10 WordPress-erőforrás, amelyet most meg kell könyvjelznie

A tapasztalt WordPress fejlesztők általában olyan webhelygyűjteményt tartalmaznak, ahol gyakran látogatják meg a legfrissebb híreket, termékértékeléseket és útmutatásokat a tervezéshez, fejlesztéshez és kódoláshoz. Ez a játék neve. Minél tovább dolgozik ebben a vállalkozásban, annál jobban ismeri a meglévő erőforrásokat, és mindegyikük egyedi.


A rendezés azon keresztül, ami odakinn van, időigényes lehet, főleg, ha csak a jó dolgokra szeretne hozzájutni.

Függetlenül attól, hogy hosszú ideje profi vagy éppen kezdődik – néha hivatkoznia kell egy tényre, egy videofelvételre vagy egy kódrészletre, hogy a projekt előrehaladtával haladjon. Ezt szem előtt tartva, a következő tíz erőforrás valószínűleg hasznos webhelye gyorsabb és hatékonyabb felállításához.

WordPress kódex

wordpress-kódex

Nem bölcs, igaz? Mégis megemlíteni kell – különösen a kezdők számára. Az WordPress kódex egy robusztus erőforrás, amely a CMS gyakorlatilag minden aspektusát lefedi. Az itt található cikkek követése elősegíti az első webhely elkészítését. Mindent áttekint a telepítéstől a témák telepítésétől kezdve a saját pluginek írásáig.

Megemlítettem, hogy átfogó?

Néhány kulcsfontosságú erőforrás, amelyre oda kell figyelni, ide tartozik WordPress.tv és Készítse el a WordPress programot. A WordPress.tv hivatalos videókat tartalmaz a WordPress csapatból, interjúkat készít a különféle WordCamp eseményekről, amelyek a világ minden tájáról zajlanak, és még sok más. A WordPress készítése minden felhasználó számára hozzáférést biztosít a WordPress különféle aspektusainak fejlesztéséhez, beleértve a Core, a felhasználói felület, az akadálymentesség és így tovább. Még részt vehet, és hozzájárulhat a WordPress jövőbeli megtestesüléseinek fejlesztéséhez, ha szeretné.

WPExplorer

Nyilvánvalóan nagyszerű forrás vagyunk, amelyet már meg kellett volna könyvjelzővel ellátni. A WPExplorer hasznos oktatóanyagokkal, nagyszerű plug-inekkel és témájú ajánlásokkal, valamint a WordPressről szóló fontos hírekkel fantasztikus hely a szükséges információk kereséséhez. Évek óta dolgozunk a blogunkon, minőségi szerzőket találtunk, hogy megosszák tudásukat, és több száz témát és bővítményt gyűjtöttünk az ajánláshoz. Ezenkívül létrehoztuk a saját legkiválóbb ingyenes WordPress témáinkat, amelyeket bármikor letölthet és felhasználhat.

forgatónyomaték

forgatónyomaték

forgatónyomaték egy nagyszerű WordPress hír- és közösségi oldal, amely naprakész információkat és közösségi szakértők által írt cikkeket tartalmaz. Nagyon gyakran járok ezen a webhelyen, mert élvezem az itt bemutatott történetek sajátos szemszögét. Az írók a dobozon kívül gondolkodnak, és gyakran hagynak engem mondani: „Hmm”, amit határozottan értékelnek. Most, hogy sok WordPress-webhely van online, ritkán talál olyan oldalt, amely gondolkodásra késztet, de a nyomaték megfelel a számlának.

Számos cikk esetében is van üzleti szempont, tehát ha azt szeretné, hogy WordPress-webhelyét online vállalkozássá változtassa, itt megtalálja azt, amire szüksége van, majd néhányat.

CSS-trükkök

CSS trükkök

Valódi erőforrás, ha volt ilyen, CSS-trükkök a látogatók számára egyértelmű CSS-kivonatokat, tippeket és trükköket ad a webhelyein. Számos más oldal kínál hasonló forrásokat, de ezt intuitív tervezése és egyértelmű megközelítése miatt különösen élvezem. Soha ne hagyja, hogy bárki is elmondja neked, hogy egy vonzó dizájn nem számít – ez bizonyosan biztos, és a CSS-Tricks ennek releváns példája..

Plusz, ha valaha is szüksége van néhány CSS-részletre a WordPress-en kívül, akkor ez a webhely elegendő PHP-, JavaScript- és jQuery-trükkövel is rendelkezik, hogy hosszú ideig elfoglalhassa Önt..

WP Jedi

Meg kell értékelni egy olyan webhelyet, amely a mindennapi frissítéseket kezeli a minőség feláldozása nélkül, és pontosan ez az, amit a WP Jedi teljesít. Várhat pluginok és témakörök, biztonsági megoldások, SEO tippek és még sok más számára. Olyan, mint sok különböző WordPress-webhely tartalma, amelyek mindegyike egybe van gördítve. És minden, ami csökkenti azon dolgok számát, amelyekre egy adott napon rá kell kattintanom, jó dolog. Ez lustanak tűnhet, de amikor online dolgozunk, a hatékonyság kulcsfontosságú.

