafelhasználók kihasználhatják olyan funkciók előnyeit, mint a kapcsolódó hozzászólások, a lusta betöltés és a CDN – mindezt ingyen! Bár a Jetpack prémiumra való frissítés még több hasznos funkciót kínál a Google elemzéséhez, a hirdetéshez, a prioritási támogatáshoz és még sok máshoz.

Ezt a cikket eredetileg 2013-ban tették közzé 10 ok, amiért a Jetpack-et kell használnia a WordPresshez. Öt évvel később frissítjük ezt az útmutatót a Jetpack által kínált 15 legjobb funkcióval – és miért kellene ezeket használni a WordPress webhelyén.

Mielőtt elkezdené, hasznos lenne megismerni a Jetpack „funkcióinak” néhány szinonimáját. A moduloktól a „beállításokig” és a „szolgáltatásokig” egészen a tartományig terjednek. A cikk fennmaradó részében szinonimáinkat „modulokra” és „szolgáltatásokra” szűkítjük.

Menjünk tovább!

Contents

1. Ingyenes tartalomszolgáltatási hálózat (CDN) a WordPress számára a Photon segítségével

fotonmentes tartalomszállítási hálózat a jetpack által

Az első olyan szolgáltatás, amelyre eszünkbe jut, a Jetpack által biztosított ingyenes tartalomszállítási hálózat. Más CDN szolgáltatókkal ellentétben a Jetpack Photon CDN nem igényel regisztrációt, korlátlan CDN sávszélességet biztosít és teljesen ingyenes – egész életre!

Ki használja a Fotont??

Röviden, mindenki. Akár energiafelhasználó, akár kezdő felhasználó, vagy valaki, aki még csak indul; a CDN használata drámai módon meggyorsítja webhelye betöltési idejét. Ez háromszoros előnyt jelent:

 1. A Google jobb SEO pontszámokkal jutalmazza a gyorsabb webhelyeket. Gyorsabban rangsorolja a cél kulcsszavait.
 2. Menti a szerver sávszélességű erőforrásait; mivel a képeket a foton tartalomszolgáltató hálózatról szolgáltatják.
 3. A gyorsabb weboldal kellemes látogatói élményt eredményez. Ez viszont növeli a konverzió esélyét – legyen szó e-mail regisztrációról, e-könyv letöltésről vagy valami olyan egyszerűről, mint társadalmi megosztás!

Hogyan engedélyezhetem a Jetpack Photon alkalmazást?

jetpack-CDN-lusta-load-képek

A Photon CDN és a Lazy betöltődik a modulhoz a Jetpackből

Csak annyit kell tennie, hogy engedélyezze a Photon modult a Gyorsítsa fel webhelyét beállítások, a következő alatt találhatók: WordPress Irányítópult> Jetpack> Beállítások> Írás lap.

2. Képek lusta betöltése a WordPress programba

lusta betöltése képek illusztráció egy disznó segítségével

A Lazy Loading egy olyan szolgáltatás, amely megemlítést tett minden hiteles WordPress teljesítmény-optimalizálási üzenetben. Látja, a lusta rakodás mögött az ötlet egyszerű. Csak akkor töltse be a képet, amikor a látogató látja.

Ennek kettős előnye van.

 1. Az egyik: a webhely gyorsabban töltődik be, mivel a webhely oldalmérete csökken. Ez viszont jobb SEO-t és alacsonyabb sávszélességet igényel a szerver helyén.
 2. thA második előny közvetlenül a végfelhasználó számára előnyös, mivel sávszélességét megtakarítja.

Hogyan lehet a lusta rakodással megtakarítani a mobil sávszélességet??

Tegyük fel, hogy Samantha a „legjobb divatos WordPress témákról” szóló cikket böngészi telefonján. Amikor Samantha megnyitja a weboldalt, az oldal mind a 25 képet egyszerre tölti be.

Ha azonban a lusta betöltés engedélyezve van, akkor csak a nézetablakban látható képeket töltik be. A többi kép csak akkor kerül betöltésre, ha Samantha lefelé görgeti őket. Így Samantha végül megtakarítja értékes mobil sávszélességét, miközben egy szuper-karcsú weboldalt élvez.

