12 bevált bizalomjelzés a WordPress webhelyein

12 bevált bizalomjelzés a WordPress webhelyein

Bármely vállalkozás a bizalmon épül, és ennek egyik módja a bizalom jeleinek közlése az interneten. Hacsak a felhasználó nem támaszkodhat Önre és a márkájára, szinte soha nem fog Önre utalni, ha konkrét szolgáltatásokat és / vagy termékeket szeretne elérni. A megbízható internetes jelenlét futtatásakor magabiztosnak bizonyulhat a bevételek folyamatos növekedése, a felhasználói elkötelezettség fokozása és az általános üzleti siker szempontjából.


Egy webprojekt elindításán gondolkodva teljes mértékben megbízhat a webes jelenlétében a WordPress-ben. A Tartalomkezelő Rendszer egy igazán óriássá nőtte ki magát, amelyben többet bíznak meg 25% az interneten elérhető összes erőforrásról. Blogok, személyes és üzleti projektek, e-kereskedelmi webhelyek, kreatív portfóliók és számos más projekt fut a WordPress-en. Ha ezt a tartalomkezelő rendszert választotta a jövőbeli webprojekthez vagy egy már elindított webhely frissítéséhez, akkor tudnia kell, hogy milyen konkrét bizalmi jeleket kell tartalmaznia a WordPress-alapú témának annak érdekében, hogy kereslet legyen a célközönség körében..

A bizalom jelének meghatározása

Ahogy a neve is sugallja, a bizalmi jelzések egy weboldal olyan eleme, amely mindenkiben bizalmat ösztönöz, aki figyeli. A bizalom előre meghatározó szerepet játszik, amikor a felhasználó úgy dönt, hogy egy adott vállalkozással foglalkozik-e, vagy pedig tovább kell keresnie egy jobb alternatívát. Valójában néhány percet vesz igénybe egy személy eldöntése, támaszkodhat-e a szervezetére. Ha egyszerűen átvizsgálja webhelyének honlapját, találkozhat a márkájával, és következtetést vonhat le a webhely életképességéről vagy sem..

A bizalom pontosan az, ami a webhely egy közönségét vonzza a hűséges rajongók közösségéhez. Több ezer bizalom jelzi, hogy webhelye profitálhat. Néhányuk hatékonyabb, mint mások. Néhányat egy átlagos felhasználó észlel, mihelyt az oldalra kerül, míg mások meghatározása eltarthat egy ideig.

Bizonyított bizalmi jelek a WordPress-hez

A hosszú történet rövidítése érdekében e kiadványhoz kézzel választottuk ki a WordPress-alapú témák leghatékonyabb bizalmi jeleit, amelyek azonnal felhívják a közönség figyelmét, mihelyt elérik online projektjét..

1. Vásárlói vélemények

Még akkor is, ha marketing csapata biztosítja a fészkek átalakítás-orientált szövegeit, semmi nem hasonlítható össze az egyik ügyfelének becsületes véleményével. Emlékezz csak arra az utolsó alkalomra, amikor vállalkozást / ügynökséget / szabadúszó keresett valamit bérelni vagy megrendelni. A végső döntéshozatal előtt több webhelyen vizsgálta meg az ügyfelek véleményét? Úgy gondolom, hogy a válaszad valószínűleg „igen”, mint „nem”. A társaság egyik ügyfele által hagyott becsületes értékelés megbízhatóbbnak és megbízhatóbbnak tűnik a potenciális ügyfelek szemében.

Bevált bizalmi jel # 1: Vélemények

A legjobb, elkészített üzleti websablonok keresésekor ügyeljen arra, hogy a felhasználók lehetővé tegyék a lehetőségek megosztását a weboldalon a konkrét megoldások használatával kapcsolatos tapasztalataikkal. Ha a felhasználói vélemények listáját megjeleníti webhelyének honlapján, növekszik annak esélye, hogy szélesebb internetes közönséget vonzzon ajánlataihoz, ami valószínűleg pozitív vásárlási döntést eredményez.

Miért olyan hatékonyak a felhasználói vélemények? A tanulmányok azt mutatják 88% az ügyfelek száma a végső döntés meghozatala előtt elolvassa a felhasználói véleményeket. mert 72% a webes felhasználók körében, egy vásárlótárs által írt becsületes vélemény személyes ajánlásnak felel meg. A WordPress-téma, amely támogatja a felhasználói vélemények hírcsatornájának megjelenítését, várhatóan segít megbízhatóbb és megbízhatóbb internetes jelenlét felépítésében. Szerencséd az Ön számára a legtöbb prémium téma, mint például a Teljes WordPress téma, és tartalmaz beépített beszámolókat vagy áttekintéseket.

