10 prémium WordPress-kiegészítő, amelyre szükség van

A WordPress témák nagyon sok testreszabási energiát adnak Önnek, és a pluginok egy lépésnél magasabbra teszik a dolgokat azáltal, hogy hozzáadják a szórakozást (ction) a vidámparkhoz. Ezután a WordPress kiegészítők lépnek be és fűszerezik a dolgokat azáltal, hogy még több funkciót, erőt és lehetőséget kínálnak arra, hogy elég ütést biztosítsanak, amikor az számít.


A mai bejegyzés tíz (10) csodálatos WordPress-kiegészítőből áll, amelyek nagyszerű beruházást jelentenek az Ön számára. Ó, ha nem tudták, a kiegészítők csak olyan plug-inek, amelyek más pluginek kiterjesztései. Nézze meg, hogyan adhat hozzá turbófeltöltőt vagy dinitrogén-csomagolást autójához? A jármű rendben jár ezen kiegészítők nélkül, de a turbófeltöltő vagy a dinitrogén-csomag rúgása nem hagyható figyelmen kívül, amikor életre kelti őket! Kiegészítői.

UberMenu – Sticky menübővítmény

UberMenu-Sticky-Menu-Extension-WPExplorer

Ez a kiegészítő az UberMenu – WordPress Mega Menu plugin kiterjesztése. Egy szerepet játszik, és nagyon jól játszik. Ez lehetővé teszi a menük ragasztóssá tételét. Az UberMenu-t egy adott helyre ragaszthatja, miközben azt (menüt) látja el, még akkor is, ha a felhasználó egészen az oldal aljára görget. Web-látogatói imádni fogják az ötletet, mivel bárhonnan hozzáférhetnek a menübe (és navigálhatnak az Ön webhelyén). Ez a gyönyörű bővítmény több mint 2900 vásárlással rendelkezik, lenyűgöző vásárlói besorolása 4,65 / 5,00, és mindössze 4 dollárba kerül.

Szerezze be az UberMenu alkalmazást – Öntapadó menübővítmény

Kódolvasó kiegészítő a biztonsági Ninja számára

CoreScanner-wordpress-addon-wpexplorer

Használja és imádja a Security Ninja WordPress bővítményt? Ha igen, akkor imádni fogja a Core Scanner kiegészítőt. Ahogy a cím is sugallja, ez a kiegészítő segít egyetlen kattintással beolvasni a WordPress alapfájljait. Képes lesz: hibás fájlokat találni, visszaállítani a sérült fájlokat, kijavítani a kizsákmányolásokat és a „baleseteket”, például a nem szándékos törléseket vagy szerkesztéseket, javítani a WordPress automatikus frissítéseit és megtekinteni a fájlok forráskódját..

A kiegészítő barátságos felhasználói felülettel rendelkezik, amely egyszerűen használható, valamint részletes útmutatásokkal segít. A Core Scanner vevői besorolása 4,39 / 5,00, több mint 730 vásárlás és kiskereskedelem csak 5 dollárnál történik. A Core Scanner kiegészítő segítségével tartsa szigorúan a WordPress biztonságát.

Szerezze be a Core Scanner kiegészítőt a Security Ninja számára

Témacsomag Ninja popupokhoz

téma-pack-for-ninja-pack-wpexplorer

Ha a Ninja Popupokat használja a WordPress-webhely felhasználói felkeltésének felkeltésére, akkor imádni fogja a témabóka csomagban szereplő felbukkanó témákat. A csomag öt új témával érkezik, amelyek különféle színekben találhatók. További kulcsfontosságú szolgáltatások a következők: teljes mértékben reagáló és mobilbarát, nagyon könnyen konfigurálható és testreszabható, ingyenes frissítések, fordításra kész, jQuery, dedikált támogató személyzet és még sok más. Pontosan ez a témacsomag szükséges ahhoz, hogy felhatalmazza a Ninja popupokat és / és növelje webhelye elkötelezettségét. Ennek a WordPress kiegészítőnek a vásárlói besorolása 4,50 / 5,00, és csak 5 dollárért jár.

