Forbedr din WordPress-webstedssikkerhed

Sådan forbedres dit WordPress-websides sikkerhed

Alle ved, at det bør være en høj prioritet at holde dit WordPress-websted sikkert. Men 9 gange ud af 10 er det ikke. Der er adskillige måder at forbedre dit WordPress-websides sikkerhed, og mange af dem er hurtige og lette at oprette. Måske er det tid til at give dit websteds sikkerhed en vis opmærksomhed.


I denne artikel skal vi se på vigtigheden af ​​webstedets sikkerhed, og hvad der kan gå galt, hvis du ignorerer det. Vi vil derefter diskutere handlingsmæssige opgaver, som du kan implementere, sikkerhedsplugins, du kan bruge, og vigtigheden af ​​at tage backup af dit WordPress-websted.

Betydningen af ​​sikkerhed

Sikkerhed er et ekstremt vigtigt spørgsmål for alle webstedsejere. Ondsindet software, ofte installeret på et websted af hackere, der har fundet svagheder og sårbarheder, kan sprede vira og bugs. Disse kan forårsage utallige skader på dit websted og din computer, hvilket i høj grad påvirker din virksomhed.

Sikkerhedsbrud kan bremse dit websted og skabe en negativ brugeroplevelse. Dette kan skade dit brands omdømme og i sidste ende miste besøgende, salg og kunder. Og det kan blive meget værre end det. Malware kan stjæle kundeoplysninger, personlige og økonomiske data og ødelægge dit websted. Dette kan resultere i et langsigtet indtægtstab samt koste dig i tid, kræfter og følelsesmæssig velvære.

Implementering af sikkerhedsforanstaltninger bør være en høj prioritet for alle webstedsadministratorer. Så hvad kan du gøre for at forbedre dit WordPress-websides sikkerhed og holde det sikkert og sikkert?

Er dit websted allerede blevet kompromitteret?

WordPress Seurity Scan

Mange menneskers websteder er allerede kompromitteret, og de ved ikke engang, at det er sket. En god måde at sikre, at dit websted er sikkert, er at bruge en sikkerhedskontrol.

WordPress Security Scan er en online sikkerhedsscanner, der tester dit websted for sårbarheder. Den grundlæggende scanning er gratis, men for en avanceret service skal du opgradere til en af ​​deres medlemsplaner. Kontroller køres på din applikationssikkerhed, WordPress-sikkerhed, hostingmiljø og din webserver. Dette giver dig en klar indsigt i dit websteds sikkerhed og gør dig opmærksom på eventuelle overtrædelser. Sucuri tilbyder også en gratis Site Check der søger efter malware, fejl og softwareopdateringer.

Opdater altid dit websted

Forbedre dit WordPress-websides sikkerhed

Det lyder enkelt, men en af ​​de nemmeste måder at forbedre dit websteds sikkerhed er at sikre dig, at du holder det opdateret. Opdaterede versioner af WordPress, temaer og plugins hjælper med at løse og undgå potentielle sikkerhedsovertrædelsespunkter.

Brug den nyeste version af WordPress

Hver gang en ny version af WordPress frigives, forbedres sikkerheden og sårbarheder rettes. Den nyeste version er den sikreste, så opdater, så snart den bliver tilgængelig.

Bedste praksis til temaer og plugins

Ved at holde dit tema og plugins opdateret, er det mindre sandsynligt, at dit websted oplever ondsindet aktivitet. Underretninger om tema- og plugin-opdatering vises ofte på dit dashboard. Hvis du er en der ignorerer disse, er det tid til at ændre dine måder.

Hvor det er muligt, skal du altid holde antallet af plugins, du bruger på dit websted, til et minimum. Jo færre plugins, jo mindre potentielle problemer. Installer altid plugins fra en velrenommeret kilde, og download ikke premium plugins gratis fra uautoriserede kilder. Fjernelse af ubrugte temaer og plugins kan også hjælpe med at forbedre dit websteds hastighed og sikkerhed.

Sikre din login-side

Forbedre dit websteds sikkerhed

Din login-side kan være ekstremt sårbar overfor ondsindede angreb, hvis den ikke er ordentligt sikret. Brug altid et uklar brugernavn for at forbedre dit WordPress-websides sikkerhed. Administrator eller dit eget navn er ikke et sikkert valg. Dit kodeord skal også indeholde et tilfældigt sortiment af bogstaver, tal og specialtegn. Det anbefales stærkt at ændre din adgangskode hver 90 dag.

Begynd at bruge LastPass

LastPass

LastPass husker alle dine brugernavne og adgangskoder og holder dem sikre, så du behøver ikke. Det kan generere stærke adgangskoder til dig, hvilket sparer dig tid til at tænke dem op selv. Det giver dig også mulighed for at oprette tofaktorautorisation, hvilket giver dine kontooplysninger det ekstra forsvar.

