12 legjobb WordPress biztonsági mentési plugin és szolgáltatás

10+ legjobb WordPress biztonsági mentési bővítmények és szolgáltatások

A webhely létrehozása szórakoztató élmény, amikor a dolgok jól mennek. A tapasztalat azonban gyorsan megsérülhet, ha probléma merül fel a WordPress webhelyén. Például egy új téma vagy beépülő modul telepítésekor rosszindulatú hackerek áldozatává válhat, vagy megsérülhet az adatok megsérülésén. Vagy talán egyszerűen csak olyan változtatást hajtott végre, amelyre kíváncsi volt, és most nincs módja visszamenni. A webhelyével kapcsolatos problémák frusztrálóak lehetnek, még inkább, ha nincs ötlete a helyreállításának módjára.


A WordPress általában biztonságos és megbízható tartalomkezelő rendszer az Ön webhelyén. De néha minden óvintézkedés ellenére valami rosszul fordulhat elő. Mondja el, hogy elveszíti webhelyét, hogyan állíthatja helyre azt a korábbi dicsőségére?

A biztonsági mentések a válasz. Ők az egyik legjobb – és legmegbízhatóbb védelem az Ön webhelyét fenyegető bármilyen formától. A szokásos biztonsági mentési ütemterv helyett minden, amit tennie kell, vissza kell állítanod a tartalmat, és máris működhetsz.

Kézi versus automatikus biztonsági mentés (más néven Plugin)

A kézi biztonsági mentés egy kis webhelyen működik, kis számú nézővel és kis létszámú alkalmazással, de mivel a webhely közönsége és az alkalmazottak száma növekszik, ritkán engedheti meg magának, hogy engedélyezi webhelyének offline állapotát. Noha a kézi biztonsági mentés nagyobb választékot kínál, határozottan nehézkes a webhely kézi biztonsági mentése. A kézi biztonsági másolatok használatáról a WordPress biztonsági mentésének teljes útmutatójában olvashat bővebben.

Általában a webhely adminisztrátorai túlságosan elfoglaltak a webhelyek manuális biztonsági másolatának készítéséhez, és a rendszeres biztonsági mentés elmulasztása miatt a webhely hajlamos lesz elkerülhető leállásokra, ha az Ön webhelyén adatok elvesznek, vagy hacket szenvednek. Vagy ha a host szerverei fizikai támadás alá kerülnek (bármilyen természeti katasztrófa, kérlek), vagy más módon. Megfelelően nagy közönséggel rendelkező webhely esetén a legjobb, ha prémium biztonsági mentési szolgáltatást vagy bővítményt használ. És még akkor is, ha a webhelye nem nagyon népszerű, akkor legalább használjon ingyenes plugint.

Még akkor is, ha szűk költségvetéssel rendelkezik, egy kis plusz ráfordítás egy biztonsági mentési szolgáltatásra jó pénzt költeni. Ezek a szolgáltatások megnehezítik a nehéz emelőket, így tudod aludni, tudva, hogy a WordPress webhely jó kezekben van. De mindent megtettünk annak érdekében, hogy a WordPress legjobb biztonsági mentési pluginjainak a legjobbait tartalmazza – ingyenes és prémium. Tehát csak azért, mert a költségvetése nem ad elegendő mozgásteret az általunk említett fizetett lehetőségek egyikének, ez nem azt jelenti, hogy nem talál fantasztikus ingyenes bővítményt, amely segít a webhely rendszeres biztonsági mentésében..

1. VaultPress

VaultPress a WordPresshez

Az Automattic által biztosított hivatalos biztonsági mentési szolgáltatás, a VaultPress számos másolatot kínál a biztonsági mentéshez, kezdve a legalapvetőbbnél, 2 dollár / hónap kezdetétől kezdve a haladó áron, 20 dollár / hónap áron. Valójában bízunk benne, hogy a VaultPress minden nap biztonsági másolatot készít a WPExplorerről.