Get Themes Pack a Ninja popupokhoz

ÉLŐ! A MyMail számára

mymail-live-wordpress-addon-wpexplorer

A MyMail hírlevél bővítmény szerelmeseinek most láthatjuk: „… ki nyitja meg hírlevél kampányait valós időben!”. Nem kell megvárnia az e-mail értesítéseket, az összes akciót élőben érheti el! Ez a kiegészítő a legjobban a MyMail Newsletter Plugin 1.5.3 vagy újabb verziójával működik, és engedélyeznie kell a Geo-követést a beállítási oldalon az előfizetők helyének megtekintéséhez. Élő! for MyMail kompatibilis a WordPress 3.8.1-rel. A kiegészítő vásárlói besorolása 4,64 / 5,00, és csak 10 dollár áron értékesíthető.

Éljen! a MyMail számára

WordPress Social Polling beépülő modul

WordPress-Social-lehívó-Plugin-wordpress-addon-wpexplorer

Ne hagyja, hogy az utolsó darab a címben eldobjon, ez a kis drágám valóban egy WordPress kiegészítő. A WordPress Social Polling beépülő modult a népszerű WordPress Easy Polling beépülő modulhoz fejlesztették ki, amely nélkül itt nem működhet a kis kedvesünk. De amikor működni fog, képes lesz ezer (ezer) új felhasználót vonzani, tízszeresen több kedvelést, megtekintést és megosztást szerezhet, és véleményeket gyűjthet a célközönségtől. A plugin csak 6 dollárba kerül, tehát miért nem szerezte meg?

Szerezzen be WordPress Social Polling beépülő modult

Sablon – Sablonkezelő a Visual Composer számára

templatera-template-manager-for-vizuális-zeneszerző-wordpress-addon-wpexplorer

A Visual Composer a WordPress első számú legkeresettebb előlapjának és háttérének Drag and Drop oldalkészítője. Több mint 19 000 vásárlással és 4.57 / 5.00 vásárlói minősítéssel a Visual Composer sok web-fejlesztő kedvenc oldalkészítője. Az írás ideje alatt ez a bővítmény több mint ötven ezer (50 000) webhelyet birtokol. A Sablon lehetővé teszi a sablonok kezelését a Visual Composer alkalmazásban. Az „oldal létrehozásának, kezelésének és ellenőrzési hozzáférésének beállítása a sablonokhoz”… az oldalbejegyzés típusától és a felhasználói szerepektől függően. Percek alatt importálhat vagy exportálhat más webhelyeket és / és onnan is. A Templatera számos más funkciót tartalmaz, például az automatikus áttelepítést, 15 egyéni CSS témát (bónusz funkció!), A „Templatera” tartalomelemet az összes oldal egyszerre történő frissítéséhez, a hozzáférés-szabályozás tartalomtípus vagy felhasználói szerepkörök általi felszabadításához stb. vásárlói besorolása 4,60 / 5,00 és 10 dollár. A meghosszabbított licenc 50 dollárba kerül, és megéri a befektetést.

Get Templatera: Sablonkezelő a Visual Composer számára

WordPress felhasználói könyvjelzők a UserPro számára

WordPress-user-könyvjelzők-for-userpro

Ez a kiegészítő a népszerű UserPro profilok beépülő modul kiterjesztése, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármilyen könyvjelzőt megjelöljenek a hozzászólásoktól kezdve az egyéni hozzászólásokig és a fórum témáinak. Ezenkívül a kiegészítő lehetővé teszi a felhasználók számára a könyvjelzők hatékony kezelését. A WordPress felhasználói könyvjelzőit a UserPro alkalmazáshoz könnyedén integrálhatja bármilyen WordPress témához. Mi több? Vásárlás előtt kipróbálhatja a vizeket demo-fiókkal. �� Egyéb szolgáltatások közé tartozik az összes tartalomtípus kompatibilitása, amelyet az AJAX, a widget (az oldalsávhoz), a rövid kód funkciókat és az API-t használtak a hozzáértő felhasználók számára. A kiegészítő vásárlói besorolása 4,38 / 5,00, és 10 dollár dolláron értékesíthető.

Szerezzen be WordPress felhasználói könyvjelzőket a UserPro-hoz

Business Pack rétegelt felbukkanók számára

business-pack-for-réteges popup-wordpress-addon-wpexplorer

Ha üzleti vállalkozása van, mindennek rendben kell lennie. Ez azt jelenti, hogy a pop-upokat is rendben kell lennie. Most, ha szerette a Rétegelt előugró ablakokat, a WordPress beépülő modult (és a Rétegelt felbukkanó felbukkanó szkriptet), üzleti webhelyének nagy előnyei lesznek ennek a Business Pack kiegészítőnek. Tíz (10) könnyen kezelhető és testreszabható többrétegű felbukkanóval semmi sem akadályozhatja a kreativitását. Ennek a WordPress kiegészítőnek a vásárlói besorolása 4,80 / 5,00, és csak 2 dollárba kerül. Két dollár hogy az üzleti webhely professzionális arcvonást nyújtson a felbukkanó osztályon.

