Yoast SEO: n 10 tärkeintä funktiota WordPressille

Jos sinulla on WordPress-verkkosivusto ja tiedät, mitä SEO tarkoittaa, sinulla on todennäköisesti jo asennettuna Yoast SEO WordPress -laajennus. Mutta ottaen huomioon, että tämä laajennus voi olla melko kourallinen, kaikki eivät käytä täysimääräisesti sen ominaisuuksia . Tässä viestissä tarkastelemme WordPress-sovelluksen Yoast SEO 10 tärkeintä toimintoa ja miten käyttää niitä omaan verkkosivustoosi.


Luo XML-sivustokartat

Oikea organisaatio on välttämätöntä SEO: lle, ja erottamaton osa sitä, on XML-sivukartta. Asennuksen yhteydessä Yoast SEO luo yhden automaattisesti ja päivittää sen jatkuvasti, kun luot uutta sisältöä. Voit muuttaa XML-asetuksiasi helposti siirtymällä alla SEO> XML-sivustokartat WordPress-järjestelmänvalvojan hallintapaneelissa.

xmlsitemap

Lähettää automaattisesti XML-sivustokartat Googlelle / muille hakukoneille

Yoast SEO, jota kutsutaan myös pingiksi, lähettää päivitetyt sivustokartat automaattisesti Googlelle ja Bingille. Tämän tarkoituksena on auttaa hakukoneita lisäämään nopeasti uutta sisältöä ja pitämään muut indeksoidut sisältöosat ajan tasalla, jos muutat niitä. XML-sivukartta-asetusten alla voit myös valita, että se ping Yahoo ja Ask.com joka kerta, kun lähetät uuden sisällön.

Voit luoda mukautetun metaotsikon / kuvauksen

Usein otsikko, joka tekisi täydellisen sähköpostin aihepiirin tilauksillesi, tekee kauhistuttavan otsikon SEO-tarkoituksiin. Yoastin laajennuksella voit kirjoittaa vain kaksi otsikkoa, yhden ihmisille ja toisen hakukoneille. Sinun tulisi myös lisätä mukautettu metakuvaus myös sisältöösi. Tämä voi paitsi auttaa oikeiden avainsanojen kohdistamisessa, myös käsityönä uskomattoman houkuttelevan kuvauksen, joka saa useammat ihmiset tosiasiallisesti valitsemaan sivusi selatessasi hakutuloksia. Voit käyttää molempia näitä asioita SEO-ruudussa suoraan tavallisen postitus- / sivueditorin alla.

seotitledescription

Tarkista painopisteavaimet

Voit helposti ja nopeasti tarkistaa, ettet ole avainsanojen tiheyden alla tai ylittämässä niitä, muun muassa, ja saada muistutus siitä, että sinun on korjattava sivusi / postitusosoitteet / etiketit ja muut asiat, jotka vaikuttavat sivusi SEO . Se voi olla hieno yleinen muistutus, joka pitää sinut raiteilla postitse postituksen jälkeen. Kirjoita vain keskittymisavainsanasi normaaliin SEO-ruutuun viestin / sivun WYSIWIG-editorin alle ja näet, mitä sen alla ilmestyy..

focuskeyword

Voit lisätä sivun uudelleenohjauksen helposti

Jos päivität viestiä tai sisältösivua verkkosivustollasi, mutta vanha liikenteessäsi on edelleen eniten liikennettä, voi olla hyvä idea lisätä yksinkertainen uudelleenohjaus uuteen versioon. Tämä voi epäsuorasti auttaa hakukoneoptimointia tarjoamalla kävijöillesi ajantasaisempia / parempia / selkeämpiä tietoja, mikä mahdollisesti lisää jakamista ja yleistä käyttäjien sitoutumista.

Voit lisätä leivänrummia

Leivänmurut osoittavat visuaalisesti sivuston organisaation ja sen sivuston tietyn alueen, jolla parhaillaan vierailet. Käytämme leivänmurppoja täällä WPExplorerissa, joten voit nähdä esimerkin siitä, kuinka tämä toimii vierittämällä tämän viestin yläosaan. (Tai katso alla olevaa esimerkkiä, joka on otettu yhdestä tämän aivan blogin viesteistä.)

Leipärumpujen avulla ei vain voida kävijöitä navigoida verkkosivustollasi, vaan se voi myös auttaa Googlea (ja muita hakukoneita) selvittämään, onko / kuinka sidoksissa verkkosivustosi tiettyyn aiheeseen tai avainsanaan. Voit ottaa leivänrivit käyttöön sisäisissä linkitysvaihtoehdoissa. Ja vaikka sinulla on paljon vapautta muokata, on yleensä hyvä idea pitää se mukavana ja yksinkertaisena pitäen se ymmärrettävänä sekä ihmisille että robotille.

korppujauho

Voit muuttaa pysyviä linkkejä

Pysyvän linkin vaihtoehdoilla pääset käyttämään pari erilaista toimintoa, jotka voivat olla erittäin hyödyllisiä oikealle verkkosivustolle. Tässä voit hallita viestien tai sivujen URL-osoitetta tai etikettiä.