Könnyű ajánlások Ingyenes WordPress bővítmény

Ha a témája még nem tartalmazza a személyre szabott bejegyzés típusát, szuper könnyű hozzáadni egy ingyenes pluginnal. Szeretjük a Könnyű ajánlások plugin mert valóban könnyű használni, és meglepően sokféle lehetőséget kínál az ajánlások megjelenítésének testreszabására.

2. Nyilvánvaló „Rólunk” történet

Amikor az ügyfél először lép fel egy weboldalra, akkor talán nem is tud valamit a webhely mögött álló szervezet eredetéről és hátteréről. A „Rólunk” oldal az az első hely, ahol az emberek hivatkoznak arra a célra, hogy többet megismerjenek a márkáról és annak tapasztalatairól. A megfelelően felépített „Rólunk” oldal a társaság és az ügyfél közötti hosszú távú kapcsolatok szilárd alapjává válhat.

Bevált bizalmi jel # 2: Rólunk szakasz

Az oldalakról való böngészés során a felhasználónak nagyobb érdeklődése van, hogy többet megtudjon a webhely mögött álló személyiségről / márkáról. Videók, képek, podcastok és más típusú tartalmak használata révén hatékonyabban továbbíthatja üzenetét a célközönség számára. Ezenkívül ossza meg fényképeit a csapattagokról annak érdekében, hogy megbízhatóbbá váljon a webes felhasználók szemében. Felejtsd el az ilyen oldalak stock képeinek használatát. A fényképezés, amely lehetővé teszi az internetes közösség számára, hogy személyesen találkozzon a csapat minden tagjával, erősebb hatással lesz ügyfeleire.

Tehát, amikor egy optimális WordPress témát keres, győződjön meg arról, hogy előzetesen betöltve van egy részletes névjegyről. A vizuális és írásbeli tartalom különféle formáinak támogatása nagy előnyt jelent Önnek. A videókkal kiegészített szövegek informatív, hatékony és megbízható történetet hoznak létre a projektről.

Rólunk Widget Ingyenes WordPress bővítmény

Ismét, ha a témának nincs oldala, akkor adj hozzá egy bővítményt. Azonban mi inkább az ingyeneset részesítjük előnyben Rólunk Widget plugin helyette. Ily módon bármilyen oldalsávhoz vagy lábléchez hozzáadhat egy egyszerű ismertető részt.

3. Kapcsolattartási adatok

Minél könnyebb megtalálni a elérhetőségeket egy weboldalon, annál jobb. A megbízható üzleti jelenlét kialakításához szükséges tökéletes WordPress-témának tartalmaznia kell egyértelműen meghatározott elérhetőségi adatokat a kezdőlapon és egy különálló “Kapcsolatok” oldalt. Így minden alkalommal, amikor egy személy eléri az Ön webhelyét, és megkeresi a fizikai címadatait vagy telefonszámát, könnyedén megtalálja az Ön webhelyének bármely olyan részéről, amelyre felszállt. Ez egy jó példa egy okosan felépített névjegyoldalra, amelyet előre terveztek az üzleti WordPress egyik témájához a TemplateMonster alkalmazásból.

Bevált bizalmi jel # 3: elérhetőségek

Ha kapcsolattartási adatait ad hozzá webhelye oldalaihoz, akkor a helyi SEO célokra is hasznos lesz. Tegyük fel, hogy web-tervező irodát működtet Texasban. Tehát minden alkalommal, amikor egy személy web-tervező irodát keres TX-ben, javaslatot fog kapni a webhely látogatására..
A következő négy alapvető információtípus, amelyet elérhetőségei tartalmaznia kell:

 • cím
 • telefonszám
 • email
 • üzemidő

Ezenkívül a elérhetőségeket a Google Maps segítségével is kiegészítheti. Segítségével sokkal könnyebb lesz az ügyfelek számára elérni a fizikai címet, miközben megtalálják a legrövidebb utat az integrált térképen.

Lépjen kapcsolatba a 7. űrlap ingyenes WordPress bővítménnyel

Ha kapcsolattartási űrlapot ad hozzá bármely WordPress-témához, akkor nem hibázhat Kapcsolatfelvételi űrlap 7. A jóval több mint 3 millió telepítéssel az iparági szabványvá válik (bár erősen ajánljuk a Gravitációs űrlapokat is, ha valamire testreszabhatóbbra van szüksége).

