10 módszer a WordPress webhely felgyorsításához

Tehát hallotta, hogy a Google figyelembe veszi az Ön webhelyének sebességét, amikor a legfontosabb keresési eredményeknél veszi figyelembe, és most azt akarja, hogy a webhelyet a lehető leggyorsabban készítse el, hogy megőrizze vagy kiegészítse azt a Nagy-, G.


Jó dolog, hogy megtalálta ezt a bejegyzést, mert megtanítom, hogyan lehet az oldalak / hozzászólások méretét csökkenteni, és weblapját gyorsabban elősegíteni. Az alábbiakban 10 nagyszerű tippet talál, amelyek nagyban felgyorsíthatják a WordPress blogját. Élvezze és ne felejtse el megjegyzést fűzni és csipogni ezt a bejegyzést!

Az alábbiakban bemutatjuk 10 nagyszerű módszert, amelyek segítségével felgyorsíthatja a WordPress webhelyet, így jobb élményt nyújthat a felhasználók számára, és esetleg javíthatja a rangsorolást..

1. Gyorsítótárba helyezze az oldalakat

A WordPress témák úgy működnek, hogy felhívást kezdenek a wp-adatbázisba, és visszaszolgáltatják azt a tartalmat, amelyet az Ön webhelyén jelenít meg. Tehát minden alkalommal, amikor egy oldalt tölt be a webhelyére, először ki kell töltenie a szükséges adatokat az adatbázisból, ami drámaian lelassíthatja webhelyét, különösen, ha sok kérést tesz a db-hez. Lehetséges, hogy szeretne webhelyének „gyorsítótárazott” verzióját (HML), tehát amikor az oldalak betöltődnek, mindenre már szükség van. A legjobb módszer erre a WordPress gyorsítótárazó bővítmény használata, a kedvenc nevemet Hyper Chache.

2. Csökkentse a képméreteket

Mindenki szereti tonna kép felhasználását blogjaiban manapság, miért, mert ezek érdekesebbé és fantasztikusabbá teszik webhelyét. A képek azonban nagyon nagyok lehetnek, és a betöltésük hosszú időt vehet igénybe. Ha valóban szeretné felgyorsítani a WordPress-t, azt javaslom, hogy tegyen 3 dolgot: távolítsa el a felesleges képeket, csökkentse az adott üzenetben lévő képek mennyiségét, és szúrja be a képeket. A Yahoo az úgynevezett szolgáltatást nyújtja Smush azt, ahol bármilyen képet feltölthet, és az eredeti minőségének megőrzése mellett csökken a mérete. Azt javaslom, hogy kezdje el a témafájlok összes képének elmosásával, mivel ezek a webhely minden oldalán megtalálhatók lesznek. Visszatérhet a wp-feltöltések mappájához, és megsértheti a feltöltött képeket, és megteheti a feltöltött képekkel.

Egy másik dolog, amelyet meg szeretne győződni a képekről: az, hogy ha miniatűröket jelenít meg a hozzászólásokon, akkor nem tölt be teljes képet, majd kisebb méretben jeleníti meg a width = ”” és height = ”” címkékkel . Nincs értelme betölteni egy hatalmas képet, hogy a méretének felére jelenítse meg. Az alapértelmezett WordPress képminősítőt vagy egy szkriptet használhatja a képek automatikus átméretezésére az igényeinek megfelelően.

A webhelyen megjelenő képek méretének és mennyiségének csökkentésével valóban észrevehető különbség lehet abban, hogy milyen gyorsan töltődik be.

3. Limit Scripts

Napjainkban sok blog tonna különféle elemzést ad hozzá webhelyének “javításához”, ám ezek ugyanúgy lelassítják webhelyét, mint senki más. Azt javaslom, hogy tartsa be a lehető legkevesebb szkriptet. A WPTopTen oldalon a Tweetmeme parancsfájlt használom, de ha hozzátennék a digg gombot, a legutóbbi tweeteket, megosztanám a facebook-on… az összes többi szkript, mint a webhelyem, valószínűleg örökre betöltődik. Az emberek és a Google nyilvánvalóan gyorsan szeretnének webhelyeket tölteni, ezért tartsa be azokat a szkripteket, amelyekre valóban szüksége van, vagy tényleg hozzáad valamit a webhelyéhez. Minden mást, ami csak szépnek tűnik, távolítsa el.

4. Tisztítsa meg a kódot

Fogadok, hogy a WordPress-alapú webhelyek több mint 90% -án (ha nem több) a stíluslapban vagy a témafájlokban legalább egy kódsor legyen, amelyre valójában nincs szükségük. Ha valóban arra törekszik, hogy felgyorsítsa webhelyét, és annak méretét a lehető legkisebb kilobájtra csökkentse, akkor ideje átnézni az egész kódot, és elkezdenie kiszedni a felesleges felhasználót.

