WordPress-SEO-opas: Ensimmäiset vaiheet

WordPressiä on aina kiitetty yhtenä kaikkein SEO-ystävällisimmistä ja optimoituimmista sisällönhallintajärjestelmistä (CMS) – jopa heti! Mutta on vielä joitain erittäin tärkeitä ja perustason ensimmäisiä vaiheita, jotka haluat suorittaa, kun asennat WordPressin ensin blogiisi tai sivustoosi. Näin optimoit asennuksesi sivusivun SEO ja varmistat, että olet oikealla tiellä hakkerointiin hyvin moottoreita. Kuten kaikki tietävät korkeat sijoitukset = liikenne ja liikenne = raha.


Tämä viesti on tarkoitettu niille, joilla on juuri asennettu WordPress ja haluavat optimoida heidän sivustonsa varmistaaksesi, että heidän ei tarvitse käydä läpi paljon töitä myöhemmin korjatakseen perussivun SEO.

1. Tarkista yksityisyysasetukset

Tämä on hyvin perusaskel, mutta erittäin tärkeä. WordPressillä on tämä pieni vaihtoehto kohdassa Asetukset -> Tietosuoja, jossa voit asettaa sivustosi estämään hakukoneet. Jotkut koneet, joissa on automaattisen asennuksen ominaisuudet, voivat asentaa WordPressin tällä asetuksella oletuksena, mikä estää sinua indeksoimasta missään hakukoneessa.

Varmista, että asetus on asetettu vaihtoehdolle, joka sanoo: “Salli hakukoneiden indeksoida tämä sivusto”..

WordPress-tietosuoja-asetukset

2. Optimoi pysyvät linkit

Oletuksena WordPress käyttää erittäin “likaista” URL-rakennetta, joka näyttää noin: http://www.example.com/blog/?p=70

SEO- ja käyttäjäystävällisyyssyistä sinulla tulisi aina olla URL-rakenne, joka koostuu avainsanoista, jotka kertovat sinulle jotain sivusta vain katsomalla sitä. Onneksi WordPressillä on ”pysyvän linkin” asetussivu, jonka avulla voit muuttaa URL-rakenteen jotain muuta SEO: lle optimoitua. Joten siirry kohtaan Asetukset -> Pysyvät linkit ja valitse vaihtoehto, jonka sanoma on “Postinimi”, tai kirjoita oma mukautettu URL-rakenteesi alle.

WordPress-pysyvän linkin asetukset

merkintä: Useimmille WordPress päivittää .htaccess-tiedostosi automaattisesti heijastamaan uutta pysyvän linkin rakennetta, mutta joillekin joudut ehkä päivittämään sen manuaalisesti. Tiedät, koska saat pienen varoituksen, niin saat 404 virhettä sivustollesi.

3. Asenna SEO-laajennukset

Yksi WordPressin parhaista asioista on kyky asentaa laajennuksia, jotka lisäävät sivustollesi lisätoimintoja. Hakukoneoptimoinnissa on valittavana tonnia WordPress-laajennuksia, joista monista voi olla erittäin hyödyllistä parantaa sivustosi yleistä sivusivun SEO.

Yoastin kaikki yhdessä SEO-paketti tai WordPress SEO -laajennus

Ensin haluat hankkia SEO-laajennuksen, jonka avulla voit helposti lisätä metakuvauksia ja meta-otsikoita blogiisi. Olen kokeillut useita siellä ja minunHiiva SEO suosikki plugins tähän ovat Kaikki yhdessä SEO-paketti”Ja“WordPress SEO kirjoittanut Yoast”. Henkilökohtaisesti käytän All In One SEO -pakettia, koska olen käyttänyt sitä jo pitkään ja Yoastin siirtyminen pluginiin olisi erittäin työvaltainen.

Kun valitset sivustosi tärkeintä SEO-laajennusta, varmista, että testaat muutama ja löydä haluamasi. Varmista, että pidät siitä todella, koska kun sinulla on pari tuhat viestiä blogissa, et halua vaihtaa laajennuksia ja joudut käydä läpi kaikki viestit korjataksesi kaikki meta-otsikot ja kuvaukset.

Google XML -sivustokartat

Sivustokartta on aina loistava idea. Pohjimmiltaan se on luettelo kaikista verkkosivustosi linkkeistä, jotka haluat indeksoida. Voit lähettää sen Google-verkkovastaavien kautta, jotta voit kertoa Googlelle, mikä sivustosi sisältö on ja mitä heidän pitäisi indeksoida ja indeksoida.

