10 jellemző egy nagyszerű WordPress téma

Sokan tévesen gondolják a WordPress-t mint egy blogplatformot, amikor a valóságban ez egy hatalmas tartalomkezelő rendszer, amelyet gyakorlatilag bármilyen típusú weboldalon lehet használni, az alapvető blogoktól kezdve a komplex online üzletekig. Az utóbbi időben egyre több ember használja a WordPress-t kisvállalkozásához. Valójában legutóbbi blogbejegyzésem „A hatalom a kisvállalkozásodnak a WordPress segítségével” címet viseli, amelyben néhány okot adtam arra, hogy miért kell a kisvállalkozásoknak használni a WordPress-t a vállalati webhelyükön, és néhány gyors lépést az induláshoz..


Tehát most, hogy mindenki a WordPress-t használja a kisvállalkozásai számára, óriási igény mutatkozik az üzleti WordPress-témák számára, mind prémium, mind ingyenes. Webfejlesztőként nagyon sok üzleti weboldalon dolgoztam, és tudom, hogy mit kell egy fantasztikus üzleti webhely létrehozásához a tervezés, a használhatóság és a forgalom mértéke szempontjából. Az üzleti WordPress téma létrehozása egyszerű, de a nagy üzleti sablon létrehozása nehéz feladat lehet, és sok erőfeszítést igényel a létrehozáshoz.

Ebben a bejegyzésben a Super Business WordPress téma 10 jellemzőjét szerettem volna bemutatni Önnek. Tehát függetlenül attól, hogy egy témát keres vállalkozása számára, vagy inspirációt keres annak létrehozásához, el szeretné olvasni a postámat. Élvezd!

1. Professzionális tervezés

Mint minden weboldal témája vagy sablonja, a dizájn is a legfontosabb szempont, és ha WordPress témát keres a kisvállalkozás fellendítéséhez, nagyon tiszta, modern és professzionális dolgot szeretne. A nagyszerű kivitel nagy különbséget tehet a forgalom és a márka imázsának szempontjából. Ha üzleti vállalkozásának webhelye úgy néz ki, mint a szar, az emberek nem fognak komolyan venni téged, és sokkal kevesebbet vásárolnak tőled valamit.

Rossz példa – borzalmas üzleti téma

Itt található egy gyors példa arra, hogy milyennek kell lennie az üzleti témának.

Borzalmas üzleti téma

Jó példa – Nagyszerű WordPress téma

Itt van egy példa egy professzionálisan kialakított témára (Teljes WordPress téma).

Összesen, egy többcélú WordPress téma az újratöltők számára

2. Kiemelt csúszka

Manapság minden nagy üzleti témához tartozik valamilyen kiemelt csúszka, például körhinta vagy „nivo-típusú” csúszka. Miért? Mivel remek lehetőséget kínál a legjobb termékek, szolgáltatások vagy portfólióminták bemutatására. A csúszkák általában nagyszerűnek néznek ki, vonzzák a látogatók / ügyfelek figyelmét, és ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy a nézők figyelmét meghatározott elemekre összpontosítsák..

3 félelmetes csúszka, amelyet használni lehet a következő tématervezésnél

A csúszkák nagyszerű módja annak, hogy extra tartalmat és mozgást biztosítsanak hozzászólásaihoz és oldalaihoz. Az alábbiakban bemutatjuk néhány, a WordPress prémium szintű csúszkás pluginját.

Csúszka forradalom

Revolution Slider WordPress bővítmény

réteg csúszka

LayerSlider WordPress bővítmény

MotoPress csúszka

MotoPress csúszka példa

3. Ajánlások szakasza

Ha fantasztikus vállalkozást vezet és az ügyfelek szeretnek, miért nem osztja meg a szeretet? Az emberek mindig el akarnak olvasni véleményeket vagy ajánlásokat, mielőtt valamit vásárolnának, mert ez segíti annak elképzelését, hogy a termék / szolgáltatás valóban megéri.

