Introduktion til HTTP / 2 til WordPress

Introduktion til HTTP / 2 til WordPress

HTTP / 2 er en af ​​de mest markante milepæle, der introduceres på det moderne web. Denne artikel fremhæver den aktuelle tilstand af HTTP og introducerer de vigtigste fordele (og nogle ikke-tekniske koncepter) af HTTP / 2. Vi lærer også, hvordan man implementerer HTTP / 2 til WordPress i 2018.


En kort historie om HTTP

HTTP står for Hypertext Transfer Protocol, der blev oprettet af Tim Berners Lee i året 1991. Tim er den mand, vi skal takke for World Wide Web. HTTP er en af ​​de mest allestedsnærværende og bredt anvendte applikationsprotokoller på internettet. Men det er ikke den eneste.

Hold et øjeblik tilbage. Jeg har fremhævet sætningen applikationsprotokoller. Hvorfor det? Ser du, Internettet er faktisk en sammensætning af fire hierarkiske lag med protokoller. Hvert lag består af et antal protokoller og er ansvarlige for en kernefunktion.

På udkig efter en smule, er der fire lag i IP-pakken (Internet Protocol):

 1. Påføringslag
 2. Transportlag
 3. Internetlag
 4. Linklag
Internet-applikationslagsprotokoller

Internetprotokollag. Kilde: Wikipedia

Uden at gå for meget i detaljer er de tre sidste lag (dvs. transport, internet og linklag) ansvarlige for at etablere en pålidelig forbindelse til data, der skal udveksles.

Det øverste lag kaldes Applikationslag, der tjener alle applikationer på Internettet.

 • Visning af websider er et program på Internettet – som er gjort muligt af HTTP-protokollen.
 • E-mail er en anden applikation på Internettet – muliggjort af POP- eller IMAP-protokollen.

Der er flere protokoller i applikationslaget på Internettet, der laver ting som YouTube Live Videos og Klannernes sammenstød muligt.

Fødslen af ​​HTTP / 2

HTTP / 2 til WordPress Beginning

HTTP er det fælles sprog mellem klienter og servere, hvilket muliggør den moderne internet. Fra sin enkle begyndelse som et enkelt nøgleord og dokumentsti er det blevet den valgte protokol ikke kun for browsere, men for stort set enhver internetforbundet software og hardwareapplikation.

Dette rejser spørgsmålet – hvor ofte opdaterer vi dette vigtige stykke software? Nå, som det viser sig – ikke meget ofte

Faktisk var sidste gang HTTP-protokollen fik en opdatering i 1997 – ti år før den første iPhone blev lanceret! Det var HTTP version 1.1 og 20 år senere er det stadig den mest anvendte HTTP version i dag!

Alt, hvad der sker på Internettet – fra streaming af kattevideoer, til live videochats leveret fra International Space Station og billioner af online-transaktioner – sker over teknologien, der ikke har haft en opdatering i over to årtier. I årenes løb har vi gjort enorme fremskridt med at oprette nye applikationer til Internettet. Dog gjorde vi alt dette ved at oprette workarounds fra begrænsningerne i HTTP / 1.1

Jeg mener ikke, at HTTP / 1.1 alt sammen er dårligt. Men det kan det brug bestemt en opdatering. Og det er derfor i 2015 Internet Engineering Task Force fordoblet ved oprettelse af en bedre protokol til HTTP.

Resultatet var en ny protokol, der problemfrit arbejdede med alle de ting, der kørte på HTTP / 1.1, mens de gjorde nogle alvorlige forbedringer i den underliggende teknologi. Denne nye protokol kaldes HTTP / 2.

Hvad ændrede sig i HTTP / 2?

En masse ting faktisk. Men vi vil ikke dække dem alle her. Temmelig sikker på, at du vil kede dig da, og endnu mere sikker på, at jeg ikke vil være i stand til at forklare det på en ikke-nørdig måde. Men når det kommer til HTTP / 2 for WordPress, her er et par nøglepunkter.

multiplexing

I HTTP / 1.1 var serveren og klienten nødvendige for at etablere individuelle forbindelser for at anmode om ressourcer. Lad mig forklare med denne smukke illustration fra UpWork:

HTTP / 2 til WordPress: Multiplexing

Illustration af multiplexing med oDesk

Et websted består af HTML, CSS, JavaScript, billeder og andre filer. Disse filer kaldes samlet ressourcer. I dette eksempel er der et websted, der består af tre ressourcer – en JavaScript-fil, en CSS-fil og en billedfil.