Google XML -sivustokartta on suosikkilaajennukseni sivustokarttojen luomiseen. Se luo automaattisesti sivustokarttasi joka kerta uuden viestin kirjoittamiseksi, ja se ilmoittaa hakukoneille, että sivukartta on päivitetty.

Automaattiset SEO-linkit

Mielestäni Automaattiset SEO-linkit on oltava plugin. Tämän laajennuksen avulla voit kirjoittaa avainsanoja ja valita jokaiselle URL-osoitteen. Laajennus korvaa sitten automaattisesti kyseisen avainsanan blogiviestissäsi linkillä vastaavaan URL-osoitteeseen. Se on erittäin tehokas silloitustekniikka, joka vie hyvin vähän vaivaa.

Automaattisia SEO-linkkejä voidaan käyttää myös tytäryhtiöille, jotka haluavat mainostaa tuotteita sivustosi avainsanojen avulla. Ja kyllä, on olemassa vaihtoehto lisätä ei-seuraa mihin tahansa yksittäiseen avainsanalinkkiin.

Scribe SEO -sisäosa-laajennus

Scibe SEO on premium-laajennus, joka on saavuttanut paljon suosiota viime aikoina ja on varmasti yksi parhaista sisällön ja linkkien rakennuksen laajennuksista. Plugin on luonut erittäin suosittu ”CopyBlogger” ja se toimii jäsenyyden perusteella. Pohjimmiltaan se lisää koko SEO-analyysijärjestelmän sivustoosi, joten aina kun kirjoitat uutta viestiä, se voi skannata sen ja antaa sinulle kaikenlaisia ​​SEO-vinkkejä blogiviestien parantamiseksi sisällön, avainsanojen, sisällönkuvauskenttien jne. Suhteen. Laajennus näyttää myös lähteet, joista saat linkkejä viesteihisi, sekä tunnistaa vaikutusvaltaiset sosiaalisen median käyttäjät, jotka saattavat haluta jakaa sisältöäsi.

Kirjoittajan SEO

4. Valitse SEO-ystävällinen WordPress-teema

Valitse WordPress-teema on myös erittäin tärkeä SEO: lle. Paljon ilmaisia ​​teemoja siellä on salattuja linkkejä, jotka menevät ilkeisiin uhkapelisivustoihin, joiden avulla voit menettää arvokkaan sivun sijoituksen. Koska nämä ovat sivustoja, jotka eivät välttämättä liity omaisuuteesi, linkittäminen niihin voi vahingoittaa sijoitusta.

Toinen ongelma on, että joissain teemoissa ei käytetä oikein otsikkotunnisteita (h1, h2, h3, h4 ..), sisällön sijoittamista (viestin tekstin tulee aina tulla sivupalkin eteen) tai ne koodataan yksinkertaisesti niin heikosti, että hakukoneiden robotit tulevat olemaan vaikeuksia indeksoida sivustoasi oikein.

Mitä etsiä WordPress-teemasta:

Tässä on joitain asioita, joita haluat etsiä valittaessa WordPress-teemaasi.

 • Sivuston otsikon tulee olla kotisivulla h1-otsikko ja muilla sivuilla h2-otsikko
 • Kaikilla viestinimikkeillä tulisi olla h1-tunniste
 • Leivänmurppien navigointi
 • Seuraava ja Edellinen viesti -linkit
 • Aiheeseen liittyvät viestit yksittäisissä viesteissä
 • Puhdas semantiikka – tarkista w3c
 • Varmista, että teemassa ei ole ”kalavetoisia” linkkejä, jotka osoittavat luonnosteltuihin sivustoihin

Sisäänrakennettu SEO-asetukset?

En henkilökohtaisesti pidä WordPress-teemoissa olevista sisäänrakennetuista SEO-vaihtoehdoista. Tärkein syy on, koska jos haluan joskus vaihtaa teemoja, kaikki sivupohjaisen SEO-pyrkimykset ovat nyt menettäneet kaikki. Joten mielestäni se on todella huono idea. Joillekin ihmisille, jotka todella haluavat vain perustaa nopean sivuston, ehkä vain muutamalla sivulla (kuten nopea tytäryhtiön aloitussivu) sisäänrakennetut SEO-vaihtoehdot saattavat olla ok. Alla on lyhyt katsaus seovaihtoehtoihin, jotka Nick lisää teemoihinsa Elegant Themes -teoksessa.

