12 bevált pénzszerzési módszer a WordPress használatával

Bevált módon lehet pénzt keresni a WordPress segítségével

Napjainkban sok ember megtalálta a módját, hogy rengeteg pénzt keressen a WordPress segítségével. Sokféle módon lehet online megélhetést keresni vele.


Gondolt már azon, hogy pénzt kereshet a WordPress használatával? Ha igen, ez a részletes üzenet ínyenc számodra! 12 bevált módszert fogok megbeszélni, amellyel pénzt kereshet a WordPress-szel. Az alább felsorolt ​​módszerek különféle készségeket igényelnek, tehát akkor is, ha nem fejlesztő vagy, biztos lehet benne, hogy a WordPress tele van lehetőségekkel az Ön számára!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Szabadúszó írás (más néven tartalom készítés)

make-money-írás

Kezdje egyszerűen – ha van olyan készüléke, amellyel beírhatja, és internetkapcsolattal rendelkezik tartalom létrehozása más webhelyek számára. Több millió webhely van, és mindegyiknek friss tartalomra van szüksége.

Noha ez a lista tele van a pénzt kereső lehetőségekkel a WordPress használatával, a tartalom létrehozása szinte minden niche-re kiterjed. Csak keresse fel kedvenc online blogjait. Sokan közreműködő jelentkezőkkel rendelkeznek, ahol beküldhetik cikkeit, és fizethetnek érte. Tehát nemcsak fantasztikus linkeket fog kapni a legmagasabb rangú oldalaktól, hanem fizetést is kaphat a kemény munkáért.

A WordPress tartalomírási feladatokat is találhat a munkalehetőségek webhelyein. Egy pár érdemes megnézni a következőket Odesk és ProBlogger Jobs – mindkettőnek rengeteg írási munka áll rendelkezésre ettől a pillanattól kezdve.

Jelentkezés előtt érdemes lehet online portfólió-beállítást készíteni, hogy megmutassa korábbi munkáit. Pontosabban, feltétlenül tartalmazzon rövid bio, aktív közösségi profilokat és linkeket a nemrégiben közzétett hozzászólásokhoz (vagy ha éppen elkezdi létrehozni néhány hozzászólást a saját blogjában, amelyet példaként használhat). Ilyen módon a potenciális munkáltatók megnézhetik az Ön írási stílusát, valamint megismerhetik cikkeit blogjaiban és a közösségi médiában.

2. Hozzon létre és pénzzen egy blogot

WordPress webhely

Az online világban mindig ajánlott webhelyet létrehozni vállalkozása számára. Mire vársz még? Indítsa el saját WordPress-blogját és kezdj el pénzt keresni!

Nem tudja, hogyan kezdje el a WordPress webhelyet? Nézze meg a weboldal elkészítésének egyszerű útmutatóját, amelyben elindíthatjuk a weboldalt. A legfontosabb lépések a domain kiválasztása és a tárhely, a WordPress telepítése, a téma kiválasztása, a bővítmények telepítése, valamint a hozzászólások és oldalak hozzáadása.

Blogszerzés a passzív jövedelemszerzés nagyszerű módja. Pénzt kereshet társult marketinggel, hirdetések eladásával, szponzorált véleményekkel stb. A blogjából. Ehhez nincs szükség további erőfeszítésekre – ez egyszerűen egy módja annak, hogy teljes mértékben kihasználhassa a már meglévő tartalmat és forgalmat.

A legtöbb piac és szolgáltató kínál társult programok. Néhány olyan személyes kedvencünk közül, amelyekkel könnyű dolgozni, többek között a Themeforest, a Shareasale, CJ Affiliate és a kreatív piac. Csak regisztráljon egy INGYENES fiókot, és adjon hozzá linkeket hozzászólásaihoz, ahol természetesnek tűnik.

Nak nek eladni hirdetéseket kínálhat saját hirdetési csomagokat, vagy dolgozhat egy olyan társaságon keresztül, mint a BuySellAds. Vagy feliratkozás a Google Adsense fiókba, és illessze be a kódját, hogy a Google hálózata kezelje a hirdetéseket, miközben minden hónapban szép kis ellenőrzést kap.

