13 ok, amiért a WordPress ideális az induló vállalkozók és vállalkozók számára

Miért ideális a WordPress induló vállalkozók és vállalkozók számára

Az induló vállalkozók és a vállalkozók általában hatalmas ötletekkel és rövid készpénzzel. Általánosságban elmondható, hogy a legtöbb induló vállalkozás megérti, hogy az internetes jelenlét elengedhetetlen ahhoz, hogy ötleteiket jövedelmező vállalkozássá fejlesszék. A weboldal kényelmes és költséghatékony hely számukra, hogy elmagyarázzák ötleteiket, megtervezzék az ütemtervet az ötletek megvalósításához, és folyamatosan tájékoztassák az érdekelt feleket az előrelépésről. Ez hitelességet ad a vállalkozás számára a név, a cím és a kapcsolattartó telefonszám részleteivel.


A webhely egyben a munkakeresők, a befektetők, a beszállítók és a potenciális ügyfelek elérésének a kezdeti szakaszában történő elérhetősége, valamint a bezz napig történő zümmögés felépítése. És amint a vállalkozás elindul, a webhelyet olyan helyre lehet alakítani, amely elérhető 24 × 7-rel a termék vagy szolgáltatás marketingjére és az érdekelt felekkel való kapcsolattartásra. Mivel nagyon sok Tartalomkezelő Rendszer érhető el, nehéz lehet nehéz kiválasztani az Ön weboldalához megfelelőt. Ebben a bejegyzésben 13 indokot találunk, amelyek miatt a WordPress induló vállalkozók és vállalkozók számára egy jó ötlet.

1. A WordPress megbízható

A WordPress egy kipróbált és bevált nyílt forrású platform, amelyet professzionális kódolók, tesztelők és fejlesztők ezreinek közössége támogat. Jelenleg ez a vezető tartalomkezelő szolgáltatás az interneten. Több mint 10 éve működik, webhelyek milliói használják, és sok finomításon ment keresztül. Nem csak, hogy a WordPress olyan hangtechnikára támaszkodik, mint a PHP, SQL és JavaScript, amelyek követik a Google, és más keresőmotorok által alkalmazott gyakorlatokat.

Mit jelent ez az egész? Megállapíthatja, hogy sok versenytárssal ellentétben a WordPress sokkal hosszabb ideig működik majd, és platformként növekszik.

2. A WordPress ingyenes

Mi lehet édesebb a készpénzre szoruló indításnál, mint az a tény, hogy a WordPress ingyenes? Ugyanakkor felveti a kérdést – mi a fogás? A Wikipedia és az Ubuntuhoz hasonlóan a WordPress ingyenes, mert nyílt forráskódú, vagyis senki sem birtokolja. Ezt egy milliárd dolláros társaság is támogatja Automattic, valamint a világ minden tájáról érkező önkéntesek ezrei, akik folyamatosan fejlesztik azt.

A WordPress a GNU Általános Nyilvános Licenc alatt van licenccel. Ez teszi bárki számára ingyenes arra, hogy annyi webhelyet építsen, amennyit csak akar a WordPress segítségével. Ezenkívül a WordPress felhasználók ingyenes frissítéseket, több ezer ingyenes témát és 50 000+ beépülő modult is elérhetnek a WordPress könyvtárban. A polcokon kívüli ingyenes témák és beépülő modulok biztosítják, hogy a felhasználók indulási lehetőséget nyújtsanak, ezzel időt és pénzt takarítva meg.

WordPress induló vállalkozások számára - Plugin könyvtár

Tegyük fel azonban egy dolgot – a WordPress a szoftver ingyenes, és ezer téma és beépülő modul ezer. De ez nem azt jelenti, hogy webhelyet nulla költséggel üzemeltethet. A weboldal üzemeltetésével kapcsolatos egyéb költségekkel jár, például domain név, tárhely, opcionális testreszabások, és blogunkban mindent megtudhat a WordPress webhely felállításának költségeiről. Ezek a költségek nem kizárólag a WordPress esetében jelentkeznek, hanem más tartalomkezelő rendszerekre is vonatkoznak.

3. Nincs behatolás a WordPressbe

Az elején sok vállalkozás bizonytalan a webhelyéhez szükséges technológiák és szoftverek szempontjából, és vonakodnak költeni olyan szoftverre, amelyben nem biztosak. Emellett a szoftver-szolgáltatóhoz kötik őket a folyamatos frissítések és karbantartás céljából. Később más platformon történő áthelyezés rendetlen lehet, mivel a legtöbb esetben az összes adatot a régi szoftverre rögzítik.

Szerencsére nem ez a helyzet a WordPress esetében – az ön adatai a saját üzemeltetett WordPress telepítésén vannak. Így dönthet úgy, hogy a WordPress-ről bármilyen más platformon átáll az összes adata érintetlen állapotában. Emellett a WordPress tehetségeinek nagy medencéje is segítséget nyújt Önnek.

