Vital Security Tips til WordPress for at øge sikkerheden

Vital Security Tips til WordPress for at øge sikkerheden

Hvis du vil oprette et websted, der vil holde besøgende tilbage, skal du forpligte dig en betydelig mængde tid og muligvis penge til bestræbelserne. Når alt kommer til alt er den sidste ting, du ønsker, at se dit websted kompromitteret eller hacket. Kort sagt, at sikre, at dit websteds sikkerhed bør være en høj prioritet – både under dens udvikling og bagefter.


Heldigvis gør WordPress arbejdet med at sikre dit websted relativt let. Der er en række enkle trin, du kan tage, sammen med et utal af pålidelige plugins, du kan bruge, der giver mere avancerede sikkerhedsfunktioner. Samlet set kræver det overraskende lidt anstrengelser at shore dit websted, og du vil sandsynligvis høste fordelene i det lange løb.

For at komme i gang skal vi forklare fem vigtige tip til stramning af dit WordPress-websides sikkerhed. Lad os begynde med det grundlæggende!

1. Sikkerhedskopier jævnligt dit websted

UpdraftPlus-pluginet.

At holde dit websted sikkerhedskopieret er enkelt med et plugin som f.eks UpdraftPlus.

Det er vigtigt at starte med at erkende, at uanset hvad du gør for at beskytte dit websted, er der altid en chance for, at noget kan gå galt. Kort sagt kan ingen sikkerhedsforanstaltning give 100% beskyttelse, så det er vigtigt at holde dit websted sikkerhedskopieret. På den måde, hvis katastrofen rammer, har du en måde at komme sig på.

Det anbefales også stærkt at tage backup af dit websted, inden der foretages større ændringer, hvorfor vi først tager dette tip op. De fleste af forslagene herunder involverer installation af plugins og ændring af brugerinformation, og du vil oprette en sikkerhedskopi, før du implementerer nogen af ​​dem.

For at komme i gang skal du kontakte din hostingudbyder, da de muligvis allerede opretter sikkerhedskopier til dig. Hvis ikke – eller for øget sikkerhed – overveje at installere et passende sikkerhedsplugin. Vi anbefaler UpdraftPlus for sin brugervenlighed og pålidelighed. Uanset hvilken løsning du vælger, skal du placere dit websteds sikkerhedskopier i en regelmæssig tidsplan og opbevare dem et sted sikkert.

2. Hold WordPress ‘kerne, temaer og plugins opdateret

Et plugin, der skal opdateres.

Dit dashboard advarer dig, når vigtige opdateringer er tilgængelige.

Som med sikkerhedskopier er det nødvendigt at opdatere dit websted regelmæssigt. WordPress er et primært mål for hackere i betragtning af dets popularitet, og nye sikkerhedstrusler vises ofte. Heldigvis tager WordPress disse trusler meget alvorligt ved at frigive og automatisk installere hyppige sikkerhedsopdateringer.

At vælge WordPress som din valgte platform betyder, at du allerede begynder på højre fod. Det er dog stadig vigtigt at sikre sig, at alle dele af dit websted er ajour. Store WordPress-opdateringer kræver manuel indgriben, da de ofte foretager væsentlige ændringer – og det samme gælder alle installerede plugins og temaer. Heldigvis er det en enkel proces at udføre disse opdateringer – husk bare at tage backup af dit websted først!

3. Vælg et ‘stærkt’ brugernavn og adgangskode

WordPress-adgangskodegeneratoren.

WordPress kan hjælpe dig med at oprette stærke, vanskelige at hacke adgangskoder.

Når du opretter et brugernavn og en adgangskode for at logge på en vigtig tjeneste, skal du vælge vanskeligt at gætte legitimationsoplysninger. Det samme princip gælder for dit WordPress-websted. Hvis en person (eller bot) er i stand til at få adgang til din konto, har den fri regeringsperiode med hensyn til dit websted og dets data.

Det er også fristende at holde sig til standarden admin brugernavn, men vi anbefaler kraftigt imod det. Når alt kommer til alt er det den første ting hackere gætter på, om de vil knække din adgangskode. Gå i stedet med et brugernavn, der er svært at forudsige eller Brug en e-mail-adresse i stedet. Hvad angår din adgangskode, er den nemmeste løsning at bruge WordPress ‘indbyggede adgangskodegenerator – det giver dig noget både tilfældigt og sikkert.