Ki használjon lusta terhet??

Megint mindenki!

Hogyan engedélyezhetem a Jetpack lusta terhelését?

Ez a modul közvetlenül a foton modul alatt található. Csak kapcsolja be, hogy engedélyezze!

3. Feliratkozás az új hozzászólásokra e-mailben a WordPress alkalmazásban

iratkozz fel és kövesse a WordPress blog jetpack-jét

Ez egy személyes kedvenc. A Jetpack számos vonzó funkcióval rendelkezik, amikor a látogatók elkötelezettségét látják el. Ezzel kezdve egyenként fedjük le őket.

A Jetpack e-mail előfizetési funkciója lehetővé teszi a látogatók számára, hogy e-mailben feliratkozzanak blogbejegyzéseire. A következőként jelenik meg: Kövesse a Blogot gomb. Azokat, akik rákattintanak, felkérjük, hogy osszák meg e-mail címüket, hogy feliratkozzanak vagy „kövessék” blogjadat.

Ezen felül használhatja a Kövesse a megjegyzéseket funkció, amely lehetővé teszi az olvasók számára, hogy e-mailben feliratkozzanak blogja megjegyzéseire.

Ha új bejegyzés kerül közzétételre vagy új megjegyzés közzétételére, a követői e-mailt kapnak, amelyben hivatkoznak a hozzászólásodra / megjegyzésedre.

Milyen előnyei vannak a Jetpack előfizetéseknek?

Nos, a kezdőknek nem kell e-mail szolgáltatót (ESP) használni, mint például a MailChimp. Még akkor is, ha az e-mail listája növekszik, nem kell fizetnie az e-maileket. Ne felejtse el, hogy az örökre ingyenes tervvel rendelkező ESP-k általában korlátozják az előfizetők számát vagy a havonta küldött e-mailek számát – ahogy kellene! (Enni kell, nem?)

Ugyanakkor a Jetpack modul használatával nem küldhet egyedi e-maileket (azaz üzenet közzététele nélkül) előfizetőinek. Ekkor kellett regisztrálnia az ESP-t.

Ki használhat előfizetéseket??

Tényleg függ. Azok az emberek, akik egyszerűen csak az írásukra, és nem az e-mail listájuk bővítésére akarnak koncentrálni, választhatják ezt a modult. Ha azonban az első naptól kezdve komolyan veszi az e-mail listáját (nagyszerű, ha igen!), Akkor elkezdi használni egy ingyenes ESP-t, például a MailChimp.

Hogyan engedélyezhetem a Jetpack blog előfizetéseit?

Feliratkozás a Jetpack blogjára és megjegyzéseire

Feliratkozás a Jetpack blogjára és megjegyzéseire

Menjen az Előfizetések modulhoz a WordPress Irányítópult> Jetpack> Beállítások> Vita lap.

4. A WordPress Site Uptime és Downtime Monitoring

A WordPress webhely üzemidejének és állásidejének figyelése a jetpack által

A Jetpack állásidő-figyelő funkciója rendszeresen figyeli a webhelyet, és e-mailben értesíti Önt, ha állásidő van.

Nem csak, hogy továbbra is figyelemmel kíséri, és e-maileket küld Önnek, emlékeztetve arra, hogy webhelye még mindig nem működik. Végül, amint a webhely visszatér online – a Jetpack újabb visszaigazoló e-mailt küld, amelyben tájékoztatja Önt, hogy webhelye újra online!

Teljesen szeretem ezt a funkciót – főleg mivel ez segített nekem vitatkozni és teljes visszatérítést szerezni a WordPress tárhely szolgáltatótól. Csak annyit kellett tennem, hogy megosztottam a beérkező levelek mappájának képernyőképeit, és a bammal együtt kellett feldolgozniuk a visszatérítést!

Ki használhatja a megfigyelést??

Mindenki! Hacsak természetesen nem egy prémium webhely üzemidejű figyelő eszközét használja, és nem akar további kiegészítőt telepíteni.

