WordPress-verkkosivustosi markkinointi: Ultimate Guide

Sinulla on viimeisin WordPress-alusta asennettuna. Sinulla on valittu premium-teema ja kaikki tarvittavat laajennukset määritettynä. Olet todella innoissasi, että viimeistelet lopulta pitkään jatkuneen unelmasi verkkoyrityksen johtamisesta. Tai vain omistaa henkilökohtaisen verkkosivuston. Olet laatinut postilaatikosi ja olet valmis avaamaan kaupan.


Toisin sanoen WordPress-sivustosi on ladattu täyteen ja haluat todella rokottaa puolueen. Mutta sinulla on tarkalleen nolla asiakasta. Edellyttäen, että teit kotitehtäväsi, asiakkaat ovat siellä kunnossa, mutta et ole löytänyt heitä tai päinvastoin; he eivät ole löytäneet WordPress-sivustoasi ja tarjoustasi.

Mitä tehdä? Vastaus on tässä WordPress-markkinointiviestissä. Ensin saadaan joitain perusmääritelmiä tieltä:

Markkinointi – tuotteiden tai palveluiden, mukaan lukien markkinatutkimus ja mainonta, myynninedistäminen tai liiketoiminta.

Verkkosivumarkkinointi – Internetin käyttäminen mainosmateriaalin toimittamiseen kuluttajille. Se sisältää sähköpostimarkkinoinnin, hakukonemarkkinoinnin, sosiaalisen median markkinoinnin…

Lähde: Online-määritelmät, wikipedia.

Kun sanomme markkinoivan WordPress-sivustoasi, tarkoitamme itse asiassa tuotteidesi tai palveluidesi markkinointia, joten tee tämä ero. Verkkosivustosi on vain markkinointityökalu, mutta kun niin monet verkkoyritykset ilmestyvät joka toinen päivä, verkkosivustosi voi olla sekä liiketoiminnan että markkinoinnin työkalu. Tee myös tämä ero.

Markkinointimenetelmät, joista tänään keskustelemme, ovat enimmäkseen ilmaisia ​​(tai suhteellisen halpoja) ja melko helppoja toteuttaa, mutta sinun täytyy olla valmis aika-investointeihin. Suosittelen myös muutamia laajennuksia, kun menemme eteenpäin, joten ole myös etsimässä sitä. Kuinka voit markkinoida WordPress-sivustoasi pienellä kyynärrasvavoidella ja rikkomatta pankkia, sen peittäessä?

Laita verkkosivustosi osoite kaikille asiakirjoille

add-your-sähköposti

Aloitetaan vanhanaikainen tapa. Jos julkaiset kaikenlaisia ​​asiakirjoja: esitteitä, esitteitä, lehdistötiedotteita tai yleisesti myynninedistämismateriaaleja, varmista, että verkkosivustosi (URL) näkyy jokaisessa. Se on yksinkertainen ja siitä ei ole lisäkustannuksia, joten tee se jo. Aseta verkkotunnuksesi jokaiselle toimistostasi tulevalle paperille, olipa kyse sitten käyntikorteista, laskuista, kirjelomakkeista, esittelykansioista, teknisistä arkeista, pakkauslehdistä tai markkinoinnin vakuuksista..

Muita asiakirjoja ovat e-kirjat, ehdotukset, valkoiset paperit, pakkausmateriaalit: pakkaukset, kannet, pussit ym., Muut mainostuotteet ja jopa PowerPoint-esitykset. Jokaisella yritystäsi edustavalla asiakirjalla on oltava verkkotunnuksesi. Se on niin yksinkertaista.

Lehdistötiedote

Joo, tiedän, ettet yleensä tunnu kirjoittavan, mutta lehdistötiedotteet toimivat edelleen. Ainoa nyrkkisääntö on, että lehdistötiedotteellasi on oltava uutisarvoa ja annettava tietoa yrityksestäsi.

Nyt kaikki ei ole uutisia. Jos tarjoat kumppanuutta uuden yrityksen kanssa tarjotaksesi uuden (tai paremman) palvelun, se on kaikin tavoin arvokasta. Toisaalta, jos sinut esiintyy haastattelussa, se tuottaa hyvää rehua blogiviestille, mutta ei lehdistötiedotteelle. Hanki ero?

