WordPress Security: Kan sikkerhed Ninja holde dit websted sikkert?

Der er ikke mange WordPress-brugere der gør ikke forstå vigtigheden af ​​sikkerhed.


Imidlertid fører denne forståelse ikke altid til handling. Alt for ofte, folk tager kun skridt for at øge sikkerheden på deres WordPress-sted efter de har været ofre for et brud – på hvilket tidspunkt skaden allerede er blevet udført.

Med det i tankerne glæder jeg mig over ethvert plugin, der kan gøre processen med at sikre dit WordPress-websted mere ligetil. Sikkerhed Ninja er et sådant plugin, og i denne artikel vil jeg demonstrere, hvordan du kan bruge det til at gøre dit websted langt mere sikkert end de fleste.

Hvad WordPress Security betyder for dig

WordPress er et virkelig fantastisk indholdsstyringssystem. Imidlertid, dens enorme popularitet gør det til et primært mål for hackere. Enhver svaghed, de afslører i kernefilerne, kan bruges til potentielt at udnytte et forbløffende antal sider. Dette blev måske mest berygtet demonstreret af TimThumb-debakel sidste år.

I dag kan du stadig finde masser af WordPress-websteder, der er sårbare over for udnyttelse via forældede temaer, der stadig inkluderer TimThumb-sikkerhedsfejlen. Det fremhæver i sig selv en af ​​de vigtigste årsager til sikkerhedsbrud på WordPress-websteder – forældet kode.

Faktum er, at WordPress-udviklingsteamet gør et godt stykke arbejde med at holde kernekoden fjedrende. Hvis du holder WordPress-kerne, temaer og plugins opdateret og kun bruger produkter udviklet af hæderlige udviklere, vil du have gjort mere end de fleste for at holde dit websted sikkert.

Hvis du endvidere tager det, der er en relativt mindre periode, for at gøre dit websted mere sikkert end det store flertal, vil du ikke længere blive klassificeret som “lavthængende frugt” af hackere. Trods alt, hvorfor skulle de gider hacking af dit websted, når der er så mange mere sårbare ofre tilgængelige?

Og det er her Security Ninja kommer ind. Det fremhæver de vigtigste skridt, du skal tage for at sikre dit WordPress-sted, og forklarer nøjagtigt, hvad du skal gøre. For en person, der ønsker at gøre deres WordPress-sted mere sikkert, er det den perfekte løsning.

Brug af sikkerhed Ninja

Når du har installeret plugin, kan du få adgang til det via linket Værktøjer i din sidepanel:

Sikkerhed Ninja

Når du får adgang til plugin første gang, skal du køre en sikkerhedstest, så plugin kan analysere styrker og svagheder, der er særlige for dit websted:

Sikkerhed Ninja

Denne proces bør ikke tage længere tid end et minut. Når testene er afsluttet, vil du blive præsenteret for dens fund – baseret på 27 forskellige sikkerhedshensyn.

Her er et eksempel på et par testresultater udført på min blog:

Sikkerhed Ninja

Som du kan se, er status for hver test markeret. Problemerne løber fra helt basale (hold dine temaer og plugins opdaterede) til mere avancerede (en check for at se, om upgrade.php-filen er tilgængelig via HTTP på standardplacering).

For hvert “Dårligt” resultat skal du klikke på knappen “Detaljer, tip og hjælp” til højre. Dette vil henvise dig til rådgivning vedrørende det specifikke emne:

Sikkerhed Ninja analyse

Udførelsen af ​​ændringerne kræver begrænset teknisk viden – for det meste behøver du kun tilføje kodestykker til dine funktioner.php-filer, redigere temafiler (som du skal gøre via et underordnetema) eller foretage ændringer via FTP. Som WordPress-blogger er dette enkle opgaver, som du alligevel skal kunne udføre.

Hvad jeg elsker ved Security Ninja er, at den ikke prøver at gøre for meget. Dets fokus er på scanning efter sårbarheder og præsentation af løsninger – det inkluderer ikke et oppustet rod med sikkerhedsfunktioner. Det giver dig mulighed for at vælge, hvilke sikkerhedsfunktioner du har på plads. Og fordi du gør det via bittesmå kodestykker og andre lignende subtile ændringer, har de sikkerhedsforbedringer, du foretager, sandsynligvis ingen mærkbar indflydelse på dit websteds belastningstid.

Kort sagt er Security Ninja som at have et sæt uvurderlige WordPress-sikkerhedsvejledninger, der er specifikke for dit websteds unikke svagheder, lige ved hånden..

Hvilken sikkerhed Ninja kan ikke Do

Der er et vigtigt punkt at rejse, når man beskæftiger sig med ethvert sikkerhedsplugin – Sikkerhed Ninja kan ikke garantere sikkerheden på dit websted. Det kan gør dit websted langt vanskeligere at hacke, men der er ikke noget, der hedder et uigenkaldeligt websted. I teorien kan enhver kode, der er legitimt tilgængelig fra et fjerntliggende sted, også blive hacket fra et fjerntliggende sted. For retfærdighed over for udviklerne af Security Ninja går de ud af deres måde at gøre dette helt klart i en ansvarsfraskrivelse inden for testskærmen.

Have sagt, at, scanning af dit websted med Security Ninja og handling af de anbefalede forbedringer vilje øg sikkerheden på dit websted med en enorm margin. Som sådan reduceres sandsynligheden for, at du bliver offer for et ondsindet angreb betydeligt.

Køb sikkerhed Ninja

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map