Hogyan engedélyezhetem a Jetpack állásidő figyelését?

jetpack-leállás-monitorozó

Leállási figyelő modul a Jetpack-től

Egyszerűen kapcsolja be a Leállási idő figyelési opciót a alatt WordPress Irányítópult> Jetpack> Beállítások> Biztonság lap.

5. Kapcsolódó hozzászólások a WordPresshez

kapcsolódó hozzászólások a jetpackban

A Kapcsolódó hozzászólások szolgáltatás a WordPress webhely minden egyes hozzászólása után automatikusan javasolja a kapcsolódó tartalmat. Ez egy nagyszerű módszer a látogatók elkötelezettségére, a webhelyen töltött idő javítására és (bizonyos mértékig) a visszafordulási arány csökkentésére.

De várjon, van egy probléma:

Ezen kapcsolódó álláshelyek kiszámítása azonban erőforrás-igényes feladat. A probléma megsokszorozódik, ha több kategória és címke, valamint mindegyik alatt több üzenet található. A kapcsolódó álláshelyek kiszámítása egyre inkább a CPU-igényes. Csatlakoztassa mindezt egy megosztott tárhely-környezetbe, és kapsz egy magadnak egy „erőforrás-megsértési” e-mailt, vagy ami még rosszabb – fiókjának felfüggesztése.

Szóval mi a javítás? Jetpack természetesen!

A Jetpack ezt a komplex, CPU-igényes számítást teljes egészében a felhőbe tölti le, és a kész eredményeket – azaz a kapcsolódó hozzászólásokat – visszaküldi a WordPress oldalunkra. Mindezt ingyen !. A kapcsolódó hozzászólások megjelenését (képpel vagy anélkül, kivonattal stb.) Tovább testreszabhatja a WordPress Customizer segítségével.

Ki használjon kapcsolódó hozzászólásokat??

Gondosan szervezett taxonómiájú blogok, elegendő hozzászólással és oldallal az egyes címkék és kategóriák alatt. Ne használjon Kapcsolódó hozzászólásokat, ha csak maroknyi bejegyzés van a webhelyén. Ilyen esetben azt javasolnám, hogy manuálisan kapcsolja össze a tartalmát.

Hogyan engedélyezhetem a Jetpack-nal kapcsolatos hozzászólásokat?

Egyszerű! Csak váltson a Kapcsolódó hozzászólások lehetőségre a alatt WordPress Irányítópult> Jetpack> Beállítások> Forgalom lap.

6. Végtelen görgetés a WordPress programban

végtelen görgetés wordpress hozzászólások jetpack

A Végtelen görgetés olyan szolgáltatás, amely automatikusan betölti az új üzeneteket az oldal frissítése nélkül, miközben a látogató az aktuális üzenet aljára görget. Hasonló Kapcsolódó hozzászólások, ezt a funkciót a látogatók elkötelezettségének és a webhelyen töltött idő növelésének a célja.

Ezenkívül a Jetpack lehetővé teszi a következő üzenetek betöltésének beállítását. Beállíthatja például, hogy automatikusan betöltsék őket – a téma / felhasználói viselkedésnek megfelelően. A „további olvasás / betöltés” ​​gombbal a látogatókat is megjelenítheti, amelyre kattintva betölti a következő üzenetkészletet.

Ki használhat végtelen tekercset?

Bárki, aki néhány hozzászólást közzétett a WordPress webhelyén, használhatja ezt a funkciót. Erősen ajánlott a hír és a média blog.

Hogyan engedélyezhetem a Jetpack végtelen görgetését?

Végtelen görgető modul a Jetpack-től

Végtelen görgető modul a Jetpack-től

Engedélyezheti ezt a beállítási űrlapot a Téma fejlesztések beállítás található a WordPress Irányítópult> Jetpack> Beállítások> Írás lap.

7. Hozzon létre egy kapcsolattartási űrlapot a WordPress-ben

kapcsolatfelvételi űrlap illusztrációja jetpack

Ez a Jetpack modul lehetővé teszi az egyedi mezőkkel létrehozott kapcsolati űrlapok létrehozását közvetlenül az alapértelmezett WordPress szerkesztőből. Egy kattintással közvetlenül beillesztheti és testreszabhatja a kapcsolattartó űrlapokat a WordPress szerkesztőből.