Kun lehdistötiedotteesi on valmis, lähetä se paikallisille tiedotusvälineille, mutta jos haluat ohittaa matkan, voit lähettää lehdistötiedotteesi ilmaiseksi verkossa. Tässä on joitain suosituksistani:

Edellyttäen, että lehdistötiedotteesi on arvokasta ja että noudatat ohjeita, lehdistötiedotteesi pitäisi löytää tie toimittajien käsiin. Tuloksena on korkealaatuinen liikenne, joka tulee tiellesi. Kellu muutama lehdistötiedote ympäri ja saat juuri haluamasi kohokohdat liikennetilastoihisi. Taattu.

Artikkelin markkinointi

Langaton kaupungissa

Tässä on toinen vanha. Artikkelikinemarkkinointi on ollut olemassa jo kauan ja se ei ole kaukana kuolleista edes tiukkojen algoritmien päivityksillä. Jos teet sen oikein (noudattamalla sääntöjä ja tarjoamalla hyödyllisiä artikkeleita), siellä on koko maailma ottamista varten. Älä kävele pimeillä kujilla artikkeleiden markkinoinnilla, koska hyvä Google ei pidä sellaisesta. Älä pelaa temppuja artikkelimarkkinoinnissa ollenkaan!

Seuraavien sääntöjen ja arvokkaiden artikkelien tuottamisen lisäksi sinun on liityttävä ja toimitettava vain artikkelihakemistoihin, jotka seuraavat yleisiä SEO-ohjeita. Muutoin Google ja muut suuret hakukoneet merkitsevät sinulle kaikenlaisia ​​huonoja profiileja, jotka johtavat brändivallan ja liikenteen menetykseen. Sitä paitsi artikkeli markkinointi auttaa yritystäsi hyödyntämään valtavan määrän liikennettä, jota artikkelihakemistot vetävät.

Ainoa mitä sinun on tehtävä, on sisällyttää verkkotunnuksesi nimi (tai linkki tuotesivuille) artikkeleidesi loppuun, rentoutua ja katsella, kun numerot ampuvat katon läpi. Etkö halua sitä? Jos haluat kokeilla artikkeli markkinointia WordPress-sivustosi mainostamiseksi, tässä on muutama suositeltu artikkelihakemisto:

 • Ezinearticles.com
 • iSnare.com
 • Articlealley.com
 • Webmasterarticles.net
 • Artipot.com

Älä lähetä artikkeleitasi tuhansien artikkelihakemistojen joukossa, koska sitä pidetään roskapostina ja hakukoneiden robotit rankaisevat sinua. Lähettäminen viiteen artikkelihakemistoon olisi enemmän kuin tarpeeksi.

Muista tarkistaa, että valittu artikkelihakemisto noudattaa suositeltuja ohjeita ennen liittymistä tai artikkeleiden lähettämistä.

Vierasblogi

Vierasbloggaaminen on fantastinen markkinointityökalu, jota käytän henkilökohtaisesti. Olen sijoittanut sen artikkeli markkinointiin, koska pohjimmiltaan vierasbloggaaminen on vain erilainen muoto artikkelimarkkinoinnista. Sen sijaan, että kirjoitettaisiin ja lähetettäisiin tuhat artikkelia eri hakemistoihin, vierasblogit sisältävät informatiivisten (ja usein erittäin pitkien) blogin kirjoittamisen toiselle verkkosivustolle – mieluiten sellaiselle, jolla on enemmän liikennettä kuin omasi.

On myös tärkeää varmistaa vierasblogisi sivustoilla, joilla on korkea Google-sivutaso (yli 5). Voit tarkistaa verkkotunnuksen auktoriteetin, sivunumeron ja monet muut sivuston ominaisuudet käyttämällä työkaluja, kuten Avaa Site Explorer tai Alexa. Vierasblogi useilla liittyvillä verkkosivustoilla, lisää URL-osoitteesi tekijän tietoihin ja katso, kuinka liikenteesi kasvaa. Suurin osa online-yrittäjistä käy vierasblogissa tärkeänä markkinointitapana, joten älä unohda kaikkia hauskoja.

