10 eszköz a WordPress használatának megkönnyítéséhez

Félelmetes eszközök a WordPress használatának megkönnyítéséhez

Fogadok, hogy egyetértésben vagyunk, amikor azt mondom, hogy az élet már olyan nehéz, mint amilyen. Túl rövid és korlátozott idő alatt mindent megtehessen a WordPress vödörlistáján, és legyen minden, amit valaha is szeretett volna. Pár félelmetes eszköz a teher megkönnyítéséhez valóban életmentő.


Ez a 10 félelmetes eszköz őrülten termelékenyvé teszi és a WordPress életét sokkal könnyebbé teszi. Rövidebb idő alatt több munkát fog elvégezni. Ami azt jelenti, hogy több perc áll rendelkezésére a napodban, hogy családjával töltsön, vagy élvezze azokat a dolgokat, amelyekért olyan keményen dolgozik.

10 fantasztikus eszköz a WordPress életének megkönnyítéséhez

Szerezzen egy tollat ​​és néhány papírt, amint készen állunk arra, hogy megkönnyítse a WordPress 10X életét. Keverjük össze az ingyenes és a prémium eszközöket, mert időnként az élet nagy dolgai nem ingyenesek. A prémium eszközök azonban viszonylag olcsók (és ha nem látja kedvenc eszközét ezen a listán, vagy van kérdése vagy javaslata, kérjük, ne habozzon megjegyzést fűzni a bejegyzés végéhez).

1. Élesztő SEO

10 fantasztikus eszköz, amely megkönnyíti a wordpress életét az élesztőben

A WordPress SEO és a SEO általában nem játszik gyermekeket. Egy hiba, és a Google nem fog habozni, hogy kiszárítsa. Ennek ellenére a kulcsszavak megfelelő rangsorolása a Google-ban (a többi keresőmotor egyszerűen csak követi az IMHO példáját) ugyanolyan egyszerű, mint a pite, annál inkább egy olyan pluginnel, mint például a Yoast SEO.

Mióta néhány évvel ezelőtt felpattantam a WordPress szalagkocsira, a Yoast SEO volt az én SEO-megoldásom. Ennek a beépülő modulnak és egy csomó gondosan megírt SEO tartalomnak köszönhetően néhány kulcsszóval a Google-nál rangsoroltuk az első helyet.

De mi az, ami a Yoast SEO-t kiemeli sok más WordPress SEO-bővítmény között? Kezdetnek: a Yoast SEO segít az olvasható tartalom létrehozásában, amelyet szakszerűen optimalizáltak a keresõmotorok keresésére, közvetlenül a postai szerkesztõn belül!

Egyéb funkciók közé tartozik a zsemlemorzsa, a kanonikus URL-ek, a belső összekapcsolási javaslatok, a tartalmi betekintés, az átirányításkezelő és a napi 24 órás támogatás. Ez az eszköz két ízben érhető el, egy ingyenes verzió és egy prémium verzió, amely 89 dollárért fizet.

Tudjon meg többet a Yoast SEO-ról

2. Félelmetes képernyőkép

10 fantasztikus eszköz, amely megkönnyíti a WordPress életét, fantasztikus képernyőképet

Lásd a képernyőképeket ebben a bejegyzésben? Nos, elképeszem a Screenshot használatát, mindezt köszönet a WPKube Dev Sharma-nak, aki bemutatta nekem ezt a remek eszközt.

Ez megkönnyítette a WordPress blogging életemet, mert korábban a prt sc (Print Screen), az MS Paint és a Photoshop használatát kellett elvégeznem, amelyek sok lépésből álltak..

Az eszköz rengeteg funkcióval rendelkezik, amelyek a képernyőképek / helyi képek kommentálását, rögzítését és szerkesztését sétálják a parkban. Van egy kattintással történő feltöltés, amely megkönnyíti a rögzítés megosztását.