4. Linkek a közösségi média csatornáihoz

A közösségi média használatát nem szabad alábecsülni. Szinte minden kortárs internetes felhasználó rendelkezik közösségi média fiókkal. Számos kortárs társaság számára a közösségi média platformjai váltak a fő forrássá az új ügyfelek elérésében, elkötelezettségükben tartásában és még az eladásban is. Az eszközök és trükkök, amelyeket a kortárs márkák választhatnak, korlátlanok. Például futtathat fizetett kampányokat a megfelelő demográfiai adatok elérése érdekében, és tartalmát a leginkább érdeklő közönség számára jelenítheti meg..

A webhely összekapcsolása a hivatalos közösségi média profilokkal bizonyított módszer a szélesebb közösség egyesítésére a webhely körül. Minél több a közösségi média követője, annál megbízhatóbb lesz vállalkozása a leendő ügyfelek szemében. A közösségi média kütyü segítségével felfedheti a megfelelő adatokat webhelyén. Minél nagyobb lesz a közösségi média közösség, annál megbízhatóbbnak tűnik.

Ha a közösségi média statisztikáival szeretné felhívni a látogatók figyelmét, akkor javasoljuk, hogy helyezze el a közösségi média widget a webhely fejlécébe. Ha éppen létrehozott egy szociális média profilt, és a közönség nem olyan sok, akkor javasoljuk, hogy várjon, amíg megnő.

Egy újabb hack, amelyet választhat, a közösségi média hírcsatornáinak hozzáadása a webhelyre. Például megjeleníthet egy widgetet a legújabb Instagram vagy Facebook frissítésekkel a weboldal alján.

JetPack Ingyenes WordPress Plugin Közösségi Ikonok

Számos közösségi média plugin érhető el, de mi nagyon tetszik JetPack Social. Valószínű, hogy már használja a JetPack for WordPress programot a kép optimalizálásához, galéria létrehozásához, a brutális erő védelméhez vagy annak bármely más fantasztikus funkciójához. De tudta, hogy ez a praktikus plugin a közösségi média ikonjait is tartalmazza? És nagyon szépek, ha megkérdezik tőlünk, miért nem próbálja meg nekik egy másik plugin telepítése helyett.

5. Gyakran frissített blog

A blog működtetése segít hosszú távú kapcsolatok kialakításában a közönséggel. A hivatalos blogodban megosztott tartalomnak relevánsnak kell lennie annak a résnek a vonatkozásában, amelyhez a vállalkozás kapcsolódik. Hasznosnak kell lennie a közönség számára. Megoszthatja az Ön által kínált megoldások áttekintését, útmutatót, oktatóanyagokat, szórakoztató tartalmat, ingyenes könyveket és még sok minden mást..

A releváns és hasznos információkkal töltött blog értékkel jár a közönség számára. A gyakran frissülő blog azt mutatja, hogy törődik vevőivel – mind a meglévő, mind a potenciális ügyfelekkel. Kiderül, hogy érdekli a különféle vállalkozásokban való segítségnyújtás módját, ahelyett, hogy csak gyors vásárlásra kényszerítené őket. Miközben nagyszerű tartalommal frissíti a blogját, bizonyítja szakértelmét üzleti résében, így felfedve, hogy ügyfelei bízhatnak benne és bízhatnak benne..

Tehát még egy olyan szolgáltatás, amelyet a WordPress témákban meg kell keresni a megbízható üzleti jelenlét szempontjából, a blogolási funkciók támogatása. A funkcionális, felhasználóbarát és könnyen böngészhető blog csodákat tehet az online vállalkozások számára.

6. Adatvédelmi irányelvek

A modern interneten egyre növekvő számú virtuális támadás következtében az emberek egyre inkább megszállottja a magánéletnek. Ha törődik a közönséggel, és ha azt akarja, hogy annyira bízzon benne, mint önben, akkor alapvető fontosságú, hogy felfedje, hogy mit csinálsz az egyes adatokkal, amelyeket egy személy küld. Például, ha egy weboldal sütik adatait használja, megkérdezi a felhasználótól, miközben megjegyzést hagy, egy online felmérést készít, amely felhasználói adatokat gyűjt, stb. El kell magyaráznia a közönséget, hogy az ilyen adatokat hogyan fogják használni.