VP helyreállítja

A VaultPress létrehozhat és tarthat naprakész másolatot a webhelyről az összes WordPress-tartalom napi / valósidejű szinkronizálásával, és automatikus visszaállítási lehetőségeket biztosíthat. Ezen felül biztonsági ellenőrzést végeznek, hogy tájékoztassák Önt a webhely biztonságát érintő esetleges fenyegetésekről.

VaultPress

Nagyon könnyű megnézni a biztonsági másolatot tartalmazó archívumot, és eldönteni, hogy melyik biztonsági másolatot szeretné használni. A VaultPress segítségével könnyedén visszaállíthatja webhelyét FTP vagy SSH kapcsolattal. Töltse le biztonsági másolatait, és mentheti azokat bármilyen hordozható tárolóeszközre, vagy feltöltheti bármilyen online tárhely-webhelyre, például a Google Drive vagy a Dropbox. Ha bármilyen problémája merül fel a helyreállítással, a VaultPress nagyszerű támogatást nyújt a webhely helyreállításához.

29 dollárért havonta spamvédelem, automatikus visszaállítás, valós idejű biztonsági mentések, biztonsági szkennelés, teljes biztonsági másolat-archívum és széf-támogatás. A legkisebb terv Lite, napi biztonsági mentést, automatikus visszaállítást, széf-támogatást és 30 napos biztonsági másolatot biztosít.

A VaultPress több webhelyhez is használható, egyetlen fiókkal. És az összes biztonsági mentést elérheti telepítésével VaultPress beépülő modul.

2. BackupBuddy, készítette: iThemes

BackupBuddy - A WordPress biztonsági mentési beépülő modulja a WordPress mozgatásának visszaállításához

Információ és letöltés

A BackupBuddy segítségével készíthet biztonsági másolatot és visszaállíthatja a WordPress webhelyeket zökkenőmentesen és nagy erőfeszítések nélkül. Biztonsági másolatát bárhová elmentheti az Amazon webszolgáltatások, Dropbox, Rackspace Cloud, FTP és e-mail használatával.

BackupBuddy - A WordPress biztonsági mentési beépülő modulja a WordPress mozgatásának visszaállításához (1)

A BackUp Buddy segítségével gyakran végezhet adatbázis-biztonsági mentéseket vagy teljes biztonsági mentéseket, használhat helyszíni tárolási lehetőségeket, használhatja a BackUp Buddy Stash tárolást, ütemezheti a biztonsági mentéseket, kizárhat bizonyos fájlokat a biztonsági mentésből és készíthet biztonsági mentési profilokat.

BackupBuddy - A WordPress biztonsági mentési beépülő modulja a WordPress mozgatásának visszaállításához (2)

A helyreállítást nagyon könnyű követni, még a WordPress újoncok számára is. A BackUp Buddy segítségével könnyedén eljuttathatja a WordPress webhelyet egy másik domainre vagy gazdagépre. A BackUp Buddy további szolgáltatásai közé tartozik az e-mail értesítések, a biztonsági mentés korlátozása, az egyes fájlok tárolása, a rosszindulatú programok beolvasása, az adatbázis szövegének cseréje, az adatbázis ellenőrzése és javítása, valamint az interaktív webhely-térkép.

3. UpdraftPlus

UpdraftPlus WordPress biztonsági mentési bővítmény

Az UpdraftPlus egy hatékony és rendkívül népszerű freemium plugin, amely elősegíti a WordPress webhely biztonsági másolatának létrehozását az Amazon S3, a Google Drive, a Rackspace Cloud, a Dropbox, az FTP, az SFTP, az SCP, az OpenStack Swift, a WebDAV és akár e-mailben is..

Ezzel a lehetőséggel gyorsan készíthet teljes biztonsági másolatot a WordPress-webhelyről, és tárolhatja azokat akár a felhőben, akár közvetlenül a számítógépére. A beépülő modul támogatja az ütemezett és az igény szerinti biztonsági mentéseket is, és lehetővé teszi a webhely fájljainak és adatbázisának különböző ütemezését.

