10 közösségi médiamegfigyelő eszköz a WordPresshez

Közösségi médiafigyelő eszközök a WordPresshez

Te vagy a felelős a márkád közösségi média elemzéséért?


Ha igen, akkor sok kísérletet kell végeznie a szociális média marketing kampányainak lehető legjobb stratégiáinak meghatározása érdekében. Valójában a közönség viselkedésének figyelemmel kísérése, hogy megfigyelje és ennek megfelelően cselekedjen, az a legfontosabb dolog, amit megtehetsz annak érdekében, hogy a közösségi média valóban az Ön számára működjön.

Amikor arra kerül sor maximális felhasználói elkötelezettség elérése ami segít növelni az értékesítést, a megalapozott döntés meghozatalához megfelelő adatokkal kell rendelkeznie.

Például melyik közösségi hálózat érdemel a legtöbb időt és befektetést? Mi a legjobban teljesítő tartalom odakint? Mi a márka társadalmi megjelenésének általános hatása vállalkozására??

Ez csak néhány mérőszám, amely nélkülözhetetlen a szilárd döntés meghozatalához, ha nem golyóálló. És szinte tökéletes közösségi hálózati stratégiákra van szüksége vállalkozása számára. Mivel a közösségi hálózatok nem csak olyan helyek, ahol a tinédzserek virtuálisan lóghatnak, vagy ahol a régi barátok évek után újraegyesülnek. Ezek a rendkívül befolyásos és rendkívül interaktív platformok akár néhány órán belül el tudják idézni vagy megbonthatják az öreg vállalkozásokat!

Tehát ahhoz, hogy a közösségi média működjön az Ön számára, használnia kell néhány igazán jó eszközt ezen csatornák figyelésére. Ezek a speciális eszközök mindent megtesznek, beleértve a kulcsszókövetést vagy a felhasználói viselkedés, hashtagek, URL-ek és még sok más elemzését.

De olyan sok eszköz van odakint a piacon. És nem szokatlan, hogy összezavarodva választja ki a célhoz megfelelő eszközöket, vagy akár végül megragad egy alacsonyabb szintű szerszámot. Ezért – a dolgok megkönnyítése érdekében – bemutatjuk azokat a legnépszerűbb közösségi médiaeszközöket, amelyeket kifejezetten a közösségi média tevékenységeinek figyelemmel kísérésére fejlesztettek ki, és amelyek segítenek megalapozott és hatékony stratégiák kidolgozásában a közösségi hálózatok kiépítéséhez..

1. Sprout Social

Sprout Social

Ha csatornán átívelő közösségi média elemzést keres, akkor könnyedén meglátogathatja a Sprout Social szolgáltatást. A választás a tiéd: elmerülhet egy vállalkozás részletes közösségi médiateljesítményében, vagy összehasonlíthatja az eredményeket egyszerre több közösségi média csatornán. Mindkét esetben, Sprout Social megfelelő megoldás lehet az Ön számára.

Az összes közösségi médiacsatorna elemzését egyetlen helyről nyomon követheti, ideértve a Facebook oldal megjelenítéseit, a Twitter link kattintásait, a LinkedIn elkötelezettségét, az Instagram követőinek növekedését, a Pinterest értékelését és még sok minden mást..

Nem csupán, hogy néhány kattintással készen áll a szervezett, könnyen érthető és bemutatható jelentésekre, amelyek készen állnak a telepítésre. A Sprout Social használatával sablonnal készíthet jelentéseket, amelyek időt takaríthatnak meg, valamint testreszabott jelentéseket, amelyek teljesíthetik a részletes mélyreható elemzés követelményeit. Végül is itt a célunk, a közönség valódi megértése a lehető legrövidebb idő alatt, igaz?

Ez csak néhány a Sprout Social által nyújtott fejlett funkciók közül, amelyek értékes társadalmi kincseket hoznak létre. Tehát, ha valaki érdekli a célközönség demográfiai adataival, az ipari befolyásolókkal, a kampány előadásaival, a hangmegosztással és a fogyasztói érzelmek elemzésével kapcsolatos cselekvési adatokkal; A Sprout Social az az eszköz, amelyet második kétség nélkül választhat!

2. Hootsuite

Hootsuite Media

Információ és letöltésTekintse meg a bemutatót

Csak a közösségi média vezetője ismeri a társaság szociális média-fiókjába való napi bejelentkezés fájdalmát, és mindegyikre külön-külön felad..