Vi ser, at browseren i HTTP / 1.1 kræver tre TCP-forbindelser med serveren for at anmode om disse ressourcer. Hvorfor? Fordi i HTTP / 1.1 kan hver forbindelse kun anmode om en anmodning. Et større antal forbindelser resulterer normalt i, hvad der bedst kan beskrives som ressource ‘trafikpropper’ – hvilket i sidste ende fører til en langsom webstedoplevelse.

HTTP / 2 understøtter Multiplexing

Multiplexing er en teknologi, der tillader servere at sende flere filer over en enkelt forbindelse. Som et resultat, når det samme websted bruger HTTP / 2, kan alle de tre ressourcer sendes over en enkelt forbindelse. Følgelig ville belastningstider og forbrug af netværksressourcer reduceres markant. På enklere vilkår vil du være i stand til at gøre mere med mindre. Så HTTP / 2 til WordPress er en fantastisk måde at (potentielt) fremskynde dit WordPress-sted.

Domæneskærmning og andre forbedringer

Kan du huske, hvordan nyere applikationer kræver ‘midlertidige løsninger’ for at overvinde visse begrænsninger af HTTP / 1.1? Domæneskærering er en sådan løsning. Lad os se på, hvorfor det er nødvendigt at afskærme domæne.

Typisk begrænser HTTP / 1.1 det maksimale antal åbne forbindelser mellem en server (domæne) og klient. De fleste websteder har flere ressourcer, der skal indlæses parallelt. I et forsøg på at få websteder til at indlæse hurtigere begyndte websteder at servere deres ressourcer fra flere underdomæner. Dette kaldes afskærmning af domæner.

HTTP / 2 til WordPress: Domæneskærmning

Illustration af domæneskaering af UpWork

Nu med HTTP / 2 er der ikke behov for deling af domæner. Ikke fordi HTTP / 2 ikke sætter en grænse for det maksimale antal åbne forbindelser. Men fordi HTTP / 2 understøtter multiplexing. Alle ressourcer kan sendes direkte i en forbindelse!

Takket være multiplexing i HTTP / 2, kræves der ikke længere mange af disse ‘løsninger’. Disse inkluderer CSS-sprites, inline billeder i CSS ved hjælp af data-URI’er, og sammenkædning af CSS og JavaScript. At sætte det ind Smashing MagazineOrd:

HTTP-anmodninger er billige i verdenen af ​​HTTP / 2. Organisering af dine aktiver under udvikling i henhold til de sider, de skal bruges på, vil være langt bedre. Derefter kan du kun servere den kode, som besøgende har brug for. Det betyder ikke noget, at du downloader en masse små stilark. Du kan også organisere baseret på, hvor ofte ting ændrer sig; aktiver med lang levetid kan derefter plejes længere.

Support til binære protokoller

Vi ved, at computere taler i 0’ere og 1’ere, ikke? Det var ikke sådan, HTTP / 1.x plejede at tale. HTTP1.x bruges til at behandle tekstkommandoer til at gennemføre anmodningsresponscyklusser.

HTTP / 2 understøtter konvertering fra en tekstprotokol til en binær protokol. Dette gør det muligt for serveren og klienten at tale i 0s og 1s i stedet for faktisk tekst – og dermed reducere mængden af ​​tid og energi, der kræves for at gennemføre de samme anmodning-svar cyklusser betydeligt.

HTTP / 2-server-push

Denne funktion kan blive lidt kompliceret at forklare, men jeg vil prøve at holde den enkel. I det klassiske HTTP / 1.1-scenarie sender en server (eller websted) kun ressourcer til klienten (browser), når klienten anmoder om ressourcen. Dette er det typiske scenario med anmodningssvar.

Imidlertid introducerer HTTP / 2 konceptet med en server-push, hvor serveren for første gang kan sende ressourcer (eller information) til klienten uden at have klienten til eksplicit at anmode om ressourcen. Denne mekanisme gemmer en retur-svar-anmodning og reducerer netværkets latenstid.

