Yoast SEO -asennus- ja asennusopas WordPressille

oast SEO -asennus- ja asennusopas WordPressille

SEO tai hakukoneoptimointi on avain verkkosivustosi ja blogin tekemiseen kannattavaksi. SEO voi luoda tai rikkoa blogin. Se auttaa määrittämään sivustosi osuvuuden avainsanojen kannalta ja sen, mihin kuulut hakutuloksissa. Tämä tarkoittaa, että mitä parempi SEO, sitä helpompi uusien kävijöiden on löytää sisältöäsi, mikä voi parantaa liikennettäsi. Yksi helpoimmista tavoista parantaa WordPress-sivustosi SEO on ilmainen Yoast SEO -laajennus.


Yoast SEO WordPress -laajennus on yksi parhaista SEO-laajennuksista, jotka auttavat optimoimaan WordPress-blogeja, ja se on täysin ilmainen. Yli 10 miljoonalla latauksella ja laskemalla se on loistava valinta mihin tahansa WordPress-sivustoon.

Yoast SEO -laajennus

Vaikka Yoast SEO -sovelluksen asettamiselle webin ympärille on monia oppaita, halusimme opastaa sinut vaiheiden läpi ja näyttää sinulle vaihtoehdot, jotka mielestämme ovat tärkeimpiä laajennuksen sisällä. Joten odottamatta pitkään, aloitetaan Yoast SEO: n asentaminen saadaksesi kaiken irti blogistasi.

Yoast SEO -laajennuksen asennus ja asennus

Ensinnäkin sinun on asennettava laajennus. Yoast SEO asentaa kuten kaikki muutkin ilmaiset WordPress.org-laajennukset, joten seuraavien vaiheiden tulisi olla sinulle tuttuja:

 1. Kirjaudu WordPress-asennukseen
 2. Siirry hallintapaneelista kohtaan Laajennukset> Lisää uusi
 3. Etsiä Hiiva SEO – sen pitäisi olla aivan ensimmäinen tulos (loppupään logolla varustettu tulos)
 4. Klikkaa Asenna nyt nappi
 5. Kun laajennus on ladattu ja asennettu, napsauta Aktivoi laajennus

Ja siinä kaikki! Olet asennettu ja valmis asennukseen. Sinun pitäisi nähdä uusi valikkokohta nimeltään SEO kohti kojelaudan alaosaa. Klikkaa SEO linkki aloittaaksesi!

Merkintä: Vaikka asetukset voivat vaihdella omien tarpeidesi mukaan, seuraavat ovat perusvaihtoehtoja, joita useimmat WordPress-blogeja haluavat hyödyntää.

Yoast SEO-hallintapaneeli

Yoast SEO-hallintapaneeli

Aivan ensimmäisen näytön tulisi olla kojelauta. Yoast SEO -hallintapaneeli on loistava paikka aloittaa laajennuksen asentamisen jälkeen. Tässä osassa on viisi välilehteä, joissa kaikissa on tärkeitä ominaisuuksia ja vaihtoehtoja, jotka tulee harkita.

 • Päävälilehti kojelauta näyttää kaikki SEO-ongelmat tai suositellut parannukset, jotka laajennus on löytänyt sivustollesi. Tämä on nopea ja helppo tapa pysyä paikan päällä sijaitsevan SEO: n päällä.
 • Alla yleinen -välilehdessä löydät vaihtoehdon palauttaa Yoast SEO: n alkuperäiset asetukset. Asennettuaan laajennuksen monet käyttäjät haluavat testata tai kokeilla vaihtoehtoja. Tämä tarjoaa yksinkertaisen tavan palata sinne, missä aloitit, jotta voit ottaa käyttöön vain sivustosi hyödyllisimmät vaihtoehdot..
 • Yritystiedot -välilehti on juuri miltä se kuulostaa, perustiedot verkkosivustostasi. Suosittelemme, että määrität ainakin verkkosivustosi nimen riippumatta siitä oletko yritys vai henkilö ja yrityksesi / henkilökohtainen nimi. Alt-nimelle ja logolle on lisätty vaihtoehtoja, mutta se riippuu sinusta.
 • Käytä Verkkovastaavan työkalut -välilehti vahvistaaksesi sivustosi suurissa hakukoneissa ja ottaaksesi OnPage.org-indeksoitavuustarkistuksen käyttöön.
 • Viimeiseksi turvallisuus -osiossa on mahdollisuus ottaa käyttöön edistynyt Yoast SEO -metakanava. Tämä on vaihtoehto, jota suurin osa käyttäjistä ei tarvitse, koska se on tarkoitettu lähinnä noin hakemistojen lähettämiseen ja käsittelemiseen kanoninen sisältö.

