10 fantasztikus dolog, amit a WordPress képes megtenni

Mindig a rajongók rajongója voltam a WordPress csodálatos dolgainak. Szinte minden online vállalkozásnál, amelyet vállalok, vakon használtam a WordPress-et az első számú megoldásomként. Vessünk egy pillantást a WordPress sok dolgára, amelyeket tehetünk Önnek (és az ügyfeleknek).


1. Hozzon létre egy online áruházat a WordPress segítségével

online vásárlás

Miután egy ügyfél megkérdezte – “Hé, nekem nincs szükségem a WordPressre, miért nem használok dedikált e-kereskedelmi szoftvert?” Az ügyfelem (szkeptikus úriember) nem volt tisztában a WordPress-szel. Kihasználva ezt a helyzetet, gyorsan kinyitottam WooCommerce és megkérdezte: “Mi van ezzel, gondolod, hogy ez működni fog?”

“Ez tökéletes! Mennyibe kerül?” Szóval válaszoltam neki, “Semmi!”(Nos, természetesen a hostolási díjak kivételével!)

A WooCommerce a WordPress e-kereskedelem egyik legfontosabb szereplője. A fő plugin ingyenes, és alapvető funkciókkal rendelkezik, amelyek szükségesek a belépő szintű e-kereskedelmi áruház fenntartásához. Tévedne azt gondolni, hogy a legtöbb „ingyenes” WordPress pluginhoz hasonlóan a WooCommerce a szükséges funkciókat egy „prémium” szekrény mögött tartja..

woocommerce munka fórumon

Valójában a plugin prémium verziója nincs. Komoly lenyűgöző kiegészítőkkel rendelkezik, amelyek révén bevételt generálnak. Támogatják a WooCommerce kiegészítőket is. Még fejlesztőt is felvehet, hogy építsen neked egy vállalkozás-specifikus WooCommerce kiegészítőt.

További fantasztikus e-kereskedelmi bővítmények: iThemes Exchange, MarketPress és Easy Digital Downloads. Ha teljes listát szeretne találni, olvassa el Freddy üzenetét a legjobb e-kereskedelem WordPress-bővítményekről.

2. Hozzon létre egy Munkalapot

wpjobboard

A főiskolán az egyik legemlékezetesebb beszéd valami hasonlót tett: – „Arra kell törekedni, hogy munkaadók legyenek, és ne keresők.” Ez felébresztette a bennünk rejlő vállalkozói tüzet.

Gondolj rá, az emberek, mint mi – szabadúszók, bloggerek, tervezők, copywriterek stb. Egyéni vállalkozók. Előfordult már, hogy a blogjában létrehozhat egy valódi munkalehetőséget? Mint a ProBloggeré, itt van egy lista a WordPress munkafórum-témák ez néhány órán belül segítséget nyújt Önnek:

 1. Jobify (55 USD)
 2. Job Board ($ 79)
 3. JobRoller (99 USD)
 4. A Templatic állásajánlata (65 USD)
 5. JobEngine ($ 89)
 6. Bérelés (99 USD)

Ha keres egy plugin alapú megközelítés, nézd meg WP Job Manager. Rengeteg nagyszerű kiegészítő található a további munkafeltételekhez, például a WooCommerce integrációjához a fizetett listákhoz, az önéletrajz-kezelőnek a könnyű cv-feltöltésekhez, napi vagy heti új munkahely-riasztásokhoz és még sok máshoz.

Általános mutatók:

 • Mielőtt elindítaná az álláshirdetést, győződjön meg arról, hogy jelentős közönséget épített fel a műfajában. A ProBlogger a bolygó egyik legnépszerűbb „blog” blogja. Ha úgy gondolja, hogy havonta pár ezer látogatót szerezhet, és elindulhat az állásajánlatával, csalódott lesz.
 • A szóban forgó oldalról ezek a munkafolyamat-bővítmények nagyon hasznosak lehetnek, ha a saját blogjába (például fizetett szerkesztők, copywriterek, tervezők stb.) Felad munkákat.
 • Sok vállalat inkább külön választja el portfólióját és az álláslehetőségeket. Felfüggesztenek egy linket a láblécbe vagy a tetejére, és bejelentik, hogy nyílásuk van.
 • A tényleges munkaoldalt vagy kiszervezik valamilyen munkalehetőségi szoftverre, például a Resumator-ra, vagy “házon belüli” munkalapként állítják be egy másik URL-en vagy aldomainben. Valami olyan, mint a jobs.company.com.
 • Ehhez a megközelítéshez a WordPress munkafolyamat-alapú téma működik a legjobban – ám kissé drágák az összes bonyolult üzenettípus és az összes.
 • Ha azonban nem kíván külön telepítést, akkor plug-in alapú megoldást kereshet.

