10+ tipp a WordPress Blog bizalmának és hitelességének növelésére

10+ tipp a WordPress Blog bizalmának és hitelességének növelésére

Új termék bemutatása a mai gyors tempójú világban félelmetes vállalkozás lehet. A termék bármi lehet – blog, szolgáltatás, szoftver vagy tényleges fizikai „termék”. Az első rész viszonylag egyszerű – a termék felépítése.


A felhasználók bizalmának összegyűjtése és a hitelesség megteremtése – ez most egy teljesen más labdajáték.

Érdemes megemlíteni, hogy Steve Jobs volt az egyetlen, aki hisz az iPhone-ban, amikor az első bevezetésre került. A fontos dolog az, hogy elvégezted a piackutatást. Biztosíthat termékét – te hisz benne. Nagyszerű kezdés.

De az igazi kérdés az – hogyan lehet rávenni az ügyfelekre, hogy higgyék a terméküket? Hogyan te arra készteti az ügyfelet, hogy az Ön által kínált szolgáltatás valami hasznosnak tűnik? Erről szól a mai cikk.

Megvizsgáltuk az internetet – tanulmányoztunk néhány tekintélyes webhelyet a marketing és a blogolás területén, és felmerültünk 10 támadható stratégia és tipp a bizalom és a hitelesség növelésére. Ne vegye fel a szót. Megmutatjuk a képernyőképeket a valódi webhelyekről, ahogy megyünk!

Ezeknek a stratégiáknak a segítségével növelheti márkájának hitelességét, megteremtheti a bizalmat és végül összegyűjtheti a hűséges ösztöndíjat. Mivel a WPExplorer a WordPress-ről szól, megragadtam a szabadságomat, hogy megemlítem néhány plugint és témát, amelyek segítenek az egyes stratégiák végrehajtásában. Örülünk, hogy kipróbálhatja saját módszereit, és ha meg szeretné osztani azokat, szívesen meghalljuk erről!

1. Ügyfélkör

Customer.io Ügyfél

Customer.io – Az e-mail szoftver megmutatja a befolyásos ügyfelek listáját

Erőteljes ügyfélkörök használata a marketing arzenál egyik legerősebb fegyvere. Legyen induló vagy jól megalapozott termék, az ügyféllogók megjelenítése kiválóan alkalmas a bizalom kiépítésére. Szeretjük magunkhoz kapcsolni a márkákat. (Ha nem lennénk, akkor nem lenne a képzeletbeli pár futócipőnk).

Ha az ügyfelek befolyása befolyásolja, logójuk megjelenítése a „Ügyfeleink” szakaszban jelentős hatást gyakorol. Amikor egy befolyásos márka az Ön termékét használja, az utóbbi (az Ön terméke) jelentősnek bizonyul befolyás a saját domainjén vagy piacán. Ön, vásárló, most tudja, hogy az Ön terméke:

 1. Megbízható
 2. Életképes
 3. Vállalkozásra kész

1. esettanulmány – ManageWP

ManageWP ügyfelek

A ManageWP lenyűgöző ügyfélköre mindent elárul

Ha potenciális ügyfél vagyok, és szűkítettem a választásomat két termék – a ManageWP és az XYZ – között, az a tény, hogy rengeteg vezető iparági ember használ 1. szoftvert – minden bizonnyal ezt választottam..

2. esettanulmány – Új webhelyek

Természetesen nem mindig lehetséges nagy teljesítményű ügyfélkör létrehozása az induló vállalkozások számára. Ilyen esetben próbáljon szerepelni a népszerű médiapiacon – például a termékrészében szereplő blogok megszerezzék a közönséget, amelyre szükség van egy sikeres indításhoz.

Példa: Ha új WordPress bővítményt, témát vagy (WordPress-orientált) szolgáltatást hozott létre, akkor a 10 legfontosabb WordPress-blogban való megjelenés óriási platformot biztosít az új termék bemutatásához..

