12 remek Chrome-alkalmazás és bővítmény, amelyet a WordPresshez használhat

A WordPress alkalmazásával végzett legtöbb próbálkozás célja, hogy a weboldal működőképessé tegye és vonzza a látogatókat. Sokat hangsúlyozunk az olvasók felhasználói élményeiről. De tudod, hogy vannak olyan finom eszközök, amelyeket a bloggerek és a webhelytulajdonosok használhatnak a WordPress feladatok megkönnyítésére maguk számára? Ezek az eszközök nem találhatóak a témákban vagy a bővítményekben. Inkább ezek olyan alkalmazások és bővítmények, amelyeket hozzáadhat a Chrome böngészőjéhez.


A Chrome-hoz tartozó alkalmazások és kiterjesztések némelyike ​​segít a rutin WordPress-feladatok végrehajtásában anélkül, hogy be kellene jelentkeznie. Gyors módosításokat végezhet böngészőjében, és elmentheti azokat a WordPress-be. Néhány kiterjesztéshez egyszerre regisztrálnia kell a WordPress bejelentkezési hitelesítő adatait a Google-on. A későbbi módosításokat a kiterjesztésekre való kattintással, a böngészőben való működéssel és a WordPress-be történő mentéssel lehet végrehajtani.

Ezek az alkalmazások és kiterjesztések kellemessé teszik a WordPress használatát. Használhatók írás közben vagy blogírás közben. Könnyű és könnyű telepíteni – egyszerűen add hozzá őket a Chrome böngészőhöz. És ha már nincs rá szüksége, akkor eltávolíthatja böngészőjéből.

Ezeknek az eszközöknek a némelyike ​​nem kizárólag a WordPress használatára szolgál, és általában az interneten történő munka közben is használható. Szükségesek-e a WordPress-re? Nem, de a blogolást kellemesebbé teszik. Nézzük közelebbről néhányat.

WordPress Rendszergazda vezérlés

Lehet, hogy a WordPress program segítségével több dolgot csinál – és gyakran csak azt szereti, hogy az admin sáv megkönnyíti. De lesznek olyan idők is, amikor úgy érzi, hogy éppen útban van. Ez helyet foglal el a képernyőn, és kissé zsúfolttá teszi az oldalt.

Ahhoz, hogy ezt a sávot kiszedje a képernyőn, felveheti a WordPress Rendszergazda vezérlés a Chrome-ra. A WordPress ikon megjelenik a Chrome-sávban. Kattintson rá, és a Felügyeleti sáv eltűnik a WordPress oldalról. Kattintson újra, és a sáv újra megjelenik. Tehát tarthatja vagy el is hagyhatja a sávot, ahogy szeretné.

WordPress rendszergazdai vezérlés a Chrome-hoz

Ezt a sávot csak akkor kell hozzáadni a Chrome-hoz, ha el akarja rejteni a Rendszergazda sávot. Ez nem fogja megrántani a rudat teljesen.

WPSNIFFER

WPSNIFFER egy remek bővítmény a Chrome számára. Ha valaha azon tűnődött, vajon melyik témát használja a WordPress webhely, akkor ez a kiterjesztés segít. Egyszerűen kattintson a böngésző bővítményére, és az adott oldalon használt WordPress téma megjelenik egy dobozban.

WP Sniffer

A kiterjesztés ezután átirányítja Önt a wpsniffer.com webhelyre, ahol rengeteg statisztikai információ található a témáról. A fent bemutatott webhelyen láthatja, hogy a WPSNIFFER által észlelt téma a WPExplorer zászlóshajója WordPress témája, Összesen.

WordPress Stílusszerkesztő

WordPress Stílusszerkesztő segít a WordPress témájának stílusában. Általában a Chrome fejlesztőeszközeivel hozzáférhet a téma stíluslapjához, és elvégezheti a kívánt változtatásokat. De ezek a változások elvesznek, ha frissíti az oldalt.

WP_Style_Editor

Ez a kiterjesztés közvetlenül a téma stíluslapjára menti a módosításokat, FTP nélkül. Ezek a változások valós időben történnek meg, ezért különös figyelmet kell fordítani, ha a CSS-sel dolgozik.

Ezenkívül csak azokat a stíluslapokat is módosíthatja, amelyek a téma gyökérmappájában találhatók. Ez a kiterjesztés kiválóan alkalmas a téma apró módosítására bejelentkezés nélkül.

BuiltWith technológiai profilkészítő

BuiltWith hasznos eszköz a fejlesztők és a tervezők számára. Adja hozzá ezt a kiterjesztést a Chrome böngészőjéhez, és kattintson rá, hogy megnézze, milyen eszközökkel építi fel a jelenleg megtekintett weboldalt. A weboldal technológiai profilja legördülő módon jelenik meg a böngésző ikonján.

BuiltWith_Technology_Profiler

A fejlesztők ezt felhasználhatják a működő eszközök megtekintéséhez a weboldalakon, és eldönthetik, hogy be kívánják-e építeni a projektbe. A BuiltWith képes felismerni a tartalomkezelő rendszereket, az analitikus eszközöket, a kereteket, a kütyüket, a tárhelyszoftvert és a tartalomszolgáltatási hálózatokat.

ExpressCurate

Írói válság? Nem tud felállítani egy témát a következő cikkhez? Fordulnak ExpressCurate, kiváló minőségű tartalom-készítő eszköz. Segít ötletek készítésében, létrehozásában, a keresőmotor optimalizálásában és a bejegyzés közzétételében, mindezt a Chrome böngészőben.

Express Pontos

A bevitt kulcsszavak és a böngészett oldalak alapján javasoljuk a témákat. Ha érdekes weboldallal találkozik, kattintson az eszközsoron található Pontos gombra, válassza ki a képeket és a szöveget. Ezeket felveszik egy felbukkanó ablakban egy idézett megjegyzés mezőbe.