3. WordPress Multisite

több hálózati webhelyek

A WordPress Multisite az egyik legjobb (ha nem az legjobb) A WordPress funkciói, valaha. Egyszerűen fogalmazva: lehetővé teszi a WordPress webhelyek hálózatának létrehozását egyetlen WordPress mester telepítésből. Az ötlet a hálózatba kapcsolt blogok fogalmából származik. Íme egy gyors példa:

Tegyük fel, hogy el szeretne indítani egy olyan blogot, amely három fő kategóriába tartozik: könyvek, képregények és versek. De a csapatának nagyon eltérő ötletei vannak az egyes webhelyek felépítésére, kialakítására és elrendezésére vonatkozóan. Ugyanakkor a többi szempont, például a biztonsági intézkedések és az általános helyszíni politikák általánosak. Ebben az esetben a legjobb megoldás három különféle webhely – azaz három különféle WordPress-telepítés – létrehozása, amelyek egyetlen WordPress-webhelyen helyezkednek el. Ez adminisztratív ellenőrzést ad a webhely felett, miközben fenntartja a diszkréciót.

A WordPress többoldalú oldalt úgy aktiválhatja, hogy hozzáadja a következő sort a wp-config.php file:

/ * Több oldal * /
define ('WP_ALLOW_MULTISITE', igaz);

Innentől kezdve kövesse a WordPress többhelyes telepítési útmutatóját, vagy a kódex utasítások letelepedni.

4. Hozzon létre egy fórumot

bbPress

A … val bbPress A WordPress plugin a teljes funkcionalitású és integrált WordPress fórum létrehozása egy egyszerű feladat. A plugin fejlesztése és karbantartása Automattic – a WordPress mögött álló társaság. Tehát a megbízhatóság és a biztonság szempontjából – nagyon biztonságos vagy. Itt egy rövid pillantás a bbPress funkcióira:

Jellemzők:

 • Hozzon létre több fórumkategóriát
 • Válaszok az egyes témákra
 • A bbPress speciális rövid kódjai és kütyüi támogatása
 • Növelje a felhasználók elkötelezettségét a kiterjesztésekkel, például bbPress Értesítés amely e-mail értesítést küld a felhasználóknak, amikor új témákat és / vagy válaszokat tesznek közzé; és
 • GD bbPress Tools amely hozzáteszi a BBCode támogatást, felhasználói aláírásokat, válaszadó idézeteket és néhány egyéb funkciót – akárcsak egy teljes értékű fórumszoftver.

Ja, és kompatibilis a nagy teljesítményű Total WordPress témával – így egyedi oldalakat hozhat létre a fantasztikus fórum számára. A WordPress használatával fórum létrehozásában segítséget nyújtó egyéb pluginek közé tartozik a CM válaszok és AnsPress.

5. Hozzon létre egy közösségi hálózatot

BuddyPress

Ha a következő Facebook-ot szeretné létrehozni, a WordPress platformon keresztül – valószínűleg orvoshoz kell fordulnia. Csak viccel. De komolyan, csodálom az ön törekvéseit, de az erőfeszítésed lenne sokkal hatékonyabb, ha figyelembe vesz egy alternatív keretet a következő Facebook felépítéséhez.

Mások számára, akik „házon belüli” szociális hálózatot akarnak létrehozni az Ön főiskolai csoportjai, csapata vagy társasága számára – BuddyPress a válaszod. Sőt, még egy dedikált Themeforest szakasz található a BuddyPress témákhoz.

6. Készítsen DIY nyitóoldalakat

nyitóoldal

A céloldalak, amint talán tudod, nélkülözhetetlenek az üzleti növekedés szempontjából – különösen az online vállalkozások számára. A jól megtervezett céloldalak segítségével az alkalmi látogatók fizető ügyfelekké válhatnak. De ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik. A céloldal építése folyamatosan zajlik fejlődik folyamat. Több funkciót kell vigyáznia és kövesse nyomon, hogyan reagál a látogató rájuk.

Mivel a legtöbb internetes blog a WordPress-t használja, a gyönyörű céloldalak kialakítása még soha nem volt ilyen egyszerű olyan pluginekkel, mint az OptimizePress, a Parallax Gravity és a Thrive Content Builder. Egy jó WordPress céloldal-bővítménnyel több céloldalt is létrehozhat és nyomon követhet webhelye számára.

7. Hozzon létre egy többnyelvű weboldalt

Többnyelvű webes felületen

A WordPress segítséget nyújt webhelye tartalmának többnyelvű verzióinak létrehozásában és kezelésében. Ez különösen a globális vállalkozások számára hasznos, akik a WordPress-t választották CMS-platformmá. Két különféle módon fordíthatja le a WordPress-et és létrehozhat egy többnyelvű weboldalt.

7.1 Fordító bérlése

Ez a drágább módszer, de szinte mindig garantálja a jobb minőséget a gépi fordításhoz képest. Ehhez a következő bővítményeket használhatja:

Azt javasolom a Polylang WordPress bővítményt, amely kezeli a hozzászólások és oldalak többnyelvű verzióit, valamint más elemeket, ideértve a regionális dátum-idő formátumokat, kategóriákat, címkéket és az egyedi taxonómiákat..

