Forøg webstedets troværdighed med McAfee SECURE til WordPress

Forøg webstedets troværdighed med McAfee SECURE til WordPress

Webstedets troværdighed er en vigtig faktor, som læserne overvejer, når de besøger din WordPress-blog, -websted eller -handel. Læserne kan ikke føle sig godt tilpas med at downloade gratis ressourcer, abonnere på dit nyhedsbrev eller give personlige oplysninger til at foretage et køb, hvis dit websted ikke synes at være pålideligt. En af de nemmeste måder, hvorpå dine besøgende skal være behagelige, er med McAfee SECURE-tillidsmærket.


Hvad er McAfee SIKKER?

Hvad er McAfee SECURE?

McAfee er kendt for deres websikkerhedsprodukter, som forbrugere overalt i verden bruger for at holde deres browsing sikkert. Dette inkluderer software til antivirus, firewall, kryptering, e-mail-sikkerhed og mere. Med brugernes websikkerhed i tankerne udvidede McAfee deres hver og udviklede mærket McAfee SECURE. Dette omfatter en række websikkerhedsværktøjer, der er tilgængelige for alle, der surfer på nettet.

Dette sæt værktøjer inkluderer tre hovedsegmenter. Det McAfee SECURE tillidsmærke hvilke websteder der kan bruges til at bekræfte, at deres sider er fri for vira, malware og anden usikker kode. Det McAfee SECURE Chrome-browserudvidelse som tilføjer et McAfee-skjold til din browser for at fortælle dig, at du surfer på internettet sikkert og vil advare dig om alle websteder, du besøger, der kan være i fare. Og til sidst McAfee SECURE Identity Protection dækning, som giver købere op til $ 100.000 i identitetstyveri beskyttelse, når de foretager et køb på et McAfee SECURE-certificeret websted (brugere skal blot følge trinnene i en aktiverings-e-mail, der er modtaget efter at have afsluttet deres køb).

Mens alle disse er enorme aktiver for webbrugere, giver McAfee SECURE-tillidsmærket ekstra værdi til webstedsejere, især da det er et værktøj, der kan bruges til at øge webstedets pålidelighed og troværdighed.

Skulle du tilføje McAfee SECURE til dit WordPress-websted?

Nu hvor du ved, hvad McAfee SECURE er, har du brug for det til dit websted? Kort sagt kan de fleste websteder drage fordel af at tilføje et tillidsmærke til at vise for læserne, at webstedet faktisk er sikkert.

Hvis du kører en blog eller et websted for forretningstype, hvor du ikke indsamler brugerdata, kan du måske veje fordele og ulemper, før du tilføjer noget ekstra til dit websted. Men hvis du driver et websted med e-handel, eller hvis du indsamler brugerdata, er det sandsynligvis en god ide at tilføje McAfee SECURE. Tilføjelse af et tillidsmærke til dit websted vil lette enhver tøven, som en bruger måtte have, før de giver personlige oplysninger til at registrere. Og har du en online butik, er den tilføjede McAfee SECURE Identity Protection en bonusfunktion, du kan bruge til at annoncere til kunder, så de kan føle sig trygge ved at give dig økonomiske data.

Sådan konfigureres McAfee SECURE til WordPress

Hvis McAfee SECURE lyder korrekt, skal opsætningen være relativt let, da det hele starter med installationen af gratis McAfee SECURE WordPress-plugin. For at installere plugin-loggen i dit WordPress-dashboard skal du navigere til Plugins> Tilføj nyt og derefter søge efter “McAfee.”

McAfee SECURE-plugininstallation

McAfee SECURE skal være det første resultat. Klik på knappen for at “Installer nu” og derefter “Aktivere” plugin.

McAfee SECURE Plugin Setup

Nu for at konfigurere plugin. McAfee har gjort dette meget let ved at tilføje en anmeldelse i dit dashboard for at aktivere plugin. Hvis du af en eller anden grund ikke ser meddelelsen, skal du bare navigere til pluginaktiveringssiden ved at klikke på det nye McAfee SECURE-menupunkt i dit hoved WordPress-dashboard. Klik på knappen for at “Aktiver nu.”

McAfee SECURE gratis konto

Ved at følge de lette opsætningstendenser skal et popup-vindue åbne for dig at oprette din gratis McAfee SECURE-konto. Formularen udfylder automatisk med din websteds url og den e-mail, der bruges til at oprette din WordPress brugerkonto. Bekræft bare dine oplysninger og klik derefter på “Aktiver nu.”

McAfee SECURE-bekræftelse

Dette åbner en bekræftelse af, at dit websted er tilføjet, samt opdaterer dit WordPress-dashboard for at få vist dine McAfee SECURE-indstillinger. Hvis du vil redigere din McAfee SECURE-profil, skal du klikke på den røde knap, ellers skal du bare lukke popup-vinduet for at gå tilbage til dit WordPress-instrumentbord.

McAfee SECURE gratis betjeningspanel

Hvis du antager, at dit websted er sikkert, skal du se en grøn bekræftelse på sikkerhed for, at du har bestået alle prøver (hør!), Og at dit certificeringsfortrolighedsmærke er godt. Når du besøger frontend på dit websted, skal du bi McAfee SECURE-tillidsmærket i nederste højre hjørne af din browser. Det var let ret?

McAfee SECURE Trustmark

Med en McAfee SECURE gratis planlægge, at tillidsmærket vises for dine første 500 besøgende hver måned, du kan samle op til 100 TrustedSite-anmeldelser (som brugere kan tjekke via trustedsite.com bibliotek eller Chrome SafeBrowsing-verifikationsvinduet) og dit websted overvåges regelmæssigt for malware. Dette er masser til mindre eller splinternye websteder, men hvis du kører et etableret websted med betydelig trafik eller et stort e-handelswebsted, der opgraderes til et Pro plan er et must.

