12 fantasztikus WordPress-forrás a mai látogatáshoz

Egy folyamatosan fejlődő ökoszisztémában, függetlenül attól, hogy Ön WordPress kezdő vagy tapasztalt fejlesztő – fontos, hogy lépést tartson a legújabb fejleményekkel, hogy versenyképes maradjon.


A WordPress mint platform széles körű sikerének egyik legnagyobb oka a nyílt forráskódú elvek átfogása. A nyílt forráskódú fájlokhoz hasonlóan a WordPress azonban az információ túlterhelésének problémáját is szenved. Olyan sok webhely van odakint, hogy hiteles forrásként szolgáljon a WordPress minden dolgához, nehéz tudni, hol kezdjem és kivel bízhassak.

Ebben a cikkben összegyűjtöttük 12 kedvenc WordPress-forrásunkat 2015-re (jó, valójában 13 azóta WPExplorer.com legyen a lista tetején). Minden weboldal rengeteg anyagot tartalmaz, amely segít a kezdőknek az alapvető készségek felvételében, és a tapasztalt felhasználók a következő szintre vihetik a dolgokat. A listánkat három részre osztottuk:

 1. Prémium témák és bővítmények.
 2. Professzionális WordPress súgó.
 3. Tanulási és képzési források.

Mivel (remélhetőleg) már ismersz minket, és valószínűleg látta a WordPress blogunkat és a csodálatos ingyenes WordPress témáinkat, kezdjük el a másik 12 forrásban, amelyet meg kell ismernünk!

A legjobb források prémium témákhoz és beépülő modulokhoz

1. ThemeForest

Téma erdő

Ha egy témát keres a legújabb WordPress-webhely felépítéséhez, hol jobb az indulás, mint az emberiség számára ismert WordPress-témák legnagyobb piaca? A ThemeForest hatalmas témaköröket kínál funkcionalitás szerint, átfogó támogatással. A piacon lévő termékek harmadik fél fejlesztőitől származnak, és átfogó felülvizsgálati folyamaton mennek keresztül annak biztosítása érdekében, hogy a szabványok továbbra is magasak legyenek.

2. CodeCanyon

Codecanyon

A CodeCanyon a prémium WordPress bővítmények egyik legnagyobb forrása. 3877 WordPress-bővítménnyel (és több mindennapi hozzáadásával) potenciálisan létfontosságú eszköz minden komoly WordPress-webhelytulajdonos vagy -kezelő számára..

Érdemes megjegyezni, hogy vannak más kiváló források a prémium pluginek számára (szeretjük a FooPluginsokat, WPMU DEV és Pippins plugins). A CodeCanyon azonban olyan változatot kínál, amelyet egyszerűen nem talál meg másutt.

3. Pro Plugin könyvtár

Pro Plugins Directory

Bárki, aki időt töltött a WordPress webhelyek felépítésével vagy kezelésével, tudni fogja, milyen nehéz beszerezni a tisztességes prémium plugineket. Már egy ideje szükség van egy prémium pluginek minőségi adatbázisára, és úgy tűnik, hogy végre megoldást találhatunk a Pro Plugins Directory formájában..

Néhány hónappal ezelőtt indult, a könyvtár már több mint 150 bővítménnyel büszkélkedhet. A felhasználói élmény lenyűgöző, és könnyű átmenetet biztosít a hivatalos WordPress könyvtárba szokások számára. A beküldési folyamat a fejlesztők számára egyszerű, és lehetővé teszi a felhasználók gyors és egyszerű áttekintését. Ez határozottan az a szem, amely szemmel tartja a jövőt.

A WordPress szakmai segítségének legjobb forrásai

4. Kódolható

Codeable

Emlékszel, amikor azt akarta, hogy ezt a kis csípést megváltoztassa honlapja megjelenésében, de nem tudta, hogyan kell szerkeszteni a témakódot, vagy nem volt elég magabiztos, hogy megcsinálja? Jól, Codeable ott van, hogy kiszabadítson pontosan ezekből a nehézségekből.

Ez egy olyan piac, ahol szabadúszó WordPress fejlesztőket bérelhet bármilyen méretű feladatra. A vállalkozóknak nyújtott erős felülvizsgálati folyamat révén a Codeable az egyik legmegbízhatóbb kiszervezési szolgáltatás a WordPress számára, és a befejezett projektek 98,9% -a kap ötcsillagos értékelést az ügyfelektől.

5. WP görbe

WP görbe
A WP Curve egy másik kiszervezési szolgáltatás a WordPress feladatok kezelésére. A Codeable-val ellentétben a WP Curve nem harmadik fél által üzemeltetett, hanem a saját belső fejlesztői csapatát működteti. Kevesebb, mint $ 79 havonta, a WP Curve gondoskodik a WordPress támogatási igényeinek teljes készletéről (1 webhelyre). Nagyon áttekintjük, milyen típusú feladatokat lehet a WP Curve-hez hozzárendelni a webhelyükről szóló ajánlások részben..