Például a webhelyek általánossá vált, hogy tájékoztassák az embereket a sütikről szóló irányelvek használatáról. Minden alkalommal, amikor egy webes erőforrás felhasználói helyadatokat kér, a megfelelő előugró ablakot meg kell jeleníteni a webhelyen.

Hogyan szervezheti meg az ilyen adatokat a webhelyén? A különböző vállalkozások különböző stratégiákat választanak. Míg néhányuk az adatvédelmi politikával kapcsolatos összes adatot megosztja egy oldalon, mások inkább linkeket adnak az oldalakhoz, amelyek az ilyen adatok felhasználásának részleteit mutatják webhelyük láblécében. Így minden alkalommal, amikor a felhasználónak több információt kell megtudnia az adatvédelmi politikáról, a kommentálási politikáról, a sütikről szóló irányelvről stb., A megfelelő linkre kattintva megtalálhatja a vonatkozó információkat..

Automatikus szolgáltatási feltételek és adatvédelmi irányelvek Ingyenes WordPress plugin

Ne aggódjon, ha nem biztos abban, hol kezdje el az adatvédelmi irányelveit – valójában ehhez is használhat plugint! A szabad Automatikus szolgáltatási feltételek és adatvédelmi irányelvek WordPress plugin mindent kemény munkát végez érted. Csak adjon hozzá néhány változót, majd használja a rövid kódot az irányelvek hozzáadásához egy oldalhoz. Könnyen!

7. Biztonságos pénztár

A növekvő számú online csalással az emberek körültekintőbbek lesznek az online vásárlások során. A WordPress már nem kizárólag üzleti webhelyek és blogok létrehozására szolgáló CMS. A legtöbb kortárs WordPress-téma, amelyet a kortárs interneten talál, a WooCommerce támogatásával érkezik. Ennek köszönhetően egy teljes funkcionalitású webáruházat létrehozhat egy WordPress téma alapján.

Bevált bizalmi jel # 7: Biztonságos fizetés

A témaszolgáltatók általában online fizetési módokkal töltik fel termékeiket. Annak érdekében, hogy saját vállalkozása megbízhatóbbnak tűnjön, itt van a kulcsfontosságú pontok, amelyeket figyelembe kell vennie.

 • Annak érdekében, hogy megmutassa, hogy valóban törődik minden egyes ügyféllel, biztosítsa számukra a fizetési módok különböző lehetőségeit. Így az emberek választhatnak egy számukra leggyakoribb lehetőséget. Minél több fizetési módot nyújt, annál megbízhatóbbnak tekintheti az internetes közösség szemében.
 • A széles körben felismerhető ikonok és képek használata a webhelyen szintén növeli az ügyfelek bizalmát. Mindannyian tudjuk, hogy néz ki a VISA, a MasterCARD, a PayPal, az AMEX és más ikonok. Tehát, amikor eljut egy olyan oldalra, amelyen a felhasználó által ismerős fizetési módok képei vannak, a webprojekt automatikusan létrehoz egy megbízhatóbb és megbízhatóbb prezentációt, felhívva az első látogatók figyelmét.

Vigyázzon az ilyen elemek elérhetőségére / támogatására egy olyan WordPress témában, amelyet vállalkozásának választott. Tegyen minden ügyfelet magabiztosnak. Biztosítsa őket úgy, mint a többiekkel. Ez további ügyfelekhez vezet, és jelentős bevételnövekedést jelent.

McAfee Biztonságos Ingyenes WordPress bővítmény

Szeretjük a A McAfee SECURE ingyenes WordPress plugin egy biztonsági megbízhatósági védjegy hozzáadásához üzletoldalakhoz, de még sok mindent megtehetünk az üzlet biztonságának szigorítása érdekében. Feltétlenül használja a tippeinket a WooCommerce áruházának biztosításához, hogy biztonságos online vásárlási élményt hozzon létre ügyfelei számára.

8. SSL tanúsítvány és jelző

Az SSL-tanúsítvány hitelesítést nyújt, így amikor a vásárlója információkat küld neked, akkor tudják, hogy az a megfelelő szerverre megy, nem pedig hamisítóra (ez az egyik legfontosabb bizalmi jel).

Szükség van az e-kereskedelmi webhelyekre (a tranzakciós adatok feldolgozása miatt), és sok blognak és közösségnek (ahol alkalmi személyes vagy tranzakciós információk kerülnek átadásra) ezt is meg kell.