Összegezve: ha egy erős ügyfélkör birtokában van, nagy hatással van a termék befolyására, és jelentős szerepet játszik a kiválasztási folyamatban. Növeli annak esélyét, hogy egy hasonló termékhez viszonyítva válasszák ki.

Logók Showcase plugin

Egy gyors és egyszerű módja annak hozzáadására külön- munkájának hitelességi szintje az, hogy megmutatja a leendő ügyfeleknek azokat a többi ügyfelet, akikkel együtt dolgozott. És ha még nem fejlesztő, akkor a Logos Showcase plugin segítségével gyorsan és egyszerűen hozzá lehet adni ezt webhelyéhez. A beépülő modul lehetővé teszi számos vállalati logó megjelenítését a webhelyén – ügyfelek, szponzorok, partnerek stb. Ezeket a logókat rögzített méretű rácsban, reagáló rácsban vagy logó körhintaként jelenítheti meg. Számos effektus közül választhat, amelyek közül választhat: szürkeárnyalatos, kiemelhető és egy eszköztipp, amelyek akkor jelennek meg, amikor a felhasználó egy adott logóra mutat..

Logos kirakat

A beépülő modult könnyű beállítani, lehetővé téve a feltöltendő logók feltöltését, valamint szükség esetén egy linket a vállalat webhelyére. A logó kirakatának a kívánt oldalra helyezése ugyanolyan egyszerű, mint a vonatkozó rövid kód másolása és beillesztése a szövegszerkesztőbe, vagy akár egy eszköz, ha azt az oldalsávba szeretné illeszteni. Szabadúszó írók, fotósok, web-tervezők, valamint bárki, aki az események területén iparágban részesülne, valóban profitálna ebből a pluginból.

2. A tagság erőssége

A tagság erőssége különböző formákban jelentkezik, és különféle termékekre vonatkozik. Ez magában foglalhatja a letöltések vagy eladások számát, az ügyfelek számát, valamint a közösségi megosztási és követői fiókjait. Nézzünk közelebbről rájuk.

2.1 – Letöltések száma

A tagság erõsségének ebbe a kategóriájába tartoznak letölthetõ termékek, például témák, beépülõk és termékcsomagok. A termék letöltésének hányszor történő feltüntetése egy biztos módszer arra, hogy meghatározzák a hatóságot. Minél nagyobb a letöltések száma, annál nagyobb a hatalom.

Mindenki használja, tehát jónak kell lennie.

3. esettanulmány – VLC Media Player

Töltse le a gróf ügyeket

A szoftver letöltésének száma (vagy „népszerűsége”) közvetlenül befolyásolja döntéshozatali folyamatunkat

Vegyünk egy egyszerű példát. Töltse le a médialejátszót, és még nem hallott sem a VLC-ről, sem a CCCP-ről. Most, ha választhatnának a kettő között, akkor a legegyszerűbb módja annak a választása, ha a legjobban tölti le a tömeg. Ez az analógia még inkább alkalmazható olyan helyzetekben, amikor a felhasználó műszakilag nem megfelelő a témában / területen.

4. esettanulmány – WPExplorer

WPExplorer Themeforest profil

Ez egy képernyőkép a WPExplorer Themeforest portfóliójáról. Ha megvizsgálja az egyes témák letöltési számát és azok általános értékelését, látni fogja, hogy mindegyikre több száz-több ezer alkalommal töltöttek letöltést jó vásárlói visszajelzésekkel. Ez egy bizalomnövelő – tudat alatt tudatosan értékelte a WPExplorer szoftvert „jó” vagy „jó hírű” WordPress témakészítőként.

WPExplorer Themeforest Portfolio

A WPExplorer portfóliója a Themeforestben. A letöltések száma közvetlenül befolyásolta a döntéshozatali folyamatot.