Először vessen egy pillantást a stíluslapra, és ellenőrizze, hogy nincs-e ott olyan dolog, amelyet jelenleg nem használ a webhely tervezése, majd térjen tovább a CSS kompresszor és megszabaduljon az összes csúnya üres helytől.

Ezután az összes többi témafájlt (single.php, index.php, page.php….) Át kell keresnie, és alapvetően ugyanazt kell tennie. Győződjön meg arról, hogy valóban meg akarja venni az összes benne található kódot, majd kézzel távolítsa el az üres hely egy részét. Az üres hely eltávolításával nem lesz hatalmas különbség, de ha azt akarja, hogy a webhely a lehető leggyorsabban betöltődjön, ez még egy dolog, amit megtehetsz..

5. Optimalizálja az adatbázist

Korábban említettem, hogy tárolhatja a WordPress bejegyzéseit és oldalait, így webhelyének nem kellene hívást / hivatkozást tennie az adatbázishoz az oldal betöltésekor. Ez azonban igaz, hogy gyorsítótár létrehozása érdekében az oldalt vagy a hozzászólást egyszer kell betölteni. Az adatbázis optimalizálásával javíthatja a nem gyorsítótárazott oldalak / hozzászólások (vagy az egész webhely sebességét, ha úgy dönt, hogy nem használja a gyorsítótár-bővítményt).

6. Gondolja át újra a formatervezést

Mindenki szeret igazán szép és képi / vektorban gazdag webhelyeket, ám ezek a leglassabban tölthetők be. Ha igazán gyors webhelyet szeretne, akkor a lehető legjobban ragaszkodnia kell a CSS-hez, és a CSS 3 használatával elérhet néhány igazán lenyűgöző képet a Photoshop (képek) nélkül. Valóban szüksége van egy hatalmas képre a háttérben, vagy használhat egyszínű színt? Javascript image swap-ot használ a navigációhoz? Tegye fel magadnak ilyen típusú kérdéseket, és vegye át a weboldalak kialakítását, és biztos vagyok benne, hogy talál módszereket az elrendezés méretének csökkentésére.

7. Vágja be azokat a kivonatokat

Ön egyike azoknak az embereknek, akik szeretik, ha a teljes hozzászólásod megtalálható a honlapon és a kategória oldalain? Ha igen, akkor fontolóra kell vennie kivonatok használatát a blogjában, nem csak SEO célokra, hanem a webhely sebessége szempontjából is. Kisebb kivonatok használatával jelentősen csökkentheti az adott kategóriaoldalon vagy a honlapon a tartalom mennyiségét. Kivonatok használatához a webhelyén csak annyit kell tennie, hogy használja a sabloncímkét, és másoljon, és írjon egy kis leírást a WP admin részlet mezőjébe egy üzenet létrehozása közben.

8. Gondoljon a képek tartalmára

Egy kép nem mond ezer szót, ezer szó mond ezer szót. Ez az a gondolkodásmód, amelyre mindig szükség van, amikor blogolsz. A „tartalomkirály” nem csak a keresőmotorok megfelelő rangsorolásakor, hanem sokkal kevesebb memóriaterületet igényel egy szép hosszú cikk elkészítéséhez, mint például a „100 félelmetes WordPress téma” bejegyzéséhez, és a képernyőképeinek megjelenítéséhez. mindegyik (jaj!). Hagyja abba a sok kép hozzáadását a webhelyére, és kezdje el írni hasznos tartalmat. A látogatók értékelni fogják, ha webhelye rendkívül gyorsan betöltődik.

9. Távolítsa el a felesleges beépülő modulokat

Rendben van itt a pluginokkal kapcsolatos üzlet … Ezek lelassítják a webhelyed lerázását, ezért ügyeljen arra, hogy távolítson el minden olyan plugint, amelyre a webhelyén valójában nincs szüksége. Sok plugin saját css fájlokkal és egy vödörbetöltött kóddal érkezik, amelyet a fejlécbe vagy a lábléc sabloncímkékbe illeszt be. Mindez az extra kód és a stíluslap-keresés jelentősen lelassíthatja webhelyét. plusz, hogy bizonyos bővítmények használatakor még több kérést kell benyújtania az adatbázisához. Tehát nézd meg az összes bővítményt, és nézd meg, melyeket nem kell igazán mûködtetned, hogy a webhelyed olyan állapotban mûködjön (luxus pluginok), és törölje azokat. Utána érdemes lehet megnézni az adatbázisát, hogy eltávolítson róla a szemétmaradványokat.

10. Dobja el olcsó hosting szolgáltatását

Itt jön az egész. Ha ravasz gazdagépe van, akkor a webhely valószínűleg nagyon lassú lesz. Fontolja meg egy kis extra fizetést a jobb és gyorsabb tárhelyszolgáltatásért. Te, a látogatói és a keresőmotorok nagyra értékelni fogják azt a tényt, hogy már nem vagytok annyira bolond.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map