Sähköpostimarkkinointi

WordPress-email-kommentti-ilmoitus

Sana kaduilla on se yhdeksänkymmentäkahdeksan prosenttia verkkosivustosi kävijöistä ei osta ensimmäisellä käynnillä. Se on surullinen, eikö niin? Mutta meillä ei ole varaa olla surullinen, joten päästämme ratkaisuun: sähköpostimarkkinointi. Sähköpostimarkkinointi tarjoaa sinulle suora kontakti potentiaalisten asiakkaidesi kanssa. Voit kommunikoida asiakkaidesi kanssa milloin tahansa. Voit jakaa toimialan uutisia, vinkkejä, oppitunteja tai muuta, mikä parantaa asiakkaidesi (tai liiketoiminnan) elämää.

Voit mainostaa tuotteitasi (tai tytäryhtiötuotteita – et vain suoraan tytäryhtiölinkkejä) sähköpostimarkkinoinnin kautta. Voit välittää päivityksiä ja muutoksia yrityksessäsi. Voit muuntaa pelkät verkkokävijät uskollisiksi ja maksavista asiakkaista muutamalla älykkäällä sähköpostilla. Voit, voit, voit. Siellä on vain niin paljon tekemistä sähköpostimarkkinoinnin kanssa, kun ylläpidetään tervettä liikennevirtaa takaisin WordPress-sivustoosi. Tämä pätee erityisesti, jos sinulla on valtava sähköpostiluettelo. Ammu heille vain sähköposti aina, kun julkaiset uuden viestin.

Sähköpostimarkkinointi, kyllä ​​voit �� Kuten aina, nuuskisin ympäri ja löysin muutaman sähköpostimarkkinoinnin laajennuksen, jotka auttavat sinua. Tässä on luettelo:

Jos haluat aloittaa sähköpostimarkkinoinnin heti, seuraavat hienot kaverit pitävät mielellään kättäsi.

Nämä yritykset vuokraavat sinulle sähköpostimarkkinointiohjelmiston ja kaiken muun mitä tarvitset vain yhdeksäntoista dollaria (19 dollaria) kuukaudessa. Olen ollut kaikkien kolmen kanssa ja vaikka AWeber on erittäin tehokas, MailChimp voi olla hieman monimutkainen (mutta vain koska siinä on niin monia hienoja ominaisuuksia) ja Mad Mimi on helppoa työskennellä. Käytän tällä hetkellä Mad Mimiä ja WPExplorer käyttää MailChimp-ohjelmaa. Valitse yksi, joka sopii sinulle!

Word of Mouth eli virusmarkkinointi

Se on totta, voit lisätä verkkoliikennettäsi merkittävästi vain poistamalla sanan. Suunnitelmana on rohkaista ystäviä jakamaan verkkotunnuksesi (URL) ystäviensä kanssa. Suusta suuhun tulee virusmarkkinointi, kun ystäväsi ystävät jakavat URL-osoitteen myös ystävilleen. Pidä sitä hetken aikaa ja verkkotunnuksesi nimi tulee nopeasti monille ihmisille nopeasti. Aloita vain URL-osoitteen jakaminen tänään ja pyydä ystäviä jakamaan se ystäviensä kanssa ja niin edelleen.

Huomautus 1: Varmista, että noudatat lupauksesi ja tarjoat laadukkaita palveluja. Muuten rikot kaiken.

Muistio 2: Älä roskapostia ketään – lähetä sähköpostia vain ystävillesi, ei heidän ystävilleen.

Voit myös tarjota kannustimet ja palkkiot kaikille, jotka jakavat URL-osoitteesi eniten ihmisiä, mikä johdattaa meidät seuraavaan kohtaan.

Affiliate markkinointi / ohjelmat

Ansaitse rahaa WordPressillä

Voit palkita ihmisiä ohjaamaan muita WordPress-sivustollesi. Se toimii kuin taikuutta ja on hieno markkinointityökalu monille verkkoyrityksille, esim. web-hosting-sivustot. Voit palkita ihmisiä, jotka viittaavat toisiin verkkosivustoosi, palkkioilla, ilmaisilla jäsenyyksillä ja alennuksilla mainitsemalla muutama.