Felveheti, szerkesztheti és megjegyzéseket fűzhet, majd kattintson a Pontosabbra gombra. Bejegyzés-vázlat készül a WordPress-ben. Bejelentkezhet a WordPressbe, tetszés szerint módosíthatja, majd közzéteheti a cikket. Egy szép kiterjesztés a kreativitás terjesztésére.

Shareaholic a Google Chrome-hoz

Sharehaholic a Google Chrome számára nem csak a WordPress webhelyek számára. Ez egy hűvös kiterjesztés, amely lehetővé teszi a felhasználók számára azonnali megosztást számos olyan közösségi platformon, mint a Facebook, a Twitter, a Pinterest és mintegy 250 kiegészítő szolgáltatás. A weblapokat könyvjelzővel is felveheti.

Shareaholic a Google Chrome ™ -hoz

A kiterjesztés nem lassítja le böngészőjét és az archívumokban, megnézheti az összes megosztott linket, valamint a Shareaholicon követett barátainak linkeit is..

Szemcseppentő

Szemcseppentő nagyszerű segítséget nyújt a fejlesztők számára. Adja hozzá a kiterjesztést a böngészőjéhez, és ha bármilyen színt felismer, amely a szemébe kerül, egyszerűen kattintson a színre. A kiterjesztés megadja a használt szín pontos kódját. Annyi színt menthet, amennyit csak akar, a történelembe, majd elérheti azt, amikor egy weboldalon dolgozik.

Szemcseppentő

Ha kíváncsi a WpExplorerben használt kék árnyalatára, akkor olvassa el azt a legördülő mezőben, ahol a Szemcsepp segítségével kiválasztottam a színt. Adja hozzá a történelemhez, és hívja vissza, amikor csak akarja.

WP Write

Dolgozik valamit, és egy gyors zseni volt a következő blogbejegyzésedről? Ha azt szeretné, hogy a szavakat a blogbejegyzésbe tegye anélkül, hogy bejelentkezett volna a WordPressbe, akkor ezt megteheti közvetlenül a böngészőjéből a WP Write Extension segítségével.

WriteWP

Miután hozzáadta a kiterjesztést a böngészőhöz, kattintson rá, és kezdje el írni a böngészőjében megnyíló lapon. Közvetlenül a Chrome-ból is közzétehet, anélkül, hogy meg kellene látogatnia a WordPress-en. Dolgozzon egy ismerős WordPress környezetben, anélkül, hogy be kellene jelentkeznie !

WordPress Site Manager

Ennek a kiterjesztésnek be kell írnia a kezelt WordPress összes webhelyének bejelentkezési adatait. WordPress Site Manager tárolja az információkat, és lehetővé teszi a böngészőből a webhelyek fő oldalainak elérését.

Webhelyvezető

Válthat a webhelyek között, hozzáadhat és szerkeszthet webhelyeket, és gyors szerkesztéseket végezhet a témában, ha a kiterjesztésen keresztül hozzáfér a témaszerkesztőhöz.

Nyelvtanilag

Nyelvtanilag az egyik Chrome-bővítmény, amelyet egyetlen blogger sem hagyhat ki. Miután hozzáadta a böngészőhöz, átnéz az üzenetén, és kiválasztja az összes nyelvi hibát – helyesírási, írásjelek, kontextuális hibák, és a hibák számát alul helyezi el. Olyan, mintha szerkesztője lenne a számítógépén !

A hibákat kiemelik, és amikor az egér fölé mutat, az összes lehetséges alternatíva megjelenik. Ha a helyes választásra kattint, az automatikusan kicseréli a kiemelt szót.

Nyelvtanilag

Ezt a kiterjesztést bárki használhatja szinte mindenütt, ahol az interneten ír. Biztosabb lehet az írásában. A prémium verzió gondoskodik arról, hogy az írása hibátlanul jelenjen, javaslatokat tesz a szókincs javítására, ellenőrzi a plagizálást és javasolja az írási stílusokat.

MultiPress

Ha az interneten keresztüli kereséssel kíván üzeneteket létrehozni, akkor megtalálja MultiPress nagyon praktikus. Ez a kiterjesztés segít bárhol megosztani a linkeket, és könnyedén létrehozhat új hozzászólásokat.

A kiterjesztés használata előtt telepítenie kell Nyomja meg ezt könyvjelzőfüzet (elérhető a WordPress irányítópultjáról) a könyvjelzősávon. Menj Eszközök az irányítópulton, majd Elérhető eszközök. Megtalálja a Press This nevű eszközt. Húzza a könyvjelző-ikont a könyvjelző-sávba. Ezt meg kell tennie minden új bloghoz, amelyet létrehozni szeretne.

MultiPress

A WordPressbe történő bejelentkezés közben, ha talál az interneten olyan kivonatot, amelyet át szeretne másolni, egyszerűen jelölje ki a kivonatot, és nyomja meg a böngészőben a Nyomja meg ezt a könyvjelzőt. A képeket a Média hozzáadása gomb segítségével lehet hozzáadni. A hozzárendelés automatikusan hozzáadódik a végéhez.

Amikor a MultiPress kiterjesztést hozzáadja a böngészőhöz, egyszerre több blogot is felvehet. Segíthet egyszerre 5 álláshelyen. Jobb alternatívája annak, ha több könyvjelzőt tartalmaz a könyvjelzősávban.

És végül

Ez a kiterjesztések listája, amelyeket hasznosnak találok a WordPress számára. Próbáltál már valamit? Ismeri-e minden olyan Chrome-bővítményt, amely megkönnyítheti a blogírókat? Az alábbi megjegyzésekben tudassa velem.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map