Éppen ezért véleményem szerint egy nagy üzleti WordPress témának tartalmaznia kell egyfajta beszámoló-modult vagy területet, ahol a felhasználó hozzá néhány idézetet az ügyfelekhez vagy egy részlet egy véleményből (és igen – a Total ezt a beépített anyagot kínálja) . Szintén nagyon hasznos, ha a felhasználó a téma kezelőpaneljén keresztül vezérelheti az ajánlások szakaszának tartalmát. És ne felejtsük el a véleményeket hozzáadni a honlapra, és győződjön meg arról, hogy kitűnő, mivel ez kulcsfontosságú a látogatók fizető ügyfelekké alakításában.

4. Kapcsolatfelvételi űrlap érvényesítéssel

Persze, hogy sok WordPress plugin létezik a kapcsolattartási űrlapok létrehozásához, de ha nagyszerű témát szeretne létrehozni, akkor hozzá kell adnia a saját kapcsolatfelvételi űrlapját (remélhetőleg AJAX), és azt is stílusosan kell kinéznie. A kapcsolatfelvételi űrlapok kulcsfontosságúak a vállalkozások számára, mivel az embereknek kérdései lehetnek az Ön termékeivel vagy szolgáltatásaival kapcsolatban, és ha nem tudják kitalálni, hogyan lépjenek kapcsolatba veled, akkor elvesztette őket.

Úgy gondolom, hogy egy nagyszerű üzleti témának lehetővé kell tennie, hogy kapcsolattartási űrlapot adjon hozzá mind rövid kódok segítségével, mind pedig látható kapcsolatfelvételi űrlapot kell tartalmaznia az összes oldalon (a lábléc körzetében) vagy legalábbis a honlapon. Az érvényesítés fontos! Ha kisvállalkozást működtet, akkor nincs ideje minden nap órákat tölteni spam levelekkel.

Egy nagyszerű üzleti téma egy kapcsolattartó részt is tartalmaz, amely tartalmazza az üzleti telefonszámot, címet, esetleg egy Google térképet és linkeket társadalmi profiljukhoz (twitter, facebook, link-in, stb.).

5. A téma testreszabása vagy az Opciók panel

Senki sem akar egy olyan webhelyet, amely megjelenik és működik, mint a több száz más webhely, különösen, ha az Ön üzleti webhelye, mivel szeretne kitűnni a versenytársaitól. A téma működésének testreszabásának legegyszerűbb módja az élő WordPress testreszabó. Sok fejlesztő most hozzáad olyan funkciókat, mint a színbeállítások, az oldal elrendezése, a logók, a képek kivágása és így tovább.

Más témák kezelőpanelt kínálnak különféle tervezési lehetőségekkel, amelyek lehetővé teszik a webhely egyszerű megváltoztatását, logó feltöltését és a dolgok mozgatását. Annak ellenére, hogy nem olyan egyszerű, mint a testreszabó, ez még mindig olyan lehetőség, hogy webhelyét kiemelje a tömegből, és egyedibbnek tűnjön.

6. Több színösszeállítás

Ez az előző ponthoz vezet vissza … az emberek azt akarják, hogy üzleti webhelyük kiemelkedjen, így a különböző színösszeállítások elősegítik a témájuk stílusának stílusát, amely eltérő lehet, mint az összes többi, ugyanazt a témát használó webhely. Ráadásul a különféle színsémák biztosításával a felhasználók választhatják azt, amelyik legjobban illeszkedik üzleti vállalkozásukhoz és logójukhoz. Manapság sok ember beépíti a színválasztókat a témájába, így a felhasználók meg tudják változtatni a webhelyük szinte minden elemének színét. Ez egy igazán nagyszerű szolgáltatás, különösen egy olyan kisvállalkozás számára, amely weboldalt akar létrehozni, de nincs CSS ismerete vagy nem engedheti meg magának drága webes fejlesztőt / tervezőt.

7. Rövid kódok

A legtöbb ember, aki a WordPress témákat vásárolja, nem rendelkezik CSS vagy HTML ismeretekkel, ezért fontos, hogy a témákat felhasználóbarát és a WYSIWYG legyen. Az üzleti weboldalak egy kicsit többet igényelnek, mivel a felhasználók mindenhol szeretnének gombokat hozzáadni (például vásárolni vagy felhívni minket), valószínűleg szeretnék beépíteni az ajánlásokat az oldalaikba / bejegyzésükbe, galériákat létrehozni, fülekkel ellátott tartalmakat létrehozni stb., Még ha csak néhány rövid kódot is felveszünk, azt hiszem, hogy nagyon fontosak minden nagyszerű téma számára.

Symple rövid kódok

symple-shortcodes-frissítés

Elegáns rövid kódok

Elegáns témák rövid kódjai

8. Szolgáltatások / Portfóliósablon (ok)

Bármely nagyszerű WordPress-témának több egyedi oldalsablonnal kell rendelkeznie, beleértve egy „portfólió” sablont is, amellyel a felhasználó könnyen hozzáadhat termékeket, szolgáltatásokat vagy mintamunkát, hogy megmutassa a látogatóit. A portfóliósablon, akár egyedi hozzászólásokkal, akár lekérdező üzenetek hurkával, megkönnyíti a vállalkozások számára a webhely egy olyan részének létrehozását, amely arra koncentrál, hogy megmutassa az embereknek, milyen munkát végezhetnek. Ha termékeket árusít, fantasztikus lenne egy olyan hely, ahol a látogatók áttekinthetik őket egy olyan szép rácson keresztül, mint a divat. Azt is javasolnám, hogy legyen valamiféle „válogatás” funkció azok számára, akik a mintamunkájukat vagy termékeiket kategóriákba szeretnék rendezni.

9. Blog szakasz

Manapság elengedhetetlen, hogy blogot működtessen vállalkozása számára. Ez nagyban segíthet új ügyfelek vonzásában, a keresőmotorokon keresztüli forgalom növelésében, az adott területen szerzett tapasztalatainak bemutatásában, és természetesen javíthatja márka imázsát és lojalitását. Mindezek és még sok más ok miatt egy nagy üzleti WordPress témának együtt kell lennie egy blogrészkel, amelyet oldalsablon létrehozásával és a lekérdezés utáni módszer használatával lehet megtenni bármely blogbejegyzéshez, vagy megteheti az új egyéni hozzászólások szolgáltatás használatával. Akárhogy is, be kell építenie egy blogrészt a sablonba.

10. Téma támogatás

Utoljára, de nem utolsósorban a „10 nagyszerű WordPress téma 10 karakterisztikája” listámban TÁMOGATÁS. A témája félelmetesnek tűnhet, és mindenféle fantasztikus funkcióval rendelkezik, de ha még az alaptámogatást sem nyújtja, akkor gyakorlatilag értéktelen. Sokan vásárolnak / töltöttek le a témákat, talán a WordPress elsősegítőit, és segítségre lehetnek szükségük a téma telepítéséhez és a téma működésbe hozásához. Ha vállalkozást működtet, nagyon válogatott lesz a webhelye megjelenésének és működésének szempontjából – témafejlesztőként ott kell lennie, ha ott van, amikor az ügyfelek problémája merül fel, vagy ha „hibát” fedeznek fel a témádban.

pótlék

Bónuszként adtam ezt, mert nem hiszem, hogy szükséges, de ha a támogatást hozzáadnánk a legfontosabb wp-e-kereskedelem pluginokhoz (mint például a WooCommerce), akkor az üzleti témája kiemelkedik a többi részétől. Nem sok olyan üzleti fókuszú téma van, amelyek beépítik a fizetési rendszert a témájukba, tehát ha elkészítheti, akkor valószínűleg nagyon jól eladná.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map