Ki használhatja a kapcsolatfelvételi űrlapot??

A legtöbb weboldalnak könnyen használható kapcsolatfelvételi űrlapnak kell lennie, különösen, ha ügyfelekkel foglalkozik. Tehát bárki, aki még nem használja a kapcsolatfelvételi űrlap pluginjét a WordPress webhelyén.

Hogyan engedélyezhetem a Jetpack kapcsolattartási űrlapokat?

A Jetpack kapcsolattartási űrlap közvetlenül a WordPress szerkesztőből beillesztve

Jó hír – ez a modul alapértelmezés szerint engedélyezve van a Jetpackben.

8. A hozzászólások közzététele e-mailben a WordPress-ben

közzéteszi a wordpress hozzászólásokat e-mailben a jetpackben

Képzelje el, hogy távoli helyen van és te van egy cikk közzétételére a WordPress webhelyén. A médiagazdag webhelyek, például a WordPress szerkesztő, nem töltődnek be a lassú internetkapcsolat miatt. A közelben nincs WiFi kávézó. Úgy tűnik, csak működik az e-mail. Alig van elegendő internet sebessége az e-mail küldéséhez.

Itt áll a Jetpack hozzászólások e-mailben funkció hasznos. Ez egy külön e-mail címet ad Önnek, amelyet közzé kell tennie a WordPress blogjában. Aktiválás után e-mailben elküldheti e-mail címére ezt a címet, és azt közzéteszi a blogjában.

Hogyan működne? Egyszerű. Az e-mail tárgya a bejegyzés címe, az e-mail szöveg a blogbejegyzés tartalma lesz. Emellett további információkat is küldhet, például kategóriákat, címkéket és egyéb információkat előre definiált rövid kódok.

Ki használhatja a Jetpack postát e-mailben??

Bejegyzés közzététele a WordPress-ben e-mailben a Jetpack segítségével!

Bárki, akinek gyors lefedettségre van szüksége anélkül, hogy túl sok időt fektetne a korlátozott internetkapcsolatú térségek formázására vagy munkájára.

 • Utazási bloggerek, akik megosztják tapasztalataikat távoli helyekről korlátozott internetkapcsolat mellett.
 • A gyors lefedettség megosztását célzó jelentések anélkül, hogy minden alkalommal megnyitnánk a WordPress alkalmazást.

Időnként egyszerűbb egyszerűen közzétenni egy e-mailt e-mailben.

9. Automatizált társadalmi megosztás a WordPress alkalmazásban a Publicize Module segítségével

közösségi média automatizálás a jetpack segítségével

A Jetpack Publicize modulja lehetővé teszi, hogy frissen közzétett tartalmait automatikusan elküldje a közösségi média webhelyein. Ez megkönnyíti azt a fáradságot, hogy kézzel kell elküldenie minden egyes közösségi média hálózatot.

Kinek kell használni a Publicise-t?

Nos, bárki, aki reklámozza tartalmát a közösségi médiában, szívesen kipróbálja ezt a modult. Fontos azonban, hogy a webhely niche-től függően válassza ki a megfelelő közösségi médiahálózatot, majd hozzon létre az egyes hálózatokra jellemző tartalmat.

Hogyan engedélyezhetem a Jetpack közösségi megosztását?

Jetpack közösségi média megosztási beállítások

Egyszeri kapcsolatot kell létrehoznia a közösségi média hálózatokkal a Nyilvántartás beállítások alatt WordPress Irányítópult> Jetpack> Beállítások> Megosztás lap.

10. Biztonságos hitelesítés és a WordPress.com bejelentkezés

jetpack biztonság

A Jetpack biztonságos hitelesítési modulja lehetővé teszi (vagy a felhasználók), hogy bejelentkezzenek a WordPress webhelyére a WordPress.com fiók használatával.

