10 ok, amiért a WordPress tökéletes kisvállalkozások számára

Oka annak, hogy a WordPress tökéletes a kisvállalkozások számára

Ha emlékszel, volt egy idő, amikor az üzleti kezelőknek és a vállalkozóknak fejlesztőt kellett találniuk, hogy csak kisebb módosításokat végezzenek webhelyükön és tartalmukban. A WordPress bevezetésével azonban a webhelyek kezelése megkönnyült. Áldás volt az összes webmester számára.


A WordPress tökéletes blogszerző eszközként ismert, de most jobb CMS-nek (Tartalomkezelő Rendszernek) nevezni, mivel az évek során óriási mértékben nőtt. Ez a szerény platform most rendelkezik azzal a lehetőséggel, hogy interaktív weboldalt készítsen. A jelenlegi adatok szerint a WordPress-t az egész világon használják több tízmillió ember mint preferált webes fejlesztési platformot. Különböző okok miatt lehet leírni, hogy miért széles körben használják webhelyek fejlesztésére, de ebben a blogban elolvashatja azokat a fő okokat, amelyek miatt a WordPress ideális az Ön kisvállalkozásai számára.

A mai merev vállalkozások kihívásainak túlélése nagyon nehéz lehet. Különösen az üzleti vezetők és a vállalkozók többsége számára nagyon ijesztő az üzleti weboldal gondozása (mivel rendszeres optimalizálást igényel) rendszeres feladataival szemben. A WordPress itt jön be. A vállalkozók nem csak webhelyeiket tudják kezelni, hanem teljes szabadságukkal is bővíthetik a felület megjelenését és hangulatát anélkül, hogy külön fejlesztőt kellene felvenniük..

A WordPress egy nyílt forráskódú fejlesztőeszköz, de a rendelkezésre álló pluginek sokféleségének köszönhetően továbbra is rengeteg biztonsági és testreszabási lehetőséget biztosít a felhasználók számára. Ezenkívül rengeteg ingyenes (és prémium) alapvető eszköz van a WordPress hatalmának felszabadításához a kis- és középvállalkozások számára. Noha nem szükséges, hogy egy professzionális fejlesztő vagy egy cég csengője felhívja a WP alapú weboldalt az Ön számára, lehetősége van egyedül elmenni, vagy megfizethető segítséget találni az olyan munkalapokon keresztül, mint például Odesk. Nem számít, milyen módon választja, csak ellenőrizze, hogy a WordPress-t használja-e üzleti vállalkozásának fejlesztéséhez.

Ez az eszköz előnyeinek csak a kezdete, és ennek a blognak sokat kell tennie. Tehát mutassuk be azokat az okokat, amelyek miatt a WordPress kiválóan alkalmas kisvállalkozások számára.

1. A WordPress teljesen ingyenes

Igen! Jól hallotta. A WordPress teljesen ingyenes. Ingyenesen letöltheti, telepítheti webhelyére vagy egy helyi homokozó környezetbe könnyedén, majd megtehet vele bármit, amit akar. Mivel a kisvállalkozások tulajdonosai, valószínűleg kis vállalkozási webhelyet kíván létrehozni egy kis előzetes költséggel. A WordPress a kisvállalkozások számára jótékonysági jelentőségűvé vált, mivel pénzt és időt is megtakarít.

Ha azt szeretné megtudni, hogy mennyire lehet megfizethető a WordPress, nézd meg ezt a bejegyzést, amely felsorolja a WordPress webhelyének valódi felépítésének költségeit.

2. A webhely egyszerű és gyors telepítése

Egy másik fő ok, amiért a kisvállalkozásoknak kellene használni a WordPress-t, az az, hogy egyetlen kattintással telepíthető. Ez azt jelenti, hogy nem kell szakértőnek lennie a szervereken vagy a tárhelyen, mivel ehhez nincs szükség kemény ismeretekre.