De mi van, ha van olyan megoldás, amely lehetővé teszi a közösségi média bejegyzésének ütemezését egész napra, vagy egy hétre vagy akár hónapokra?

Nos, van Hootsuite az Ön számára. Ez egy egyszerűen működő közösségi médiakezelő eszköz a hozzászólásainak ütemezésére az összes közösségi hálózati platformon, amelyre gondolhat. Ezzel a befogadó eszközzel széles palettát adhat hozzá az egyes közösségi adatok irányítópultjához. Ezenkívül oszlopokat, otthont, ütemtervet, listát és ütemezést is hozzáadhat a szűrésen alapuló patakok létrehozásához.

A Hootsuite alapvető alkotóeleme a patakok. Ez hasznosabb lehet a Twitter és a Facebook elemzéséhez, ha létrehoz egy megemlített szűrőt. Ebben az esetben állítson be egy fület a megcélzott közösségi médiahálózathoz a patakok oldalán, és néhány perc alatt automatizálja azt.

Összességében ezzel a nagyszerű eszközzel robusztus társadalmi menedzsment képességeket kap, könnyen kezelhető és átlátható felülettel.

3. puffer

Buffer Social

A puffer az egyik legfejlettebb közösségi média ütemezési eszköz, amelyet az évek során láthattunk. Ütemezheti a Twitter, az Instagram, a LinkedIn, a Facebook és a Pinterest tartalmát. A Buffer jó része az ingyenes fiók, létrehozhat egy ingyenes fiókot, amely lehetővé teszi három közösségi médiafiókban való feladást és akár tíz üzenet ütemezését.

A Buffer mögött három külön eszköz működik. Az egyik a Buffer Publish, a közösségi média ütemezési eszköz. Aztán jön a pufferválasz, a közösségi média megfigyelő és üzenetküldő eszköz. És végül: a Buffer Analyze, a közösségi média elemző eszköze.

Vannak más funkciók is, mint például egy RSS hírcsatorna nézet, a böngésző kiterjesztésének telepítése a tartalom későbbi mentése érdekében, a Pablo képkurátor segítségével. Ezen felül szilárd elemzési készletet kap a post-interakció és a teljesítmény szempontjából.

4. Awario

Awario Monitoring

Az Awario egy online marketing eszköz, amelyet arra terveztek, hogy segítsen az ön gondozásában márkaérték. Ezt a kiváló eszközt fejlesztették ki márkád online méretezhetőségének megfigyelésére és azonosítására. Tudjon meg többet arról, hogyan gondolkodnak az emberek az Ön termékeiben és szolgáltatásaiban. Az Awario az interneten keresztül elemzi a tartalmakat, mivel minden nap több mint tizenhárom milliárd oldalt tud áttekinteni.

Nem csak, hogy van néhány dolog, amit az Awario-val csinálhat. A témához kapcsolódó új linkek elemzésével új témákat találhat a közelgő vendégküldésről. Szerezd meg a legrelevánsabb társadalmi betekintést a márkád teljesítményével kapcsolatban, és találd meg a közösségi média befolyásolóit ezzel a fantasztikus eszközzel.

5. BuzzSumo

BuzzSumo

A BuzzSumo a Brandwatch leányvállalata, amely kissé eltérően működik, mint a listán szereplő többi közösségi média figyelő eszköz. A BuzzSumo kiváló része az a képesség, hogy azonosítsa a legnépszerűbb tartalmakat a közösségi médiában, beleértve a Facebook-ot, a Twitter-t, a Pinterest-t, a Reddit-t stb..

A BuzzSumo segítségével többféle módon elemezheti a közösségi média tartalmát. A hatékony keresési paraméterek és a szűrési lehetőségek sokkal könnyebbé teszik a dolgokat. A befolyásoló adatokkal együtt ez az eszköz biztosítja az alapvető társadalmi backlink adatokat is a megalapozott döntés meghozatalához.

6. Google Analytics

A Google Analytics

A Google Analytics messze a leginkább alulértékelt közösségi médiamegfigyelő eszköznek tekinthető, amelyet a legtöbb webhelytulajdonos használ. Számos webhelytulajdonos ezt az eszközt csak a forgalom folyamatos megfigyelésére használja, ám ezt az eszközt nem csak a forgalom folyamatos megfigyelésére fejlesztették ki.

Technikai szempontból a Google Analytics nem szociális média eszköz, de ennek ellenére felhasználható különféle közösségi médiakampányok nyomon követésére, és akár segíthet a társadalmi ROI mérésében is. Készíthet jelentéseket kifejezetten a közösségi média nyomon követésére, például arról, hogy hány látogatót irányít a webhelyére az a közösségi hálózati csatorna. UTM paramétereket is használhat meghatározott közösségi médiakampányok nyomon követésére és mérésére.