Megragadhatja az egész oldalt, az asztalot, a böngészőablak látható részét, az oldal kiválasztását, késleltetheti a rögzítést, és szerkesztheti a rögzített képeket a szíve tartalmához. Sőt, olyan képernyőfelvevőt kínálnak, amelynek évente 19,99 dollárba kerül.

Az Awesome Screenshot kiterjesztéseket tartalmaz a Mozilla Firefox és a Chrome számára, valamint egy önálló Chrome-alkalmazást, amelyet csodának kell használni..

Tudjon meg többet a Félelmetes képernyőképről

3. FileZilla

10 fantasztikus eszköz, amely megkönnyíti a WordPress életét a filezilla számára

A megfelelő eszköz nélkül a fájlok áthelyezése a merevlemezről egy távoli szerverre migrénust okoz. Az FTP kategóriában a FileZilla valóban a napot viseli a tiéd, ám ez csak én vagyok.

De hibáztathat engem egy FTP eszköz szerelmese iránt, amely hihetetlenül egyszerűen használható? Amíg megvan a megfelelő bejelentkezési hitelesítő adat, hozzáférhet a webszerverhez, és fájlokat mozgathat körül, mint egy főnök.

Például fájlokat / mappákat tölthet le a webszerverről egyszerűen húzással. Nem is beszélve, hogy a FileZilla fantasztikus biztonsági beállításokkal rendelkezik, amelyek biztonságos hozzáférést kínálnak a WordPress-webhelyhez, amellyel te is.

Fájlokat hozhat létre a szerveren egyenesen az asztalról, könnyedén megváltoztathatja a fájljogosultságokat, és még sok minden mást megtehet. A FileZilla egy ingyenes nyílt forrású FTP-kliens, amely édesíti az üzletet.

Tudjon meg többet a FileZilla-ról

4. RegistrationMagic

10 fantasztikus eszköz, amely megkönnyíti a WordPress életének regisztrálását

Mint WordPress-felhasználó, nyilvánvalóan valamikor létre kell hoznia űrlapokat. Ebben a tekintetben észreveszi, hogy a WordPress felhasználói regisztrációs rendszere korlátozottan működik.

Pontosan ezért van szüksége a RegistrationMagic-re, a felhasználói regisztrációs és kezelési beépülő modulra a szteroidokon.

Dióhéjban a RegistrationMagic segít „… testreszabott felhasználói regisztrációs űrlapok létrehozásában, kifizetések elfogadásában, a benyújtások nyomon követésében, a felhasználók kezelésében, statisztikák elemzésében, felhasználói szerepkörök hozzárendelésében és még sok másban”. Az egyetlen idézetből megmondhatja, hogy ez a plugin nehéz-e.

A jobb kép érdekében nézzük meg néhány dolgot, amit ez a rossz fiú meg tud tenni. Először is korlátlan számú felhasználói regisztrációs űrlapot hozhat létre, mindegyik változó mezőkkel. Ez azt jelenti, hogy többek között az űrlapok fájlmellékleteit is elfogadhatja.

A RegistrationMagic elülső felhasználói oldallal érkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy regisztráljanak webhelyén, bejelentkezhessenek, letölthessék beadványaikat, ellenőrizhessék a tranzakciókat és visszaállítsák a jelszavakat.

Ez a beépülő modul ragyog a felhasználói menedzsmentben, mi az intuitív irányítópult segítségével, amely segít nyomon követni az űrlap benyújtását, a fizetett felhasználók fizetési beállításait, az űrlapokat a dátumtól / időtől függően szűrni és még sok minden mást.

Ingyenes regisztráció érhető el a RegistrationMagic szolgáltatásból a WordPress-en, de a legjobb tulajdonságok megtalálhatók a RegistrationMagic.com weboldalon elérhető profi verzión..

Tudjon meg többet a RegistrationMagicról

5. Csinos linkek

10 fantasztikus eszköz, amely megkönnyíti a WordPress életét, csinos linkeket

Olyan csúnya link használata helyett, mint például https://www.example.com/dp/B00TQ1PB/ref=s9_acsd_bw_wf_a_dlpec1f4_cdl_1?, a Pretty Links beépülő modul segítségével felhasználóbarátabb linket hozhat létre, például https://yoursite.com/product-name. Ez a második link szebb és könnyebben terjeszthető.

