Nem offsite-sikkerhedstips til WordPress

Nem offsite-sikkerhedstips til WordPress

I en alder af digital branding afslører WordPress den øgede efterspørgsel efter sin brugervenlige platform, der understøtter en række forskellige websteder fra e-handel til personlige branding-projekter.


WordPress kan prale af en mangfoldig kundebase fra den individuelle webudviklings nomade, der ønsker at udnytte det digitale rum til at markedsføre deres unikke færdigheder til virksomheder, der driver nogle af de mest populære blogs på nettet.

Beslutningen om at oprette et websted er både spændende og skræmmende. Der vil være latter, tårer og masser af Google-søgningssøgninger. Men det vil ikke vare længe, ​​før nye website-forældre er fanget i euforien, der følger med at tilpasse deres nye baby, så den passer til deres vision.

Men de fleste WordPress-brugere er ikke fokuseret på, hvordan man opretter det mest sikre sted. I stedet er de enten fanget i temaer for at få deres blog til at se avantgarde ud eller tænke på SEO-optimeret indhold for at skabe organiske søgeresultater.

Begge disse ting betyder bestemt noget, men sandheden er, at brugere ikke bør mindske behovet for sikkerhed. Mens kun tegner sig for en tredjedel af alle webstedsejere, er WordPress kilden til over 90% af alle hackinghændelser på nettet på grund af det lave niveau af prioriterede brugere, der placerer på sikkerhedselementet.

Almindelige sikkerhedsproblemer, der er målrettet mod WordPress-brugere

SQL-injektion er en af ​​de mest overudnyttede og almindelige WordPress-cyberattacks, der ikke skåner nogen. Et ironisk tilfælde af et SQL-angreb involverede netværkssikkerhedsfirmaet Barracuda Networks, der faldt rede til en injektion, der målrettede en sårbarhed i deres kode. Hackerne kunne finde en sårbar side, der førte dem til virksomhedens primære database.

Tænk på en SQL-injektion som et aggressivt sandhedsserum. Hackere er målrettet mod servere, der bruger SQL (struktureret forespørgselssprog) og omgår applikationssikkerhedsforanstaltninger. Dette giver dem mulighed for at hente poster fra SQL-databasen eller på anden måde ændre eller slette eksisterende poster.

Cross Site Scripting XSS Attacks

Et cross-scripting-angreb (XSS-angreb) er almindeligt på WordPress-websteder, der underudnytter passende sikkerhedsforanstaltninger. Tanken er at stjæle data fra brugeren, hovedsageligt cookies. Dette er et af de mere ondsindede angreb for intetanende brugere, fordi det foregår på brugerens identitet.

Brugere er dog ikke nødvendigvis de eneste ofre i dette angreb. Administratoren af ​​webstedet tager også et hårdt fald fra potentielle økonomiske tab og tabet af brugernes tillid. Cross-scripting angreb har mere end tredoblet mellem 2016 og 2017.

Andre udbredte angreb inkluderer kommandoinjektion og inkludering af filer, hvor ondsindet information kombineret med sårbare servere fører til kompromitterede websteder. Dette staveformer er døme for webstedets bedrøvede ejer og spreder mistillid til dets brugere, der ikke er i stand til at give følsomme data.

Stop med at idealisere plugins

En af komponenterne, der gør WordPress så brugervenlig, er dens store tilgængelighed af plugins. Shopping til det sejeste plugin til jazz op dit websted er lige så spændende som at opdage en ny app til din smartphone, der lover (mens det helt mislykkes) at få dit liv i orden.

Selvom disse er en halv krone og let at komme i gang med et par klik på en knap, tilbyder de en falsk følelse af sikkerhed. Der er i øjeblikket titusinder af plugins tilgængelige, men kun ca. 2.000 af disse er tilføjet inden for de sidste to år, hvilket betyder, at mange er meget modtagelige for sårbarheder.

Forældede plugins bliver ofte til ofre for filinkluderingsudnyttelse, hvor hackere får let adgang til dine databaser, som alle kan undgås ved ansvarlige WordPress-sikkerhedstrin som vedligeholdelse af plugin. Men opdateringer og stærke adgangskoder er sikkerhed på stedet – så lad os se, hvordan du kan sikre WordPress offsite.

1. Vælg en webhost af kvalitet

Vælg Hosting af kvalitet

Den mest åbenlyse løsning til offsite WordPress-sikkerhed er at vælge god WordPress-hosting, der prioriterer cybersikkerhed. Webhosting er måske ikke så spændende som temadesign eller originalt indhold, men er ikke for hurtig til at afskrive det.