Ön is kínálhat szponzorált hozzászólások a blogodon. Adjon hozzá egy oldalt vagy egy kapcsolatfelvételi űrlapot a webhelyéhez, hogy a márkák kapcsolatba léphessenek, és fizetjenek Önnek az ismertetőkért, útmutatókért, stílusos hozzászólások listájáért vagy valamiért. Csak ügyeljen arra, hogy a szponzorált postai megállapodásban rögzítse, hogy minden vélemény őszinte lesz, és feltétlenül adjon hozzá egy nyilatkozatot a szponzorált végleges közzétett üzenethez.

Használhatja webhelyét más pénztermelő tevékenységek (amelyekről alább foglalunk le), például tanfolyamok, termékek vagy prémium szolgáltatások támogatására.

3. WordPress tanfolyamok

A legjobb WordPress tanfolyamok kezdőknek

Meglehetősen magabiztos a képességeiben? Hozz létre egy tanfolyamot! Több millió ember használja az internetet új készségek elsajátításához. Csak annyit kell tennie, hogy kurzusokat készít (és pénzt keres) a segítségükre. Tanítsa meg az embereknek, hogyan kell kertelni, ossza meg főzési tippeket, vagy akár saját útmutatót is megoszthatja blog elindításával kapcsolatban. Miután szűkítette a tárgyát, van néhány lehetőség az online tanfolyam létrehozására és bevételszerzésére.

Az első az, hogy a webhelyét egyszerűen marketing platformként használja, a kurzusaival a harmadik fél e-tanuló oldala. A népszerű opciók között szerepelnek olyan oldalak, mint az Udemy, ahol feltöltheti a kurzusokat és beállíthatja saját árait, vagy a Lynda, ahol a kurzus része az általános tagságnak. Mindkettő egyszerű módszert kínál a gyors induláshoz. Ne feledje, hogy ezekkel a platformokkal nem tartja meg a tanfolyamért fizetett teljes összeget (Udemy 3–50% -kal csökkenti a kurzus árát, míg Lynda a havi nézetei alapján fizeti ki).

A második lehetőség az, hogy bemegy az összes oldalba, és a WordPress használatával építheti fel webhelyét és fogadhatja a kurzusokat. Így kezeli a kurzusokat, beállítja az árakat és kihasználhatja az összes előnyt. És szerencséd neked – számos beépülő modul segíti a tanfolyamok létrehozását a WordPress használatával. Csak használja az útmutatónkat egy online tanfolyam létrehozásához a WordPress segítségével, hogy többet megtudjon. Vagy használhat tagsági bővítményt a fizetett, kizárólag tagok számára létrehozott webhelyének exkluzív tartalommal történő létrehozásához. Ez magában foglalhatja tanfolyamokat, blogbejegyzéseket, videókat, letölthető eszközöket vagy anyagokat – valójában bármit, amit kínálni akar.

4. e-kereskedelem és cseppszállítás

Egyszerű WooCommerce tippek az értékesítés növeléséhez

A tudáson kívül letölthető vagy tárgyi eszközöket is megoszthat olvasóival. Kevés erőfeszítést igényel az indulás, de a WordPress fantasztikus platform egy e-kereskedelmi webhely felépítéséhez.

Miért e-kereskedelem? Az emberek most, mint valaha, online vásárolnak. És a WordPress használatával egyszerűen telepítenie kell egy plugint, például a WooCommerce-t egy online áruház felépítéséhez. Más e-kereskedelem lehetőségeivel összehasonlítva a WooCommerce teljesen ingyenes, és számos hasznos funkciót kínál, amelyeket felhasználhat az üzlet beállításához..