Más szavakkal, a Pretty Links segít a linkek rövidítésében a saját domain használatával, ahelyett, hogy támaszkodna harmadik fél linkeinek lerövidítésére, mint például a bit.ly vagy a tinyurl.com. Ezután a létrehozott linkeket bármilyen más URL-re átirányíthatja.

Ezenkívül a Pretty Links tartalmaz egy linkkövetési motort, amely megmutatja, hány kattintást kap a linkei, ahonnan a kattintások származtak, a gazdagépről, a böngészőből és az operációs rendszerből..

Ez az eszköz fantasztikus a WordPress felhasználók számára, akik nyomon követik az e-mailekben található linkeket, megtisztítják az affiliate linkeket, és megoszthatják a linkeket a közösségi médiában, megjegyzésekben és fórumokon..

Tudjon meg többet a Pretty Links-ről

6. Virágos vezetések

10 fantasztikus eszköz, amely megkönnyíti a WordPress életét, és így tovább vezet

Akár kicsi, akár nagy üzleti vállalkozása van, az e-mail marketing az egyik legjobb módszer a célközönség elérésére és az átváltási arány növelésére. Gondolj úgy, mint aki közvetlen kapcsolatba lép a lehetőségeivel.

De mielőtt elkezdené marketing üzeneteit küldeni a potenciális ügyfeleinek, össze kell gyűjtenie a releváns közönségre vonatkozó információkat, például keresztnevet, e-mail címet és bármi mást, amire szüksége van. És mi lenne jobb módszer az információ rögzítésére, mint a Thrive Leads használata?

Ez a listakészítő eszköz olyan apró funkciókkal rendelkezik, mint például a SmartExit, amely lehetővé teszi a látogatók megragadását, mielőtt elhagynák az Ön webhelyét, A / B tesztek, pontos célzás, gyönyörű animációk, indító lehetőségek, korlátlan opt-in formák, integráció több e-mail marketing platformmal és részletes jelentések mások.

A Thrive Leads egy prémium eszköz. Az egy helyhez kötött licenc 67 dollár egyszeri díjat térít vissza. Egyéb tervek tartalmazzák a 97 dolláros csomagot 5 webhelyre, a 15 hely licenccsomagot, amely 147 dollárért fizet, és havonta 19 dollárt, a korlátlan webhelyek számára pedig a boldogság tagsági csomagját..

Tudjon meg többet a Thrive Leads-ről

7. WAMP

10 fantasztikus eszköz, amely megkönnyíti a WordPress életét

Minél többet megismer a WordPress-ről, annál könnyebbé válik az élete, amennyire a platformon dolgozik. A WordPress megismerésének legjobb módja az, ha magához merül és tesztel egy dolgot.

Ehhez azonban szükség van egy webszerverre a WordPress bármelyik példányának futtatásához. Ugyanakkor a domain név vásárlása és a web hosting fiók regisztrációja nem lenne értelme a költségek szempontjából, ha csupán azt akarja, hogy tesztelje a WordPress vizet.

Mit kell tennie a WordPress felhasználónak? Örülök, hogy megkérdezted. Telepítheti a WordPress-t a számítógépére egy olyan eszköz segítségével, mint például a WAMP. A WAMP a Windows Apache MySQL és a PHP rövidítése. A laikus nyelvben a WAMP webszervert telepít a számítógépére.

Egy webszerver segítségével telepítheti a WordPress annyi példányát, amennyit csak tesztelni szeretne. Ha van Mac, akkor használhatja MAMP vagy XAMPP.

Tudjon meg többet a WAMP-ról

8. Chrome fejlesztői eszközök

10 fantasztikus eszköz, amely megkönnyíti a WordPress életét az ön számára

Milyen életmentő ez volt. A Chrome fejlesztői eszközök (DevTools) a Google Chrome böngésző fontos része, amelyről a legtöbb WordPress kezdő nem ismeri.