6. Envato Studio

Envato Studio
Az Envato Studio egy másik alternatíva, amellyel szakmai segítséget igényelhet. Az itt szereplő korábbi két bejegyzésünkkel ellentétben az Envato Studio nem csupán WordPress-specifikus piac. Használhatja szakemberek felkérésére különféle kódolási, tartalmi, grafikai, video- vagy marketing feladatok elvégzésére. A platformon kínált szolgáltatásokat az Envato Studio csapata egyénileg vizsgálja felül.

Ennek a platformnak az egyik legszembetűnő tulajdonsága az, hogy a részleteket, például az átfutási időket és az engedélyezett javítások számát előre meghatározzák a vevő és az eladó. Ez nagy különbség a többi platformhoz képest, ahol nehezebb lehet ilyen tárgyakat felkarolni.

A legjobb források a tanuláshoz és a képzéshez

7. WP 101

WP 101
WP 101 az egyik úttörője a WordPress készségfejlesztésnek, és jó tempójú videókat kínál a WordPress ökoszisztéma minden alapvető aspektusáról. Ez nem egy olyan erőforrás, amely arra irányul, hogy megtanítsa Önt egy WordPress-webhely egyedi kódolásához – ez inkább azoknak a bloggereknek és tartalom-készítőknek szól, akik újak a WordPress platformon.

Háromféle csomag érhető el: 30 napos hozzáférés, éves hozzáférés és egy életre szóló lehetőség. A WP 101 a WordPress képességeinek finomítása mellett hasznos azoknak a weboldal-tervezőknek vagy menedzsereknek is, akiknek lehetőségük van videóik fehéren címkézésére és kiegészítőkként történő felkínálására az ügyfelek számára egy egyszerű plugin segítségével..

8. WP kezdő videók

WP kezdő videók
WP kezdő nagyszerű forrás azok számára, akik csak a WordPress-rel kezdik el. A WP 101-hez hasonlóan az itt található tartalom valószínűleg nem lesz középszintű. Noha a weboldal hasznos tartalmat kínál különböző formátumokban – írott cikkeket, útmutatásokat és szószedeteket -, a videó rész valóban kiemelkedik. A videó rész csak tagok, de a tagság szerencsére ingyenes.

9. Faház

Faház

A Treehouse szélesebb közönségnek szól, mint az előző két tétel, és kiváló megoldás minden tapasztalati szintű ember számára, aki a kódolási játékot keresi. Nagyon sok téma tárul fel a webhelyen, ideértve a WordPress-t, a PHP-t, a Rubint és az alkalmazásfejlesztést.

A Treehouse modulok lenyűgözően interaktívak az alapkivitelben beépített vetélkedőkkel és feladatokkal, videókkal, átiratokkal és fórumtáblákkal. A havi mindössze 25 dollárral kezdődő tervekkel és a rendelkezésre álló képzési erőforrásokkal együtt – a Treehouse könnyen az egyik vezető név ebben a térben.

Legjobb források a fejlesztők számára

10. Lekérdezés

Lekérdezés

A Query Posts jobban szervezett és barátságosabb alternatíva a tisztviselők számára WordPress Codex. A fejlesztőknek a WordPress funkcióinak időrendi és ábécé szerinti elrendezése sokkal könnyebben navigálható és használható, mint hivatalos társaik..

11. WP Seek

WP Seek

WP Seek olyan, mint egy WordPress-specifikus Google. Úgy tervezték, hogy segítsen a fejlesztőknek keresni a WordPress funkcióit, sabloncímkéit, műveleteit és egyebeket. Az általános keresőmotorokhoz hasonlóan a WP Seek magában foglalja az automatikus javaslatot, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több kulcsszót is keressenek – ez rendkívül hasznos az egyedi kód írásakor vagy a téma elemek módosításakor..

12. 10-es mérnöki bevált gyakorlatok

10up legjobb mérnöki gyakorlat

10up egy neves név a webdesign, a mérnöki és a digitális stratégia világában. A tízszeres legjobb mérnöki gyakorlat elengedhetetlen olvasmány az összes tapasztalati szint fejlesztőinek.

Ez a projekt útmutatásokat nyújt a bevált gyakorlatokról, amelyeket a kódolás minden aspektusára be kell tartani, a helyi környezet felállításától kezdve a PHP-vel, a tervezési elemekkel, a WordPress-specifikus funkciókkal való küzdelemig és még sok másig.


Reméljük, hogy az erőforrások listája segít a helyes irányba mutatni a WordPress készségkészlet kibővítése és a webhelyeivel kapcsolatos segítségnyújtás szempontjából. Még soha nem volt jobb idő a WordPress-szel való kapcsolatba lépésre, és sok más kiváló webhely is található odakint, amelyeket bánatosan el kellett hagynunk ebből a listából..

Kíváncsi vagyunk, hogy meghallja a gondolatait. Ön már használja az általunk említett forrásokat? Vagy van saját válogatásod, amelyet kellett volna szerepeltetni a listán? Vegye fel a kapcsolatot a megjegyzésekkel, és tudassa velünk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map