Yoast SEO -otsikot ja meta

Yoast SEO -otsikot ja meta

Seuraava vaihe on seuraava: asenna otsikot ja meta. Tämä on tärkeä asia, koska määrität vaihtoehdot, joilla sivusi ja viestisi otsikot näytetään hakutuloksissa.

 • Alkaen yleinen, ensin, valitse ensisijainen erotin, jota käytetään kaikissa nimikkeissä. Suosittelemme – (viiva) tai | (putki), koska nämä ovat yleisiä ja tuttuja useimmille käyttäjille, mutta valitsemillasi ei pitäisi olla mitään vaikutusta hakukoneoptimointiisi.
 • Seuraavaksi siirry kotisivu -välilehti ja aseta kotisivusi otsikko ja metakuvaus. Tämä on erittäin tärkeää, ja se tulee näkyviin, kun verkkosivustosi näkyy hakutuloksissa. Varmista, että kirjoittamasi on merkityksellistä koko verkkosivustollesi, mutta muista myös käyttää avainsanoja, joiden toivot sijoituksellesi.
 • Viestityypit, taksonomiat ja Arkisto Kaikki välilehdet tarjoavat samanlaisia ​​vaihtoehtoja asettaaksesi ensisijaiset otsikkomallit ja metakyselymallit sivustosi eri sivuille.
  Yoast-SEO otsikot ja meta postityypeille ja muille
  Merkittäviä asetuksia ovat vaihtoehdot tunnisteiden noin indeksoimiseksi (mikäli et käytä niitä, on hyvä idea asettaa tämä arvoksi noindex) ja kyky poistaa päiväyspohjaiset arkistot käytöstä (koska suurin osa lukijoista etsii kontekstin, ei päivämäärän perusteella ).
 • Viimeinen välilehti muut täältä löydät sivustonlaajuiset metavaihtoehdot. Suurimmalla osalla käyttäjiä nämä asetukset poistetaan käytöstä, mutta jos todella haluat indeksoida arkistosi alisivut, ota metatunnistetagi käyttöön tai estä hakukoneita käyttämästä oletuskuvauspätkiä tuloksissa, joita voit.

Yoast SEO Social

Yoast SEO: n sosiaaliset asetukset

Yoast tekee sosiaalisten verkostojen integroimisesta SEO: si helppoa. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on liittää asiaankuuluvat sosiaalisen profiilin linkit tilit -välilehti ja tallenna muutokset. Jos olet kiinnostunut, lisätyissä sosiaalisissa välilehdissä on vaihtoehtoja, joiden avulla Open Graph -metatiedot voidaan ottaa käyttöön eri verkoissa sekä linkittää suoraan Google+ -yrityssivullesi.

Yoast SEO XML -sivustokartat

Yoast SEO XML -sivustokartta

Jos et käytä Google XML -sivustokartat plugin, ehdotan, että otat Yoast XML -sivustokartat käyttöön. Se auttaa luomaan selkeän sivustokarttarakenteen, jota Google voi indeksoida. Valitse, mitä haluat näyttää sivustokarttoissa, ja tallenna.

Yoast SEO: n lisäasetukset

Yoast SEO -leipäromu ja lisäasetukset

Yoast SEO -sovelluksen Advanced-osiossa on kolme erittäin tärkeätä vaihtoehtoryhmää, joita et halua unohtaa – leivänmurut, pysyvän linkin asetukset ja RSS-syöte.