Updraft opciók

Az Updraft használatával gyors visszaállítást végezhet, automatikus biztonsági másolatot készíthet az ismétlődő ütemezésekkel, áttelepítheti a webhelyeket, kiválaszthat bizonyos fájlokat a biztonsági másolat készítéséhez és letöltheti a biztonsági mentési archívumokat. Ha a feltöltés idő előtt leáll vagy meghiúsul, a plugin megismétli a sikertelen feltöltést. Titkosítsa az adatbázis biztonsági mentéseit a plugin prémium verziójával. Ez a plugin több nyelven működik, és a fordítási munka folyamatban van. Az ingyenes verzió a legtöbb felhasználó számára megfelelő lesz, bár a prémium verzió számos további szolgáltatást kínál, ideértve az elsőbbségi támogatás elérését is..

4. BlogVault

BlogVault biztonsági mentések

Információ és letöltés

Biztonságos biztonsági mentési rendszer, amely segít a WordPress felhasználóknak automatikus biztonsági mentések készítésében, automatikus helyreállítások végrehajtásában, a webhelyek áttelepítésében és a biztonsági másolatok megtekintésében akár 30 napig. A kívánt biztonsági másolatot a biztonsági mentési archívumból a Dropboxba mentheti. Kipróbálhat biztonsági másolatot készíteni a BlogVault szerveren, hogy ellenőrizze, hogy a kiválasztott biztonsági mentés a kívánt-e.

A BlogVault a WooCommerce biztonsági mentéséhez

A BlogVault használatával engedélyezheti a funkciót a valós idejű biztonsági mentésekhez. Ez azt jelenti, hogy a webhelyén végzett változtatások során a BlogVault nem veszi és frissíti a megfelelő fájlokat. Így a webhely tartalma mindig biztonságos!

Egyéb figyelemre méltó funkciók közé tartozik a növekményes biztonsági mentések, az ingyenes helyszíni tárolás, a több oldalon működő támogatás, az integrált átállítás, a WooCommerce üzletek asztali biztonsági mentései és egy csodálatos támogató csapat, amely készen áll a 24 órás és hét órás segítségre.

5. Másoló

Duplikátor Ingyenes WordPress bővítmény

A Duplicator egy migrációs plugin, amelyet felhasználhat webhelyének biztonsági másolatának készítésére. Az ingyenes bővítmény lehetővé teszi a WordPress webhely klónozását és kézi biztonsági másolatok készítését igény szerint. Készítette a WordPress-fájlok, a webhely tartalma, az adatbázis, a témák és a plugin-ok teljes biztonsági másolatát, csomagolva egy ZIP-fájlba.

Van egy profi verzió is a mentési ütemezéshez, a felhőalapú tárolási kapcsolathoz, az e-mail értesítésekhez és még sok máshoz.

6. BackWPup

A BackWPup Free WordPress bővítmény

A BackWPup egy másik freemium plugin, amely képes elvégezni a WordPress webhelyek automatikus biztonsági mentését, végrehajtani a WordPress XML exportálását, optimalizálni, ellenőrizni és javítani az adatbázisokat.

backUpwp ingyenes

A biztonsági mentéseket FTP-szerverek, Dropbox, Amazon S3, Microsoft Azure, Rackspace felhő, Sugar Sync, valamint a pro változatban az Amazon Glacier és a Google Drive segítségével tárolhatják. És ha bármilyen további funkcióra vagy támogatásra van szüksége, egyszerűen frissítsen a plugin prémium verziójára.

7. SnapshotPro

SnapshotPro

A Snapshot egy WPMU DEV plugin, amely biztonsági másolatot készít az összes tartalomról, a teljes adatbázisról vagy az egyes táblákról. A beépülő modul automatikus biztonsági mentéseket készíthet, és mentheti a biztonsági másolatait a Dropbox, az Amazon S3 vagy az SFTP fájlba. A plugin a WPMUdev tagság része, és magában foglalja az egy kattintással történő biztonsági mentés és visszaállítás támogatását, az automatikus biztonsági mentéseket, a több oldal támogatását, és 10 GB WPMUdev felhőtárolót is tartalmaz..