Azt is konfigurálhatja, hogy a modul csak akkor engedélyezi a felhasználók bejelentkezését, ha a WordPress.com fiók e-mail címe megegyezik a felhasználói fiók létrehozásához használt e-mail azonosítóval a WordPress.site oldalon. Ezenkívül megkövetelheti a webhelyének felhasználóitól, hogy bejelentkezzenek a WordPress.com segítségével két tényezővel történő hitelesítéssel.

Ki használja a bejelentkezési hitelesítést??

Bejelentkezés a WordPress.com webhelyen

Bejelentkezés a WordPress.com webhelyen

Ha Ön az egyetlen személy, aki a WordPress blogját üzemelteti, akkor kihagyhatja a modul aktiválását. Ha azonban több közreműködője van a WordPress webhelyének, ez hasznos szolgáltatás lehet!

11. A média beágyazódik a WordPressbe

a jetpack által a WordPressbe ágyazott tartalom

Ez egyike azoknak a szolgáltatásoknak, amelyek alapértelmezés szerint engedélyezve vannak a Jetpackben. Alapvetően segít a médiagazdag tartalmak, például a YouTube-videók és a SoundCloud audio fájlok beillesztésében – natív formájukban – egyetlen sor / rövid kód írása nélkül.

Csak annyit kell tennie, hogy másolja és beilleszti a hivatkozás a bejegyzésbe a WordPress szerkesztőbe, és a Jetpack gondoskodik a többiekről.

A Jetpack több médiagazdag tartalommal rendelkező webhely támogatására fejlesztette ki magát, beleértve az Instagram, a Slideshare, a Twitter, a Google Docs, a TED, a DailyMotion, a CodePen, a Medium, a Pinterest és így tovább. Részletes, naprakész listát nézhet meg a tartalom beágyazására vonatkozó hivatalos dokumentáció.

Ki használja a médiagazdag tartalmat??

Mindenki! ��

12. Webhely-ellenőrzés és webhelytérképek a WordPress-ben

helyszíni ellenőrzés jetpack segítségével

Egyenesen veled leszek – a Jetpack nem a legjobb SEO bővítmény. A kezdők számára maga a SEO modul egy fizetett szolgáltatás a Jetpackben. Yoast WordPress SEO egy sokkal jobb, ingyenes bővítmény, rengeteg funkcióval és útmutatók, több mint öt millió WordPress webhely bízott benne.

Ennek ellenére azok a felhasználók, akik nem állnak készen arra, hogy időt töltsenek el egy dedikált SEO bővítménnyel, a Jetpack webhely-ellenőrző moduljainak segítségével ellenőrizhetik webhelyüket több keresőmotorral, beleértve a Google, a Bing, a Pinterest és a Yandex..

Webhelytérkép és webhely-ellenőrzési beállítások a Jetpack-től

Ezenkívül a Jetpack létrehoz egy webhelytérképet is, amely megkönnyíti a keresőmotorok számára a webhely feltérképezését.

Ki használja a Jetpack webhelytérképeket??

Azoknak, akik nem akarnak időt befektetni egy dedikált WordPress SEO bővítménybe, a Jetpack webhelytérképét kell használniuk. Nagyon javasoljuk azonban egy külön plugin használatát. Hetente csak néhány órával kaphatja meg a Yoast SEO alapjait. Ily módon már az első naptól kezdve helyesen telepítette az oldal SEO-t. Ez nagy lendületet ad a hosszú távú keresési rangsorolásnak!

13. Modulok, kütyü és további WordPress kütyü

további widget csomag a jetpackben

A kütyü a Jetpack bővítmény által kínált egyik legnépszerűbb szolgáltatás. Rengeteg egyedülállóan hasznos kütyüből áll, amelyeket többféle módon lehet felhasználni. A közösségi média hírcsatornáitól, a GDPR cookie-értesítésektől és még sok mindenig terjednek. Menj tovább a sajátodhoz WordPress műszerfal> Megjelenés> Widgetek hogy elérhesse ezeket a további kütyüket.

A Jetpack által kínált másik izgalmas widget-szolgáltatás a feltételes kütyü. Alapvetően lehetővé teszi a kütyü láthatóságának konfigurálását az oldal, üzenet, címke vagy kategória alapján.