Brug login-låsning

Login Lockdown

Login Lockdown er et gratis WordPress-plugin, der begrænser antallet af forsøg, der kan gøres for at logge på. Hvis der udføres mere end et vist antal loginforsøg fra det samme IP-område inden for en bestemt tidsperiode, blokerer plugin alle yderligere forsøg fra det sortiment. Dette hjælper med at forhindre opdagelse af kodeord for brute force og giver dit websted et andet lag af sikkerhed.

Installer et WordPress Security Plugin

En af de vigtigste måder at forbedre dit WordPress-websides sikkerhed er at installere et sikkerhedsplugin. Der er masser at vælge imellem, så lad os se på et par af de bedste.

Alt i én sikkerhed og firewall

Alt i én WP-sikkerhed

Alt i én sikkerhed og firewall er et gratis og let at bruge WordPress-plugin, der vil holde dit websted sikkert og sikkert. Det reducerer risikoen for angreb ved at implementere den nyeste WordPress-sikkerhedspraksis og -teknikker.

Plugin håndhæver brugerkonto, log ind og registreringssikkerhed. Det har firewall-funktionalitet, en sikkerhedsscanner og beskytter mod brute force-angreb blandt mange andre funktioner. Det bruger også et klassificeringssystem, der viser, hvor godt dit websted er beskyttet baseret på de sikkerhedsfunktioner, du har aktiveret. En populær og kapabel plugin, All in One Security and Firewall, er et godt valg, hvis du leder efter et gratis plugin til at beskytte dit websted.

Sucuri Security

SECURI

Sucuri Security er en kraftfuld premium-løsning, der kan rydde op i et hacket websted samt tilbyde løbende beskyttelse. Avancerede funktioner leveres, inklusive kontinuerlige scanninger for malware og hacks, fjernelse og oprydning af malware, firewall til webstedsapplikationer og meget mere. Sucuri Security yder også 24/7 onlinesupport, så uanset sikkerhedshændelsen er der et professionelt responsteam til rådighed for at hjælpe.

Denne løsning er ikke billig, med sin grundlæggende pakke, der starter ved $ 199,99 om året. Imidlertid vil denne proaktive og reaktive tilgang til webstedets sikkerhed holde dit websted sikkert og give dig ro i sindet. Så tvivlsomt værd at pengene. Der er dog også en populært gratis Sucuri plugin tilgængelig fra WordPress.org Plugin Directory.

Opsæt antivirusbeskyttelse til din computer

Norton

Hvis din computer er kompromitteret, kan hackere muligvis få adgang til dit WordPress-sted eller finde dine loginoplysninger fra gemte browseradgangskoder. Derfor er antivirusbeskyttelse til din computer et must.

Norton Antivirus Security software beskytter din computer mod malware, spyware, vira og meget mere. Når den først er installeret, kører den regelmæssige automatiske scanninger, så du kan gå online med tillid. Vigtigst betyder det, at dit WordPress-websted ikke kan beskadiges via din computer.

Sikkerhedskopiering altid

VaultPress

Men mange sikkerhedsstrategier, du måtte have implementeret, er intet 100% pålideligt. Hvis sikkerheden overtrædes, og du mister dit websted og dets data og indhold, sparer en sikkerhedskopi dig tid, penge og endda muligvis din virksomhed og omdømme.

VaultPress er et kraftfuldt værktøj, der tilbyder avanceret sikkerhedskopi og sikkerhed for WordPress-websteder. Denne funktionsrige service leverer daglige sikkerhedskopier og scanning af malware blandt mange andre ting. Vigtigst af alt tilbyder det automatiske gendannelser, så hvis dit websted er hacket, kan det hurtigt og nemt gendannes.

Hvis du har brug for hjælp, skal du læse vores guide, der dækker, hvordan du sikkerhedskopierer din WordPress webiste.

Afsluttende tanker til forbedring af dit WordPress-websides sikkerhed

Foruden alle rådene ovenfor er det altid vigtigt at bruge en velrenommeret hosting-service. Selvom relativt dyre, er WP Engine et sikkert WordPress-fokuseret hostingfirma, der leverer proaktiv sikkerhed for at holde dit websted sikkert. Migrering af dit WordPress-websted til en ny webhost er sandsynligvis spændende, end du tror.

Med en førsteklasses webhostingtjeneste og plugins, tip og tricks fra denne artikel implementeret, vil dit websted have en bedre chance end de fleste til at forblive i sikkerhed.

Hvilke sikkerhedsråd har du for at sikre et WordPress-websted? Del venligst kommentarerne nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map