8. WPVivid

WPvivid

A WPvivid segítségével biztonsági másolatot készíthet, visszaállíthat és áttelepíthet webhelyét – de most a biztonsági mentésekre összpontosítunk. Az ingyenes plugin az automatikus biztonsági mentések funkcióit, a felhőalapú tárolási támogatást (Dropbox, Google Drive, Amazon S3, SFTP stb.), Az egyszeri kattintással történő visszaállítás, az egy kattintással készített biztonsági másolatok, a biztonsági mentés méretkorlátozása nélkül és még sok minden más igényel. A plugin kompatibilis a népszerű MainWP webhelykezelővel is, így könnyen kezelheti az összes webhely biztonsági mentését. És jól játszik az olyan oldalépítőkkel, mint az Elementor, a SiteOrigin és a Beaver Builder.

A WPvivid Pro még több lehetőséget kínál a növekményes biztonsági mentésekhez, a többhelyi támogatáshoz, a távoli tároláshoz, a fejlett ütemezéshez, a felhasználói szerepkörökhez és még sok máshoz..

9. BackupGuard

BackupGuard

Könnyen készítsen biztonsági másolatot a webhelyről a BackupGuard segítségével. A beépülő modul rengeteg biztonsági mentési funkcióval rendelkezik, amelyek korlátlan számú helyi biztonsági másolatot, egyedi fájl- vagy mappamentést és akár több helyről készített biztonsági másolatot is készíthetnek. Ráadásul a biztonsági mentések ütemezése, exportálása vagy importálása egyszerű. A BackupGuard egyedülálló előrehaladási sávot kínál, így láthatja, hogy hol van a biztonsági mentésben (vagy akár törölheti is, ha akarod).

10. CodeGuard

CodeGuard biztonsági mentések

Információ és letöltés

Biztonsági mentési rendszer, amely biztonsági másolatot készít a WordPress webhelyén lévő összes fájlról. A telepítési folyamatnak nem szabad lennie túl nehéznek annak, aki egy ideje használja a WordPress programot, a biztonsági másolatot automatikusan létrehozza, és figyelemmel kísérheti a hálózaton található fájlok bármilyen változását..

A helyreállítást a ZIP-fájl letöltésével és a kézi visszaállítás elvégzésével hajthatjuk végre, vagy kiválaszthatunk bizonyos fájlokat a visszaállításhoz, vagy az egyszerű módszer az automatikus teljes visszaállítás. 39 és 239 dollár / hónap közötti tervekkel kissé drágának tűnhet, de valójában nem, amikor figyelembe veszi, hogy webhelyét védi.

11. WPBackItUp

WPBackItUp WordPress bővítmény.

Az utolsó előtti választásunk – a WPBackItUp – szilárd versenyző a webhely biztonsági mentéséhez, egyedi árszerkezettel. A webhely biztonsági mentése és kézi visszaállítása teljesen ingyenes. Ha azonban ki akarja használni az egy kattintással történő visszaállítási lehetőségeket (számos más funkcióval együtt), 79 dollárt kell fizetnie a prémium verzióért.

Összességében a WPBackItUp szilárd alternatívája a WordPress webhelyének biztonsági másolatát készítő más megoldásoknak. Támogatásuk és dokumentációjuk kitűnő, ami azt jelenti, hogy a webhelyének védelme érdekében vitathatatlanul nincs szüksége az ingyenes verzióra.

12. All-in-One WP áttelepítés

Minden egyben WP áttelepítés

A sokoldalú WP áttelepítés pontosan így hangzik – egy plugin, amely beállít téged a sikerhez a webhely áthelyezésekor. A plugin segítségével azonban csak a webhelyről készíthet biztonsági másolatot. Egyszerűen jelentkezzen be a webhelyére, keresse meg a sokoldalú WP áttelepítés beépülő modulját, és kattintson a nagy zöld Exportáló gombra. A plugin magában foglalja a WP-CLI integrációt is, így biztonsági másolatot készíthet és kizárhat fájlokat (például spam-megjegyzéseket, javítások közzétételét, inaktív beépülő modulokat stb.) Gyorsparancsokkal.

Miért olyan fontos a webhelyről készült biztonsági mentés?

