13 vagy többféle módszer: Jetpack nélkül veszít pénzt a WordPress számára

A Jetpack a WordPress egyik legnépszerűbb bővítménye, több mint 1 millió aktív telepítéssel. Ez egy teljes termékcsalád (és szolgáltatás), kezdve a közösségi bejelentkezéstől az ingyenes CDN-ig. Úgy tervezték, hogy a WordPress webhelyét minden lehetséges módon optimalizálja – teljesen nulla költséggel.


Ebben a cikkben áttekintjük a Jetpack által kínált sok idő- és pénzmegtakarítási funkciót. Megosztottuk az egyes szolgáltatások lehetséges fizetett és ingyenes alternatíváit is. Ez képet ad arról, hogy milyen sok előnnyel járhat a Jetpack.

1. Nem a Jetpack ingyenes tartalomszolgáltatási hálózatát (CDN) használja

A Jetpack Photon modulja elveszi az összes képet a webhelyéről, és tárolja a WordPress.com globális tartalom-elosztó hálózatában. Ezt a hálózatot a világ számos pontján elosztják és optimalizálják a magas rendelkezésre állás, redundancia érdekében. Ha egy CDN telepítve van, amikor egy látogató felszáll az Ön webhelyére, akkor a képeket egy kiszolgálótól kell kiszolgálni, amely a látogató fizikai helyéhez legközelebb van. Ennek több előnye van:

 • A képeket a méret csökkentése érdekében optimalizálják, miközben megőrzik a minőséget.
 • A képek gyors kiszolgálása – a WordPress elosztott hálózatának köszönhetően – hozzájárul a gyors weboldalhoz.
 • A gyorsan betöltő webhelyek általában jobban átalakítanak. A jobb konverziók a nagyobb bevételt jelentik.
 • Ha nem tölti be a képeit a Jetpack Photon moduljába, megtakarítja a szerver sávszélességét és számítási erőforrásait. Pénzt takarít meg és csökkenti a szén-dioxid-kibocsátását.
 • A Photon megtakarítja látogatójának sávszélességét azáltal, hogy veszteségmentes tömörített képeket szolgáltat a számukra a Google híres WebP képformátumával. Néhány böngésző támogatja ezt a formátumot.

Használja a Photon-ot online képszerkesztő szolgáltatásként

Időnként egyszerű feladatokat kell végrehajtanunk, például egy kép átméretezését, bonyolult feladatokat, például szűrők hozzáadását, a kép fekete sávok eltávolításának kontrasztjának beállítását. Az Photon Developer API lehetővé teszi a fejlesztőknek, hogy kihasználják a WordPress felhőinfrastruktúráját, és mindenféle trükköt hajtsanak végre képein.

Például a következő API-hívás az eredeti JPG-képminőség 75% -ra csökkenti az összes metaadatot. Ennek eredményeként a méret 81% -kal csökkent, miközben szinte veszteségmentes képtömörítést tartott fenn.

Optimalizált kép a Photon API segítségével (448 KB)

http://i0.wp.com/ma.tt/files/2014/09/8084136238_169f1ca1f0_o.jpg?&quality=75&strip=all

Eredeti kép (2,61 MB)

http://ma.tt/files/2014/09/8084136238_169f1ca1f0_o.jpg

Egyetlen API-hívás a Photon API-hoz 83% -kal csökkentette a kép méretét

Mindezt repülés közben, egyetlen API-hívással hajtják végre. A szerver erőforrásai érintetlenül maradnak!

2. Az automatikus közzétételi modul segítségével nem ütemezi a hozzászólásokat a közösségi hálózatokba

A különböző közösségi hálózatok eltérően reagálnak ugyanazon utóbbi példányra – ezért a címsorokat mindegyikre optimalizálni kell. A Facebook-oldalra írt példány nem lehet ugyanaz a Twitter- vagy a Pinterest oldalán.

