6 tip til at hjælpe med at sikre dit WooCommerce-websted

6 tip til at sikre dit WooCommerce-websted

Her er noget, du allerede ved: at holde din e-handel sikker er en vigtig del af at drive din online forretning. Hvis du ikke holder kundedataene sikre under og efter transaktionen, er det meget mindre sandsynligt, at de handler med dig igen.


Men teknologi, især sikkerhedsteknologi, ændrer sig konstant, hvilket kan gøre det svært for virksomhedsejere at følge med.

Heldigvis behøver du ikke at være ekspert for at beskytte dit websted – og dine kunder – hvis du bruger WooCommerce. Der er enkle trin, som det er værd at tage for enhver WooCommerce-ejere.

Selvom sikring af dit websted er en flertrinsproces, behøver det ikke at være overvældende, hvis du følger vores enkle trin.

1. Brug en vært, der gør sikkerhedsarbejdet for dig

Som nævnt ovenfor er der mennesker derude (ikke dig), hvis job det er at kende sikkerhedsin-og-ud-outs. Og mange af dem arbejder hos hostingfirmaer. Derfor er en enkel og nem måde at beskytte dit websted ved at vælge en vært, der prioriterer sikkerhed.

Når du vælger en webhost, skal du kigge efter dem, der tilbyder:

 • Daglige sikkerhedskopier: disse vil hjælpe dig med at komme hurtigt tilbage online i tilfælde af et angreb.
 • Automatiske opdateringer: disse hjælper med at korrigere sikkerhedshuller, så snart de er opdaget, og holder dine data sikre.
 • Restaureringstjenester: sammen med sikkerhedskopier hjælper disse dig med at komme tilbage online, hvis noget går galt.

2. Forhindre angreb på brute Force

Stadig den mest almindelige måde at bryde ind på steder, brute force-angreb henviser til en simpel, men effektiv metode til blot at gætte kombinationer for adgangskoder eller sikkerhedsnøgler, indtil en sker på den rigtige række tegn.

Heldigvis, da metoden er relativt enkel, er der relativt enkle måder, du kan forhindre dem på.

 • Begræns loginforsøg: Brute force fungerer kun, hvis de onde (eller virkelig deres computere) kan prøve at logge ind millioner og millioner af gange. Heldigvis er der mange WP-plugins derude, der begrænser netop disse forsøg. For dit WooCommerce-websted kan vi lide: WP Begræns loginforsøg og Login Lockdown

 • Brug en password manager: Adgangskodeadministratorer kan lide LastPass hjælpe med at oprette utroligt vanskelige adgangskoder til dig, og indtast dem derefter automatisk, når du er på det relevante websted – forudsat at du kender hovedadgangskoden. Det er en fantastisk måde at oprette adgangskoder til, at selv sofistikerede angribere har problemer med at revne.
 • Brug 2-faktor-godkendelse: 2-faktor-godkendelse er en anden smart måde at holde dit websted sikkert på. Med 2-faktorgodkendelse, selvom onde har gættet dit brugernavn og din adgangskode, bliver de stadig nødt til at få adgang til en anden adgangskode på en anden enhed (typisk indeholdt i en SMS sendt til en personlig celle) for at komme forbi det andet lag af beskyttelse. Vi er personligt fans af miniOrange’s 2-faktor plugin.

3. Få dig et SSL-certifikat

Her er tinget: Hvis du accepterer kreditkort, har du brug for et SSL-certifikat. De krypterer dine kundedata – oftest kreditkortoplysninger – når folk sender dig information over internettet.

Hvis du er forvirret over SSL, sammensætter vi en praktisk todelt ultimativ SSL-tjekliste, som du kan se på McAfees Ultimate SSL-checkliste del 1 og Del 2.

4. Gem altid en sikkerhedskopi

Se, vi ved, vi lige har sagt, vælg en vært, der leverer daglige sikkerhedskopier, og det er alt sammen godt og godt. Men i slutningen af ​​dagen har du ingen garanti for, at din vært sikkerhedskopierer dagligt for dig. Kun du kan garantere, at du opbevarer sikkerhedskopier.

Derfor er du også nødt til at holde dine filer sikkerhedskopieret. Sikkerhedskopier, hvis du vil!

Der er et stort antal WordPress-backup-plugins, der tilbyder dette uvurderlig service (virkelig ikke skimp på dette!)!

5. A.B.U. (Opdaterer altid)

Husker du ovenfor, da vi talte om, hvordan der er smarte mennesker, hvis job det er at vide om sikkerhed? En anden god del af disse mennesker arbejder på steder som WordPress, og de kommer konstant ud med nye WordPress-versioner, der har rettet tidligere uopdagede sikkerhedshuller.

Og så når du logger ind på WooCommerce, og du bliver bedt om at opdatere, kan du tænke, “Ugh, igen?” men det er virkelig til gavn for dig og din virksomhed.

Hvis din webhost har automatisk opdatering, skal du muligvis ikke bekymre dig om dette. Men hvis det ikke gør det, skal du opdateres, når du bliver bedt om det.

6. Fortæl dine kunder, at de er sikre

Selvom det er en ting at beskytte dine kunder (og din virksomhed), er det en anden ting helt at lade dem vide, at du har deres ryg.

Hvorfor vil du gøre dette? Fordi kunder, der føler sig sikre, er mere tilbøjelige til at købe og anbefale dit websted til deres venner, øge din bundlinje og vokse din forretning.

Så vi kan godt lide at vise vores sikkerhed med McAfee SIKKER plugin. Det lader besøgende vide, at dit websted passerer en ekstern sikkerhedsscanning og får dem til at føle sig trygge, når de køber fra dit websted.

McAfee SECURE er ikke kun en nem måde at øge dit websteds troværdighed, men det leverer også en række andre tjenester til premiummedlemmer, herunder anmeldelser af websteder, diagnostik, sitempas, søgemærkning, shopper ID-beskyttelse og mere.

Konklusion

De fleste af disse trin er lige så lette som at installere et plugin på dit WooCommerce-websted. De kræver ikke masser af teknisk viden, og det er værd at din tid er at tage en times tid for at få alt dette gjort og derefter gå videre med det, du gør bedst – sælge.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map