Webudviklere kan bygge applikationer, der udnytter Server Push og sender yderligere ressourcer / information til klienten ved at foregribe anmodninger. Slutresultat? Hurtigere, glattere applikationer.

Header Compression

HTTP / 2 bruger noget, der kaldes HPACK-headerkomprimering, når man udveksler data mellem klienten og serveren. Før vi undersøger, hvorfor det er vigtigt, er det tid til at lære lidt mere om protokoller.

En dataenhed i enhver protokol (inklusive HTTP) består af tre kernekomponenter – header, nyttelast og sidefod.

 1. Header: Headeren indeholder oplysninger om dataenheden
 2. Nyttelast: Dette er de faktiske data, der transporteres fra serveren til klienten
 3. Sidefod: Dette er en slags en tjekliste, der sikrer, at dataenheden blev leveret med succes uden fejl.

Header-komprimering fungerer er en temmelig enkel måde – serveren komprimerer headerinformationen Før overføre det til klienten. Efter modtagelse af dataenheden (eller pakken) dekomprimerer klienten overskriften og viser (eller bruger) den til (eller for) brugeren.

Når medierrige websteder (som Netflix eller New York Times) bliver normen i dag, kan HTTP / 2s HPACK-headerkomprimering spare en masse båndbredde, når data overføres fra serveren til klienten.

Forbedret TLS

TLS står for Transport Layer Security, som er den bit af teknologi, der krypterer forbindelser mellem server og klienter. Vi ved, at det har HTTPS. Det er den teknologi, der hjælper med at forhindre hackere i at stjæle vores kreditkortoplysninger og andre personlige data under online-transaktioner.

HTTP / 2 fungerer fejlfrit med den eksisterende TLS-teknologi og bringer masser af avancerede funktioner, som f.eks. Færre TLS-håndtryk, lavt ressourceforbrug på både klient- og serversiden og forbedrede muligheder for at genbruge eksisterende websessioner og samtidig fjerne visse sårbarheder, der er forbundet med HTTP / 1 .x.

Er verden klar til HTTP / 2?

Det afhænger. De fleste moderne browsere inklusive Chrome og Firefox understøtter HTTP / 2-protokollen. Hvis du har ressourcerne til at implementere HTTP / 2-protokollen – skal du gå videre og gøre det.

Kompatibilitetscheck for HTTP / 2 blandt de store webbrowsere.

CanIUse.com giver en opdateret kompatibilitetskontrol af HTTP / 2 blandt de store webbrowsere

Sådan kommer du i gang med HTTP / 2 til WordPress?

HTTP / 2 til WordPress

Implementering af HTTP / 2 på din WordPress vært kræver en masse teknisk know-how. Hvis du er en udvikler eller netværk og administration af servere er din ting – gå efter det.

Den gode nyhed er, at implementering af HTTP / 2 til WordPress gøres let takket være gode WordPress-hostingudbydere. F.eks. Både WPEngine og Kinsta understøtter HTTP / 2 og har alle de nødvendige tilbagefald, der kræves for at sikre, at besøgende, der ikke understøtter den nye protokol, får en pålidelig, fuldt optimeret version af HTTP / 1.1-oplevelse.

Fra en internetbrugers perspektiv behøver du ikke gøre andet end at downloade den seneste version af din browser. Hvis webstedet er kompatibelt med HTTP / 2, kommunikerer din browser automatisk med det ved hjælp af den nye protokol. HTTP / 2 er dog fuldstændigt bagudkompatibel, så websteder, der stadig bruger den gamle HTTP, påvirkes ikke. Det betyder, at du bare kan læne dig tilbage og nyde hurtigere indlæsning af websteder.

Indpakning af HTTP / 2 til WordPress

HTTP / 2 til WordPress er et meget tiltrængt, revolutionerende stykke opdatering til en af ​​verdens vigtigste teknologier. Det ville dog tage en masse tid til at HTTP / 2 går mainstream – som HTTPS-websteder. Når det er sagt, er formålet med denne artikel at introducere vores læsere til dette vidunderlige stykke teknologi, der potentielt kan ændre ansigtet på World Wide Web.

Tanker om HTTP / 2 til WordPress? Spørgsmål? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map