Tyylikkäät teemat SEO

Haluat ehkä tarkistaa Elegant Themes -katsaukseni, jos olet kiinnostunut ostamaan heidän kimppunsa.

5. Lisää Analytics-seuranta teemaasi

Se ei ole välttämättä hakukoneoptimointivaihe, mutta seurantajärjestelmän asettaminen heti auttaa sinua seuraamaan verkkosivuillasi käyvien ihmisten lukumäärää ja seuraamaan, kuinka he saavat sinne. Tarkkailemalla analytiikkaasi voi todella auttaa sinua optimoimaan sivustosi tulevaisuudessa.

Siellä on monia laajennuksia, joiden avulla voit määrittää seurantakoodisi sivustollesi / blogiisi (kuten Google Analytics -laajennus). Moniin siellä oleviin premium-teemoihin kuuluu kuitenkin järjestelmänvalvojan paneelissa vaihtoehto, johon voit liittää koodisi, ja se sisältää seurannan automaattisesti sivustosi otsikkoon tai alatunnisteeseen..

Henkilökohtaisesti haluaisin vain avata header.php- tai footer.php-tiedostoni ja lisätä koodin manuaalisesti.

6. Lisää sosiaalinen kirjanmerkkisi teemaasi

Me kaikki tiedämme, kuinka tärkeä sosiaalinen vaikutus on nykyään sivustojen sijoittelussa. Ja vaikka se ei paranta sijoitusta, se on silti tärkeä liikenteen ja seuraajien tuottamiseksi. Joten haluat ehdottomasti asentaa joitain sosiaalisen kirjanmerkkipainikkeita sivustollesi, kuten twiittipainike, google plus -painike ja facebookin kaltainen -painike sekä lähettää linkkejä sosiaalisiin profiileihisi.

Alla on muutama plugin, jota olen käyttänyt ja pitänyt.

Sosiaalisen ruudun sosiaalinen widget

WordPress-sosiaalinen laatikko

Tämä on suosikkilaajennusni, jonka avulla voit näyttää sosiaalisia profiileitasi teeman widgetized-sivupalkissa. Sen avulla voit esitellä linkkejäsi, mutta se näyttää myös seuraajien lukumäärän. Lisäksi olen käyttänyt sitä WPExplorerissa aiemmin ja se on toiminut hyvin!

Sticky Bar Social Sharing WordPress -laajennus

WordPressin sosiaalinen tarttuva palkki

Sticky Bar on todella mahtava WordPress-laajennus, joka lisää staattisen jakamispalkin verkkosivustollesi, jotta käyttäjät voivat helposti napsauttaa tykkäämistä, twiittiä tai mitä tahansa viesteistäsi. Mukana on hienoja vaihtoehtoja, ja koska se lisää tarttuvan palkin, se on aina lukijoillesi näkyvissä, mikä tekee todennäköisemmäksi, että he napsauttavat painikkeita.

merkintä: Vaikuttaa siltä, ​​että tätä laajennusta ei ole enää saatavana (surullinen kasvot). Tässä on hyvän näköinen vapaa vaihtoehto – Liukas sosiaalisen jakamisen painikkeet.

7. Kirjoita / lisää eeppinen sisältö

Nyt kun olet määrittänyt perusteet, ainoa jäljellä oleva tehtävä on kirjoittaa eeppinen sisältö. Viime kädessä suurin tekijä siitä, saatko liikennettä ja saadaksesi ihmiset jakamaan sivustosi, on sinun sisältösi. Sinun on varmistettava, että verkkosivustosi tarjoaa arvoa lukijoilleen. Erinomaisen sisällön ansiosta voit sijoittaa ja saada ihmiset jakamaan sivustosi, mutta se auttaa sinua myös keräämään seuraavia. Ja joillekin verkkosivustoille seuraajat tuottavat eniten tuloja sinulle passiivisten kävijöiden sijaan.

Yhteenveto

Jos saat perusteet ensin ja oikein, se tekee SEO-työstäsi tulevaisuudessa helpomman tehtävän. Olen nähnyt paljon ihmisiä, jotka eivät muuttaneet pysyvän linkin rakennetta vasta sen jälkeen, kun heillä oli satoja viestejä, mikä tarkoitti, että heidän oli luotava TON uudelleenohjauksia yksinkertaisesti siirtääksesi sivutasonsa uuteen URL-rakenteeseen. Lisäksi, jos saat kaiken perustarjouspyynnön heti alusta alkaen, voit keskittyä tärkeämpiin asioihin, kuten sisältöön ja sosiaaliseen mediaan..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map