Yksinkertaista online-läsnäoloasi WordPressillä: Brändäys ja markkinointi

 1. 1. Yksinkertaista online-läsnäoloasi WordPress: Hosting
 2. 2. Yksinkertaista online-läsnäoloasi WordPressillä: Teemat, laajennukset, tuotteet ja palvelut
 3. 3. Yksinkertaista online-läsnäoloasi WordPressillä: Yrityksesi perustaminen
 4. 4. Luettu tällä hetkellä: Yksinkertaista online-läsnäoloasi WordPressillä: Brändäys ja markkinointi

Jokainen yritys tarvitsee paljon hoitoa ja energiaa positiivisten taloudellisten ja ammatillisten tulosten tuottamiseksi. Ennen kuin aloitat maalien ja siveltimien käytön, selvitä, mistä puolustat ja mitä edustat, mikä on tehtäväsi ja miten aiot tehdä maailmasta paremman paikan. Nämä ovat langat, jotka muodostavat yrityksesi kankaan. Itse-oivalluksen prosessi ei lopu koskaan, WordPress-verkkosivustosi kasvaa, saat enemmän pitoa, enemmän lukijoita ja tuotemerkkisi ja markkinointisi muuttuvat.


Ystäväsi tuotemerkki

Ennen kuin annat maailman nähdä värit, sinun kannattaa testata tuotemerkkiäsi ja yritystäsi ja kokeilla kokeilu. Tuona aikana sinun tulisi kysyä itseltäsi: “Mitä minä haluan puolustaa?” Keskustele ystävien ja perheen kanssa myös brändisi, logosi ja liiketoimintasuunnitelmasi ominaisuuksista.

Kaikki on markkinointia; tuotteesi, sisältösi, yritysluettelosi, tuotemerkkisi, työsi laatu, tarjoama asiakastuki…

Tällaisesta testaajien sekaryhmästä pystyt tekemään johtopäätöksiä tulevasta kurssista, jonka sinun tulisi käydä tulevan visuaalisen tuotemerkin lisäämisen prosessissa. Kun olet analysoinut kommentit, sinulla on enemmän työkaluja työskennellä. Katso kommentit palautteena kaikesta luomastasi ja ole kiitollinen siitä, että ohjeita on parannettava.

Online-läsnäolo brändäyksen kautta

Brändäys on myös yrityskulttuurisi ja ideasi panostaa maailmaan. Valitsemasi tarramerkki on jotain, joka seuraa aina tuotetta ja tuotemerkkiäsi koko uran ajan. Sen tulisi olla tiivis ja tarttuva. Jos kirjoitat blogia ja sinun pitäisi, otsikkorivin tulisi mainita sen lukemisen tärkein etu.

Alkuperäisen tuotemerkin luominen tarkoittaa johdonmukaisen ja luovan suunnittelun käynnistämistä, joka toimii aulana ennen kuin kohdeyleisösi siirtyy luovan työn maailmaan. Kun suolistasi saatu vaisto kertoo, että sinulla on oikea asia, tulet ystävällesi tuotemerkkisi kanssa ja olet valmis muihin vaiheisiin, joissa WordPress-liiketoiminta on voimaantunut..

Yleisön tavoittaminen sosiaalisten kanavien kautta

WordPress on loistava alusta tuotteiden tai palveluiden lanseeraamiseen. Sinun on panostettava viestintään, jotta pääset lähettämään työsi. Jos tuotteesi on tarkoitettu Internet-markkinoille, kommunikoit varmasti lähinnä verkossa, mutta vaikka niitä ei olisi, kaiken dokumentoiminen verkossa on juhla hakukoneille ja ihmisille, jotka haluavat tietää enemmän mistä olet ja kuinka he voivat hyötyä liiketoiminnasta kanssasi.

Sosiaalinen media on jotain jokaisen yrityksen tulisi kokeilla. Tämä on katujen keskeisin strategia kävijöiden houkuttelemiseksi verkkosivustoosi, mutta se toimii yleensä, jos olet omistautunut. Ehdotan sinun keskittyvän Facebookiin, Twitteriin, Google Plussiin ja Instagramiin nähdäksesi kuka antaa sinulle eniten liikennettä ja jatka sitä.

