10 érv a webhely vagy a blog átváltására a WordPress.org-ra

Val vel másodpercenként több mint 21 hozzászólás és 14 milliárd oldalmegtekintés havonta, A WordPress napjainkban az interneten a legnépszerűbb CMS-platformmá vált. A WordPress segítségével szó szerint bármit építhet, amire tetszik. Az e-kereskedelmi weboldalaktól kezdve egy dedikált fórumig – csak a megfelelő pluginre van szüksége.


A WordPress hagyományosan két változatban kínálkozik:

 1. WordPress.com – egy kereskedelmi szolgáltatás, amely lehetővé teszi ingyenes blog létrehozását
 2. WordPress.org – a forradalmat elindító nyílt forráskódú szoftver

Az egyetlen legfontosabb eladási tényező, amely a WordPress.com-t ilyen vonzóvá teszi, az a tény, hogy 100% -ban ingyenes – az életre. Bloggerek ezrei regisztrálnak egy fiókot a WordPress.com webhelyen minden nap, és néhány perc alatt online blogot kapnak. A WordPress.com azonban a korlátozások méltányos részesedésével jár.

Valószínűleg nem tudta, hogy a WordPress.com rendelkezik a jogot bármikor felmondhatja a blogját, amikor kéri. Ezt világosan említik a Általános Szerződési Feltételek.

Van néhány egyéb lehetséges bukás is, amelyek elvileg nem teszik a WordPress.com-t ilyen vonzónak választhatóvá. Tehát felsoroltuk a WordPress.com használatának néhány hátrányát, amelyek magyarázatot adnak a váltásra a WordPress.org-ra – az önálló üzemeltetett platformra.

Kérjük, ne feledje, hogy a WordPress.org egy saját üzemeltetésű WordPress webhelyre utal. A két kifejezést szinonimákként használjuk a cikk többi részében.

1. Alkalmi hirdetések

Hirdetési koncepció a Címkefelhő

Ingyenes szolgáltatásuk fenntartása érdekében a WordPress.com időről időre zavaró hirdetéseket jelenít meg a blogjában. Így fizetnek a gigantikus hálózatért, amely millió millió blogot tartalmaz. Amikor gondolkodsz, ez valójában nagyon logikus. Hogy különböznek a szerverek számláinak fizetése??

Nem indíthatják el a befektetőket, mondván: „Több millió dollárt fektessen bennünk, hogy ingyen tárolhassunk mások blogjait”. Ez egyszerűen nem lehetséges. Így a hirdetések használata teljesen indokolt.

De valóban azt akarja, hogy vállalkozása webhelyén reklámok jelenjenek meg, különösen akkor, ha nem egyetlen fillért sem keres belőle? Ez a következő ponthoz vezet.

2. Hirdetések megjelenítése a blogjában

shutterstock_156197999

A blog hirdetései a évenkénti bevételi forrás. Magad futtathatja őket, vagy használhat például egy szolgáltatást Google Adsense vagy BuySellAds. A jól elhelyezett hirdetések szerencsére tesznek szert, ha a megfelelő forgalom van; míg a mérsékelt forgalmú webhelyek havonta 20-30 dollárt keresnek. Ez elegendő a hostolási költségek és egyéb költségek, például prémium plugin (ek) vagy e-mail marketing szolgáltatás előfizetés fedezésére.

A WordPress.com nem engedélyezi semmilyen hirdetés megjelenítését a blogjában, amikor ingyenes szolgáltatást használ. Azonban alkalmanként hirdetéseket jelenít meg az Ön webhelyén annak érdekében, hogy szervereik folyamatosan működjenek.

3. Márkaérték

shutterstock_140282785

Az online portfólió esetében a legfontosabb tényező a márkaérték. Amikor mondom Nike, azonnal elképzelheti az ikonikus kullancs jelet. Rolex arra készteti, hogy néz ki, hogyan néz ki ezzel a koronával. Ez a márka imázsát. Alapvető fontosságú, hogy a vállalkozások szilárd márkaérték kialakításán dolgozzanak.