Sinulla ei tarvitse olla provisiorahaa etukäteen, ota se vain pois myyntisi perusteella, jonka teet viittauksilla. Skriptien asentaminen tytäryhtiöohjelmien ajamiseen voi olla aivan ylämäkeen liittyvä tehtävä, joten suosittelen ohjelmia ja laajennuksia, joita voit käyttää tytäryhtiöidesi hallinnassa. vuonna tytäryrityslaajennukset luokka meillä on:

Ja kumppaniohjelmat luokka meillä on:

Muista myös maksaa tytäryhtiöllesi aina ajoissa ��

Offline-markkinointi

OLG kalkkis-postikortit-kirjainta

WordPress-sivuston omistaminen ei tarkoita reaalimaailman markkinoinnin lopettamista. Pienenä yrityksenä voit silti hyötyä huomattavasti keltaisten sivujen mainoksista ja niin edelleen. Mainosten sijoittaminen aikakauslehtiin ja kirjeiden lähettäminen voi tuntua aivan vanhentuneelta tehtävältä, mutta älä erehty, suuri joukko ihmisiä lukee silti lehtiä ja kirjeitä. Varmista vain, että mainostat oikeissa lehdissä.

Lehtien pienet mainokset ovat melko halpoja, joten sinun ei tarvitse ryöstää pankkia paremman verkkoliikenteen saavuttamiseksi. Satunnaisen kirjeen lähettäminen poikkeaa tavalliseen tapaan (sähköposti, tekstiviestit, tweetit) ja erottaa sinut. Et ole vielä kuullut sen loppua. Voit markkinoida WordPress-sivustosi postikortteja käyttämällä! Joo, postikortit ovat aika vanhoja kouluja, mutta älä unohda niiden voimaa erottuu koska juuri niin tapahtuu, kun lähetät postikortteja asiakkaillesi.

Postikortit ovat halpoja ja voit saada paljon paljon Amazonista. Voit myös tulostaa oman käyttämällä räätälöityä mallia Creative Marketista tai Etsystä.

Hakukoneiden lähetykset

Suurin osa ihmisistä käynnistää suosikki hakukoneensa, jos ja kun he tarvitsevat tietoa mistä tahansa tuotteesta. Tämä tarkoittaa, että etsimäsi ihmiset voivat etsiä tarkalleen mitä tarjoat.

Mutta he eivät löydä mahtavaa WordPress-sivustoasi tai tuotteita, jos et ole luettelossa hakukoneissa. Sivustosi lähettäminen hakukoneille on yksinkertainen ja ilmainen.

Jotkut verkkosivustojen omistajat uskovat heidän olevan listattu suurimmissa hakukoneissa siksi, että SEO-yrityksen kuukausittainen 49,95 dollarin tilaus sanoo, tai koska joku lupasi listata ne tuhansiksi hakukoneiksi, mutta ei kuulu mihinkään.

Paras tapa listata verkkosivustosi on käsin – oma käsi – koska kaikki lähettämistä tarvitset kolmea suurta hakukonetta, nimittäin Google, Bing ja Yahoo!

Lähetä sivustosi osoitteeseen:

Muista lähettää myös sivustokarttasi ollessasi siinä. Lue lisää sivustokarttojen lähettämisestä Googlelle tässä, Bingille tässä, ja Yahoo! tässä. Kun sivustosi on lähetetty, on aika optimoida se vastaavasti hyödyntääksesi hakukoneiden liikennettä täysimääräisesti.

Hakukoneoptimointi

SEO-virheitä

Tämän olisi pitänyt tulla ensin tähän viestiin, mutta meidän piti aloittaa vanhanaikainen tapa muistaa? Hakukoneoptimointi (tai SEO lyhyesti) on prosessi, jonka avulla WordPress-sivustosi on vastustamaton hakukoneiden robotille..

Sisämarkkinointitutkimuksen tutkimukset ovat osoittaneet, että monet ihmiset saapuvat verkkosivuille löytäneensä sen hakukoneista. Tästä huolimatta voit nauttia liikenteen valtavasta hyppäämisestä, jos optimoit sivustosi huolellisesti hakukoneille. Loppujen lopuksi monet ihmiset älä mene ohi Google-hakutulosten ensimmäisellä sivulla, joten sinun on näytettävä aivan ensimmäisellä sivulla, mieluiten ensimmäisellä viidellä tuloksella. Koska peitimme WordPress SEO mainitsen vain muutamia seikkoja tässä toisessa viestissä pitkin pitkään.

