Sådan testes WordPress Site Backups

Sådan testes WordPress Site Backups

Hvis du administrerer WordPress-websteder i lang tid, er du opmærksom på vigtigheden af ​​at tage regelmæssige sikkerhedskopier. Sikkerhedskopier sparer dig for en hel masse problemer i tilfælde af uforudset katastrofe.


Ud over at tage regelmæssige sikkerhedskopier er det også vigtigt at håndtere dine sikkerhedskopier sikkert. Hvorfor? Fordi en række ting kan gå galt, som –

 • Serveren løber tør for lagerplads
 • Sikkerhedskopier kan blive utilgængelige
 • Sikkerhedskopier kan være korrupte, malware-inficeret
 • Backup kan være ufuldstændig osv

Alle disse problemer gør sikkerhedskopier ubrugelige.

Forestil dig, at dit websted går ned, og derefter er de eneste sikkerhedskopier, du har, beskadiget eller ufuldstændige. Lyder frustrerende, ikke? Når alt kommer til alt, er hele pointen med at tage sikkerhedskopier at være i stand til at gendanne dem, når behovet opstår.

Det er her, at teste sikkerhedskopier er nyttige. Test af dine sikkerhedskopier før gendannelse kan spare dig for en masse nød i fremtiden. Det anbefales, at du tester en integreret del af din overordnede sikkerhedskopieringsstrategi. Test af sikkerhedskopier af dit websted skal udføres fra tid til anden i stedet for at gemme det til, når katastrofen rammer. På den måde er du forberedt og kan hurtigt gendanne en fungerende sikkerhedskopi for at få dit websted i gang.

Hvordan hjælper test af WordPress-sikkerhedskopier?

WordPress er et komplekst økosystem, der består af mange-core-filer sammen med plugins og temaer. Livet er godt, når dit websted fungerer korrekt. Men når et problem opstår, kan det være en massiv smerte at finde ud af grundårsagen. Alt hvad du vil gøre er at få dit websted gendannet til det normale så hurtigt som muligt. En hurtig løsning som gendannelse af dit websted virker fristende. Men gendannelse af en sikkerhedskopi uden først at teste det kan gøre det værre, hvis sikkerhedskopien er beskadiget eller ufuldstændig.

Hvis du bruger tid på at teste dine sikkerhedskopieringer først, får du følgende:

 • Diagnosticér, hvorfor dit websted gik ned (ved hjælp af kopien af ​​sikkerhedskopien, der blev taget lige før webstedet gik ned).
 • Hvis du opdager en fejl i sikkerhedskopien, kan du springe kopien over og se efter en bedre kopi.
 • Sikkerhedskopier giver også brugere mulighed for at teste ændringer uden at påvirke det live site.
 • Du kan kontrollere for problemer med inkompatibilitet osv.

Selvom der er mange mange fordele ved at teste sikkerhedskopier, kan processen være tidskrævende og vanskelig at implementere. Lad os evaluere de største udfordringer, der er forbundet med udførelse af backup-test.

Udfordringer ved WordPress Backup Testing

Du skal først oprette et testmiljø. Dette kan være ret teknisk, især hvis du har flere backup-versioner, der skal testes. Du skal muligvis oprette forskellige testmiljøer. Værktøjer som WampServer eller DesktopServer kan hjælpe dig med at skabe et lokalt miljø på dit system. Eller hvis du bruger en god administreret WordPress-hostingplan, kan du muligvis oprette iscenesættelseswebsteder, du kan teste på.

Men når du først har konfigureret et testmiljø, skal du faktisk teste dine sikkerhedskopier. Du kan enten gøre dette manuelt eller med et plugin. Lad os se på begge dele!

Sådan testes dine sikkerhedskopier manuelt

Din første mulighed er at manuelt teste WordPress-sikkerhedskopiering af websteder selv. Der er to hovedtrin, som du skal bruge.

1. Opret og download en sikkerhedskopi af dit websted.

For at tage backup af dit WordPress-sted skal du i det væsentlige oprette en kopi af alle dine filer. Du kan sikkerhedskopiere dit sted manuelt enten ved hjælp af cPanel File Manager til at downloade din WordPress-mappe eller via SFTP for at se og downloade dine filer. Denne guide til sikkerhedskopiering af WordPress dækker alle trin og værktøjer til at få jobbet gjort.

2. Upload sikkerhedskopien på dit lokale sted.

Nu på dit lokale system skal du oprette et midlertidigt WordPress-websted for at uploade og teste din sikkerhedskopi.