Uudelleen ruma URL-osoite puhdistaa pysyvät linkit.

redirectuglyurl

Tämä toiminto auttaa korvaamaan hieman väärät linkit sivuillesi muilta sivustoilta tai omilta sivuiltasi. Jos joku asettaa vahingossa numeron tai jotain liikaa sivun URL-osoitteen loppuun, se muuttuu automaattisesti takaisin puhtaan / oikean URL-osoitteen. (F.ex: http://website.com/page2/291 -> http://website.com/page2)

Tärkeä: Jos käytät minkä tahansa tyyppistä verkkokaupan liitännäistä tai seuraat myynnin alkuperää käyttämällä URL-osoitteen kampanjatageja, sinun ei pitäisi aktivoida tätä riippumatta siitä, kuinka monta rumaa linkkiä löydät sivuillesi.

Poista lopetussanat automaattisesti etikistä

removestopwords

Kuten nimestä voi päätellä, tämä toiminto poistaa lopetussanat etanoista. Tämä tarkoittaa pohjimmiltaan, että vaikka et kirjoittaisi tiettyä etikettiä jokaiselle viestille, lopetussanat (että Google suosittelee pitämään pois URL-osoitteesta, koska niillä ei ole merkitystä) poistetaan automaattisesti. Koska pienet asiat kuten tämä voi olla helppo unohtaa, voi olla erittäin hyödyllistä pitää se aktivoituna.

Auttaa sinua muokata otsikoita / kuvauksia

Oletetaan, että Yoast SEO tuli hitaasti juhliin, ja monet suosituista viesteistäsi ja sivuistasi luotiin ennen asennuksen tekemistä, eikä sinulla ole erityistä SEO otsikkoa tai kuvausta, peli oikein? Tarkoitan, yhden ja yhden sivun / viestin sisään käyminen ja muokkaaminen on aivan liian aikaa vievää?

Onneksi plugin tarjoaa joukkolisen otsikkoeditorin ja joukkomäärityseditorin. Voit muokata massiivisesti vanhempien viestien ja kuvausten otsikkomuotoja ja kuvauksia. Tietysti, jos sisältösi on liian laaja, yrittämällä tehdä tämä jokaiselle sisällölle voi tulla kokopäiväinen työ kolmelle henkilölle, joten vain ensisijaisten sivujen korjaaminen on hieno idea.

Auttaa sinua piilottamaan tietyt viestit / sivut hakukoneista

noindex

Vaikka et tietenkään ole kiinnostunut piilottamaan koko sivustosi hakukoneilta (olet lukemassa artikkelia SEO-laajennuksen käytöstä), on joskus haluat piilottaa tietyt sivut hakukoneilta. Oletetaan, että sinulla on erityinen tarjous sähköpostisi tilaajille, ja olet perustanut pikasivun, jossa on lisätietoja, joka ei ole sivu, jonka haluat Googlen näkyvän hakutuloksissa.

Onneksi Yoast SEO -sovelluksella voit helposti piilottaa minkä tahansa viestin tai sivun mainitun viestin tai sivun WYSIWYG-editorissa. Mene vain lisäasetuksien alle ja vaihda ”Metarobotit-hakemisto” ”noindexiksi” kuten alla olevassa kuvassa. Nyt, niin kauan kuin robotit kuuntelevat käskysi niin kuin haluavat, vain suoran linkin käyttäjät voivat löytää sivusi erityisestä tilaajasopimuksesta.

Bonuskärki: Jos olet sivuston pääkäyttäjä, jolla on useita avustajia, saatat haluta poistaa käytöstä lisäasetukset muille kirjoittajille / järjestelmänvalvojille. Muuten saatat asettaa itsesi vaaraan, että joku ohjaa muutama avainsivu valitsemilleen verkkosivustoille tai kääntää piilevästi Googlen suurimpia osumiasi noindexiin.

Käärimistä

Vaikka olemme jo käsittäneet 10 hyödyllistä asiaa, jotka Yoast SEO voi tehdä sinulle, huomattava asia on, että me vain naarmutamme pintaa. Jos olet vielä vähän uusi WordPress-sivustojen hakukoneoptimoinnissa tai vain yleisesti ja tunnet olosi termin tylsäämäksi, voit tutustua WordPress SEO -oppaan aloittelijan oppaaseen. Ja muista jakaa kaikki vinkit, jotka sinulla on Yoast SEO: lle alla olevassa kommenttiosassa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map