7.2 Gépi fordítás

Ez a módszer gyorsabb, és nem fizet egy fillért sem. A hátránya azonban, hogy a lefordított szöveg minősége gyengébb, mint amit fordító felvételekor kapna. Ez azonban a következő évtizedben megváltozhat, mivel a Google megfélemlíti a Natural Language Processing (NLP) kutatást.

Dugó:

Ezek a bővítmények kapcsolódnak a Google / Bing nyelvi fordító API-jához, hogy átalakítsák a webhely cikkeit. Ha a WordPress többhelyes telepítését futtatja, és minden webhelyre szüksége van, akkor a WPML az Ön számára. Ez egy obsztus plugin, amely támogatja az alapvető fordítási funkciókat, az e-kereskedelem fordítását és az egyes nyelvek különálló mellékletét kezeli.

8. Legjobb biztonság

Biztonság

Mindig volt egy szabályom a biztonsággal kapcsolatban – a megelőzés jobb, mint a gyógyítás. Azoknak, akik késik, jelentős összeget kell költened a feltört webhely helyreállításához. Azt javaslom, hogy ne vegye ezt DIY-projektbe, és kapjon szakmai segítséget – mivel számtalan módon lehet rosszulni.

 • A WordPress az első szabály lelkes követője. Ezért hajt végre különféle biztonsági intézkedéseket, és időnként kiadja a jelentős és kritikus biztonsági frissítéseket. És ezért 1. szabály az mindig frissítsen a WordPress legújabb verziójára.
 • A legtöbb WordPress webhely (beleértve a kezelt webhelyeket is) automatikusan frissül a legújabb verzióra, az „automatikus frissítés” funkciónak köszönhetően. A maradékot az adminisztrátornak manuálisan kell frissítenie.
 • Ha megosztott tárhelyi környezetben tartózkodik, különféle ismeretlen biztonsági hibákat vesz körül. Ellenintézkedésként telepítsen egy biztonsági bővítményt, például az iThemes Security vagy a Sucuri.
 • Végül, ha mentesíteni szeretne a tárhely és a biztonsági fejfájástól, fontolgassa a Menedzselt WordPress tárhelyet, például a WPEngine-t.

9. Fejlett e-mail marketing

növekszik-saját e-mail lista

Az e-mail marketing, mint tudjuk, a forgalom generálásának egyik örökzöld módja. Olyan, mint egy igény szerinti forgalmi forrás, aki kifejezetten be van hangolva az Ön webhelyére – lelkesen szeretne hallani rólad. Ahhoz azonban, hogy az e-mail marketing működjön, először össze kell gyűjtenie az e-maileket. A WordPress itt hasznos.

Az olyan bővítményekkel, mint az OptinMonster és a Bloom, gyorsan növekedhet előfizetői bázisa. Az OptinMonster megjeleníti a hírlevél feliratkozásának felugró ablakát a látogató képernyőjén, csakúgy, mint:

 • Írja be webhelyét
 • Hagyja el webhelyét – ezt nevezik „kilépési szándékú” technológiának

E-mail előfizetési mezőket is elhelyezhet webhelye különféle helyein – beleértve az oldalsávot is – minden üzenet vagy a felbukkanó ablak után. Ha többet szeretne tudni az OptinMonsterről és annak fejlődéséről az évek során, akkor nézd meg az OptinMonster áttekintésünket. A WordPress.com e-mail címeket is gyűjthet felhasználóitól. Miután közzétette egy új hozzászólást, e-mailt küld minden előfizetőnek.

10. Rugalmas weboldaltervezés

teljes WordPress téma wpexplorer

A WordPress ez a tulajdonsága messze a kedvencem. A WordPress segítségével bármit létrehozhat. Nem számít, amire szüksége van, van egy plugin vagy egy téma, amely segít az indulásban. Szeretne átfogó könyvtárat létrehozni a városa számára? Nézze meg a helyesen elnevezett Directory témát. Hozzá kell adnia recepteit a blogjához? Egyszerű – a főtt recept készítő csak a plugin az Ön számára.

És ha nem tudja, mit akar, akkor vannak témák erre is! Csak ragadja meg magát, ami véleményünk szerint a legjobb WordPress-téma – Total, vagy bármely más olyan népszerű többcélú téma, amely egy erőteljes oldalkészítővel érkezik. Ezekkel egyedi témájú weboldalakat hozhat létre – mindezt egy témáról.

Következtetés

Remélem, tetszett neki a 10 (fantasztikus) dolog ez a listája, amelyeket a WordPress-rel megtehet. Mire használta a WordPress-t? Ha van valami, amelyet Ön szerint fel kell venni ebbe a listába – tudassa velünk!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map