Verkkoyleisöstä on tullut melko monipuolinen, ja sinun pitäisi tietää, millaisiin ihmisiin puhua. Keskittyminen vain yhteen sosiaalisen median yleisistä kanavista riittää. Esimerkiksi, jos olet käynnistämässä uutta verkkokaupan muotisivustoa, haluat todennäköisesti keskittyä sosiaalisen median kuviin, joten Instagram-työkalut viestien optimointi ja suunnittelu voi todella auttaa online-läsnäolossasi.

Saa hakukoneet tietämään sinusta

Online-läsnäolo SEO: n kautta

Kun seisot risteyksellä, kiinnität huomiota joihinkin laadukkaisiin tai houkutteleviin autoihin, jotka ohittavat, ja toiset eivät kiinnitä huomiota ollenkaan. Sama prosessi tapahtuu verkkoliikenteessä. Jotkut sivustot ovat täysin pimeässä, eikä kukaan tiedä niistä, kun taas toiset sivustot ja blogit houkuttelevat paljon kävijöitä, joista tulee usein tilaajia tai säännöllisiä seuraajia.

Blogit ja verkkosivustot ovat jatkuvasti hakukoneiden valvonnassa. Sinun on noudatettava joitain sääntöjä, jotta heidät huomataan WordPress-liiketoiminnallasi.

 • Verkkosivustosi sivujen on oltava näkyviä hakukoneille, jotta sisältösi näkyy hakemistoissa
 • Hakukoneet tarkistavat sivusi käyttämällä paljon erilaisia ​​algoritmeja, tekevät muistiinpanoja siitä, mistä kyseisillä sivuilla on kyse, ja luokittele ne, joten sinun on pyrittävä korkealaatuiseen sisältöön

Kun sivustosi on indeksoitu, sisältö on saatavana etsimällä sitä hakukoneilla. Siksi tarvitset tekstisisältöä. Meille ihmisille kuva on tuhansien sanojen arvoinen, mutta ei niin hakukoneille.

Lisäksi, jotta verkkosivustostasi tulee SEO-ystävällisempiä, sinun on mukautettava otsikkotunnisteesi hakukoneisiin. Otsikkotunniste on erittäin tärkeä elementti, koska se näkyy tulossivuilla ja siten joko houkuttelee tai syrjäyttää potentiaalisia kävijöitä.

Jos lähetät kuvia verkkosivustollesi, sinun on myös kuvattava ne alt-tunnisteiden avulla. Tämä tunniste antaa lyhyen selityksen jokaisesta valokuvasta. Näin tekemällä valokuvat indeksoidaan ja hakukoneet tunnistavat ne. Sen lisäksi ihmiset, joilla on kuulovaikeuksia, voivat myös kuulla näiden valokuvien sisällön näytönlukijoiden avulla.

Sivustosi tai blogin metakuvaus on erittäin tärkeä ominaisuus, joka näkyy tulossivuilla ja on suoraan mukana napsautussuhteessa. Jos hakukyselyihin liittyy avainsanoja, se houkuttelee ihmisiä työhösi ja johtaa korkeampaan tulosprosenttiin.

On joitain yleisiä SEO virheitä, joita sinun tulisi yrittää välttää, joten vie muutama minuutti näiden yli ja varmista, että verkkosivustosi on oikein indeksoitu..

Avainsanat hakukoneoptimoinnille

Online-läsnäolo avainsanojen kautta

Jos haluat saada tietoja avainsanoista, jotka ihmiset yleensä kirjoittavat hakukoneisiin päästäksesi sisältöösi, Google Analytics -mittarien käyttö olisi hyvä ratkaisu. Et ole varma kuinka aloittaa, niin kassalle maksutta Google Analytics WordPressille plugin kirjoittanut Yoast

Tämän jälkeen voit nähdä avainlauseet, tietyillä sivuilla vietetyn ajan, napsautukset, palauttavat kävijät ja kaiken muun, mikä osoittaa, mitkä sivustosi osat toimivat ja mitkä eivät. Voit myös laatia sisältömarkkinointistrategian, joka perustuu parhaiten menevään sisältöön.