2.2 – Ügyfelek száma

Ez közvetlenül méri a termék hitelességét. Bármely szolgáltatásra vagy tagságra irányuló termékre alkalmazható. Minél nagyobb az ügyfelek száma, annál nagyobb a szolgáltatás vagy termék hitelessége.

5. esettanulmány – Elegáns témák

Elegáns témák

Az ElegantThemes megjeleníti a tagok számát a nyitóoldalon

2.3 – A közösségi média előfizetői száma

Ez vonatkozik a médiaszállítási helyekre, például a közösségi média és a videofeltöltő webhelyekre (például a YouTube). A közösségi média alkotásai között megtalálhatók a Facebook rajongói, a Twitter követői és a YouTube feliratkozói – alapvetően az egész közösségi hálózati sáv.

Tartalommarketing Intézet

Képernyőkép a Content Marketing Institute közösségi média előfizetőiről

Az előfizetők száma az Ön webhelyének mértéke társadalmi erő. Minél nagyobb a rajongók száma – annál népszerűbb az Ön webhelye. A médiaszállítási piacok a forgalom létfontosságú forrásai, feltéve, hogy a közösségi média marketingjével helyesen végzik el.

2.4 – A közösségi média követői károsíthatják webhelyét!

Ha szokatlanul sok közösségi média rajongó és követő van, akkor ezek hatástalanok és időnként akár ártalmasak is lehetnek. Például rengeteg olyan webhely található, ahol Twitter követőket és Facebook rajongókat vásárolhat. Legtöbbjük hamis – az úgynevezett „rajongóid” csak mások automatizált számlák (botok) vagy feltört / veszélyeztetett fiókok a valódi felhasználók száma. A lényeg: a robotok nem kapnak valódi forgalmat. Íme egy aranyszabály:

Cél egy befolyásos felhasználó számára

A Twitter kezelése kevés, de befolyásos előfizetőkkel sokkal hitelesbb ember számára vagy keresőmotor számára, mint egy 5000 követővel rendelkező fiók, amelynek hamis és / vagy kompromittált fiókja van. Valódi, aktív előfizetőket szeretne (ideális esetben azokat, akik befolyással vannak a saját követőikre).

A keresőmotorok manapság hihetetlenül okosak, és csak intelligensebbé válnak. Néhány hónappal ezelőtt a mobil webhely megteremtése nem volt olyan fontos, amíg a Google hivatalosan kijelentette a mobilra reagáló webhely fontosságát a jó SEO eredmények szempontjából. A SEO közösségben közismert tény, hogy a Google automatikusan meghatározza az Ön vagy webhelye befolyását az indexében. Minél nagyobb a befolyásos előfizetők száma – annál magasabb lesz a SEO pontszáma.

Amikor a dolgok délre mennek:

Itt a dolgok érdekessé válnak – ha nem létezett elég sokáig az interneten ahhoz, hogy szokatlanul nagyszámú követőt gyűjtsön, a Google gyanúsan fogja kezelni webhelye hitelességét. Ha úgy találják, hogy az előfizetőik többsége hamis számlák – boom! SEO pontszáma zuhan.

Ha úgy gondolja, hogy hamis előfizetőkkel gyanúsított webhelytel térhet vissza a pályára, nagyon-nagyon keményen kell dolgoznia. Általában jobb új fejezetet kezdeni – ugyanaz a termék egy új márkával. Sok sikertelenség és sikertörténet történt ebben az összefüggésben – azt javaslom, hogy járjon néhány SEO fórum körül, ha szeretne többet megtudni.

3. E-mail előfizetők

Számos webhely megjeleníti a hírlevélre feliratkozók számát az e-mail bejelentkezési űrlapon. Ez egy nagyszerű listaépítő taktika a blogokhoz és más webhelyekhez. Ez a terméket sok követővel társítja – hasonlóan a közösségi média rajongóinak. (Természetesen az e-mailek listájának kiépítése különös figyelmet érdemel, mivel hatékonyabb, mint a közösségi média.)

e-mail feliratkozók

A „Csatlakozzon a 30.000 előfizetőhöz” egy jó módszer arra, hogy ösztönözze ügyfeleit az e-mail címük feladására.