7. Kulcslyuk

Kulcslyuk-megfigyelés

A Keyhole az egyik legjobb közösségi médiamegfigyelő eszköz, különösen a Twitter és az Instagram felhasználók számára. Ezzel az intelligens eszközzel kulcsszavakat, hashtagokat, URL-eket és felhasználóneveket kereshet a felhasználó viselkedésének elemzése céljából. A valós idejű és a történeti adatok is pontosan láthatók.

A Keyhole speciális hőtérkép-funkciója lehetővé teszi az aktivitás szintjének bemutatását a világ bizonyos részein. Ennek a csodálatos eszköznek a jó része az a képesség, hogy a Twitter és az Instagram segítségével kérjen előzményadatokat, amely információkat tartalmaz a hozzászólások számáról, a felhasználókról, az elkötelezettségről és a befolyásolókról..

8. Snaplytics

Snaplytics

Ha a Snapchat és az Instagram történetekre kíván koncentrálni, a Snaplytics kiválasztása kiváló lehetőség lehet az Ön számára. Ez a csodálatos eszköz különféle mutatókkal foglalkozik, mint például a nyitott és a záró árfolyamok, lehetővé téve a márkák számára, hogy megnézhessék, hol csúsznak a történelem elkötelezettsége, és megismerkedhetnek a csökkenési arányokkal is..

Úgy tűnik, hogy a Snapchat egyes márkák kedvezőtlenül esett ki, de ne felejtse el, hogy ez a hálózat még mindig aktív felhasználók százmillióival büszkélkedhet, akik évezredesek és Z generális. Sőt, a történetek az Instagram legigényesebb része. promóció. Ezért használhatja ezt az eszközt a közösségi média megjelenésének figyelésére, különösen a Snapchat és az Instagram számára.

9. Kurát

Curalate

Mivel a legtöbb márka megpróbálja a közvetlen társadalmi értékesítést, valószínűleg ugyanazt gondolhatja a márkájára is. Ebben az esetben a Curalate a lehető legjobb módon szolgálhatja az Ön céljait Instagramon keresztül. Hibrid üzletként szolgál, és maximalizálja az értékesítést az Instagram használatával.

A Curalate segít az üzleti tulajdonosoknak megérteni, mely termékek kapják a legtöbb kattintást és eladást. Ez lehetővé teszi a termékcímkék és megemlítések nyomon követését a felhasználó által létrehozott tartalom teljesítményének elemzése érdekében meghatározott kampányokon keresztül.

10. Brand24

Brand24

A Brand24 egy fizetett közösségi médiafigyelő eszköz azoknak a marketingszakembereknek, akik felelősek a különféle közösségi médiakampányok végrehajtásáért. Ez intelligens módon elemezheti a közösségi média adatait, és megtakaríthatja számtalan óráját.

Ezzel a hatékony eszközzel figyelemmel kísérheti a márkanévhez kapcsolódó kulcsszavakat. Az Egyéni riasztások funkció folyamatosan tájékoztatja Önt a versenytársakról és segít a pont felé ugrásban.

Rengeteg metrikát szerezhet, ideértve a kulcsszavak teljesítményét a Facebookon, a Twitterben, az Instagramon, a közösségi média elérhetőségén, az elkötelezettségnél, a hangulat elemzésén, a YouTube mérhető a megemlítések mennyiségével stb. Ezenkívül az elkötelezettség mutatói, a befolyásolás, a feltörekvő hashtagok és más elemzések a Brand24 legfontosabb jellemzői.

Csomagolás fel

Noha a piacon rengeteg közösségi médiamegfigyelő eszköz található, nem lehet mindenki számára egységes eszköz. Ezen kívül a harmadik féltől származó eszköz mellett használhatja a beépített keresési elemző eszközt is. A beépített eszköznek időbe telik a munka; ezért írja ezt a cikket, hogy megkönnyítse a dolgát.

Röviden áttekintheti a fent említett listát, és kitalálhatja az Ön számára megfelelő eszközt. Minden itt felsorolt ​​eszköznek van szabványa, amely segíti a szociális média jelenlétének egészének figyelemmel kísérését. Remélem, hogy ez a cikk sokkal jobban megértette a közösségi média jelenlétének nyomon követésére szolgáló megfelelő eszköz kiválasztását.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map