Brug Desktopserver eller lignende software til at oprette et WordPress-websted lokalt. Når du er klar, skal du uploade sikkerhedskopien til det lokale sted ved hjælp af “Eksporter eller importer et websted”. (Bemærk, denne funktion er udelukkende tilgængelig for DesktopServer Premium-brugere.)

DesktopServer-sikkerhedskopier

Når du har uploadet sikkerhedskopien, og webstedet er klar, kan du begynde at teste det lokale websted.

Mere om DesktopServer

Som du kan se, er manuel test ikke nøjagtigt let og kræver, at du bruger værktøjer. Oven i alt dette skal du have den tekniske viden til at håndtere eventuelle problemer, der opstår under test. Det er langt nemmere at bruge et plugin.

Sådan testes dine sikkerhedskopier med et plugin

Manuel test af sikkerhedskopiering kan være vanskeligt. Dette er grunden til, at mange brugere foretrækker at bruge et værktøj eller et plugin til at teste sikkerhedskopier. Ved hjælp af plugins kan du oprette et testmiljø med et klik på en knap. Hvis dit WordPress-backup-plugin tilbyder et testmiljø, der er endnu bedre, fordi du ikke behøver at downloade og derefter uploade dine sikkerhedskopier til dit testmiljø igen og igen.

I dette afsnit viser vi, hvordan du tester sikkerhedskopier ved hjælp af BlogVault Backup Services.

Hent BlogVault

Selvom der er mange backup-tjenester at vælge imellem, er BlogVault den eneste, der skaber et testmiljø på sin egen server. Byrden ved at køre processer bæres af BlogVault-servere og ikke dine, hvilket betyder, at dit live-site forbliver upåvirket. Og med dets Testgendannelse funktionalitet, gendanner BlogVault automatisk sikkerhedskopien i et testmiljø (normalt kaldet iscenesættelse). Testmiljøet udløber om en uge, hvor du kan undersøge sikkerhedskopier og ved at være tilfreds, gendanne sikkerhedskopien efter dit valg uden at svække sved.

Så lad os få test!

1. Opret og opsæt din Blogvault-konto.

Opret en konto og tilføj dit websted til instrumentbrættet.

Opret en BlogVault-konto

Når du har tilføjet et websted til BlogVault-betjeningspanelet, tager plugin-en en sikkerhedskopi af dit websted. Dette kan tage et stykke tid, og du får besked, når det er gjort.

2. Vælg din sikkerhedskopi, der skal testes.

Vælg derefter det ønskede websted (i tilfælde af at du tilføjede mere end et websted) og fra instrumentbrættet skal du klikke på Backups afsnit.

Blogvault-sikkerhedskopier

Klik derefter på den næste side på en mulighed, der ligner en sky. Det er den Testgendannelse knap.

Blogvault testgendannelse

Du skal også vælge Backup version og PHP version du vil teste. Glem ikke at ramme Send.

Blogvault Backup & PHP version

Test-sikkerhedskopien gendannes inden for få minutter, og nu er det tid til at kontrollere, om sikkerhedskopien er i funktionsdygtig tilstand.

Blogvault gendannet sikkerhedskopi

3. Gå til test!

Klik på Besøg Testgendannelse knap.

Blogvault besøgstestgendannelse

Du bliver bedt om at indtaste dine legitimationsoplysninger fra den forrige side.

Blogvault-legitimationsoplysninger

Når du er logget ind, skal du være i stand til at se sikkerhedskopien gendannet på dit websted.

Hvis du vil teste en anden sikkerhedskopi, skal du blot slette teststedet og oprette et nyt. Start fra begyndelsen, og vælg blot en anden backup-version, der skal testes.

Når du finder den sikkerhedskopi, du leder efter, skal du klikke for at aktivere og gendanne den specifikke version.

Automatiske værktøjer som BlogVault eliminerer besværet og risikoen forbundet med manuel test af sikkerhedskopier. Det er så let som at klikke på et par knapper! Og som nævnt før er der ikke stress på din server (da alt foregår i slutningen af ​​Blogvault).

LÆR MERE OM BlogVault


Katastrofe strejker, når du mindst forventer det. Bedre være sikker end undskyld, ret!

Test af sikkerhedskopier fra tid til anden anbefales stærkt. Når tingene går sydpå, ved du, at du har et sikkerhedsnet til at falde tilbage på. Og du kan være sikker på, at den er en uden huller.

Har du flere tip til test af sikkerhedskopiering af websteder? Eller andre værktøjer, du vil anbefale? Fortæl os det i kommentarfeltet!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map