Pippin plugins

Pippins plugins

Pippin Williamson szilárd (és megérdemelt) hírnévvel rendelkezik, mint a kiváló minőségű pluginek fejlesztője, és Pippin plugins az ő oldala. Rengeteg oktatóanyag elérhető itt ingyen, hogy a kezdő fejlesztő elfoglaltságot tartson. De ha ez nem elég számodra, akkor van egy fizetett tagsági lehetőség is, amely még több oktatóprogramhoz nyit meg. Ne felejtsd el elolvasni egy vagy két véleményt, és nézd meg a támogatási fórumot is.

Ez az oldal a lehető legjobb módon szopott. Komolyan, merem nem tanulni valamit.

WP Hub

Bár ritkábban frissítik, mint a többi, az eddig említettem közül néhány blogot, WP Hub pótolja a mennyiség hiányát a minőséggel. Várhat hosszabb bővítmények és témák listájával, alapos oktatóanyagokkal és számos olyan erőforrással, amelyek hosszú ideje relevánsak. Ja, és érdemes megemlíteni, hogy témákat és bővítményeket is eladnak. Közel 700 témával és rengeteg beépülő modullal válogathat, jobb, ha ugrik rá. Érdemes megtenni a könyvjelzőt, ha engem kér, és érdemes rendszeresen megnézni.

WPKube

Még egy jó olvasmányt szeretne hozzáadni a listához? kijelentkezés WPKube. Devesh Sharma 2010-ben indította el a WPKube-t, és nagyszerű útmutatók, források és ajánlások forrásává vált a WordPress-hez kapcsolódóan. És a hozzászólásuk kiválóan alkalmas bármilyen technikai szintű WordPress felhasználó számára. Ha Ön kezdő vagy kemény fejlesztő, még mindig értékelheti a Bosszantó dolgok a WordPressről (és hogyan javítsuk őket), vagy 25 nő nézni a WordPress-ben.

ManageWP

managewp-blog-oldal

Elnézést a nyilvánvaló önpromócióról (mivel én vagyok a szerkesztő), de a ManageWP A blog valójában önmagában egy nagyon hasznos forrás. Osszuk meg a legfrissebb WordPress-híreket, felkínáljuk a hónap legfontosabb témáit és beépülő moduljait, és mélyreható elemzést nyújtunk a WordPress fejlesztésével kapcsolatos legújabb trendekről..

Vannak oktatóanyagok és rengeteg tipp és trükkö is, amelyek elfoglalják a legfrissebb webhely optimalizálását a belátható jövőben.

Speckyboy Design Magazine

Noha általában a tervezésre fordítottak, Speckyboy Design Magazine van egy WordPress szakasz, amelyben nem tudok segíteni, de szeretlek. A weboldal kiterjed a mobil fejlesztésre, az UX-re, a grafikai tervezésre, a szabadúszóra és még a fényképezésre is. És mivel a webhely teljes lefedettsége széles, kedvező kedvtelésből fakad a következő szakaszhoz. Arra gondoltál, hogy csak nyolc forrást szerez, de összehoztam néhány „bónuszt”, hogy segítsen tovább fejleszteni a fejlesztő eszköztárát.

Bónusz források a fejlesztési készségek éles megtartásához

A fejlődési karrier előrehaladtával folyamatosan új dolgokat kell kipróbálnia, hogy továbbfejlessze képességeit és bővítse tudásait. A következő „bónusz” forrásoknak segíteniük kell a pályán maradást:

 • Tuts + Kód oktatóanyagok: A WordPress-től a mobil fejlesztéstől a PHP-ig mindent lefedve a Tuts + Kód szakasz mindent tartalmaz, amire szüksége van a kódolási és tervezési készségek finomításához, majd néhányat. Egy igazi erőforrás, amely már régóta hasznosnak bizonyult az iparban.
 • Konigi grafikus papírja: Pontosan ez hangzik, és teljesen felbecsülhetetlen értékű a tervezők számára több különböző tudományágban. Alapvetően 8,5 x 11 hüvelykes grafikus papír, amelyet kifejezetten interakciós tervezők, látványtervezők és információs építészek készítettek, hogy drótvázkereteket fejlesszenek ki értelmes webhelyek számára. Töltsd le, és látni fogod, mire gondolok.
 • Lista apart: Hol lennénk ezen az oldalon? Ez mind a weboldal címkéjében található, „A weblapokat alkotó emberek számára”, és ez újra és újra bebizonyosodott a webdizájn, a kódolás, a tartalom létrehozása, az UX és egyedülálló vállalkozása révén. A magazin stílusa is vonzó. Mit mondhatnék? A jó tervezés baja vagyok.

Bár nem mindenki találja hasznosnak az összes itt felsorolt ​​webhelyet, ám sok iparágban vonzódnak, és hasznosnak bizonyultak a saját webhelyfejlesztési feladataim során, ezért nem tudtam ellenállni annak, hogy itt megosztom őket veled..

Rajtad a sor. Melyek a kedvenc erőforrások, amelyek egy kicsit megkönnyítik vagy intuitiválják a WordPress webhelyek tervezését és fejlesztését? Melyik webhelyen nem tudna nélkül élni? Minden bizonnyal szívesen meghallom az Ön visszajelzését, ezért hagyja jóvá az alábbi megjegyzésekben szereplő javaslatait. És ki tudja? Lehet, hogy bekerülnek egy jövőbeli bejegyzésbe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map