Vigyázat: Amikor valaki feliratkozik az Ön webhelyére, bíz meg benne a személyes adataival – ez a közvetlen kapcsolatfelvétel módja. Tekintse ezt kiváltságra. Íme néhány szabály (gondoljon rájuk, mint az e-mail marketing 3 parancsára, ha akarod)

 1. Soha ne küldjön előfizetőire hamis / gyanús termékeket, csak azért, mert a kiadó hatalmas pénzt ígért neked.
 2. Csak azokat az e-mailes termékeket használja, amelyeket személyesen használt és tesztelt.
 3. Soha, soha, ne adja el az e-mail listáját (általában egy csomó pénzt szerez be). Ez nagyon etikátlan. Ha hiszel a karmában … eljutsz a sodródásra, ne te?

4. Az oldalmegtekintések száma

Az oldalmegtekintések számának megjelenítése kiváló módszer a webhely népszerűségének ábrázolására. Ideális esetben a blog egyes oldalainak nézeteit jelenítse meg. Ez azt jelenti, hogy minden bejegyzéshez külön oldalszám tartozik. Az oldalmegtekintések kombinált számának megjelenítése nem lenne jó, mivel a közönség nem tudna különbséget tenni a népszerű és a nem túl népszerű bejegyzés között.!

5. A közösségi média megosztása

A társadalmi erősségről (# 2.3.) A tagság erőssége kategóriában beszéltünk. Bár a közösségi média megosztásának technikailag ebbe a kategóriába kell tartoznia, szerintem külön figyelmet érdemel. Ennek oka az, hogy a közösségi média megosztásának száma egy kicsit trükkös – ez inkább egy kétélű kard, és ezért van:

 • Ideális esetben a társadalmi pontszámait csak akkor jelenítse meg, ha jelentős számú részvényt elért. Ezenkívül ezt a számot jól láthatóan fel kell tüntetni. Ez növeli a felhasználó valószínűségét megosztani a bejegyzést, miután befejezte az olvasást.
 • Ha a társadalmi megosztás száma alacsony (20-nál kevesebbről beszélek), ne jelenítse meg a számot. Ehelyett egyszerűen megjelenítheti a közösségi megosztási ikont. Amint a részvények elérték az egészséges alakot, itt az ideje, hogy rávegye!
 • Végül csak azokat a közösségi média csatornákat jelenítse meg, ahol a megosztás nagy része zajlik. Ne pazarolja felhasználóinak tapasztalatait húsz különböző megosztásgombbal.

Kísérletezzen a közösségi csatornákkal, nézze meg, melyeire kattint a közönség, és működjön együtt velük. Ezzel valódi, célzott forgalmat kereshet be. Azt javaslom, hogy használja az Elegáns Témák Monarch Social Sharing pluginját – ez komolyan könnyű használni, és nagyon jó, elegáns.

uralkodó-pop-up

A csapat csodálatos munkát végzett a pluginnal, és elképesztő funkciókkal rendelkezik. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, olvassa el a Monarch plugin áttekintését.

6. esettanulmány – Sparring Mind

Íme egy író, akit mindig követek – Gregory Ciotti. Ő a HelpScout és egy vadul népszerű pszichológiai blog mögött, aki szerepelt az Inc.com és mások kedvelőiben..

gc

Ez az ő kezdőlapja. Figyelje meg, hogy néhány sorban elmagyarázza arckifejezését, és tovább megy az olvasó e-mail címére. Tiszta, egyszerű, lényegre törő és egyáltalán nem spam. Plusz olyan bónuszt kínál, hogy megtanulhat valamit.