4. Bármelyik is legyen vállalkozása, a WordPress kezelheti a weboldalt

Tegyük fel ezt a bogeyt egyszer és mindenkorra, a WordPress nemcsak a blogok számára készült. Igen, blogplatformként indult, de azóta fejlesztették ki bármilyen weboldal platformjává. Használhatja,

 • Vállalati vagy üzleti webhelyek
 • Portfólió-webhelyek
 • Online üzletek
 • Híroldalak
 • Tagsági oldalak
 • Szállodai weboldalak

Ez a lista csak szemléltető. Építhet webhelyeket civil szervezetek számára, fórumokat, alkalmazásokat, és akár pénzt is kereshet a WordPress webhelyével. További előnye, hogy a WordPress rendelkezik egy blog funkcióval, amelyet a webhelyén is használhat.

5. A WordPress profi az e-kereskedelemben

A népszerű WooCommerce plugin az a vezető e-kereskedelem technológia az interneten, és képes bármilyen e-kereskedelmi vállalkozás számára hatalmat adni. Ha még több funkcionalitásra van szüksége üzlete számára, örülni fog a több száz ingyenes és prémium bővítménynek, amelyek kiterjeszthetik az online áruházat. A WooCommerce könnyen elindíthatja bármely termék vagy szolgáltatás értékesítését. És ha letölthető termékeket árul, akkor az Easy Digital Downloads plugin segít.

6. A WordPress mobilbarát

Az internetet használó emberek száma a mobil eszközök felülmúltak az asztalokon keresztül elérő szám. Ezenkívül tudnia kell, hogy amikor a mobiltelefonokat illeti, a Google nem szívesen veszi azokat a webhelyeket, amelyek nem mobilbarát.

Ne aggódjon, a WordPress fedezte magát. Míg maga a WordPress által használt technológia kompatibilis a mobil weboldalak készítésében, a WordPressnek számos ingyenes és prémium témája is van, amelyek automatikusan a felhasználói képernyő méretéhez igazodnak. Vannak olyan hivatalos iOS és Android mobil alkalmazások, amelyek képessé teszik a WordPress oldalakat a mobiltelefonokra. Ha valamilyen okból nem tette reagálóvá webhelyét, akkor ezt később is megteheti.

7. A WordPress SEO készen áll

A WordPress keresőmotorbarát a dobozból. És ezt egy ember hagyja jóvá legalább Matt Cutts, korábban a Google-lal. A WordPress gondoskodik a keresőmotor-optimalizálás jobb részéről.

Nem csak, hogy számos plugin is segíti a SEO javítását. Fontos azonban megjegyezni, hogy a keresőmotorok rangsorolása sokkal többtől függ, mint a CMS-től. És elég biztos lehet abban, hogy ha elcsúszik a rangsorban, akkor ez nem a WordPress, mint a CMS.

8. A WordPress bővíthető bővítményekkel

A különböző webhelyek igényei eltérőek. Vannak, akik szeretnének termékeket eladni, mások interaktív közösségeket, mások pedig tökéletes céloldalt. A WordPress alapvető platformot kínál mindenféle webhelyhez, lehetővé téve számukra a szükséges funkciók felvételét az út mentén. Ezeket a funkciókat különálló bővítményekkel egészítik ki. Ha kívánja, funkciókat hozzáadhat egyedi kódolással is.

Ban,-ben WordPress plugins lerakat, több mint 50000 ingyenes bővítmény közül választhat, hogy teljesítse a legtöbb szükséges funkciót. Az ingyenes bővítmények mellett vannak olyan harmadik féltől származó prémium tervek, amelyekbe belemerülhet. Ez a WordPress-t egy rendkívül kiterjeszthető platformmá teszi.

CodeCanyon

Egy új vállalkozással induló személy számára az ingyenes pluginok nemcsak nagyszerű kiegészítést jelentenek webhelyükön, hanem funkciókat is hozzáadhatnak, amikor szükség van rá, anélkül, hogy az elején minden igényt meg kellene tervezni. Például, lehet, hogy elején nincs szüksége élő csevegésre a webhelyén, de ha később felmerül a szükségesség, később egyszerűen hozzáadhat egy bővítményt ehhez a funkcióhoz..

9. A WordPress méretezhető az Ön vállalkozásával

A legtöbb induló vállalkozás nem biztos abban, hogy növekedni kezdett-e. Szűk hajót futtatnak, és a dolgok alacsonyak. De szükségük van arra, hogy méretezzék és növekedjenek, ha ötlete nagyszerűen indul. A WordPress ideális illeszkedés, mivel lehetővé teszi számukra kis méretű vállalkozás indítását, majd akár több országot és kontinenst átfogó vállalati szintű szervezetek futtatását is.. A Walt Disney Company és Mercedes-Benz a webhelyet futtatja a WordPressen. A WordPress szinte bármilyen kiszolgálón használható alapszintű megosztott tárhely-tervvel a csúcskategóriás dedikált szerverekig. Egyaránt jól működik a kis blogok és a hatalmas vállalkozások számára.