Tämän avulla voit myös käydä läpi kaiken verkkosivujen sisällön ja merkitä merkityksellisimmät lauseet ja sanat, jotka voivat olla hyödyllisiä yleisöllesi ja tulevalle sisällön luomiselle..

Lisäksi voit käyttää Google AdWords-avainsanatyökalu jotta voidaan määrittää, mitkä avainsanat ovat osuvaimpia sisältöllesi ja sitä etsiville ihmisille. Tämä työkalu tekee perusteellisen haun ja keksii parhaat avainsanavalinnat. Täällä, WPExplorerissa, meillä on loistava avainsanatutkimusopas, joten tarkista se.

SEO-konteksti muuttuu jatkuvasti, mutta sinun ei pitäisi viettää liikaa aikaa tai vaivaa seurataksesi näitä muutoksia pysyäksesi trendi-tiellä.

Markkinoinnin parhaat käytännöt

SEO-yrityksiä on kahta tyyppiä:

 • Sivulla – tapahtuu siellä verkkotunnuksesi sisällä tuottamalla ja optimoimalla sisältöäsi
 • Sivun ulkopuolella – ulkoisesti verkkotunnuksesi ulkopuolella linkkien luomisen ja vierasblogien avulla

Online-läsnäolo markkinoinnin parhaiden käytäntöjen kautta

Parhaiden markkinointitapojen markkinointi kannattaa pitkällä tähtäimellä, joten on tärkeää tehdä kaikki heti alusta alkaen. Et halua viettää aikaa Google-algoritmien tehostamiseen verkkosivustollasi. Seuraa aina WordPress SEO: n parhaita käytäntöjä.

SEO: ssa on yksi yleinen totuus – mikään ei voi korvata sisällön puutetta.

Sijoita kaikki tietosi ja taidot sisältöön, jos haluat, että verkkotyötäsi ja läsnäolostasi arvostetaan ja seurataan. SEO on vain apua erinomaisen laadun sisällölle löytää tiensä lukijoille, seuraajille, viittauksille ja viime kädessä maksaville asiakkaille .

Verkon käytettävyys ja SEO

Moottorit indeksoivat verkkosivustosi, mutta se on luotu ihmisille. Ajattele aina ihmisiä, kun päätät toteuttaa muutoksen.

WordPress-verkkosivustosi tulisi:

 • olla helppo navigoida (tarttuvan otsikon toteuttaminen on hyvä ominaisuus)
 • sinulla on viestit ja sivut optimoitu yhtä avainsanaa / aihetta varten
 • sinulla on oltava vähintään 400 sanaisia ​​sivuja ja yli 600 sanaisia ​​artikkeleita, joissa on ainutlaatuista, korkealaatuista sisältöä (kuvia, videoita ja muuta visuaalista sisältöä)

Jos hakukoneet pystyvät indeksoimaan verkkosivustosi ilman mitään ongelmia, niin myös ihmiset tekevät. Tee tietoarkkitehtuuristasi mahdollisimman tasainen ilman tarpeettomia alihakemistoja ja luokkia. Mitä vähemmän sotkua sinulla on, sitä parempi. Helppo navigointi ja miellyttävä lukemiskokemus antavat tuon iloisen selauskokemuksen puhumattakaan palauttavista vierailijoista ja asiakkaista.

Paketoida

Brändäys ja markkinointi hyödyntävät ideoitasi. Ideasi antavat materiaalia laadukasta sisältöä ja tuotteita varten. WordPressiä käyttävät yksityishenkilöt, yritykset, tunnetut bloggaajat, ja se antaa myös monille kunnianhimoisille ja asiantunteville ihmisille mahdollisuuden käynnistää ideansa ja saada arvostusta ja taloudellista tyytyväisyyttä työstään.

Älä luota pelkästään logoon, nimeen, markkinointiin ja hakukoneoptimointiin, vaan kehittää itseäsi ja tuotemerkkiäsi esittelemällä ja jakamalla asiantuntemustasi, intohimoasi ja ideoitasi uskomattoman sisällön, tuotteiden ja palveluiden kautta. Jos jätät jotain mielestäsi, jätä meille vinkkisi alla. Haluamme mielellämme kuulla sinusta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map