Az Automatikus közzététel Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a megfelelő fiókok összekapcsolása után automatikusan tartalmat tegyenek közzé Facebook, Twitter, LinkedIn és Google+ oldalukra. A felhasználók beállíthatják a képeket a Facebook és a Twitter számára, és ütemezhetik a közösségi hálózatokon való közzétételt, miután a bejegyzés megjelenik az oldalon.

Vagy vásárolhat drága közösségi posztütemezési eszközöket, vagy egyszerűen csak használhatja a Jetpack Publicize modult. Hívásod!

3. Nem a Kapcsolódó hozzászólásokat használja

Kapcsolódó hozzászólások az egyik legnagyobb hozzájárulás a weboldal visszafordulási arányának csökkentéséhez. Amint a látogató a cikk aljára gördít, a hozzájuk kapcsolódó hozzászólások jelennek meg, amelyek ugyanabba a kategóriába, címkébe vagy egyéni üzenet típusba esnek..

A kapcsolódó hozzászólások megjelenése minden cikk végén növelheti a látogató „webhelyen töltött idejét”, és fokozhatja a felhasználók elkötelezettségét, ami végül ösztönözheti a konverziókat. Gondolj bele – minél több időt töltenek a látogatók az Ön webhelyén, annál jobb a márka az agyában. Ennek eredményeként abban az időben, amikor szüksége van egy Ön által kínált termékre vagy szolgáltatásra – Önnek versenyelőnye van legfontosabb jelenlét.

A Jetpack kapcsolódó hozzászólásai modul megjeleníti a kapcsolódó hozzászólásokat minden cikk után. Itt van az érdekes rész – sok más kapcsolódó post-pluginnel ellentétben a Jetpack elvégzi a kapcsolódó bejegyzések összes elemzését, feldolgozását és kiszolgálását a felhő-infrastruktúrájuk segítségével, így nincs további terhelés a szerveren. Ez óriási előnyt jelent a szerverterhelés csökkentésében és webhelyünk teljesítményének javításában, miközben a kapcsolódó hozzászólásokat egyszerre jeleníti meg!

4. Nem a Jetpack biztonsági szolgáltatásait használja

A Jetpack Protect modulja rengeteg biztonsági funkciót kínál, amelyek nélkülözhetetlenek minden webhely számára. A prémium biztonsági bővítmények, például a Securi és az iThemes Security, évente több mint 100 dollárt fizetnek. Ha azonban már indul, és szüksége van egy biztonsági beépülő modul, amely elvégzi a munkát, a Jetpack a válasz. Ez az oka annak:

 • A kezdőknek ingyenes védelmet nyújt a bruteforce támadások ellen.
 • Ezt követően használhatja a WordPress.com webhelyen keresztül a biztonságos hitelesítést, hogy csak azokat a személyeket engedélyezze bejelentkezés, akiknek érvényes WordPress.com fiókkal rendelkeznek..
 • A két tényezővel történő hitelesítést engedélyezheti a biztonság fokozása érdekében.
 • Végül, az IP engedélyezési funkció lehetővé teszi, hogy csak egy sor IP-t engedélyezhessen az admin irányítópultjához. Ez kiváló megelőző intézkedést tesz a rosszindulatú bejelentkezési kísérletek ellen.

További előnyök mellett a Jetpack Protect modul automatikusan frissíti a WordPress webhelyen telepített témákat és beépülő modulokat. Végül sok időt takarít meg, miközben élvezi a nyugalmat.

5. Nem használja a Webhely-megfigyelő funkciót

A leállás ideje rossz. Ez nem csak a konverziók csökkenését eredményezi, hanem negatívan befolyásolja a keresőmotorok rangsorolását is. Például fontolja meg azt az esetet, amikor a Google látogatót küld az Ön webhelyére. Az egyetlen probléma – a látogató úgy találja, hogy az oldal nem töltődik be. A látogató visszatér a keresési oldalra, és rákattint a következő keresési eredményre. Ez egy sárga zászló – SEO pontszáma egy kicsit csökken.