10. A WordPress biztonságos

A biztonság minden webhely számára komoly aggodalomra ad okot, különösen olyan esetekben, amikor pénzügyi tranzakciók vagy érzékeny információk szerepelnek. Az a tény, hogy a nagy és híres nevek kedvelik Az Obama Alapítvány, és nginx a WordPress használatával kell megnyugtatnia, hogy a WordPress biztonságos platform.

A biztonsággal kapcsolatban azt kell tudnia, hogy egyetlen platform sem 100% -ban biztonságos, a hackerek mindig a kúszáson vannak. A WordPress egyre növekvő népszerűsége is teszi kedvenc célpontjává a hackerek számára. De a WordPress használatával viszonylag biztonságban vagy. Ennek oka az, hogy a WordPress csapata folyamatosan figyeli a biztonsági fenyegetéseket. A széles körben elterjedt és proaktív WordPress közösség gyors jelentést tesz a biztonsági problémákról is. A biztonsági frissítéseket azonnal kiadják, és mi több, alapértelmezés szerint a kisebb frissítéseket automatikusan végrehajtják.

Fontos az is, hogy felhasználóként nagyon sok dolgot kell tennie a webhely biztonságának megőrzése érdekében, például egy megbízható gazdagépet kell választania, erős felhasználói nevekkel és jelszavakkal kell választania, minőségi témákat és pluginokat kell kiválasztania, és a WordPress rendszeresen frissül. Az extra biztonság érdekében telepítheti a biztonsági bővítményeket, és rendszeresen készíthet biztonsági másolatot a webhelyről. Ezért a felelős felhasználó kezében a WordPress biztonságos platform.

11. A WordPress felhasználóbarát

Ha azt kéri tőlem, hogy válasszam ki a WordPress-rel kapcsolatos kedvenc funkciómat, én választanám annak felhasználóbarát jellegét. Kód ismerete nélkül létrehozhat weboldalakat egy felhasználóbarát felületről. A WordPress-rel való munka ugyanolyan egyszerű, mint bármely szövegszerkesztővel történő munka. Persze, ez segít, ha ismeri néhány alapkódolást, különösen akkor, ha hibaelhárítást kell végeznie. De még ilyen helyzetekben is észreveheti, hogy vannak oktatóprogramok, tanfolyamok, oktatóvideók, podcastok és blogok, amelyek segítenek kinevezni. A WordPress kitűnő a Csináld magad által. Még az kezdők is könnyen létrehozhatnak tartalmat. Ezenkívül a WordPress támogatja a képeket, a hangokat és a videókat, és hatékonyan kezeli a médiafájlokat. Beágyazhat harmadik fél tartalmait is, például a YouTube és a Vimeo.

12. A WordPress lehetővé teszi a sima munkafolyamatot

A WordPressnek sok beépített felhasználói szerepe van, mindegyik saját képességekkel rendelkezik. A csapat bármely tagjának különböző szintű hozzáférést biztosíthat a megfelelő felhasználói szerep kijelölésével. És ha a beépített felhasználói szerepek nem felelnek meg a csapatodnak, ugyanolyan könnyen létrehozhat új felhasználót, és hozzárendelheti a kívánt jogosultságokat. Ha több szerzőből álló blog, mellyel dolgozik, a szerkesztői munkafolyamat kezelése a WordPress segítségével megkönnyíti.

A WordPress webhelyét fejlett viselkedéssel is felszerelheti, és számos alkalmazást létrehozhat. Egyéni mezők és feltételes logika használatával számos WordPress-feladat automatizálható.

13. A WordPress segít a márkaépítésben

Noha az alapértelmezett WordPress weblap kissé szabványosnak tűnik, a rendelkezésre álló témák többsége testreszabási lehetőségeket kínál, amelyek lehetővé teszik a weboldalak összehangolását a márkájával. A színek, logók, betűtípusok, szinte minden elem testreszabható a vámkezelési panelről. A módosítások mentése előtt élő előnézet módban tekinthetők meg. A WordPress segít ábrázolni márkáját az interneten.

Csomagolás fel

A fent felsorolt ​​összes oknak elegendő okot kell adnia arra, hogy webhelyének a WordPress-t válassza. Ideális lehetőség egy weboldal gyors létrehozására minimális kiadásokkal.

Ezenkívül a WordPress a jövőbeli növekedés szempontjából is felkészült. A REST API bevezetésével jobb lesz az integráció a harmadik fél alkalmazásaival, és új lehetőségek nyílnak meg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map