A Bluehost (mindössze 2,95 dollár havi megosztott tárhely esetén) és a Cloudways (csodálatos menedzselt felhő-tárhely) tárhely-terveivel egyszerűen a WordPress-t választja fiókjának beállításakor, és telepíti az Ön számára. Vagy ha kiválasztott WordPress-menedzsment-tervet választ elismert cégek közül, például a WP Engine vagy a Flywheel, akkor egyáltalán nem kell ujját emelnie. Szakterületük a WordPress, tehát már telepítve van, beállítva, konfigurálva és optimalizálva, mielőtt befejezné egy tervre való feliratkozást. Még jobb, ha a felügyelt gazdagépek vigyáznak az ön telepítésére, így az üzleti vállalkozásokra koncentrálhat, nem pedig a szerverre.

A telepítés után sokféle funkcióval és funkcionalitással rendelkezik, amelyek segítenek a weboldal fejlesztésében. A WordPress tiszta, informatív és könnyen használható irányítópultja megkönnyíti a webhely beállítását még vadonatúj felhasználók számára is.

3. Nyílt forráskódú fejlesztési platform

Nyílt forráskódnak hívják, mert bárki letöltheti és felhasználhatja a WordPress kódex funkciók hozzáadására a webhelyükhöz (vagy ha Ön már haladó, a kódot bármilyen módon kibővítheti és újra felhasználhatja). Ez az egyik legjobb és legfontosabb előnye, amely miatt a WordPress a kisvállalkozások számára előnyben részesített választás. A forráskód kezelésére a vállalkozók: béreljen egy WordPress fejlesztőt, de ez teljesen az ő választásuk, mivel ők maguk is kezelhetik ezt.

4. Felhasználóbarát felület

Zero WordPress Theme Customizer

Alapvetően a WordPress oly módon jön létre, hogy minden műszaki és nem műszaki ember ki tudja használni azt. Ez az, ami az egész világon nagyon igényes. Egy másik fontos tény, hogy meglehetősen interaktív és felhasználóbarát, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy weboldalakat, menüket, üzeneteket, űrlapokat könnyen elkészítsenek, sőt engedjék meg, hogy könnyedén és kényelmesen kezeljék a médiákat, például a videókat és képeket..

5. Nagy online támogató közösség

Már tárgyalták, hogy a WordPress egy hatékony online webes fejlesztési platform a nagy felhasználói közösség számára. A WordPress kiváló online szolgáltatásairól ismert támogatás rendszer. Az aktív felhasználók millióinak, a képzett fejlesztői csapatnak, a széles közösségnek és a fórumoknak köszönhetően bárki könnyen megtalálhatja a problémájának megoldását. Ezenkívül rengeteg tájékozott WordPress-blog található, amelyek szinte naponta megosztják a tippeket és útmutatásokat. Így van, mert a legtöbb WordPress-kérdésről már szó volt itt, és valószínű, hogy valaki biztosan tudja, hogyan kell kijavítani. Ez az oka annak, hogy a WordPress a legjobb kezdőknek és kisvállalkozásoknak.

6. A témák széles választéka

Teljes WordPress téma

Mi a weboldal tervezésének megkezdése, mi a legfontosabb funkciók? Természetesen tökéletes kialakítás! Túl drága lehet, ha webhelyét egy profi fejlesztő tervezi meg. A WordPress használatával azonban előre megtervezett témát választhat. Több ezer ingyenes téma érhető el a WordPress.org témakönyvtár valamint olyan megbízható webhelyeken, mint például a WPExplorer ingyenes témák és az új kedvenc webhelyünk Csak ingyenes témák. E témák mindegyike gyönyörűen megtervezett és integrálható interaktív weboldal létrehozásához.

Az ingyenes opciókon túl ezer további prémium WordPress téma közül választhat webhelyének felépítéséhez. A prémium témákhoz gyakran vannak hozzáadott funkciók, valamint a fejlesztő támogatása. Ha egy olyan témát keres, amely képes mindent megtenni, ellenőrizze a Total WordPress témát, amely tartalmaz egy könnyen használható drag and drop oldalkészítőt, sok egyszerű vizuális élő testreszabási lehetőséget (színek, betűtípusok stb.) És egy csomó kész készített websablonokat, amelyeket néhány kattintással importálhat. De az interneten rengeteg egyéb rést érintő téma van a jótékonysági szervezetek, a könyvelés, az éttermek és más témák számára, amelyek megtalálhatók a Themeforest (és természetesen más piacokon is). Ezért a kisvállalkozások a WordPress-t választják, mivel megtalálják és használhatják a márkájukhoz legjobban illeszkedő dizájnt.