6. Mutassa be a legsikeresebb termékeit

Mikor látták utoljára olyan filmet, amely előzetesével kezdte meg a következő filmet: „az XYZ alkotói jönnek egy újabb nagyvasút…” -nak? Nem olyan régen, igaz? Ennek oka az, hogy egy régi marketing technika, amely csak működik. A legsikeresebb termékek ábrázolása automatikusan növeli az új termék értékét a potenciális ügyfél fejében.

Ha az előző sornak nincs értelme, nézd meg a legújabb filmeket, melyeket Cristopher Nolan rendezett. Szinte mindegyik tartalmazza a „Sötét Lovag-trilógia alkotójának…” címkéjét. Miért?? Mert én Batman vagyok. Csak viccel. Egyszerűen azért, mert a Sötét Lovag trilógia volt az egyik legsikeresebb trilógia, amely valaha világszerte összesen több mint 2 milliárd dollárt hozott. Ezért nagyon szeretném látni Nolan úr legújabb munkáját. Ugyanezek a szabályok vonatkoznak az online marketingre.

8. esettanulmány – WPBeginner

WPBeginner honlap

Vegyük például a WPBeginner-t. Ha még nem hallottál róluk, akkor valószínűleg azt a következtetést vonja le, hogy jó blog, rengeteg nagyszerű útmutatással.

Amikor a honlapjukra érkezik, nem fog (azonnal) hivatkozást találni az általuk készített termékekre. Úgy döntöttek, hogy beragasztják a sajátjukat kirakat a „Kiemelt WordPress bővítmények” szakaszba. Amikor megtudja, hogy egy olyan népszerű terméket hoztak létre, amelyről már hallott (vagy már használt), az agyad spontán módon növeli márkájuk értékét. Ez a népszerű termékek bemutatásának szépsége.

7. Sorolja fel az elért eredményeit vagy a „Kiemelt” vagy „Ahogy láttam” szakaszokat

Ez a módszer időben tesztelt, egyszerű és hatékony autorizáló. Amikor munkádat bemutatják vagy áttekintik befolyásos blogokban és folyóiratokban, ne felejtsd el ábrázolni!

9. esettanulmány – CloudMagic

CloudMagic honlap

CloudMagic honlap

Új e-mail alkalmazást kerestem Android telefonomhoz, amely iOS verzióval is rendelkezik. Mivel a Google Play Áruházban nagyon sok a lehetőség, elkezdtem eltávolítani az alkalmazásokat (1) tervezés és (2) letöltések száma alapján. Miután tíz percet át szitáltam rengeteg alkalmazáson, három maradtam.

Megnéztem a második (CloudMagic) áttekintését, és megtudtam, hogy ez szerepel a TIME magazinban és a Wall Street Journal. Eladtak! Fontos megemlíteni, hogy az alkalmazás funkcionalitása hibátlan volt. Nem adta meg azokat a hibákat, amelyeket legutóbbi e-mail alkalmazásom okozott. Így, ahogy már említettem, a termékének nagyszerűnek kell lennie. (És állítólag ez volt a viszonylag könnyű rész).

felhős szerelem

Ez a CloudMagic dedikált ügyféloldala. Figyelje meg, hogyan ábrázolja véleményeit.

8. Ügyfél ajánlások

Megmutatva a potenciális ügyfelének, amit a régi ügyfelei mondanak a termékéről, egy biztos módszer a bizalom megszerzésére és a hitelesség növelésére. Természetesen a szájról szájra végtelenül jobban működik, de az ügyfél-beszámolók a legközelebb állnak a 7 milliárd emberrel rendelkező világba..

A társadalmi megosztáshoz hasonlóan meg kell találnia az egyensúlyt a felhasználói véleményekben használt hangok között. Egy túlnyomórészt pozitív esetleg elvetheti a szkeptikus vevőt.

Az ügyfél-beszámolók egy olyan témához vezetnek, amelyről a fent tárgyaltunk – az ügyfélkörről. Emlékszel, hogy egy befolyásos ügyfél milyen rejtett fegyver? Ugyanezek a szabályok vonatkoznak az ügyfél-beszámolókra.