Jetpack féle Leállás figyelése Ez a szolgáltatás figyelmezteti Önt, ha webhelye lemerül – e-mailben és SMS-ben. Ezenkívül e-mailt küld a webhely biztonsági másolatának készítésekor és a teljes leállási időtartamra. Ez a szolgáltatás öt percenként ellenőrzi az Ön webhelyét a világ minden sarkából, biztosítva, hogy függetlenül attól, hogy honnan jönnek a látogatók – működő webhelyet látnak.

6. Használhatja a postát e-mailben – de nem az

A sikerhez kulcsfontosságú tényező a megfelelő helyen való megfelelő időben való jelenléte. Ugyanezek az elvek vonatkoznak a blogod sikerére. Az elsőként, aki a blog domainjében fejleszti a fejlődő történeteket, új látogatói adatfolyam jöhet létre a közösségi médiából.

Ekkor van a Feladás e-mailben funkció hasznos. Egyszerűen írja be a postát egy e-mailbe, és küldje el a megadott e-mail címre. A bejegyzés az Ön webhelyén kerül közzétételre. Képeket és galériákat csatolhat az e-mailhez, és ők is közzéteszik. Megadhat címkéket és kategóriákat is, vagy megadhat késleltetést. Mi több, ha megvan a Automatikus közzététel modul engedélyezve van, a hozzászólást a közösségi hálózatokba is elküldjük! Beszélj a láncreakciókról.

7. Engedélyezte az Előfizetések modult?

Az egész iparág az e-mail marketing szoftverekre épül. Noha többségük fizetett, néhányuk ingyenes, de korlátozásokkal jár. Legalábbis a legjobb e-mail marketing szolgáltatások igénylik, hogy regisztráljon egy fiókot, amely tud egy kicsit feladat.

A Jetpack előfizetési modulja követi a lelkiismeretes technikát, amelyhez egyszerűen hozzá kell adnia egy olyan modult, amely felkéri a látogatókat, hogy jelentkezzenek be új hozzászólásokra vagy “Feliratkozás a frissítésekre” a blogodból.

A modul aktiválásával minden új üzenet közzétételekor minden előfizető e-mailt kap a legfrissebb üzenettel. A hátránya azonban, hogy ezekbe az e-mailekbe nem ágyazhat be speciális követést.

8. Nem használja ki a „Social Proof”

Az egyik módszer arra, hogy a látogatók ragaszkodjanak a blogodhoz, a „társadalmi bizonyíték” létrehozása. Pszichológiailag hozzáértünk ahhoz, hogy kövessük azt, amit mindenki csinál. Képzelés, hogy éppen dolgozik, mint minden más nap. Arra készülsz, hogy belépjen a metróba, amikor hirtelen mindenki elindul az állomásról. Még mindig bemenne?

Valami hasonló történik, ha látjuk azokat a szimbólumokat, mint például a „Plugin letöltött több mint 100 000-szer” vagy „Jelenleg 75 000 aktív WordPress-webhelyen fut” vagy akár „5 éves tapasztalat a termékre desztillálva”. Egyfajta névtelen bizonyosság ránk hajlik.

Az Extra oldalsáv-kütyü a Jetpack segítségével segít hasonló „mérföldkőszerű” információk megjelenítésében a webhelyén. Jellemezheti blogja statisztikáit és közreműködőit, akik közismertek lehetnek az iparban. Megjeleníthet további információkat, például Twitter-hírcsatornát, elérhetőségi adatait, kiemelt hozzászólásait stb.

Ezeknek a kütyüknek a kombinációja nem csak a társadalmi bizonyíték megteremtésében segít, hanem hozzájárul a hozzá felhasználói elkötelezettség. Hogy van, kérdezed?

Emlékszel, hogyan beszéltünk a megjelenítésről Kapcsolódó hozzászólások minden üzenet végén befolyásolhatja a felhasználót, hogy hosszabb ideig maradjon rajta? Hasonló logika következik, amikor a „kiemelt hozzászólásokat” vagy az „exkluzív ajánlatokat” jeleníti meg az oldalsávban és / vagy a láblécben.