Egyszerűen fogalmazva: a biztonsági másolat a webhely másolatát feltölti, amelyet máshol töltöttek fel (például a szerverre, vagy egy olyan fájltárolási szolgáltatásra, mint a Dropbox). Alapvető fontosságúak annak biztosításához, hogy megvan a módja a webhely helyreállításának, ha a dolgok rosszul fordulnak elő. Képzeljen el például egy hibát, amely az e-kereskedelmi webhelyet érinti. Ha nincs biztonsági másolat – és semmilyen módon nem tudja visszaszerezni az elveszett adatait -, az súlyosan érinti az egész vállalkozást. Noha a kilátások komorak lehetnek, a helyettesítő stratégia bevezetése – akár egy egyszerű is – megmenti a szalonnát.

Összességében a webhely biztonsági másolata segít megvédeni számos fenyegetést, beleértve:

  • Weboldal-hackerek. Míg egyes hackerek célja az érzékeny információk ellopása, sokan csak a webhelyeket fogják feltörni, hogy bizonyítsák, hogy képesek. Ha van webhelye, akkor már veszélybe kerül.
  • Malware és vírusok. Olyan rosszindulatú fenyegetések, mint a vírusok, trójaiak és más rosszindulatú programok, a WordPress plugins segítségével jutnak el webhelyére, és megsérthetik vagy ellophatják az adatait. Noha a WordPress biztonságos, még mindig nem 100% -ban tévedhetetlen. A WordPress korábbi verzióit sújtotta, és ha biztonságos teljes biztonsági másolatot szerez, akkor felkészülnél a legrosszabb esetre.

Összességében a biztonsági mentések rendkívül fontosak – de ugyanúgy, mint a kulcs a teljes ütemezésnél. Vessen egy pillantást arra, hogyan lehet ezt megtenni.

Biztonsági mentési ütemezés létrehozása

A biztonsági mentési ütemterv egyszerűen a biztonsági mentések végrehajtásának gyakorisága. Ez heti vagy havi biztonsági mentés lehet, bár a gyakorisága az Ön egyedi igényei szerint változhat. Mindazonáltal javasoljuk rendszeres biztonsági másolat készítését.

A biztonsági mentési ütemterv létrehozása viszonylag egyszerű folyamat. Amíg te tudott végezzen néhány egyszerű számítást (beleértve a forgalmi szintek faktorozását is), a valóság az, hogy ha rendszeresen készít biztonsági másolatot, és gyakran használja a választott megoldás beépített funkcióit, akkor jónak kell lennie.

Ennek ellenére nem akarja, hogy minden egyes biztonsági másolatot egy helyen tároljon. Ehelyett arra törekszik, hogy legalább egy helyi biztonsági másolatot szerezzen egy második példányon kívülről tárolva. A pluginok ismét segíthetnek ebben, és sokan lehetőséget kínálnak a biztonsági mentések külső tárolására.


Csak megismétlem – a biztonsági mentések nélkülözhetetlenek. Segítségével gyorsan és egyszerűen visszatérhet online a kiadás után, és ami még fontosabb, segít minimalizálni a látogatók által tapasztalt állásidőt. És a végén valóban nincs (nem egyetlen) oka annak, hogy ne készítsen biztonsági másolatot a webhelyről. Sokkal jobb biztonságban lenni, mint sajnálni – éppen ezért javasoljuk a webhely biztonsági mentését. Még akkor is, ha úgy érzi, hogy a webhely egy kieső idő miatt sokat nem fog veszíteni a forgalom / bevétel szempontjából, akkor is elveszítheti mindazt, amit a webhelyén feltett.

Határozottan azt javaslom, hogy legalább szerezzen egy ingyenes bővítményt a WordPress webhelyének védelme érdekében. És feltétlenül mindig készítsen biztonsági másolatot az új hozzászólások közzétételekor, valamint a WordPress telepítésének, a témák és a beépülő modulok legfontosabb frissítései előtt vagy után (vagy legalább havonta egyszer, a biztonság érdekében)..

Kipróbálta a WordPress legjobb biztonsági mentési pluginjainak a roundup egyikét? Vagy hiányzott a kedvenc biztonsági mentési pluginjéről? Tudassa velünk a megjegyzések részben – szívesen meghallgatunk tőled!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map