Minél befolyásosabb ügyfele, annál nagyobb súlyt gyakorol az ügyfele.

10. esettanulmány – StudioPress

A StudioPress olyan cég, amely létrehozta az egyik iparági szintű WordPress keretrendszert – a Genesis-t. Ők minden idők legkelendőbb WordPress keretrendszerével rendelkeznek, és szakemberek mindenütt megbízhatók.

StudioPress ajánlások

Vessen egy pillantást a StudioPress honlapra. Ugyanazon az oldalon, az alján szerepeltek vevői véleményeik.

Minden ott említett ember befolyással van résükre. Ez elkerülhetetlenül növeli a StudioPress arculatát, és (valamiféle) igazolja kissé magasabb árat.

9. Team Bios

A képeknek óriási hatása van a „pillanatnyi ítélet” tulajdonságainkra. Jelentős szerepet játszanak a tudatalatti elménkben, ami véletlenül befolyásolja a döntéshozatali folyamatunkat. Számos jelentés dokumentálta, hogy a jó eladási hangmagasság és a kiegészítő fénykép együtt hatékony kombinációt jelenthet az értékesítés jelentős növekedésében.

Bővítsük ezt az analógiát a csapat életrajzaival. Ha megnézzük a csapat tagjainak fényképeit, akkor véletlenül alapvető kapcsolatot létesítünk velük. Ha egyikükkel az utcán találkoznál, akkor elmehet: – Hé, láttam már korábban … nem vagy a XYZ termék mögött álló csapatban? “

A csapat életrajzának ábrázolására többféle lehetőség van. Általában úgy látszik, hogy a következő elemek kombinációja jó csapat oldalt eredményez:

 • Jó, tiszta és lehetőleg személyre szabott fénykép az egyes csapattagokról.
 • A közösségi média kezelése – a Twitter és a LinkedIn a két leggyakoribb.
 • Üzenet – lehet harmadik személyben vagy első személyben.

Kerülje a stock képeket.

A stock képeket olyan módon kell megpróbálni, hogy minden áron elkerülje. A csapatoldala, kezdetben, egy választható oldal. Célja, hogy bemutassa ügyfeleit a csapatának. Ezért azt javasoljuk, hogy ne használjon stock képeket vagy fényképes modellek „portrét” a csapat oldalán. (De hé, ha a csapatod tagja ilyen tulajdonságokkal járna – kudos!)

A csapat oldalának kidolgozása jelentős időt és energiát igényel, annak ellenére, hogy sok üzleti WordPress témában szerepel a személyzet üzenet típusa és / vagy az oldal sablonja. Csak akkor kell erre összpontosítania, amikor a termék és a weboldal gondoskodik róla.

11. esettanulmány – WooThemes

A WooThemes csapat oldala

Itt egy képernyőkép a WooThemes csapat oldaláról.

10. „Népszerű hozzászólások” widget az oldalsávon

A legtöbb bloghoz widgetizált oldalsáv tartozik, amely több widgetet tartalmaz. A leggyakoribbak a Kategóriák widget, a Tag widget, a hírlevél feliratkozási mezője és a közösségi média widget..

Az Népszerű Bejegyzések A widget nagyon érdekes, mivel a blog legnépszerűbb cikkeit (vagy oldalait) összesíti – kizárólag a látogatók alapján. Ideális esetben ne módosítsa a népszerű hozzászólásokat, és hagyja, hogy a plugin automatikusan előállítsa oldalmegtekintések, megosztás és más mutatók alapján.