 • korppujauho näytä polku sivulle, jolla käyttäjä tällä hetkellä on (näytetään usein kotona> luokka> postinimi tai vastaava) ja ovat välttämättömiä jokaiselle verkkosivustolle. Teemasi on tuettava Yoast SEO Leipärumput-toimintoa, jotta se voidaan näyttää. Vaihtoehtoisesti voit seurata Hiilan opas lisätä mukautettu koodi.
 • Toisessa välilehdessä löydät vaihtoehdoista permalinks parantaaksesi sivustolinkkien rakennetta. Suosittelemme, että luokitteluperusta poistetaan URL-osoitteista, liitetyt media-URL-osoitteet ohjataan vanhempaan viestiin ja lopetussanat poistetaan URL-osoitteista puhtaamman postin linkin luomiseksi. Varmista myös, että sinulla on vaihtoehdot ruma-URL-osoitteiden uudelleenohjaus pois käytöstä. Sinun pitäisi todella luoda puhdas URL-rakenne alusta alkaen.
 • RSS -välilehti tarjoaa vaihtoehtoja, joilla voit optimoida syötteesi lukijoillesi lisäämällä sisältöä ennen tai jälkeen viestejä. Käytä tätä lisätäksesi kirjoittaja-, viesti-, blogi- ja blogin kuvaus-linkit RSS-syötteeseesi, joten vaikka kaapimet veisivät syöte-linkkejä sivustoosi, ne näkyisivät edelleen sisällön mukana. Tämän ominaisuuden toinen mielenkiintoinen käyttö olisi syötteesi ansaitseminen. Voit lisätä 728 x 90 -mainosbannerin HTML-koodilla lisätäksesi tai liittääksesi tai viestejä, missä lukijat näkevät sen, mutta tämä riippuu siitä, mistä kirjoitat. Jos blogissa on kyse yhdestä tuotteesta, kyseisen tuotteen mainos saattaa olla järkevä, mutta älä lähetä roskapostia lukijoillesi (he ovat taipuvaisempia lopettamaan syötteesi seuraamisen kokonaan).

Yoast SEO -työkalut

Työkalut tarjoaa vaihtoehdon nimikkeiden joukkojen muokkaamiseen (joka muokata Yoast SEO -viestin hakukoneille) ja tiedostoeditoinneille (kuten robots.txt ja .htaccess – mutta suosittelemme jättämään nämä arkaluontoiset tiedostot yksin, ellet tiedä mitä teet). Mutta mikä tärkeintä, se sisältää Tuonti ja vienti ominaisuus. Tämä on erittäin kätevä siirryttäessä Yoast SEO -sovellukseen toisesta SEO-laajennuksesta. Se auttaa tuomaan vanhoja vaihtoehtoja Yoast SEO -palvelimeen (vaikka sinun pitäisi ehdottomasti tehdä uusi tarkistus tuonnin jälkeen), samoin kuin viedä kaikki asetukset käytettäväksi muilla verkkosivustoilla.

Yoast-hakukonsoli ja premium-laajennukset

Nämä kaksi viimeistä välilehteä ovat siellä, jos tarvitset niitä, mutta ne eivät ole tärkeitä Yoast SEO -asennuksen kannalta. Hakukonsoli käytetään syöttämään valtuutuskoodisi hakemaan Google Search Console -tietoja, jotka voivat olla hyödyllinen resurssi sijoitusten ja tehokkuuden seuraamiseksi. Se on helppo tapa nähdä, pääseekö Google pääsemään sivustoosi, kuinka parhaan sijoituksesi valitset ja kuka linkittää sinuun.

Viimeinen jakso laajennukset luettelee premium-lisäosat, joita Yoast tarjoaa heidän Yoast SEO -laajennukselleen. Päivämäärästä lähtien ne tarjoavat neljä laajennusta premium-päivitykseen, videooptimointeihin, Google News SEO: n ja paikallisen (maantieteellisesti) SEO: n. Mikään näistä ei vaadi Yoast SEO: n käyttöä, mutta jos huomaat tarvitsevan enemmän SEO-laajennuksestasi, laajennukset on helppo löytää.

Yoast SEO Post & Sivun asetukset

Itse plugin-asetusten lisäksi Yoast SEO lisää hyödyllisiä SEO-asetuksia viesteihisi ja sivuillesi. Nämä näkyvät parhaiten, kun luot uuden viestin. Tässä on katsaus tämän artikkelin taustaan.

Yoast SEO Post Options: Ensisijainen luokka

Sivun yläosassa on joitain ylimääräisiä SEO-vaihtoehtoja ja hyödyllisiä vinkkejä, jotka Yoast SEO on lisännyt. Ensimmäinen on yhdellä silmäyksellä oleva viestisi Flesch-luettavuus- ja SEO-pistemäärä. Vihreä on hyvä, keltainen voisi käyttää parannusta ja punainen on huono.

Näet myös lisätyn Ensisijainen luokka vaihtoehto, jos olet sijoittanut viestisi useampaan kuin yhteen luokkaan. Tällä tavoin voit valita, mikä luokka on tärkeämpi, ja se tulisi näyttää Yoast SEO -leivurilla.

Jos vierität viestin alaosaan, löydät Yoast SEO -metaikkunan. Tämä on lähde pisteille, jotka näit viestin yläosassa, ja siinä on kourallinen käytettyjä vaihtoehtoja viestin optimoimiseksi..