9. Időt spórolhat meg a Webhely-ellenőrző modul használatával

A SEO szempontjából rendkívül fontos a webhely regisztrálása a Google Search Console-ban vagy a Bing Webmaster Center-ben. A domain tulajdonjogának ellenőrzése azonban időigényes és megköveteli a HTML fájlok feltöltését a gyökérkönyvtárba.

Mindezt elkerülheti, és felhasználhatja Jetpack” Telephely ellenőrzése modult. Egyszerűen másolja be és illessze be az ellenőrző kódokat a Google / Bing konzolból, és illessze be a modul beállításaiba. Ön webhelyét azonnal érvényesíti.

A Webhely-ellenőrző modul támogatja a Pinterest szolgáltatást is, amely aktiválásakor hozzáadja a Pinterest profilképét minden olyan PIN-kódhoz, amely az Ön webhelyéről származik.

10. A Jetpack megjegyzései kiküszöbölik a szóváltást a társadalmi kommentárokból

A Megjegyzések modul lehetőséget ad a látogatóknak arra, hogy bejelentkezzenek a szociális profiljukkal, mielőtt megjegyzést fűznek az Ön webhelyére. Ez azt jelenti, hogy ha valaki be van jelentkezve a Facebook, Twitter, Google+ vagy WordPress.com fiókba, akkor bármelyik fiókkal megjegyzést hagyhat..

Az összes megjegyzés egyedi, ésszerű szálban jelenik meg. Így van ez előnyös:

Jobban kapcsolódunk a megjegyzésekhez, ha azok valódi névvel és fotóval társulnak. A közösségi megjegyzés funkció aktiválása esetén arra buzdítja az embereket, hogy a kommentálás során használják a szociális profiljukat.

Ennek eredményeként ez a szolgáltatás nemcsak társadalmi erővel bővíti a hozzászólásait, hanem megkönnyíti a kommentálást is. Egy kattintással az összes információ (név, fénykép, webhely URL-je stb.) Kinyerésre kerül a preferált közösségi profilból, és kitölti a WordPress megjegyzések szakaszát.

11. Ha elveszíti a potenciális vezetékeket, ha nem használja a Megjegyzések modult

Kíváncsi lehet, hogy ez lehetséges. Vizsgáljuk meg alaposan a következő képet:

A bal alsó sarokban két lehetőség látható:

Értesítés e-mailben a későbbi megjegyzésekről

Ha engedélyezve van, akkor a bejegyzés összes követő megjegyzését elküldjük az adott látogatónak. A későbbi megjegyzések arra ösztönzik az embereket, hogy vegyenek részt a beszélgetésben. Amikor aktívan részt vesz a blog kommentátoraival, aktív közösséget hoz létre – egyszerre egy megjegyzés! Most az érdekes részről.

Értesítsen új levelekről e-mailben

Amikor egy látogató ellenőrzi ezt a lehetőséget, alapvetően feliratkozik az Ön blogja frissítésére. Más szavakkal – most szereztél vezetést! Véleményem szerint ez egy funkció igazi gyöngyszeme, és gyönyörűen működik, ha aktív közösséged van.

12. Túl sok időt pazarol a Google Analytics konfigurálására

A Google Analytics eszköz, amelyet tapasztalt veteránok és kezdők is használnak. Mindenki fejét veszi rajta, mindenki akarja használni, de úgy tűnik, hogy csak kevesen értik azt. A Google Analytics potenciáljának akár felére történő konfigurálása komoly know-how-t igényel.

Talán nem akarja most erre összpontosítani. Ha olyan vagy, mint én, egyszerűen engedélyezheti a Jetpack működését Webhely statisztika funkció. Teljesen nulla konfigurációt igényel, és közvetlenül a dobozból működik.

A Webhelystatisztika modul néhány órát vesz igénybe az adatok összegyűjtésekor. Miután készen áll, világos és tömör számokat ad a teljes forgalomról különböző időszakokban, valamint az egyes hozzászólásokhoz és oldalakhoz. Ezenkívül kulcsfontosságú betekintést nyújt a legnépszerűbb időkről, a földrajzi helyekről és a keresési kifejezésekről. Mire van még szüksége? ��

13. Ön (valószínűleg) nem kezel több webhelyet a Jetpack segítségével

Tudta, hogy a Jetpack a központosított műszerfal a WordPress.com webhelyen, melynek segítségével kezelheti az összes WordPress webhelyet? Igen ez igaz. Csak annyit kell tennie, hogy telepíti a Jetpack bővítményt minden webhelyére, jelentkezzen be ugyanazzal a WordPress.com fiókkal, és üljön vissza.