SEO-sisältö

 • Yritä luoda web-sisältöä ensin ihmisille ja hakukoneita toiselle. Sisältösi on oltava hyödyllistä ja otsikot todella houkuttelevat houkuttelemaan lukijoita – älä himoita luovuutta. Levitä avainsanasi tasaisesti – älä ylikuormita.
 • Suorita avainsanatutkimus etukäteen ja optimoi tuotesivusi termeillä, joita ihmiset käyttävät löytääksesi tuotteitasi. Käytä myös läheisiä vaihtoehtoja.
 • Ei ole mitään syytä optimoida yhteystietojasi, UKK: ta, tietosuojakäytäntöä ja niitä muita sivuja, jotka eivät vaikuta tuloihisi suoraan. Optimoi etusivusi ja tuotteesi (aloitussivut).
 • Avainsanan tiheys on 2,5% on lähtökohta
 • Lisää ensisijaiset avainsanasi otsikoihin (

  ,

  ,

  …,

  ) ja ankkuritekstinä.

 • Vältä automaattista artikkelien kehrämistä, luo tuoretta ja omaperäistä sisältöä tai kirjoita artikkeleita käsin

Image SEO

 • Lisää avainsanasi kuvienimeesi
 • Lisää avainsanasi ALT-tunnisteeseen
 • Lisää avainsanarikkaat kuvaukset kaikkiin kuviin

Lue lisää WordPress SEO: sta sivustollemme muu artikkeli. Ehdottomasti, sinun ei tarvitse muokata WordPress-malleja manuaalisesti, voit optimoida WordPress-sivustosi jommalla kummalla seuraavista plugineista:

Lisää resursseja WordPress SEO: sta ja SEO: sta:

Sosiaalinen media

WordPress-sosiaalinen-ettiquette

Facebook, Twitter, Pinterest, Reddit, Digg, StumbleUpon ja muut sosiaalisen median sivustot vetävät miljoonia osumia. Joka päivä. Mikään näistä sivustoista ei veloita tiliäsi ja voit mainostaa yritystäsi koko maailmassa muutamassa minuutissa.

Perusta vain tilit ja aloita vuorovaikutus miljoonien käyttäjien kanssa. Se on niin yksinkertaista, mutta sinulla on myös oltava strategia. Lähetä blogipäivityksiä, tweetti uusia palvelutarjouksia, kiinnitä mielenkiintoisia kuvia, reddit jotain, digg jotain muuta ja kompastu vain parempaan verkkoliikenteeseen. Pidä hauskaa siinä, se on sosiaalinen media.

Toolbox

Markkinoidessasi WordPress-sivustoa tarvitset työkalujen arsenaalin. Seuraavassa on joitain resursseista ja lisäosista, joita tarvitset:

voimavarat

WordPress-markkinoinnin / sosiaalisen jakamisen laajennukset

johtopäätös

WordPress-sivustosi markkinointi voi aluksi vaikuttaa haasteelta, mutta heti, kun pidät sen yllä, se on helpoin mitä olet koskaan tehnyt. Paras tapa on aina noudattaa sääntöjä, etenkin nykyisin Google-algoritmien päivitysten aikoina. Vältä mustien hattujen markkinointitapoja ja aja vuorille, kun SEO-yritys tai Internet-markkinoija ehdottaa mainittuja menetelmiä.

Päivän päätteeksi, se ei koske niinkään käyttämiäsi menetelmiä, vaan kykyä toimia, jotka määrittävät menestyksesi. Markkinointi on jatkuvaa prosessia ja menestys on verrannollinen pyrkimyksiisi. Muista aina investoida eniten energiaa menetelmiin, jotka toimivat sinulle, aivan kuten 80–20-paleo-sääntö.

Tiesitkö mitään WordPress-markkinointimenetelmistä, joita en maininnut tässä viestissä? Vai onko sinulla hienoja markkinointivinkkejä jaettavaksi? Jaa kanssamme alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map