Yoast SEO Post-katkelma ja avainsana

Yoast SEO Post Meta

avainsana -välilehti sisältää osion, johon voit kirjoittaa pääavainsanasi ja nähdä täydellisen analyysin viestisi SEO-tiedoista kyseiselle avainsanalle. Tätä ei vaadita, eikä se tarkoita, että sijoitut heti valitsemasi avainsanan hakukoneissa sijalle 1. Tarvitsee vain tarkistaa viestisi ja antaa sinulle hyödyllisiä vinkkejä hakukoneoptimoinnin parantamiseksi avainsanojen käytön perusteella. Voit myös muokata viestin otsikkoa ja katkelmaa Snippet Editor muokataksesi sitä, mitä näkyy, kun viestisi näkyy hakutuloksissa.

Yoast SEO -viestin luettavuus

Yoast SEO -viestin luettavuus

Kun siirryt eteenpäin, kun napsautat luettavuus -välilehdellä näet viestisi sisällön analyysin useiden tavanomaisten lukutestien perusteella. Tämä on vain auttaa sinua hienosäätämään viestiäsi. Ota myös tulokset täältä suolajyvällä. Esimerkiksi tekninen tieteellinen artikkeli, jolla on pitkät lauseet ja suuret sanat, saattaa saada punaisen pistemäärän sanamäärästä, Flesch-lukemisen helppous ja kappaleen pituus. Tämä ei tarkoita, että se ei ole luettavissa, se tarkoittaa vain, että se ei sovi evästeen leikkurin pisteytysjärjestelmään. Käytä vain parhainta arviointiasi ennen kuin muokkaat viestiäsi luettavuuden perusteella.

Yoast SEO Lähetä sosiaaliset asetukset

Yoast SEO: n sosiaalinen meta

Jos napsautat Yoast SEO -meta-ruudun vasemmalla puolella olevaa sosiaalisen jakamisen kuvaketta, avaa välilehti mukautetun lisäämiseksi Facebook ja Twitter otsikot, kuvaukset ja kuvat. Tämä on loistava ominaisuus, jos olet huolissasi siitä, miltä viestisi sisältö näyttää jakaessaan sosiaalisessa mediassa. Facebook ja Twitter ovat johdonmukaisia ​​riippumatta siitä, kuka jakaa linkin sivustollaan. Facebookissa jaettavien kuvien tulee olla 1200 × 630 pikseliä, kun taas Twitterissä jaettujen kuvien on oltava enintään 1024 × 512, jotta ne näyttävät parhaalta. Yoast SEO -sovelluksella voit lähettää muokattuja kuvia viestistäsi näytettäväksi vastaavassa sosiaalisessa verkostossa. Vaikka emme suosittelisi tämän tekemistä jokaiselle viestille (se on paljon ylimääräistä mediaa!), On kuitenkin järkevää, että viesteihin kulutat ylimääräistä rahaa mainostamiseen Facebook- ja Twitter-mainoksissa.

Advanced Yoast SEO Post -asetukset

Yoast SEO -sovelluksen lisäasetukset

Viimeinen osa, jonka halusimme kattaa, on Pitkälle kehittynyt välilehti. Napsauta vain rataskuvaketta avataksesi edistyneet Yoast SEO -asetukset viestiisi. Tämä osio näkyy vain järjestelmänvalvojille ja vain, jos lisäasetukset turvallisuus välilehti tärkeimmän Yoast SEO -sovelluksen alla kojelauta olivat käytössä. Tästä eteenpäin järjestelmänvalvojat voivat noindex-, nofollow- tai osoittaa kanonisia URL-osoitteita postitse postitse.

Jos haluat lisää vaihtoehtoja, kuten URL-osoitteiden uudelleenohjauksen hallintaohjelmaa, useita keskittyviä avainsanoja, sosiaalisia metaesikatseluja ja premium-tukea, kannattaa harkita Yoast SEO Premium. Alkaen vain 69 dollaria yhdestä sivustosta. Se lisää hyödyllisiä lisäominaisuuksia, joita haluat (tai tarvitset) blogiisi tai yritykseesi.

Endnote

Toivomme, että tämä opas auttoi sinua kaikkia saamaan SEO-asetukset oikein. Yoast SEO on todellakin yksi parhaimmista ilmaisista SEO plugineista, joita on saatavana WordPressille, ja oikeiden vaihtoehtojen avulla voisit nähdä valtavan parannuksen SEO: si. Kerro meille, jos sinulla on ylimääräisiä Yoast SEO -laajennusvinkkejä tai kysymyksiä alla olevissa kommenteissa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map