Hvis du endnu ikke har oprettet dit WordPress-sted, kan du blot implementere disse forslag, når du udfører installationen. Hvis du allerede har et websted og beklager de legitimationsoplysninger, du valgte, skal du ikke bekymre dig. Du kan Nulstil din adgangskode og ændre dit brugernavn, når du vil.

4. Begræns tredjeparts adgang til dit websted

WordPress-brugerrolleskærmen.

Det er vigtigt at overveje de tilladelser, du giver andre brugere nøje.

Der er et informationssikkerhedskoncept kaldet ‘princip om mindst privilegium‘, Der siger, at du aldrig skal give en bruger eller et program mere adgang, end det er nødvendigt. Dette er en grundlæggende, men afgørende overvejelse, fordi det er den bedste måde at begrænse potentialet for sikkerhedsbrud og misbrug af oplysninger.

Det er vigtigt at begrænse adgangen, når du har mange forskellige brugere, der har adgang til dit websted. Det spiller dog en rolle, selv hvis du er den eneste, der kører showet, da det også gælder plugin-adgang. Heldigvis er der nogle enkle foranstaltninger, du kan tage for at begrænse tredjepartsadgang:

 • Giv kun brugerne de tilladelser, de har brug for. Giv f.eks. Ikke administratoradgang for nogen, der kun har brug for at skrive indlæg.
 • Tilsvarende giver kun plugins og temaer adgang til dit websted, når du virkelig har brug for dem, og vær sikker på, at de er pålidelige og sikre.
 • Fjern brugeradgang for dem, der ikke længere har brug for det, og slet temaer og plugins, når du er stoppet med at bruge dem.
 • Konfigurer din mappe og filtilladelser omhyggeligt.

Plugins og temaer er utroligt nyttige værktøjer, og det kan være dejligt at have et team, der hjælper dig med dit websted. Bare sørg for, at du i sidste ende kontrollerer, hvem der er i stand til at få adgang til og bruge dit websted og dets data.

5. Installer et omfattende sikkerhedsplugin

Wordfence Security plugin.

Plugins som Wordfence Security kan give dig en række vigtige funktioner.

Vi har allerede nævnt et par plugins, der udfører specifikke sikkerhedsrelaterede opgaver. Der er dog andre omfattende tilgængelige muligheder, der leverer de fleste af dit websteds sikkerhedsbehov. De kan være tidsbesparere, og hvis du vælger en, der er godt understøttet, opdateres den regelmæssigt for at håndtere nye trusler og bekymringer.

Når du leder efter et sikkerhedsplugin, er det selvfølgelig vigtigt at vælge en, der er pålidelig og pålidelig. Se efter en med fremragende brugerbedømmelser og positive anmeldelser, se, hvor ofte den opdateres, og overvej hvor meget support udvikleren yder.

Du kan finde masser af sikkerhedsplugins ved at søge gennem WordPress-plugin-bibliotek. Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal gå med, anbefaler vi dog Wordfence Security. Det er uden tvivl det mest populære WordPress-sikkerhedsplugin og tilbyder grundlæggende sikkerhedsindstillinger, en firewall og andre blokeringsfunktioner. Det muliggør også tofaktorautentisering samt regelmæssig scanning og overvågning af dit websted, data og trafik.

Hvis Wordfence ikke har alt det, du leder efter, kan du også gå med alternativer som f.eks iThemes sikkerhed (som også opretter regelmæssige sikkerhedskopier) og Sucuri Security (som overvåger og logger alt, hvad der sker på dit websted). Uanset hvilket plugin du vælger, skal en hurtig Google-søgning vise et antal tutorials til at komme i gang.


At opbevare din sikkerhed er ikke den mest spændende del af at oprette et WordPress-websted, men dets betydning bør ikke undervurderes. Jo mere tanke og indsats du lægger på dit websteds sikkerhed, jo mindre sandsynligt er det, at du vil støde på en katastrofe. At tage et par grundlæggende trin nu for at beskytte dit websted vil give velfortjent ro i sindet senere.

Har du spørgsmål om, hvordan du holder dit WordPress-sted sikkert? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map