A saját áruk szokásos kirakatán kívül a WordPress felhasználható a dropshipping bolt. Ebben az esetben az árut közvetlenül eladja az ügyfeleknek, de egy harmadik fél kiszállítja őket (hasonlóan ahhoz, ahogyan az Amazon gyakran kezeli a kisebb eladók szállítását a platformon keresztül). Függetlenül attól, hogy a WooCommerce-t vagy a Shopify-t használja, ez a módszer általában beépülő modul használatát vagy beállítások használatát jelenti annak biztosítása érdekében, hogy a szállítási információkat közvetlenül a szállítóhoz küldjék. Ha ez a legmegfelelőbb üzleti tervnek tűnik, számos beépülő modul használható a cseppküldési vállalkozás létrehozásához a WordPress segítségével..

5. Blogbeállítási szolgáltatás

A WordPress több, mint egy Blogging Platform

Ön kezdő vagy részmunkaidős blogger, aki nem rendelkezik sok fejlesztési tapasztalattal, annak ellenére, hogy pénzt szeretne keresni a WordPress használatával? Ha igen, a blogbeállítási szolgáltatás a tökéletes választás az Ön számára. Még kezdők is kínálhatnak ilyen típusú szolgáltatást! De hogyan?

Sokan szeretnék használni a WordPress-t a blogjaikban, ám csak nem rendelkeznek műszaki ismeretekkel az induláshoz. Tehát a blogbeállítási szolgáltatást választják. Blogbeállítási szolgáltatóként a WordPress telepítése, a WordPress téma feltöltése, az ajánlott pluginek hozzáadása stb. Feladata..

Az ügyfelek beszerzéséhez kezdje el a webhely egyszerű blogbeállítási szolgáltatási oldalával. Az ügyfelek vagy az erre a célra eljutó forgalom vonzásához hozzon létre szalaghirdetéseket a saját webhelyén található szolgáltatásaival, próbálja meg elérni más blogokkal a vendég bejegyzését, kommentáljon fórumokon megjegyzéseket az Ön webhelyére mutató hivatkozással, lépjen be a közösségi médiába, és fektessen be fizetett reklámokba. ha képes vagy. Ha egy kisebb vagy helyi közönséget céloz meg (például “a kertészek blogbeállítási szolgáltatása” vagy “a blogbeállítási szolgáltatás Savannah Georgia-ban”), akkor ez sokkal megfizethetőbb, mint gondolnád. Ha az embereket érdekli az ajánlat, felveszik veled a kapcsolatot.

A szolgáltatási oldal létrehozásakor fontolja meg a hozzáadást több árat a növekvő szolgáltatási szinttel. Például 100 dollár értékű alapvető blogbeállítási szolgáltatást igényelhet, amely magában foglalja a WordPress telepítését, egy téma feltöltését és a téma bemutató tartalmának hozzáadását. Akkor felajánlhatja a SEO plugin telepítését 20 dollárként upsell, vagy néhány egyéb funkcióval (mint például zsemlemorzsa, honlapkészítés stb.) csomagolt prémium beállítási szolgáltatás részeként.

Alternatívaként Ön is megadhatja Önnek blogbeállítási szolgáltatások ingyen, de a szolgáltatási oldalon lévő társult linkekre kell támaszkodnia. Például ingyenes blogbeállítást kínálhat a Bluehost tárhely megvásárlásával, amikor az ügyfél az Ön által meghatározott kapcsolt linket használja. A Bluehost versenyképes árú tárhely-terveket kínál, amelyeket az új bloggerek engedhetnek meg maguknak, valamint nagylelkű társult jutalékokat, minden egyes sikeres regisztráció esetén 65 dollár felett. Hasonlóképpen, akkor javasolhat témákat, beépülő modulokat, biztonsági szolgáltatásokat és más kapcsolódó termékeket a felhasználóknak, amikor regisztrálnak a szolgáltatási oldalon. Ne feledje, hogy csak olyan termékeket ajánl, amelyeket tesztelt és jó.