Megadhat egy feltételt, és csak akkor, ha a feltétel fennáll, megjelenik a widget.

Jetpack egyedi kütyü

Beállíthatja például, hogy egy hírlevél-feliratkozási widget csak a Pénzügy kategóriában található bejegyzésekben legyen látható. Így szuper-célzott levelezőlistákat készíthet.

Ki használja a Jetpack kütyüket??

Ez leginkább a felhasználótól függ. Ha a WordPress témája egyedi widgetekkel érkezik – például közösségi megosztásokhoz vagy hírlevél-feliratkozásokhoz -, akkor ezeket a Jetpack helyett kell használni, mivel azok stílusa és kódolása jól működik a témáddal.

A Jetpack feltételes kütyüit azonban mindig felhasználhatja vonzó tartalom létrehozására a webhelyén.

14. Több webhely egyetlen irányítópulton a WordPress.com webhelyen

több WordPress webhely jetpack kezelése

Emlékszel, hogyan beszéltünk a WordPress.com használatáról a Jetpack előnyeinek teljes kiaknázására? Nos, imádni fogod ezt a funkciót.

Miután összekapcsolta webhelyeit a Jetpack-kel, mindezt a WordPress.com irányítópultján kezelheti. Ez magában foglalja a webhelystatisztikák megtekintését, a hozzászólások közzétételét, a megjegyzésekre való reagálást, a pluginok frissítését és még sok minden mást.

Ki használja ezt??

Azok a férfiak, akik egy maroknyi WordPress-webhelyet kezelnek, értéket szerezhetnek ebből a szolgáltatásból. Például blogjait és személyes webhelyeit egyetlen tető alatt kezelheti – a WordPress.com webhelyen.

Nem javaslom azonban ezt a funkciót, ha több WordPress-helyet kezel az ügyfelek számára. Az olyan eszközök, mint a ManageWP és az InfiniteWP, több WordPress webhely kezelésére épülnek skálán, még sok más beépített funkcióval és prémium támogatással..

15. (Prémium) WordPress biztonsági mentés és visszaállítás a Jetpack által

wordpress felhő biztonsági mentése és visszaállítása a jetpack segítségével

A WordPress biztonsági mentése és helyreállítása komoly kérdés. Az évek során sok olyan WordPress biztonsági mentési plugint és szolgáltatást láttunk, amelyek óránkénti biztonsági mentésekre, növekményes biztonsági másolatokra és egyebekre specializálódtak..

A Jetpack biztonsági mentése és visszaállítása egy prémium modul, melynek évi ára 39 dollár. Automatikus biztonsági mentéseket készít, és támogatja az egyetlen kattintással történő helyreállítást. Ami érdekes hogyan a biztonsági mentés megtörtént.

A Jetpack lényegében biztonsági másolatot készít minden eseményről. Egy esemény tartalmazhat oldal- és utólagos létrehozást / módosítást, megjegyzés benyújtását / módosítását, plug-inek és témák telepítését, módosításokat vagy frissítéseket, valamint felhasználói fiókok kiegészítéseit vagy módosításait..

A Jetpack fenntart egy Naplót az összes esemény kronológiai sorrendben felsorolva. A tevékenységnapló minden bejegyzése a helyreállítási pont. Csak kattintson egy eseményre, és válassza a biztonsági mentés letöltését vagy a webhely ezen a ponton történő helyreállítását.

Ki használhatja a VaultPress által támogatott JetPack biztonsági mentéseket??

A biztonsági mentés a WordPress webhely karbantartásának elengedhetetlen eleme. Javaslom a fizetett biztonsági mentés beépítését, ha inkább a biztonságot és a nyugalmat részesíti előnyben, mint havonta néhány dollár megtakarítást. (Érdekes tény – a biztonsági mentési plugin költsége általában egy csésze kávé költsége). Egy kissé megbénítva azonban képesnek kell lennie arra, hogy ugyanazokat a szolgáltatásokat ingyen kapja meg.

Hogyan tudom megszerezni ezt??