Az SSL-nek két eleme van. Az első a tényleges tanúsítvány, amely védi az ügyfelek adatait, és általában harmadik féltől kell megvásárolni, a WordPress-en kívül. A második rész egy kitűzőt jelent, amely megmondja a látogatóknak, hogy webhelye védett.

Az SSL-tanúsítványt gyakran megszerezheti, ha megkéri a tárhely szolgáltatót. Legtöbbször fizetnie kell egy privát SSL -ért, de a host sokszor ingyenes, megosztott SSL-tanúsítványokat kínál keresztül Titkosítsuk. Beállíthatja saját SSL-jét a Let’s Encrypt vagy a Google segítségével a sok egyéb ingyenes SSL-lehetőség közül.

Miután megszerezte az SSL tanúsítványt, a legjobb megoldás az, ha telepíti az Tényleg egyszerű SSL plugin. Ez aktiválja a webhely SSL-funkcióját, és az összes bejövő webhely-kérést a https-re irányítja, nem pedig a http-re. A https: // az URL-je előtt is észrevehető.

Sok ügyfél észreveszi ezt a változást az URL-ben, de egy másik módja annak biztosítására, hogy látják: SSL biztonsági jelvény beágyazása a pénztárba, az oldalsávba vagy a láblécbe. Minél gyakrabban jeleníti meg a jelvényt, annál valószínűbb, hogy az emberek felismerik, hogy személyes adataik biztonságban vannak.

9. Saját domain név

A domain név az az URL vagy cím, amelyre az ügyfelek és a webhely látogatói látogatnak. Például, úgy néz ki valami így: www.mygreatwebsite.com. Leggyakrabban a cégének nevét vagy valamilyen kulcsszót tartalmaz, amelyet a felhasználók keresni fognak.

Ha webhely-készítőt választ, akkor olyan platformspecifikus aldomainre kerülhet, mint például a mywebsite.weebly.com vagy a mywebsite.wix.com. Ezek közül az összes egy weboldal-készítőnek ingyenesen biztosítja ezeket a domaineket, és néhány tárhely szolgáltató lehetővé teszi, hogy azokat a WordPress-en tárolja..

Az ilyen altartomány fő problémája az, hogy hiányzik az egyediség. Alapvetően a weboldal készítője számára hirdet, és ez hosszabbítja a domainjét, mint amilyennek lennie kellene. Ez megnehezíti a megjegyzést, és a keresőmotorok általában nem adnak ilyen sok expozíciót ezekre a domainekre.

Ezenkívül szakszerűtlennek tűnik a látogatók számára. Valójában az első gondolat, amely akkor jut eszembe, amikor nem látom az egyéni domaint: „Nem töltöttek időt vagy pénzt ezen a webhelyen.”

Ezért a legjobb, ha egyéni domaint vásárol a tárhely szolgáltatótól vagy egy domain-eladótól. Az egyéni domainek annyira olcsók (általában körülbelül 10 dollár évente), hogy ez egy próbafutó.

Az olyan webhelyek, mint a GoDaddy, a Namecheap és a Register.com, mind keresősávokkal rendelkeznek az elérhető egyéni domainek megtalálására. De először ellenőriznie kell a host szolgáltatót, mivel ugyanazon a társaságon keresztül könnyebb dolgozni.

10. Bizalmi logók és szimbólumok (mint a McAfee Secure)

Ez kapcsolódik az SSL jelvényekhez, amelyekről korábban beszéltünk, de számos más logó és szimbólum is létezik, amelyeket érdemes fontolóra venni az ügyfelek számára.

Például sok felhasználó nem bíz meg egy webhelyen, hacsak nincs valamilyen vírus- és rosszindulatú program elleni védelem, például Norton vagy McAfee Secure. Nyilvánvaló, hogy a felhasználó nem léphet a háttérrendszerbe, hogy megnézze, mit telepített, ezért a logók nélkülözhetetlenek.

Leggyakrabban logót lát az e-kereskedelem webhelyeinek alján. Mindez annak köszönhető, hogy oda-vissza áramlik a személyes és tranzakciós információ.

Például az e-kereskedelmi webhelyekről ismert, hogy a „Verified” logókat mutatják a fizetési átjárók és a processzorok számára. Ez olyan átjárókra vonatkozik, mint a PayPal, a Authorize.net és a Stripe.