6. A weboldal karbantartása

Webhely karbantartása

Megemlítettük a blogbeállítást, de van egy hatalmas lehetőség a folyamatos jövedelemszerzésre karbantartási szolgáltatás. Sok webhelytulajdonos nem akarja foglalkozni a weboldal üzemeltetésével kapcsolatos mindennapi feladatokkal – egyszerűen azt akarják, hogy az emberek megtalálják őket az interneten. És itt érkezik be. A karbantartás WordPress frissítéseket, biztonsági figyelést, téma- és plugin-frissítéseket, tárhelykezelést, CDN beállítást stb. Eredményezhet. Nagyon sok minden, amit a saját webhelyén csinálsz, havi díjat fizethet a tedd másokért.

Fontos megjegyezni, hogy ha ezen az úton halad, webhelykezelő plugin-t használ, hogy megkönnyítse az életét. Néhány a legnépszerűbb lehetőségek közül:

 • InfiniteWP
 • MainWP
 • ManageWP

Ezek a bővítmények lehetővé teszik az alap-, a téma- és a bővítményfrissítések kezelését, valamint a SEO, a webhelysebesség, a megjegyzések és akár a biztonsági másolatok figyelését egyetlen műszerfalról. Ily módon átfogó karbantartási szolgáltatást nyújthat ügyfeleinek anélkül, hogy az egyes webhelyeket külön kellene figyelnie.

7. SEO és marketing szolgáltatások

WordPress SEO bevált gyakorlatok

Ha időt töltött a saját webhelyének optimalizálásában, akkor ezeket a készségeket mindenképpen be tudja építeni. A SEO egy weboldal felépítésének hatalmas része, és ez néhány ember számára nagyon lenyűgöző lehet. És ezért SEO szolgáltatások általában prémium árakat keres. Függetlenül attól, hogy segítséget nyújt a tartalom optimalizálásában, a linkek felépítésében, a webhely sebességében vagy a webhely egyéb szempontjain, az minden bizonnyal olyan terület, amelyet sok weboldaltulajdonos fizetni fog.

Marketing szolgáltatások járjon együtt a SEO-val. A hirdetések kezelése időigényes, mivel grafika létrehozását, kulcsszavak feltárását, ajánlattételi stratégiát, elhelyezést és egyebet igényel. Ráadásul a jó marketing kampány több formátumot is tartalmaz – Google hirdetések, hírlevelek, közösségi média stb. A saját webhelyére már megépített ismeretekkel és kapcsolatokkal felruházva biztosan segítséget nyújthat az ügyfeleknek. A legtöbb esetben a marketingszolgáltatások tartalmaznak egy alapdíjat, plusz egy százalékot, amely a forgalom vagy a konverziók növekedése alapján történik.

8. Biztonsági tanácsadás és megoldások

WordPress biztonság

A biztonsági képességeikben és különösen a kódolási készségekben bízott személyek számára a biztonsági tanácsadás rendkívül jövedelmező lehet. A biztonság rendkívül fontos minden webhelytulajdonos számára. Néhány terület, amelyet megfontolhat:

 • Biztonsági ellenőrzés: Vannak prémium könyvvizsgálati szoftverek is, de ezeket kézzel is elvégezheti. Bármelyik útvonalat is választja, csak ügyeljen arra, hogy fedje le a biztonság kulcsfontosságú aspektusait, például az alapértelmezett WordPress-beállításokat, jelszavakat, a felhasználói szerephez való hozzáférést, a fájljogosultságokat, a frissítéseket, a biztonsági bővítmény beállításait, biztonsági mentési beállításokat (beépülő modulon vagy tárhelyen keresztül), szerverkonfigurációt, SSL-tanúsítványt stb..
 • Általános biztonsági edzés: Ez olyan egyszerű lehet, mint egy professzionális telepítő szolgáltatás nyújtása egy megbízható biztonsági bővítményhez, például az iThemes Security Pro, Wordfence vagy Minden egyben WP biztonság és tűzfal.
 • SSL telepítés: Az SSL bonyolult, miért nem segít a webhelytulajdonosoknak az SSL-tanúsítványuk megfelelő létrehozásában és telepítésében.
 • Malware eltávolítása: Ha ismeri a WordPress fájlokat, mint például a kezed hátulja, akkor a rosszindulatú programok eltávolítása már a sikátorban van. Ha úgy dönt, hogy saját kezűleg, vagy egy plugin segítségével eltávolítja a gyanús kódot, ez minden bizonnyal valami hozzáadható az általános biztonsági szolgáltatásokhoz.