Ez egy fizetett szolgáltatás, amely évente 39 dollárral kezdődik. Meg kell vásárolnia egy Jetpack-tervet, konfigurálnia kell a plugint a tárhely-kiszolgáló hitelesítő adataival, és pihennie kell. A Jetpack automatikusan elkezdi készíteni a biztonsági mentéseket.

Van-e jobb mentési alternatíva??

Ha hajlandó egy kicsit extra költségeket költeni a WordPress tárhelyén, vegye fontolóra egy olyan menedzselt tárhely szolgáltatót, mint a WPEngine. Nemcsak nagy sebességgel, jobb megbízhatósággal és gyors ügyfélszolgálattal jár, de külön forgatókönyvi környezetet, valamint egy kattintással készített biztonsági mentést és visszaállítást is kap. A tervek havi 35 USD-tól indulnak havonta akár 25 000 látogatásig, és 2 hónapos ingyen járnak, ha az éves tervet választják. Nem is beszélve egy 60 napos kockázatmentes próbaverzióról!

Jetpack árképzés

A Jetpack árazási lehetőségei 2018. július óta

A Jetpack árazási lehetőségei 2018. július óta

Noha a Jetpack legtöbb szolgáltatása ingyenesen elérhető, vannak olyan prémium modulok, mint például a biztonsági mentés és visszaállítás, az elasztikus keresés, a fejlett rosszindulatú programok védelme, amelyek csak a fizetett csomag alatt érhetők el..

Az árak 39 USD / év-től kezdődnek a személyes tervnél, és jönnek biztonsági mentéssel és visszaállítással (egy 30 napos biztonsági archívummal), valamint prioritási támogatással..

Szerezd meg a Jetpack Premium-ot

Megér egy fizetett Jetpack tervet?

Ha alkalmi blogger vagy egyre növekvő blog, akkor a Jetpack személyes tervének választása megéri a pénzt. Nem kell aggódnia a biztonsági mentések és a visszaállítás miatt, és ha a dolgok rosszul fordulnak, akkor mindig kapcsolatba léphet a prioritást élvező ügyfél-sikerrel.

Ha azonban teljes munkaidőben blogol, akkor a Jetpack Professional terve ajánlott. Ennek a tervnek a segítségével előrehaladott kártevők elleni védelmet és lehetőséget kap a PayPalon keresztül történő kifizetések elfogadására.

Megjegyzés a Jetpackről és a WordPress.com webhelyről

Fontos megjegyezni, hogy a Jetpack egy olyan plugin, amely a WordPress.com-szal együtt működik, annak ellenére, hogy telepítheti és felhasználhatja a WordPress.org webhelyekre. Ez azt jelenti, hogy létre kell hoznia egy WordPress.com fiókot, hogy teljes mértékben kihasználhassa a Jetpack előnyeit (de ne aggódjon – a WordPress.com webhelyén nem kell üzemeltetnie webhelyét). Néhány Jetpack modul fejlett testreszabási lehetőségei csak a WordPress.com webhelyen konfigurálhatók.

Azoknak, akik csak most kezdték el használni a WordPress-t, érdemes megismerni a WordPress.com és a WordPress.org közötti különbségeket. A kezdők számára a WordPress.com a WordPress.org – a nyílt forrású CMS-platform – kereskedelmi alternatívája. A fent említett cikkben a két megoldás közötti további fontos különbségeket ismertettük.

Csomagolás fel

jetpack a jövőben

E cikk eredetileg 2013-ban írtam, és örülök, hogy látom a Jetpack bővítmény új funkcióit és fejlesztéseit. Miközben bevezettek egy fizetett tervet, nagyon szeretem azt a tényt, hogy ingyenesen őrizték meg a legjobb szolgáltatásokat, mint például a Photon és a Downtime Monitoring. Ugyanakkor a korábbi modulok, például a Gyönyörű matematika, Helyesírás és nyelvtan, és WP.me ​​rövid linkek.

Mint mindig – mik a kedvenc Jetpack moduljai? Használ (vagy tervezi használni a Jetpack-ot)? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben!

Szereted a WordPress bővítményeket? Nézze meg a leginkább ajánlott WordPress bővítmények listáját, hogy megtudja, talál valami újat!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map