Selvom beslutningen om webstedsadresse er en af ​​de mest stressede over komponenter i den kreative proces, er de fleste brugere ikke bekymrede over “http” eller “https”, der udgør det dyrebare barn i deres kreative sind. Tro det eller ej, den enkle tilstedeværelse af “s” gør hele forskellen; ekskluder det på din egen risiko.

“S” angiver et sikkert sted, der bruger Secure Socket Layers eller SSL. Dette fortæller en bruger, at et websted kan stole på, og alle data, de vælger at dele, deles sikkert. Faktisk, mere end to tredjedele af brugerne rapporterede, at denne lås er væsentlig i deres beslutning om at fortsætte med at gennemse et websted uden at tage backup. Webhosts tilbyder ofte SSL-indstillinger enten med premium-tilføjelser eller som en gratis funktion.

WordPress-udviklere bør afstå fra de populære sikkerhedsapplikationer, da disse ofte mangler funktioner såsom sikre cookie-indstillinger og HTTP-streng transportsikkerhed. Brugere kan blive fristet til at løse dette ved at indlæse deres websted på sikkerhedsplugins, men i dette tilfælde er mere ikke mere kæmpe. Overdreven plugins kan forårsage ubehageligt webstedsforsinkelse og påvirke forsøg på fejlsøgning.

Ikke alene vil din vært tilbyde SSL-certifikater (hvis du har lavet dit hjemmearbejde og taget en uddannet beslutning), de vil også tilbyde adgang til andre uvurderlige sikkerhedsfunktioner såsom rutinescanninger for at kontrollere om sårbarheder, sikkerhedskopiering af websteder for at forhindre katastrofalt datatab, og webapplikations firewalls for at tilføje et ekstra lag af sikkerhed.

Nye webstedsudviklere bør også passe på fristelsen ved gratis hostingmuligheder. Her gælder også det gamle ordsprog ‘du får hvad du betaler for’. Gratis webhosts tilbyder det mindst mulig levedygtige produkt, hvilket betyder, at sikkerhedsforanstaltninger ofte skimpes på og efterlader dit websted sårbart over for vira og spyware.

Den nederste linje: dit valg af webhost forudsætter dit websteds succes. Lad ikke denne beslutning være din mest uinformerede.

Mens lagdelte plugins ikke giver dig den sikkerhedskant, du leder efter, kan kombinationer på stedet give dig en fortjent følelse af sikkerhed. Kombiner din uddannede beslutning om webhost med et virtuelt privat netværk, og voila, cybersikkerhed er nu en anekdot dit CV.

2. Invester i en VPN

Virtuelle private netværk betjener alle former og størrelser på websteder uanset om deres mål er at skabe et enestående P2P køber / sælgersite eller være et knudepunkt for det mest efterspurgte indhold på nettet.

Invester i en VPN

En VPN fungerer som en virtuel tunnel, der er uigennemtrængelig for hackere og andre ondsindede forsøg på at sikre både de følsomme oplysninger, du indtaster, og besøgende på dit websted.

Det tilføjede lag af VPN-sikkerhed giver dig et angreb på funktioner, der næsten lyder for godt til at være sandt, som at skjule identitet, maskering af placering og bortskaffelse af logfiler.

Når det er installeret, maskerer en VPN placering og netværksaktivitet og beholder ikke nogen logfiler for at sikre korrekt sikkerhed efter brug. Bemærk, at næsten alle tilgængelige gratis VPN-tjenester ikke har den slags funktioner.

Øv offsite-løsninger til succes på stedet

Mens cyberattacks er almindelige, er der utallige foranstaltninger, der kan træffes af selv de mest uerfarne webdesignere. Dette er enkle trin for at være sikre på, at de lægger et sikkert produkt ud, der sikrer sig selv og deres brugere.

Glem URL’en. Valget af webhost er i sidste ende en af ​​de vigtigste beslutninger, du tager, når du bygger dit websted. Da dette er et af de første trin, skal du vælge omhyggeligt og ikke dø fra dig selv fra starten. Herefter skal du holde dig oppe med tema- og plugin-opdateringer, og overveje en VPN for yderligere beskyttelse.

Det er tid for WordPress-udviklere at sætte sikkerhed i spidsen for deres udviklingsproces. Gør det til en proaktiv beslutning mod en tilbagevirkende beklagelse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map