Természetesen vannak más szempontok is a WordPress biztonságán, de ezek remek helyek a kezdéshez, ha az internetes biztonság a szenvedélye.

9. WordPress beépülő modul fejlesztése

10 legjobb Gutenberg plugins, kiegészítők és bővítmények

Ha a WordPress-t használta, akkor tisztában kell lennie egy dologgal – nem futtathatja a blogját legalább néhány plugin használata nélkül, igaz? Mindenki bővítményeket használ kiegészítő szolgáltatások hozzáadására, amelyek segítenek a WordPress blog sikeres futtatásában. A WordPress-ben több ezer bővítmény érhető el – néhány teljesen ingyenes, mások fizetős frissítéseket kínálnak, a többi prémium szintű.

Ha megoldást talál egy problémára, és létrehoz egy beépülő modult (hogy a közönség érdekelhet a vásárlás iránt), akkor semmi sem akadályozhatja meg, hogy bevételt szerezzen belőle. Elemezze néhány létező plugint (lehetőleg egy hasonló rést), amelyek megfelelő pénzt keresnek. Nézze meg, hogy prémium (fizetett plugin) vagy freemium (ingyenes plugin fizetett frissítéssel) használ-e. Használják-e a WordPress.org-t, egy piacterületet, vagy támaszkodnak a saját webhelyükre promóciójuk céljából? Érdemes lehet megnézni a megjegyzéseket / áttekintéseket is, hogy képet kapjon arról, hogy mi lehet a támogatás. Ezután találja ki, hogyan lehet ugyanezt megtenni egy állandó cash flow létrehozásához!

Ha arra törekszik, hogy pénzt keressen a WordPress bővítmények eladásával, akkor feltétlenül hozzon létre őket egy adott igényre összpontosítva. Az egyik legjobb példa ebben a kategóriában az Elementor oldal készítője. Ez a megalapú építési plugin arra koncentrál, hogy megkönnyítse az egyedi oldalrendezések létrehozását, és több mint 4 millió WordPress-webhelyen használta fel. Ezenkívül a plugin fejlesztője pénzbe hozta a létrehozását egy prémium Elementor Pro kiadásával, fejlettebb funkciókkal.

A WordPress bővítményeket a CodeCanyon-nál értékesítheti. Ön is eladhatja saját blogjából, vagy létrehozhat külön webhelyet ehhez. Pénzt is kereshet, ha egyedi plugin-projektekkel dolgozik.

10. WordPress téma fejlesztése

fejleszteni-wordpress témák

Webdesigner vagy fejlesztő? Igen? Akkor pénzt kereshet a WordPress témák fejlesztésével. Nem kell felső kategóriás tervezőnek vagy kódolónak lennie, hogy kiváló WordPress témát tervezzen – de feltétlenül tudnia kell, mit tervez a megcélzott közönség számára. A nap végén tudnia kell, kinek tervezi a témáját, különben nulla közönséget talál a témájához..

Olyan sok vállalat készít fantasztikus témákat a WordPress webhelyek számára, hogy passzív jövedelemtámogatást nyújtson. Például az olyan emberek, mint például Brain Clark alapították a StudioPress-t (és a műsorakat a WP Engine-nek eladták, amely most INGYEN tartalmazza a StudioPress-témákat és a tárhelyterveket), és a saját AJ Clarke készített WPExplorer-témákat (beleértve az első # WordPress-témát) minőségi és vonzó témákat építhet a WordPress webhelyek számára. Az elmúlt években nagyszerű munkát végeztek, csupán néhány tervező felvételével és vonzó témák eladásával.