A Jetpack összegyűjti az összes WordPress telepítés adatait, és megjeleníti azokat a WordPress.com központi irányítópultján. Frissítheti a WordPress témáit, beépülő moduljait és alapvető verzióit az irányítópulton. Ugyanazon irányítópulton közzétehet hozzászólásokat, és módosíthatja a különböző webhelyek menüit.

Azoknak az embereknek, akiknek ingyenes megoldásra van szükségük több webhely kezelésére, a Jetpack központosított kezelési irányítópultja életmentő.

14. Bónusz tipp: WordAds (Premium)

Jetpack a közelmúltban elindította a WordAds-ot – egy blogszerzési platform, amely segít pénzt keresni a blogjából. A WordAds releváns, kiváló minőségű hirdetéseket jelenít meg webhelye látogatói számára. Ezeket a hirdetéseket a jóváhagyott hirdetők jelenítik meg, amelyek a WordPress.com hirdetőprogram részét képezik.

Pillanatkép a Jetpack Ads programból származó bevételekről

Ez azonban egy prémium szolgáltatás, és csak a Jetpack Pro csomaghoz érkezik, amely havonta 9 dollár vagy 99 dollár. Beszéljünk meg néhány más prémium szintű Jetpack modult, amelyek szerepelnek a Pro tervben.

Prémium szolgáltatások a Jetpack-től

Nézzük gyorsan át a Jetpack által kínált prémium funkciókat. A következő szolgáltatások érhetők el a Személyes terv havonta 3,5 dollár (vagy 39 dollár / év).

 • Napi automatizált biztonsági mentések, 1 kattintással történő visszaállítás és 30 napos archívum
 • Fejlett spamszűrés
 • Prioritási támogatás

A fenti szolgáltatások mellett a Prémium terv 9 dollár / hónap áron, és a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

 • Napi malware keresések
 • Jetpack Ads, más néven WordAds program
 • Videotárhely 13 GB tárhelyen

A Jetpack-ban elérhető a szolgáltatások teljes listája és az összehasonlító táblázat részletes árazási oldal.

Következtetés

A Jetpack hosszú utat tett meg az egyszerű segédprogram-plugin-tól néhány funkcióval – a teljesen integrált szolgáltatási platformig. Számos ingyenes szolgáltatás és számos prémium szolgáltatás révén a Jetpack a legátfogóbb eszközkészletet kínálja egyetlen pluginba csomagolva. Úgy tervezték, kezdőknek és tapasztalt veteránoknak egyaránt.

A cikk elolvasása után tisztában van a Jetpack legcsábítóbb funkcióival. Ez azonban nem azt jelenti, hogy mindegyiket egyszerre aktiválja. Elemezze a jelenlegi követelményeket és megértse, hogy a Jetpack moduljai miként segíthetnek azok elérésében. Az alábbiakban bemutatjuk azokat a funkciókat, amelyek szerintem a legtöbb webhelyen aktiválhatók:

 1. Ingyenes CDN
 2. Kapcsolódó hozzászólások (csak akkor, ha a tartalmat megfelelő címkékkel és kategóriákkal rendezte, és az egyes kategóriákban elegendő tartalom van)
 3. Helyszíni megfigyelés
 4. Biztonsági szolgáltatások a Protect modulból
 5. Megjegyzések modul
 6. Webhely statisztika

A Jetpack tucatnyi hasznos funkciója, egyszerűséggel és a WordPress.com felhőjének erejével, nagy teljesítményű fegyvergé teszi minden marketingszakembert. Adj ma egy centrifugálást. Ezenkívül hiányzott a kedvenc Jetpack funkciója? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector