10 hasznos társult marketing eszköz

10 hasznos eszköz az affiliate marketingszakemberek számára

Aki nem szereti a stílusának megfelelő életet egy rögzített ütemterv nélkül?


A sikeres kapcsolt marketingszakemberek általában mentesek minden kötéstől, anélkül, hogy fantáziálniuk kellene életmódjukat, mivel bőséges lehetőségeik vannak az életük teljesebb megélhetésére. Tehát csak akkor van értelme, hogy manapság az affiliate marketing ipar egyre összetettebbé és versenyképesebbé válik.

Az iparosodás növekedésével és a tégla- és habarcsboltoktól való függőség csökkentésével az affiliate marketing ipar érintésre kész 7 milliárd dolláros éves adat bevételből öt éven belül.

Manapság az affiliate marketing szakemberek nemcsak a többi marketing szereplővel versenyeznek. Harcolnak a több millió dolláros kifinomult vállalatokkal és a kockázati alapok által finanszírozott csapatokkal is.

Annak érdekében, hogy túlélje a globális versenyt, és kiemelkedjen a közönségből, mint profi társult marketing szakember, szilárd marketing eszközökkel kell rendelkeznie.

Ebben a cikkben olyan kapcsolt marketing eszközöket tárgyalunk, amelyekre szükség van a bevételi jutalékok háborújának megnyeréséhez. Ezekkel végül megértheti a piacot, vonzza a forgalmat és konvertálja a potenciális látogatókat. Kezdjük el!

Az alkalmi listán kívül az alábbi lista néhány olyan kizárólagos aromaanyagot tartalmaz, amelyek a legfontosabb szerepet játszhatják a kapcsolt marketingszakemberek számára.

Miért érdemes fontolóra venni az affiliate marketing?

Újdonságként az affiliate marketing arénában, nagy kihívást jelenthet új vállalkozás indítása. Az affiliate marketing azonban óriási előnyöket kínál a hagyományos indulási társaikhoz képest. Van néhány kulcsfontosságú előny, amelyeket meg kell említenem, mielőtt a főbeszélgetésbe megyek. Vessen egy pillantást rájuk:

 • Alacsony befektetés: Szinte nulla befektetéssel hozhat létre bevételi forrást. Csak egy kis időre és néhány dollárra van szüksége a webhely beállításához.
 • Nincs raktár vagy szállítás: Leányvállalati marketingként nincs szükség üzletre, készletre vagy bármilyen szállítási folyamatra. Csak harmadik fél termékeit kell reklámoznia.
 • Nincs támogató csoport: Nincs szükség támogató csoportra. A webhelyet gyakran saját kezűleg tudja kezelni.
 • Passzív jövedelem létrehozása: Azzal, hogy sikeres társult marketingszakembergé válik, passzív jövedelemáramlást hozhat létre. Miután beállította a webhelyet, kevés erőfeszítéssel képesnek kell lennie nyereséget termelni.
 • Globális piac: Az online üzleti vállalkozás egyik legjobb és legizgalmasabb része, mint kapcsolt marketingszakember, a nyitottsága és hozzáférhetősége mindenki számára. Ápolhatja és kapcsolatba léphet a célközönséggel a világ bármely sarkából.
 • Munka rugalmassága: Leányvállalati marketingként maximális rugalmasságot fog elérni a munka során. Ön kiválasztja az ütemezését.

Az affiliate marketing ezen alapvető jótékony szempontjain kívül számos termékkategóriát is meghirdethet webhelyén. Válasszon a fizikai termékek, a digitális termékek, a különböző szolgáltatások és a tagsági lehetőségek közül az egész világon.

Rengeteg eszköz közül választhat. De nincs szükség elárasztásra. Remélhetőleg, ha elolvassa ezt a bejegyzést, kristálytiszta képet kap arról, hogy mely eszközök lehetnek megfelelőek az affiliate marketing utazáshoz.

1. Flippa

Flippa honlap aukciók

Flippa alapvetően egy online piac, ahol a weboldalak profit céljából megvásárolhatók vagy eladhatók („átfordíthatók”). Ez alapvető fontosságú platform lehet azoknak az embereknek, akik ugrálnak a virágzó kapcsolt webhely fejlesztésének folyamatáról a semmiből. A Flippa segítségével megtalálhat egy olyan webhelyet a résében, amely készen áll a meglévő tapasztalatokra.

Sok affiliate marketingszakértő számára ez egy ideális hely egyedülálló affiliate marketing út megkezdéséhez. Az eBay-hez hasonlóan a Flippa lehetőséget kínál arra, hogy kapcsolt marketingszakemberek ajánlatot tegyenek egy kapcsolt oldalon.

Ezenkívül a Flippa lehetővé teszi az affiliate marketingszakembereknek, hogy affiliate-alapú webhelyeket vásároljanak, amelyek szilárd backlink profillal rendelkeznek. Csak egy domain megvásárlása előtt végezzen el teljes backlink-ellenőrzést. Ez biztosítja, hogy a domént ne fújják meg a fekete kalapú SEO gyakorlatok. Rengeteg bizonyíték áll rendelkezésre olyan kapcsolt marketingszakemberekről, akik erőteljes backlink profilú webhelyet vásároltak, de végül a Google algoritmusának frissítése büntette őket. Gyakran ez azért történik, hogy az előző webhelytulajdonos által végrehajtott fekete-kalap hivatkozás építési gyakorlata felfújja azt.

Tehát játszd biztonságosan – végezzen kutatást és vásároljon egy ismert piactéren (például a Flippa).

2. CJ Affiliate

CJ A Conversant társult tagja

Alapvetően az affiliate marketing az, hogy kapcsolatot létesítsen különféle prémium termékeket vagy szolgáltatásokat nyújtó harmadik felekkel. CJ Affiliate a Conversant (korábban Commission Junction néven ismert) tökéletes eszköz lehet társult partnerségek kiépítéséhez. Ezen a platformon minden ajánlat CPA (cselekvésenkénti költség) alapú, azaz a kiadók csak akkor fizetnek fizetést, ha a felhasználók ügyfelekké, előfizetőkké vagy potenciális ügyfelekké válnak.

A CJ Affiliate a vezető globális kapcsolt marketing hálózat, amely a teljesítmény-fizetési programokra szakosodott. A hálózati rendszer elsődleges célja és perspektívája az eredmények vezetése az üzleti élet számára a világ minden tájáról. Segítik az üzletek és a marketingszakemberek összekapcsolását, hogy napi online fogyasztók millióihoz érhessenek el. Ez rendkívül népszerű a leányvállalatok és a kis internetes kiadók körében.

A CJ Affiliate intelligens átjáró lehet az affiliate marketingszakembereknek, hogy elkezdhessék affiliate üzletüket. Megkönnyítik a leányvállalatok számára minden rést, hogy harmadik felekkel kedvező kapcsolatot alakítsanak ki. Szó szerint több ezer társult program létezik, amelyre a CJ-n keresztül lehet jelentkezni, az otthoni árutól kezdve a webtárhelyig. A legtöbb kínál egyszerű lehetőségeket a CPA-n keresztüli bevételszerzésre – a keresés megkezdéséhez csak másolja és illessze be egyedi kódját.

3. SEMrush

A SEMrush egy online láthatóságkezelő platform

SEMrush az egyik legszembetűnőbb kulcsszó-kutató eszköz, a SEO hibák kijavítása, és ami a legfontosabb a versenytársak elemzése. Ezt az eszközt az internetes prominens marketingszakemberek és cégek bízják meg. Még az olyan óriási cégek, mint a Forbes, a PayPal, a Hyatt és a Philips, használják ezt az eszközt láthatóságuk kezelésére. Ez egy hatalmas adatbázis-rendszerrel rendelkezik, amely több mint 46 millió domaint és 120 millió kulcsszót tartalmaz.

Mint társult marketing szakember, fontos elemezni a versenytársak tartalom marketing stratégiáját. A SEMrush számos tényezőt képes nyomon követni, beleértve a domain organikus elhelyezkedését, az URL elhelyezését a Google SERP-jén, az Awards hirdetések másolatát és azok pozícióit, CPC-hirdetéseket, a versenytársak elemzését és így tovább.

A SEMrush lehetővé teszi a meglévő tartalom részletes elemzését és értékelését. Ez egy nagyszerű módszer a tartalom marketing céljainak nyomon követésére és elérésére.

De ez még nem minden. A SEMrush tartalom-ellenőrző eszközként is felhasználható a terjesztési stratégiájához. Mérjük meg a tartalom marketingstratégiáit és használjuk a SEMrush javaslatait a tartalom minőségének javításához a hatás maximalizálása érdekében. A legfontosabb, hogy a SEMrush használatával kibővítheti a tartalom marketing stratégiáját a mellékelt Tartalom-ellenőrzés, Követéskövetés és SEO Tartalomsablon eszközökkel.

4. Ahrefs

Ahrefs SEO eszközök

Ahrefs egy másik jelentős eszköz a SEO és a kulcsszó kutatás során. Noha ezt többféle célra használják, például backlink elemzésre, kulcsszó-kutatásra, oldal-ellenőrzésre, tartalomelemzésre stb., Nagyobb hangsúlyt fektet a backlink-re, mint az oldali SEO-ra és más versenyképes funkciókra.

Ezzel az eszközzel az affiliate marketingszakemberek alapos betekintést nyerhetnek backlink profiljába. Ide tartoznak az új backlink, az elveszett linkek és a webhelyek, amelyek összekapcsolódnak a webhely törött oldalaival (ezen webhelyek domain rangsorával együtt). Leányvállalati marketing szereplőként elemezheti a versenytárs backlink növekedését is, és összehasonlíthatja a sajátjaival. Van még egy szakasz, amely elemzi a webhely „tartalmi hiányosságait” a versenytársakhoz képest, így pontosan meghatározhatja, mi hiányzik webhelyén..

A kapcsolt marketingben ez az egyik nagyon szükséges eszköz a webhely SEO-barátjának történő kialakításához. Egyébként szinte lehetetlen besorolni a társult webhelyet, amely végül rendetlenséggel jár. Az Ahrefs megkönnyíti az affiliate marketingszakemberek számára a webhely gyors és hatékony optimalizálását. Ily módon több jutalékot kereshetnek, ha webhelyüket a legmagasabb rangsorolják.

5. Kapcsolódó bővítmények

A társult kapcsolatok manuális kezelése, miközben társult marketingszakemberekként való reklámozása fárasztó és időigényes feladat. Ha WordPress felhasználó, egy plugin használata ezt minden bizonnyal megkönnyítheti. Ha több időt hagy ön vállalkozása (vagy akár más vállalkozása) egyéb szempontjainak kezelésére.

Ha WordPress-felhasználó, szerencsére sok lehetősége van. Pontosabban, ha affiliate pluginsről van szó. Csak futtasson egy gyors Google-keresést. Több száz affiliate plugin található a céljainak eléréséhez. Egyes beépülő modulok kizárólag meghatározott társult programokhoz működnek, mások sokkal általánosabbak, és több társult platformon is felhasználhatók..

AzonPress

AzonPress WordPress plugin az Amazon leányvállalatok számára

Az Amazon munkatársai számára, AzonPress remek megoldás lehet. Ez egy teljes értékű, leányvállalatokat kezelő plugin, amely hatékonyan és könnyedén teszi a dolgokat. A felhasználóbarát felület és a funkciókban gazdag adminisztrációs panel lehetővé teszi az affiliate keresési folyamat irányítását, amely teljes öröm a.

WooCommerce

WooCommerce Ingyenes WordPress bővítmény

Információ és letöltésView a Demo

Ha általánosabb célú bővítményt keres, akkor a WooCommerce remek választás. Noha nem automatikus, a partnerkapcsolatok segítségével különféle harmadik féltől származó termékeket adhat hozzá üzletéhez. A kapcsolt termékeket, mint bármely más terméket, könnyű hozzáadni. Ne felejtse el kiválasztani a „Külső / Partner” típusú terméket, illessze be társult linkjét, testreszabhatja a gomb szövegét, és adjon hozzá árat.

Kapcsolódó tájékoztatás a WooCommerce számára

Kapcsolódó tájékoztatás a WooCommerce számára

És ha a WooCommerce-szel foglalkozik – akkor jó ötlet lehet telepíteni ezt a praktikus bővítményt. A WooCommerce számára telepített Affiliate Disclosure segítségével egyetlen kattintással gyors közzétételi üzenetet adhat az összes külső termékéhez. Csak módosítsa a szöveget és az elhelyezést a Customizer WooCommerce élő beállításainál.

Csinos linkek

PrettyLinks Lite bővítmény

De ha egy egyszerű blogot működtet, akkor egy olyan beépülő modul, mint a PrettyLink, érhető el. Ez az egyszerű bővítmény a partnerkapcsolatait egy rövid „csinos” és könnyen megjegyezhető linkkel zárja le. Így a linkei jobban néznek ki, és könnyen emlékszik rájuk, hogy újra felhasználhassák a jövőbeli bejegyzésben.

6. Élesztő SEO

Yoast SEO plugin

Ez a WordPress SEO beépülő modul, amelyet minden weboldalon feltétlenül feltüntetni kell. Yoast SEO milliónyi letöltéssel rendelkezik – és könnyű belátni, hogy miért. Egy csomó beépített fejlett funkcióval rendelkezik az XML-helytérképekhez, az oldal-meta, az URL-átirányításokhoz, a nyitott grafikonhoz és még sok mindenhez, ez a valódi és mindent egybeálló SEO megoldás a legtöbb WordPress-webhelyhez.

Az élesztő széles körben ismert elemző tulajdonságaival. A bejegyzésbe beépített metabox opciók segítenek a kulcsszavak jobb felhasználásában és a megfelelő tartalom hosszának fenntartásában. Flesch olvasási tesztet is végez, hogy meghatározza a teljes hozzászólás olvashatóságát, a mondat hosszának, a passzív hang és a fejléc eloszlásának monitorozása mellett.

Mint társult marketing szakember, az egyik fő célja, hogy a keresőmotorokban a legmagasabb rangot szerezze. Az Yoast SEO segíthet abban, hogy ez megtörténjen, és ez egyszerű módja annak, hogy fenntartsa weboldalai SERP rangsorát.

7. Nyelvtan

Nyelvtanírás-asszisztens

Nyelvtanilag egy újabb hihetetlen eszköz az affiliate marketingszakemberek számára, akik rendszeresen teszik közzé. Ez egy automatikus helyesírási és nyelvtani ellenőrző eszköz, amely minden webhelytulajdonosnak vagy bloggernek segíthet.

A nyelvtan tökéletes szerepet játszik az új hozzászólások ellenőrzésében és a gyorsabb szerkesztésekben. A valós idejű nyelvtani szerkesztő értesíti Önt minden olyan nyelvtani hibáról vagy helyesírási hibáról. Csak hajtsa végre a javítást annak biztosítása érdekében, hogy tartalma egységes minőségű legyen.

A nyelvtan egyik legérdekesebb aspektusa, hogy megérti a mondatnak a szavakkal összefüggő hangját. Ez azt jelenti, hogy fenntarthatja saját író hangját, még az eszköz segítségével is. Néha félreértheti a tényleges jelentését, amit megpróbál felfedni. Összességében azonban meglehetősen következetes szabványt és észrevehető pontosságot tart fenn.

8. Google Analytics

A Google Analytics

Függetlenül attól, hogy melyik niche-t működteti, lehet blog-webhely vagy egy egészséggel kapcsolatos niche-ben található üzlet, meg kell értenie a közönséget. A Google Analytics az affiliate marketingszakemberek számára elérhető legszélesebb körű elemző eszköz. A legtöbb társult marketingszakember ezt az eszközt használja annak megtekintéséhez, hogy hány látogató jön a társult oldalra. Ezzel a kiváló eszközzel sokféle méretű műveletet végezhetnek. Leányvállalati marketingszakértőként feloszthatja a tesztet, nyomon követheti a linkeket, nyomon követheti a konverziókat, elemezheti a különböző viselkedéseket, és kiderítheti a valódi betekintést arról, hogy a felhasználók hogyan lépnek kapcsolatba az Ön társult webhelyével..

A Google Analytics az értékesítés, a konverziók mérése és a webhely alapos részleteinek elemzése révén segíti a várt siker ütemtervének kialakítását. Manapság szinte minden kapcsolt marketingszakértő kihasználja a Google Analytics szolgáltatásait, hogy felmérje webhelye SEO erőfeszítéseinek és céljainak sikerét.

Annak érdekében, hogy tisztában legyenek webhelyének összes eseményével és a cél mérésével, meg kell ismernie az emberek interakciójának részleteit, amikor az Ön webhelyét látogatják, mennyi ideig maradnak, és ami a legfontosabb, milyen oldalakat látogatnak meg többé-kevésbé az Ön webhelyén. Az elemzés ezen eredménye megérti az egész webhelyet, és lehetővé teszi a megfelelő lépések megtételét a társult webhely javítása érdekében.

Google Site Kit

Google Site Kit a WordPresshez

Hozzáférés az összes Google Analytics-adathoz (és még sok máshoz). Csak telepítse az ingyenes plugint, majd használja az irányítópulton található linkeket a Google-szolgáltatások összekapcsolásához az Ön webhelyén (erről részletesebben a Google Site Kit útmutatójában olvashatunk). Ez magában foglalja a Google Analytics-et, valamint a Google összes többi hasznos eszközét és szolgáltatását, például a Search Console, az Adsense, a PageSpeed ​​Insights, az Optimalizálás és a Címkekezelő.

Monster Insights

MonsterInsights Analytics a WordPresshez

Információ és letöltésView a Demo

A MonsterInsights beépülő modul segítségével könnyedén hozzáadhatja, testreszabhatja és kezelheti a Google Analytics webhelykövető szolgáltatásait WordPress-webhelyén. A plugin valós idejű statisztikákat és hirdetések követését tartalmaz, plusz kompatibilis az e-kereskedelmi platformokkal is. Így jobban követheti teljesítményét, és optimalizálhatja affiliate marketing és SEO stratégiáit.

9. Szerkesztői naptár

Szerkesztői naptár WordPress bővítmény

Szerkesztői naptár egy stratégiai blogolás utáni ütemezési plugin. Ez lehetővé teszi az összes hozzászólás megtervezését és ütemezését a webhelyén, amelyek rendkívül fontosak lehetnek a társult réstől függően. A technikai blogok a következő nagy Apple Esemény körül kívánják megtervezni a hozzászólásokat, vagy egy divatblog esetleg a divathét körül kívánja ütemezni cikkeket vagy videókat. Megkönnyítheti a dolgokat, ha közzéteszi tartalmát, csak egy képernyőn tartja a szemét. Ideális esetben ez az eszköz megőrzi az összes anyagot a webhelyén.

Ez a bővítmény könnyűvé és kényelmessé teszi az utókezelést. A hozzászólás megtervezésétől, a tartalom létrehozásától és a közzététel időpontjától – egy pillanat alatt nyomon követheti a teljes eljárást. A hozzászólásokat ütemezheti az egy panelen lévő dátum és idő szerint.

A drag and drop szolgáltatás megkönnyítheti a dolgokat, miközben megváltoztatja a dátumot. Van egy vázlatos fiók, amely kezelheti a webhely összes utáni tervezetét. Egyszerre több szerző hozzászólását vezérelheti, és a „gyors szerkesztés” funkcióval szerkesztheti a hozzászólásokat. Csak a rendszergazda és a szerkesztő élvezheti a plugin összes funkcióját. A szerzők közzétehetik, szerkeszthetik és átütemezhetik bejegyzéseiket. A közreműködők csak a vázlatban menthetik el a hozzászólást, és áthelyezhetik hozzászólásaikat, az előfizető pedig láthatja a naptárt.

Használhatja útmutatásainkat a szerkesztői naptár készítéséhez, valamint a szerkesztői munkafolyamat kezelésének legjobb beépülő moduljaihoz, és még több tippet adhat.

10. MailChimp

MailChimp e-mail marketing

Az e-mail továbbra is az egyik legfontosabb marketing módszer. Ha megbízható e-mail marketing eszközt nem sorol fel, ez a bejegyzés hiányos lenne. MailChimp egy robusztus e-mail marketing platform, amely megkönnyíti mindenféle vállalkozást és marketingszakembert. A kapcsolt marketingszakemberek számára hatékony eszköz lehet az e-mail marketing elindításához. Ezt a marketing eszközt e-mailek küldésére használják a megfelelő termékek forgalmazására, a célközönség elérésére, és az értékesítéshez vezet.

A MailChimp segítségével hírleveleket hozhat létre, csepegtető kampányokat állíthat be, kezelhet előfizetői profilokat, nyomon követheti az e-maileket, és hozzáadhat közösségi megosztást. Ezen felül a beépített elemzési és újraküldési rendszere lehetővé teszi a marketingszakemberek számára, hogy ad hoc jelentést készítsenek. Ezenkívül a MailChimp a marketingszakemberek számára előre beállított sablonokat és a drag and drop készítő szolgáltatást nyújt a hírlevéltervezés nagyon egyszerűvé tétele érdekében..

A MailChimp használatának másik fontos szempontja az A / B tesztelés futtatása ezzel az eszközzel. Minimális megközelítéssel kipróbálható, mely tantárgy vagy a kézbesítési idő működik a legjobban. Mindegyik tesztnél több variációt szerezhet, például a különböző küldési időket, tartalmat, tárgysorokat és képeket, stb. Hasonlóképpen, a MailChimp lehetővé teszi a levelezőlisták szegmentálását. Tehát célzott kampányokat bocsáthat ki a nagyobb konverziók érdekében.

Röviden: azt mondanám, hogy kapcsolt marketing szakemberként kapnod kell, hogy négynek tartalmaznia kell a MailChimp fejlett funkcióit. Ezek marketing automatizálás, haladó szegmentálás, teljesítménykövetés és A / B tesztelés.

MailChimp a WordPress számára

MC4WP: Mailchimp a WordPress számára

De ezen eszközök használatához először össze kell állítania az e-mail listáját. A jó MailChimp WordPress bővítmények megkönnyítik a regisztrációs vagy optin űrlap felvételét a webhelyre. Nagy választás a népszerű ingyenes MailChimp for WordPress plugin, amely egyszerű, mobil használatra kész és felhasználóbarát regisztrációs űrlapokat ad hozzá webhelyéhez. A plugin kompatibilis az olyan népszerű pluginekkel is, mint a Contact Form 7, a MemberPress, a WooCommerce és egyéb -, rengeteg lehetőséget biztosítva az előfizetői szám felépítéséhez..


Az affiliate marketing sikere nagyon sok tényezőtől függ. Figyelembe veszi a kreativitását, a piachoz való megközelítését és a megfelelő társult marketing eszközöket. A legfontosabb, hogy attól függ, hogy képes-e tudását megvalósítani az affiliate marketing hatalmas versenyvilágában.

Igaz, hogy az affiliate marketingszakembereknek már egy tonnája van a tányérjukon. A legtöbb öntanuló marketingszakember próba és hiba útján tanul. De kapcsolt marketingszakemberek esetében az apró hibák elveszthetik a napi nyereséget. Ne készítsen hülye véletlen baleseteket – ehelyett használja fel a fent említett eszközöket a társult vállalkozása elindításához és a pályán tartásához.

Remélem, hogy ez a cikk segített megtalálni az affiliate marketing számára megfelelő eszközöket, amelyek végül képessé teszik arra, hogy affiliate jutalékokat keresjen. Ha van valami megosztása a kérdéssel kapcsolatban, vagy bármi feltehető kérdése van, kérjük, tegye fel kérdését az alábbi megjegyzés szakaszba.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map