McAfee SECURE Pro

McAfee SECURE Pro leverer ubegrænset trustmark brug og ubegrænsede TrustedSite anmeldelser til dit websted såvel som yderligere funktioner som indsendelse af søgemaskiner, diagnosticering af websteder og mere. Store mærker som PartyCity, Tory Burch, FootLocker, Jelly Belly, Armani Exchange, LegalZoom, National Geographic, GameStop og mange flere stoler alle på McAfee SECURE. Hvorfor? Fordi det simpelthen tilbyder nogle af de bedste værktøjer på nettet for at holde deres websteder sikre og deres kunder føler sig trygge.

McAfee SECURE Search Highlighting

En bemærkelsesværdig funktion af mærkerne er, at når du opgraderer til Pro, vises McAfee SECURE-skjoldet ikke kun på dit websted, men også på fremhævet søgning resultater for SiteAdvisor-brugere. Dette betyder, at når en person, der bruger SiteAdvisor (og der er over 50 millioner millioner af dem), ser dit websted i et søgeresultat på Google, Yahoo eller Bing, vil de også se McAfee SECURE-tillidsmærket ved siden af.

Pro-medlemmer har også muligheden for at tilføje en McAfee SECURE Engagement Trustmark hvor som helst, ikke bare i bunden af ​​browseren. Dette er nyttigt for e-handelsbutikker, der vil vise tillidsmærket ved siden af ​​knappen “Føj til indkøbskurv” på produktsider, eller for websteder, der ønsker at forankre mærket i deres sidefod i stedet for at have det på linje med browservinduet.

McAfee SECURE Identity Protection

Som vi nævnte tidligere, tilbyder McAfee SECURE også Identitetsbeskyttelse op til $ 100.000. Dette er en Pro-planfunktion, som hver e-handel eller premium medlemskab baseret hjemmeside skal blive begejstret for. Med dette får du og dine kunder komplet beskyttelse af identitetstyveri, alt hvad du skal gøre er at tilføje en smule kode til din købsbekræftelsesside, så dine kunder vil modtage en dæknings-e-mail, når deres betaling er behandlet. Hvis din butik bruger WooCommerce er dette endnu lettere – koden tilføjes automatisk for dig. Aktiver bare indstillingen fra dit McAfee-konto betjeningspanel.

Jeg er sikker på, at efter at have set alt, hvad det har at tilbyde, skal du undre dig over, hvor meget gør McAfee SECURE Pro-omkostninger? I øjeblikket starter Pro-certificeringsplanen ved $ 19 per måned (og skaleres op efter din trafik), men hvis du vælger at betale årligt, vil du modtage 2 måneder gratis, og hvis du er en 501 (c) 3 velgørende organisation, kan du kontakte salg til en særlig rabat. Funktionerne med identitetsbeskyttelse alene er prisen værd, så det er bestemt en værdifuld investering for dit websted.

Vores endelige vurdering

Stjernevurdering

Generelt kan vi godt lide McAfee SECURE til WordPress. Vi var imponeret over installationen let (det er bogstaveligt talt klar til at gå lige ud af boksen) såvel som den omfattende funktionsliste, der er tilgængelig for Pro-medlemmer. Vi giver dette plugin en 5 ud af 5 stjerner. Plugin- og McAfee SECURE-værktøjerne er i sig selv perfekte og lige så behagelige at bruge. Det søger efter malware. Det fortæller dine læsere, at dit websted er sikkert. Og det leveres endda med identitetsbeskyttelse. Nu er det et nyttigt plugin!

Simple webstedets troværdighedstips

Ud over at vise McAfee SECURE-tillidsmærket på dit websted for at verificere webstedssikkerhed er der andre enkle trin, du kan tage for at hjælpe med at øge din troværdighed hos dine læsere og øge deres tillid til dit websted.

Først ud leverer reelt og nyttigt indhold for dine læsere og send det regelmæssigt. Det er ikke kun, at dit eget unikke indhold er godt for søgemaskiner, men at have en tidsplan for, hvornår du poster, er fantastisk til at etablere en læserbase, der vil vende tilbage til dit websted, da de har tillid til, at du vil offentliggøre nyt indhold.

Sørg for, at du har en vilkår og betingelser side. Dette er vigtigt af juridiske grunde såsom ejendom af varemærker, personlige betingelser, opdatering af indhold, beskrivelse af leverede tjenester og mere. Derudover viser det læserne, at du er en rigtig virksomhed (eller eneejer), der følger reglerne (+1 for pålidelighed).

Hvis dit websted eller dit produkt er blevet vist overalt del dine resultater. At være i stand til at sige, at du var “vist på Forbes top dette” eller en del af “BusinessWeeks top der” går langt for at skabe troværdighed for dit brand. Det samme gælder alle priser, du måtte have vundet. Opret en side, eller tilføj en note til din sidefod, der deler dine resultater med dine læsere.

Over til dig

Forhåbentlig har du fundet denne anmeldelse og vejledning hjælpsom! For at sammenfatte er McAfee SECURE en god måde at øge dit websteds troværdighed ved at tilføje et tillidsmærke til dine indlæg, sider og produkter. Den gratis version er fantastisk til mindre steder, mens Pro-versionen er robust nok til etablerede mærker. Generelt elsker vi virkelig plugin og håber, at du prøver det. Hvis du har spørgsmål om McAfee SECURE gratis WordPress-plugin, eller noget at tilføje til vores guide, skal du bare skrive en kommentar nedenfor. Tak for at have læst!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map