Ugyancsak nem rossz ötlet az elfogadott fizetési módok feltárása. Nem minden vállalat engedélyezi az összes hitelkártyát – vagy olyan alternatív fizetési módszereket, mint az Apple Pay, a Bitcoin és a PayPal. Tehát stratégiai előnye lehet, ha több fizetési lehetőséget kínál.

Általában ezeket a jelvényeket (és a beágyazási kódokat) megtalálja azoktól a cégektől, amelyekből származnak. A PayPalnak van egy oldala a logókhoz. Ugyanúgy, mint a McAfee.

11. Google üzleti profil létrehozása

Minden weboldalnak szüksége van egy Google Business profilra – különösen, ha helyi boltot működtet. Ennek oka az, hogy a legtöbb helyi keresést most a Google-on vagy a Yelp-en keresztül végzik. Ezért azt szeretné, hogy a lehető legtöbb információ felkerüljön a Google tetejére.

Az organikus keresési eredmény rendben van, de hiányzik olyan elemek, mint képek, csillagbesorolás, áttekintés, üzleti részletek, órák és egyéb olyan funkciók, amelyek az üzleti profilt az egyik legfontosabb bizalmi jelzésünkké teszik.

A Google Business listája megmutatja az ügyfeleknek, hogy online aktívak, és érdekli, hogy az embereknek elegendő információt jelenítsen meg, amire szükségük van, már a kezdetektől.

Ha vállalkozása magas rangú, akkor ez egy csodálatos módja annak, hogy megmutassák ezt a társadalmi bizonyítékot. Végül, a Google Business előnyeinek legjobb módja a felhasználói véleményekre való válaszadás. Nagyon nagy teljesítmény, ha más ügyfelek látják, hogyan működik együtt, és hogyan reagálnak a felhasználói kérésekre és aggályokra.

Csak annyit kell tennie, hogy feliratkozik Google Cégem, majd igényelje vállalkozását és hozzon létre egy profilt. Vannak mezők képek feltöltésére, az üzleti órák megosztására, az eladott termékekről való beszélgetésre és még sok minden másra.

12. Nem spam jellegű webhelytervezés használata

A nem nehézkes, gyors webhelytervezés általában attól függ, hogy megtalálta-e a témát egy megbízható témaértékesítőtől. Ugyanakkor teljes mértékben ellenőrizheti, hogy mennyit szeretne spammelni a látogatókat.

Gondolj a spamre minden olyan elemként, amely akadályozhatja a felhasználó képességét az Ön tartalmának elolvasására vagy az Ön webhelyén való továbblépésre.

Két elsődleges spam típust kell elkerülni vagy korlátozni: pop-up és reklám.

A felbukkanó ablakok jóak az e-mail listák elkészítéséhez, de a legjobb e-mail gyűjtési űrlapok eszközöket kínálnak az előugró ablakok blokkolására, amikor a felhasználó már látta őket. Az OptinMonster például fejlett célzási és egyedi megjelenítési szabályokat biztosít. Ezek nélkülözhetetlenek a felbukkanó ablakok csak akkor történő felfedéséhez, amikor azok a legkevésbé bosszantóak.

Ami a hirdetéseket illeti, ezek nagyszerű pénzt keresni, de szeretné megakadályozni, hogy a tényleges tartalmukba ragaszkodjanak.

Az újságok hírhedtek, mert megsértik ezt a szabályt, mivel gyakran becsavarják a cikkeket, vagy ugyanabban az oldalon sok másolatot látnak. A legtöbb ilyen hirdetés csak lelassítja webhelyét, és eltávolítja a felhasználókat.

Csomagolás fel

Essünk neki. Ez 12 népszerű bizalmi jel volt, amelyet figyelembe kell vennie, amikor vállalkozása megbízható webes jelenlétét építi ki. Ha inkább egy webhelyet épít önmagában, fontolja meg ezeknek az elemeknek a beépítését a tervezésbe. Ha inkább a WordPress sablonokkal dolgozik, válasszon egy késztervet, amely megfelel a fent említett kritériumoknak. Soha ne felejtsük el kísérletezni. Nem feltétlenül szükséges, hogy az egyik webhelyen működő csapkodok ugyanolyan népszerűek legyenek a másik oldalon.

Válasszon olyan bizalmi jeleket, amelyek a legmegfelelőbbek a vállalkozásod számára, és hagyja, hogy növekedjen az ügyfélbázissal. Van még valami hozzá? Vagy bármilyen bizalmi jel, amelyet keres az interneten? Ossza meg gondolatait alább!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map