A WordPress.com webhelyen jogosult egy ingyenes aldomainre. Ha üzleti portfóliót kíván üzemeltetni, engedje meg, hogy ezt biztosítsam mygroovybusiness.wordpress.com nem tűnik profinak. Egyáltalán. Ez olcsó képet festett. Dobjon el alkalmi hirdetéseket, és van egy recept a katasztrófára. Ennek orvoslása érdekében legalább két kiegészítőt kell vásárolnia: Tartomány és Nincsenek hirdetések. Bármely ICANN tanúsítvánnyal rendelkező domain regisztrátorban a domain költsége sokkal olcsóbb lesz.

4. Nincs társult link

shutterstock_47424769

Sok blogger passzív jövedelmet generál online affiliate marketing segítségével. Egyesek havonta több mint 20 000 dollárt keresnek. A WordPress szigorú politikával rendelkezik a kapcsolt hivatkozások ellen. Nem reklámozhat olyan termékeket, amelyek kapcsolt rendszerrel rendelkeznek. Írhat például 3000 szónyi áttekintést a WPEngine-re, de nem tartalmazhat hivatkozási linket. Annak érdekében, hogy ötletet kapjon arról, mire hiányzik, a WPEngine 150 dollárt (vagy annál többet) fizet minden egyes megjelölt ügyfeléért.

Nem minden remény merül fel. A kapcsolt jövedelem két formája megengedett:

 • Könyvek, filmek és játékok áttekintése amazon – más termék nem megengedett
 • Linkek az Ön által felsorolt ​​termékekhez Etsy

Ha olyan blogger vagy, aki nem reklámoz könyveket, filmeket vagy játékokat, akkor túl sok szerencsés vagy. Ha úgy döntesz, hogy lázadó lesz, akkor három dolog egyike történhet veled:

 • Figyelmeztetés
 • Töltse le a társult linkeket
 • A legrosszabb esetben a blogod megszűnik!

5. Korlátozás témákkal

lezárt út

A WordPress.com sok korlátozással rendelkezik a testreszabás területén. Vessen egy pillantást ezekre a bántó hátrányokra.

Az első a témákkal kapcsolatos kérdés. Ma több ezer ingyenes és prémium téma áll rendelkezésre. Az emberek megölnek. Ez az Envato első számú eladási kategóriája. A WPExplorer egy elit szerző az Envato-nál, és nevet adtak maguknak, kickass témákat kínálva alacsony áron..

Téma használatával szinte bármilyen kívánt formát kaphat. A WordPress.com webhelyén azonban csak a WordPress.com témabemutatójában elérhető témákra korlátozódik..

Nem kétséges, hogy egy gyönyörű témájú galéria található, amelyek mindegyikét a szakértők átvizsgálják a kód minősége szempontjából. De ha olyan kickass témát vásárolna, mint a Total, akkor nem tudja használni őket a WordPress.com webhelyen.

6. A téma testreszabása költségeket fog számolni

testreszabhatja a wp témát

Tegyük fel, hogy eldöntötte egy témát, amelyet a témabemutatóból választott ki. Mi lenne, ha a CSS-t kissé meg kellene változtatni bizonyos effektusok beillesztése érdekében, vagy mondjuk, hogy a Font Icon támogatást is tartalmazza. Sajnálom amigo. Ez az ingyenes verzióban nem engedélyezett. A jobb testreszabás érdekében meg kell vásárolnia az Custom CSS-t és a Font Pack-ot.

7. A bővítményekkel szembeni nulltolerancia-politika

shutterstock_135573032

Ez az egyetlen legerősebb csapás, amely véget vet a vitának. A WordPress.com nem hagy helyet a bővítmények telepítésében – még a legnépszerűbbeknél sem, amelyeket 14 millió alkalommal töltöttek le és szinte minden WordPress webhelyen használtak. Ennek ellenére emlékezzünk arra, hogy a WordPress lényege egy jó CMS. A pluginok készítik nagy.