7. Minden funkció beépülő moduljai

Annak érdekében, hogy még több funkcionalitást tudjon hozzáadni a webhelyéhez, segítséget nyújthat a WordPress bővítményekhez, amelyek ingyenesen (vagy egy kis díj ellenében) elérhetők az interneten. A témákhoz hasonlóan ezer előre elkészített plug-in is tárolódik a WordPress plugin könyvtár és még több prémium plugin található az piacon, beleértve a CodeCanyonot, a ThemeIsle-t, a Pippin plugins-t és másokat is. A plug-inok általában könnyen kezelhetők és telepíthetők, valamint elősegítik a weboldal további funkcióinak hozzáadását.

8. SEO optimalizálva

WordPress SEO

Ha egy weboldal keresőmotor-optimalizálás nélkül rendelkezik, ez nagyon hasonló ahhoz, hogy egyáltalán nincs webhely. Ma mindenki weboldalt épít fel, szem előtt tartva a SEO perspektívákat. Ezt a problémát a WordPress segítségével oldottuk meg. A WordPress-en kifejlesztett webhelyek alapértelmezés szerint SEO optimalizálva vannak, mivel a követett struktúrát a keresőmotorok már elismerik. A WordPress SEO azonban ezzel nem áll meg. Rengeteg nagyszerű útmutató és beépülő modul segíti a helyszíni SEO további optimalizálását a jobb rangsorolás érdekében, de itt van néhány, amelyek segíthetnek az első lépésekben:

 • A legjobb WordPress SEO eszközök 2017-re a keresőmotorok rangsorolásának javításához
 • Yoast SEO telepítés és telepítés gyors útmutató a WordPresshez
 • A WordPress SEO kezdő útmutatója: linkek, webhelysebesség és így tovább

9. Nagyon érzékeny minták

A WordPress segítségével könnyedén teljesíthető a mobilra reagáló weboldal vágya. A reakcióképesség olyan kérdés, amelyet minden vállalkozó nem csak a weboldalak, hanem az alkalmazásuk és az e-mail sablonok iránt is szeretne. Szerencsés neked a WordPress témák többségét úgy reagálják, hogy teljes mértékben reagáljanak, így webhelye nagyszerűen néz ki asztali számítógépeken, táblagépeken és mobil eszközökön. Kihívása esetén a témája nem tűnik tökéletesnek a telefonokon, mindig beépülő modulokat használhat a mobil webhelyek optimalizálásához.

10. Biztonságos és megbízható

Igaz, hogy a WordPress egy hatékony CMS és webfejlesztő platform, amely következetesen veszi a folyamatban lévő munkát, és a lehető legbiztonságosabbá teszi. A biztonság biztosításakor a WordPress a tetején van. Engedik fel rendszeres frissítések és biztonsági javítások, ezáltal biztonságosabb webhely-környezetet teremtve az Ön számára.

Ezenkívül számos olyan módon javíthatja a WordPress webhely biztonságát, amelyet plug-innel vagy alapvető óvintézkedésekkel javíthat. Ha többet szeretne megtudni, látogasson el blogunkra, ahol további WordPress biztonsági tippeket talál.

Zárszó

Bármely kicsi vagy induló vállalkozás számára nehéz lehet egy erős webes jelenlét létrehozása. Ez komoly kérdés lehet, mivel a nagyszerű online jelenlét költségekkel, idővel és erőfeszítésekkel járhat, amelyeket nem engedhetnek meg maguknak. Tehát ezekre az aggályokra a WordPress az egyszerű és nyilvánvaló megoldás. Csak ragadja meg az üzleti webhely fejlesztéséhez.

Remélhetőleg ez a blogbejegyzés megválaszolta az összes kérdését, azzal kapcsolatban, hogy a kisvállalkozások miért fontolják meg a WordPress-t üzleti webhelyükön. Ha üzleti mogul vagy vállalkozó vagy, vállalja a felelősségét, hogy a sikerhez megfelelő időben megfelelő döntéseket hozzon. Tehát ne gondolja, hogy átgondolja, csak telepítse a WordPress-t, és vegye igénybe az ahhoz kapcsolódó összes szolgáltatást!

Kérdése vagy tippe van? Hagy egy megjegyzést az alábbi szakaszban.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map