A felfüggesztés megtakarítása érdekében a Chrome Developer Tools rengeteg webes szerzőt és hibakeresési lehetőséget adott a kezedbe.

A DevToolsnak köszönhetően a böngészőablakban mély hozzáférést tudhat elérni a WordPress webhely belső oldalához. Miért fontos ilyen sok hozzáférés??

Nos, ideiglenesen szerkesztheti a webhelyet a kód tényleges megváltoztatása nélkül, megtekintheti az elrendezéssel kapcsolatos problémákat, nyomon követheti a problémás kódot, ellenőrizheti webhelyének betöltési idejét, és többek között a JavaScripten is játszhat..

A Chrome fejlesztői eszközök be vannak építve a Google Chrome-ba, ami azt jelenti, hogy mindezt a fantasztikus értéket ingyen megkaphatja. A DevTools eléréséhez kattintson jobb gombbal bármelyik elem elemére, és válassza a lehetőséget Elem vizsgálata. Az alábbiakban lásd, hogyan változtattam meg a WordPress.org honlapot:

10 fantasztikus eszköz, amely megkönnyíti a WordPress életét

És az igazság kedvéért itt van egy Webes fejlesztői kiegészítő a Mozilla Firefoxhoz.

További információ a Chrome DevTools-ról

9. Jegyzettömb++

10 fantasztikus eszköz, amely megkönnyíti a WordPress életét a jegyzettömb plusz pluszával

Mivel a WordPress-szel dolgozik, érdemes lehet szennyeződni és szennyeződni, és saját maga is írhat kódot. Talán szeretné létrehozni saját gyermektémáját, hozzáadni valamilyen kódot a .htaccess fájlhoz, szerkeszteni wp-config.php vagy adjon hozzá funkciókat a functions.php fájl többek között.

Mivel a kód gyorsan kiszabadulhat a kézből, szüksége van egy fantasztikus kódszerkesztőre, amely segít a dolgok tetején maradni anélkül, hogy beleakadna. A NotePad ++ hihetetlenül egyszerűen írja be a kódot számos programozási nyelven.

Olyan funkciókkal, mint a szintaxis kiemelése és összecsukása, a keresés és a csere funkció, a dokumentum térkép, egy vonzó grafikus felhasználói felület, az automatikus kitöltés és még sok minden más, a kód írása még soha nem volt ilyen egyszerű.

Tudjon meg többet a NotePad-ról++

10. Google Kulcsszótervező

10 fantasztikus eszköz, amely megkönnyíti a WordPress életét a Google kulcsszótervezőjében

A tartalommarketing és a SEO együtt járnak a célzott forgalom generálásával. Ahhoz, hogy nyerj a tartalommarketingben és a SEO-ban, szigorú kulcsszó-kutatásra van szükség. Hogyan tudnád másképp elmondani, hogy mely témák érdekli az olvasókat?

Talán elfogytak a témaötletek. Hogyan szerezhet új ötleteket a tartalommarketing gépeinek működéséhez és működtetéséhez? Ismételten megfelelő kulcsszó-kutatásra van szüksége annak meghatározásához, hogy mely témákat olvassák el az olvasók.

Látja, az olvasók kulcsszavakat használnak témák és termékek keresésére. Ha megtalálja ezeket a kulcsszavakat, akkor félúton van az ajtóban. Ha eddig elolvasta, örömmel fogja tudni, hogy a kulcsszavak megtalálása olyan egyszerű, mint a Google Kulcsszótervező használata.

Ez egy ingyenes Google által biztosított eszköz, amely lehetővé teszi kulcsszóötletek generálását a fő téma körül.

További információ a Google Kulcsszótervezőről

Most neked

Mely eszközök teszik könnyebbé a WordPress életét? Kihagytuk a kedvenc WordPress eszközöket? Nézzen meg további üzleti WordPress eszközöket blogunkban, vagy ossza meg velünk az alábbi megjegyzés szakaszban. Találkozunk!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map