Ha tudod élni annak a ténynek a tudatában, hogy soha nem telepíthet plugint a blogjába, akkor komolyan fontolhatja a WordPress.com webhely megvalósítható megoldását a blogjának tárolására..

8. Online tanfolyamok és e-kereskedelem

shutterstock_104989865

A WooCommerce két csodálatos bővítménnyel jött létre – a Sensei és a WooCommerce ami a fentiek jellemzőit valósággá teszi. A Sensei segítségével online tanfolyamokat építhet a WordPress webhelyén. WooCommerce, Az iThemes Exchange és az Easy Digital Downloads a néhány legnépszerűbb e-kereskedelem WordPress plugin.

A WordPress.com webhelyen nem használhat plugineket, így az ajtó be van zárva. Fizetős frissítéssel azonban létrehozhat e-kereskedelmi webhelyet – a Üzleti terv ami évente 299 dollárba kerül. Ez körülbelül 25 dollár havonta.

9. Több WordPress webhely tárolása

shutterstock_133642784

A sávszélesség és a tárolóhely tárolásakor a WordPress.com elegendő helyet biztosít egy új webhely számára – 3 GB-ot tárol az összes médiafeltöltéshez, valamint 10 GB sávszélességet havonta..

A hagyományos megosztott internetes házigazdákban ez a két szolgáltatás korlátlan, de a tisztességes felhasználási politika érvényes. Természetesen havonta 4-5 dollárt kell fizetnie. Ha azonban több WordPress webhelyet vagy egy WordPress Multisite webhelyet üzemeltet, akkor egy saját üzemeltetésű platform mindig nyeri a nyerteseket (bár a Managed WordPress hosting rajongói vagyunk, akik a kemény részeket kiszorítják az ön webhelyének önálló tárolásából).

A WordPress.com webhelyen minden új WordPress telepítés új domainhez és „No Ads” vásárláshoz vezet (azaz ha profi akar lenni). Míg a legtöbb webhoszt lehetővé teszi több domain és WordPress telepítés egyetlen fiókban történő tárolását, ami jelentősen csökkentené a költségeket.

10. Tapasztalat

redőnyök honlapja 1

Mindenekelőtt, amikor vállalja a webhely tárhelyének kihívását, előfordul majd, hogy egy kis bajba kerül. Fehér képernyő a halálról, belső szerverhiba, témahibák és nem megfelelő webszerver-engedélyek – ezek mindegyike általános a WordPress kezdőjénél. A jó hír a megoldás minden ezek a problémák elérhetők az interneten. Csak tudnia kell, hol kell keresnie.

A tapasztalat, amelyet egy akadályból való küzdelemben szerzett, páratlan. A tankönyvek ismeretének korlátozott része nem versenyezhet a gyakorlati, valós helyzetekben szerzett tapasztalatokkal. Ha tehát meg akarja tanulni a WordPress-t, akkor mindig az ön által üzemeltetett platformon kell lépnie.

Következtetés

Azok számára, akik műszakilag nem megfelelőek, a WordPress átadásakor nehézségekbe ütközhetnek vagy akár meg is félelmesek lehetnek. Ha nem akarja a webhely tárolásának és karbantartásának további fejfájását, akkor sokkal jobban teljesítheti a kezelt WordPress tárhelyszolgáltatást, például a WPEngine vagy a Media Temple. Ezek a vállalatok naponta mintegy millió oldalmegtekintést szolgálnak ki, és speciális hardverkonfigurációval vannak optimalizálva a WordPress maximális hatékonysága érdekében. Gondoskodnak a biztonsági mentésekről, a WordPress alapvető frissítéseiről és a webhely általános biztonságáról. Itt a WPExplorernél a WPEngine-t használjuk, és nagyon ajánljuk.

Tehát ha átváltott a WordPress.com-ról a WordPress.org-ra, akkor az alábbi megjegyzésekben ossza meg miért. Vagy ha nem biztos abban, hogy a WordPress.org megfelelő-e neked, tudassa velünk, mi hátráltat téged – szívesen megosztanánk néhány barátságos tanácsot ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map