Ha most kezdődik, amikor a WordPress témákat kívánja létrehozni, és nem elég magabiztos ahhoz, hogy egyedül elvégezze, akkor csapatot alakíthat. Vagy csatlakozhat egy olyan vállalkozáshoz, amely már a témája a mások számára. Így nem lesz olyan nehéz pénzt keresnie, amikor elvégzi munkáját.

A WordPress témákat érdemes eladni a következő címen: Sablon Monster, Themeforest, Creative Market, vagy pedig saját webhelyéről is eladhatja őket. Csakúgy, mint a bővítmények, a WordPress egyedi projektjein is dolgozhat az ügyfelek számára, hogy extra dollárt szerezzen.

11. A téma testreszabása

WordPress téma testreszabás

Haladó fejlesztő vagy, és van némi extra idő a kezedben? Próbálja ki testreszabási szolgáltatásokat. Sok fejlesztő tisztességes oldalszintű jövedelmet keres, weboldal, téma és / vagy plugin testreszabási szolgáltatásokat kínálva a WordPress munkahelyi oldalain.

Mindenesetre sok WordPress-felhasználó telepíthet egy témát (vagy talán a host szolgáltató ezt felajánlotta a WordPress-telepítés beállításával együtt), ám nincs technikai képessége a változtatások végrehajtásához. Például:

 • Saját oldal elrendezések
 • Egyéni postai típusok
 • Logó / márka létrehozása
 • A közösségi média integrációja
 • Hírlevél beállítása
 • az e-kereskedelem áruházának beállítása
 • Beépülő modul konfigurációja

Ez természetesen csak egy szuper kicsi példa, mivel oly sok szempont van a WordPress-ben. Kínálhat szolgáltatásait feladatonként meghatározott áron, vagy elérhetővé teheti az idejét változó óránkénti díjszabással.

12. WordPress Design szolgáltatások

make-money-tanácsadó

Az egyik utolsó módszer, amellyel beszélni szeretnénk online pénzt keresni a WordPress használatával, a kínálat átfogó tervezési szolgáltatások. Ez egyszerűen csak akkor végezhető el, ha jól ismeri a WordPress alkalmazást – egyedi terveket hozhat létre az ügyfelek számára, és egy teljes webhelyet építhet fel az alapoktól kezdve. Az egyedi webhelyeken közvetlenül az ügyfelekkel együttműködő fejlesztők ezreket számítanak fel munkájukért. Tehát, bár ez a lehetőség további ismereteket és erőfeszítéseket igényel, nagyon érdemes. És alapjában véve egyesítheti a listában említett más bevételszerzési módszereket és létrehozhatja az általános szolgáltatási csomagot (egyéni téma, blogbeállítás, biztonsági beállítások, folyamatos karbantartás stb.).

Olyan webhelyek, mint a CodeableOdesk és Toptal remek helyek, ahol hirdetheti az ügyfelek elérhetőségét. Ön is felajánlhatja szolgáltatásait a saját webhelyén, ha ki akarja hagyni a középső embert. Győződjön meg róla, hogy nagyszerű portfóliója van, ha ezen a módszerrel passzív jövedelem-áramlást tervez. Pontosabban, ne felejtse el kérni az ügyfeleket, hogy adjanak visszajelzést, ha elégedettek vannak munkájával, vagy ossza meg véleményét a szolgáltatásokról, amelyeket feltehet a webhelyére, vagy megoszthat a közösségi médiában. Ez valóban növeli az online értékesítést, mivel a top bloggerek beszámolói nagyszerű társadalmi bizonyítékot jelentenek.

Megjegyzés befejezése

A megélhetéshez nem kell WordPress-zseninek lennie. Ha megteheti a fentiek bármelyikét, és tudja, hogyan kell eladnia magát vagy a terméket, akkor rengeteg esélyed lesz arra, hogy igazán jó pénzt keressen a WordPress használatával. Ezenkívül kitalálhatja, hogy a célközönség valóban mit akar; így jó úton haladsz.

Van még olyan stratégiája, hogy pénzt keresjen online a WordPress használatával? Kérjük, ossza meg őket a megjegyzés szakaszban.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map