12. esettanulmány – A New York Times

NYTimes

A NYTimes az egyik legbefolyásosabb magazin a világon, és személyes kedvence. Az oldalsáv-widget mindig nagyon hasznosnak találtam – gyakran használtam egy cikk e-mailben való elküldésére a barátaim és a kollégáim számára. A widget 3 különböző mutató alapján rendezi a legnépszerűbb hozzászólásokat:

 • Legnézettebb
 • A legtöbb levelezett
 • Neked ajánlott (ami elsősorban az olvasási szokásaim alapján történik)

Ezek az adatok hihetetlenül hasznosak elemzési célokra, a felhasználói élmény javítása mellett. Szerencsés neked, hogy sok WordPress magazinstílusú téma tartalmaz egy füllel ellátott üzenetküldő modult, így a szolgáltatás hozzáadása az oldalsávhoz olyan egyszerű lehet, mint a widget húzása és ejtése..

11. Kapcsolódó hozzászólások (bónusz)

A cikk alján elhelyezett kapcsolódó hozzászólások jelentős szerepet játszanak a webhely visszapattanási arányának csökkentésében. Egy cikk elkészítése után, amikor egy új csomóval mutatnak be ugyanazon témáról – valószínűbb, hogy folytatja az olvasást, és rákattint bármelyikükre. Ez jelentősen csökkenti webhelye visszapattanási arányát, mivel a látogatók most több időt töltenek a webhelyén.

Fontos megjegyezni, hogy ahhoz, hogy ez a módszer működjön, rendelkeznie kell minimális számú kapcsolódó cikkel (8-10), a megfelelő címkékkel és kategóriával. Használhatja a JetPack vagy Kapcsolódó hozzászólások a WordPress-hez plugin ugyanaz elérése érdekében.

Vigyázat: Tudnia kell, hogy a kapcsolódó hozzászólások generálása kiterjedt számítási erőforrásokat igényel, és így további nyomást gyakorol a tárhelyszerverre. Ha olyan megosztott tárhelyi környezetben van, mint például a BlueHost, ne felejtse el engedélyezni a WordPress gyorsítótárazását.

Összefoglaló 10+ tipp a WordPress Blog bizalmának és hitelességének növelése érdekében

Itt egy gyors leírás arról, amit megtanultunk ezekben a bejegyzésben:

 1. Mutasd meg befolyásosokat ügyfélkör
 2. Mutasd meg tagság vagy letöltési erősség (terméktől függően)
 3. Jelenítse meg a e-mail feliratkozók száma hírlevelére (opcionális)
 4. Mutasd meg társadalmi részesedések, de légy óvatos ugyanakkor
 5. Jelenítse meg a oldalmegtekintések cikkeit
 6. Mutasd meg a legtöbbet sikeres termékek
 7. Sorolja fel a személyes /üzleti eredmények (a termékkel kapcsolatos)
 8. Mutasd meg ügyfél ajánlások (szoros hasonlóság az 1. ponthoz)
 9. Hozzon létre egy csapat bios oldal (miután a többi megint gondoskodott)
 10. Használat widgetizált oldalsávok további forgalom generálása és a felhasználói elkötelezettség javítása
 11. Kijelző Kapcsolódó hozzászólások minden egyes üzenet végén a visszafordulási arány javítása érdekében

Következtetés

Elnézést kérlek, ha unatkoztam neked – lehet, hogy néhányan tisztában vannak minden technikával, amelyről beszéltünk. De egy emlékeztető mindig jó?

Tehát, röviden, itt van, amire szükség van egy sikeres üzleti modellhez:

 • Készítsen egy jó terméket – olyasmit, amire büszke.
 • Piaci. Rendben, az emberek meg fogják vásárolni a terméket.
 • Ha mindkét lépést helyesen hajtották végre, akkor az emberek továbbra is fizetnek a termékéért / szolgáltatásáért.

Éppen ezért szívesen fizetne 999 dollárt egy iPhoneért, mert alma a bizalom és a hitelesség csúcspontja. Remélhetőleg megtanult néhány hasznos tippet vállalkozásának bővítéséhez.

Ha bármilyen példája vagy tapasztalata van ezeknek a tippeknek a hozzáadásához, vagy ha van néhány saját tippe, szívesen meghallgatjuk őket!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map