Szerezzen be Business Pack-et a rétegelt felbukkanók számára

Végső kiegészítők a vizuális zeneszerző számára

végső-addons-for-vizuális-zeneszerző-wordpress-addon-wpexplorer

Ez az egyetlen WordPress-kiegészítő néhány funkcióval bővíti a Visual Composer-t. Mivel annyira szeretjük a számokat, ez a kiterjesztés hat (6) extra elemet ad hozzá a Visual zeneszerzőjéhez, amely – ha kíváncsi – hatalmas előnyökkel jár webhelye számára. Ennek a ragyogó pluginnek a szerzői (egy titkos levélben az önöknek) megígérte, hogy még több elemet fog hozzáadni ehhez a kiterjesztéshez :). Becsaptam az érdeklődését? Ok, rendben. Ez a WordPress kiegészítő elemeket ad a Visual Composer oldalkészítőhöz ikonok, információs mezők, listák, flip boxok, számlálók és interaktív szalagok számára. Ez a kiegészítő teljes mértékben testreszabható, rendelkezik front-end szerkesztővel és valós idő-megtakarítót jelent. Vevői besorolása 4,97 / 5,00, és olyan, mint forró süteményeket kínál, 12 dollárért.

Szerezzen végső kiegészítőket a Visual Composer számára

JEGYZET: Ha még keres több fantasztikus Visual Composer kiegészítők, feltétlenül nézzük meg a prémium többcélú WordPress témát. Építettük a saját WPExplorer Visual Composer kiterjesztést az egyedi ikondobozok, csúszkák, karusszelek, ajánlások és még sok más számára..

Ütemezett szkenner-kiegészítő a biztonsági Ninja számára

menetrend-scanner-addon-for-security-ninja-wordpress-addon-wpexplorer

Komolyan vesszük a WordPress biztonságát, ezért azt gondoltam, hogy hozzáadnék egy biztonsági kiegészítőt, hogy a lábujjain tartsam a WordPress-webhely biztonsága szempontjából. �� Az ütemezett szkenner-kiegészítő pontosan azt teszi, amit gondol. Ez lehetővé teszi az automatikus biztonsági szkennelések ütemezését. Ezek a szkennelések e-mail jelentésekkel és azonnali értesítésekkel érkeznek, arra az esetre, ha csúnya hackerek betörnek az online otthonába. Ez a kiegészítő jól működik a Biztonsági Ninja plugin, a Core Scanner kiegészítő és más pluginekkel is. Könnyen telepíthető, és barátságos felhasználói felülettel rendelkezik. A vonzó vevői besorolása 4,39 / 5,00, és csak 5 dollárt fog visszafizetni.

Szerezze be a Ninja ütemezett szkenner-kiegészítőjét

Bónusz: Könnyű digitális letöltések bővítőcsomagok

könnyen digitális letöltések-bővítmények

Az utolsó pillanatban történő kiegészítés az Easy Digital Downloads E-Commerce WordPress plugin különféle kiegészítői és beépülő moduljai lesz. Számos hozzáadott funkcióval bővítheti ezt a nagy teljesítményű e-kereskedelem bővítményt. Az egyik lehetőség a mega Core Extension Bundle megvásárlása, amely rugalmasságot biztosít a jutalékok, korlátozott tartalom, feltételes átirányítások, felvásárlások, pdf-számlázás, áttekintések, szállítás, widgetek és még sok más számára. Egy másik nagyszerű lehetőség a Marketplace-csomag, amely megkönnyíti a több eladóval rendelkező online áruház létrehozását, mint a pite. Vagy bármikor kiválaszthatja, hogy melyik kiterjesztést szeretné, és adhat hozzá még másokat, amire szüksége van.

Szerezzen be könnyű digitális letöltési bővítményeket

Következtetés

A WordPress kiegészítők extra funkciókat biztosítanak, és ez tény, de nem képesek önállóan működni. Telepítenie kell azokat a „szülő” bővítményeket, amelyek kiterjednek. Ennek ellenére a kiegészítők számos olyan funkciót kínálnak Önnek, amelyek nagyszerűek lesznek az Ön webhelyén. Szerezze be az igényeinek megfelelő plugin-okat, és kezdje el!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector