WordPress SEO: n parhaat käytännöt vuodelle 2020 ja sen jälkeen

WordPress SEO: n parhaat käytännöt

Tulevaisuuden SEO-maisema on epävakaa paikka. Ja tiedätkö miksi? Olemassa olevat valtuudet (eli Google) tekevät parhaansa rakentaaksesi paremman, nopeamman ja turvallisemman verkon meille kaikille. Tietenkin he hyötyvät kymmenen kertaa enemmän, mutta kuka välittää? Sinun pitäisi, minkä vuoksi WordPress SEO: n parhaat käytännöt ovat niin tärkeitä.


Ainakin, jos sinulla on WordPress-sivusto ja haluat silti sijoittaa korkealla (tai hyvin) ehdoillasi. Tiedätte, että tarjotaksesi parannetun hakukokemuksen (ja ansaitakseen miljardeja dollareita voittoja jostain tulevaisuuden päivästä), Googlen on jatkuvasti päivitettävä hakualgoritmejaan paljon SEO-asiantuntijoiden kurinalaisuudelle (kyllä, joka sisältää sinut).

Viime aikoina pystyin helposti sijoittamaan Googlen ylin sijoitus (SERP: t – hakukoneiden tulossivut) kirjaimellisesti “pumppaamalla” avainsanoja sisältöön. Mitä? Se mitä tapahtui – näin SEO-asiantuntijat tekivät sen vasemmalle, oikealle ja keskelle. En edes koskenut linkkien luomista, mutta sijoituksesi nousivat korkealla tavalla kuin kotkat steroideissa.

Sitten Google mursi piiskan, ja avainsanatäytteille näytettiin ovi. Epäilemättä sijoitustani romahti aivan kuten Icarus, mutta siinä ei ole merkitystä. SEO-aikakausi syntyi: asiaa koskevan ja arvokkaan sisällön, alt-tagien, otsikkomääritteiden ja mitä ei.

Silti Google jatkoi algoritmipäivitysten tuloa, ja kielsi hakukoneoptimoijilta ja verkkovastaavilta kaikki mehut tiedot, jotka auttavat ehdottomasti SEO-kampanjaasi. Nykyään sinun täytyy vain astua hiukan pois linjasta, ja Google ei epäröi ripustaa sinua kuivaamaan.

Mutta on vielä toivoa, että Google näkee sinulle tarkalleen, mitä sinun on tehtävä parhaan sijoituksen saavuttamiseksi. Nämä WordPress SEO: n parhaat käytännöt hahmotellaan tässä viestissä, joten valmistaudu pitämään hauskaa ja rakenna valtava SEO-profiili, joka kestää seuraavan algoritmin tärinän. Nyt sitä mennään…

Mitkä ovat parhaat käytännöt WordPress SEO: lle?

Ennen kuin tutustumme WordPress SEO: n parhaisiin käytäntöihin, sallikaa minun mainita joitain asioita, jotka haluat ehkä tietää s: sta täydellisenä aloittelijana.

Ensinnäkin, SEO sisältää kaksi strategiaa, nimittäin sivun ja sivun ulkopuolella tapahtuvan optimoinnin. Sivun optimointi koostuu kaikista optimointitoimista, joita teet sivustossasi (tai verkkosivuilla). Tähän sisältyy sisällön luominen, avainsanojen lisääminen ja otsikko- ja sisällönkuvauskenttien optimointi. Sivun ulkopuolinen optimointi on jokaista muuta SEO-toimintaa, johon sisältyy kolmansien osapuolien verkkosivustoja, kuten blogin kommentointi, vierasblogit, hakemistojen lähettäminen, linkkien luominen ja sosiaalinen kirjanmerkkien merkitseminen..

Toiseksi, meillä on valkoinen ja musta hattu SEO. Entinen on SEO-strategia, joka noudattaa Googlen ja muiden hakukoneiden vahvistamia SEO-sääntöjä. Toisaalta blackhat SEO sisältää pelaamiskoneet, jotka laskevat sinut vain kuumaan keittoon. Sinun tulisi pyrkiä rakentamaan valkoisten hattujen SEO-strategia ja et koskaan ajattele hakukoneiden manipulointia mustahattu-tekniikoilla. Yksinkertaistettuna sanoen, älä kokeile muita likaisia ​​temppuja, joita ei esimerkiksi ole tässä kekseliäisessä Googlen SEO-opas.

Siitä eteenpäin siirrymme eteenpäin WordPress SEO -käytäntöihin, jotka sinun on pidettävä mielessä ja otettava käyttöön vuonna 2020.

1. Suorita älykäs avainsanatutkimus

Avainsanatäyte toimi aiemmin SEO tekniikana menneinä päivinä, mutta tänään Google pelkää tätä käytäntöä. Samalla avainsana sijoituskertoimena ei ole kuollut. Google ja muut hakukoneet luottavat edelleen avainsanoihin verkkosivustojen sijoittelussa, mikä tarkoittaa, että SEO-strategian tulisi ohjata tarkkaa tutkimusta.

WordPress SEO: n parhaat käytännöt Avainsanatutkimus

Haluatko parhaan sijoituksen Googlessa lauseilla WordPress teemat tai WordPress laajennukset? Työkalu kuten Google AdWords avainsanan suunnittelija voi auttaa sinua määrittämään termejesi kilpailukyvyn ja saada avainsanavaihtoehtoja käytettäväksi sisällössäsi. Voit myös käytä Google Analyticsia tarkistaa avainsanat, joita ihmiset käyttävät verkkosivustosi löytämiseen. WordPress-sivustosi tilastot ovat myös avainsanaideoiden lähde.

Yritä saada jokaiselle avainsanallesi kymmenen (10) vaihtoehtoa. Esimerkiksi, jos valitsemasi avainsana tai ilmaus on ‘WordPress-teemat’, voit johtaa vaihtoehtoja, kuten ‘reagoivat WordPress-teemat’, ‘monikäyttöiset WordPress-teemat’, ‘premium WordPress-teemat’ ja niin edelleen.

Ubersuggest avainsanatyökalu

Tarvitsetko apua avainsanojesi päättämisessä? Yrittää Ubersuggest. Tämä ilmainen työkalu yhdeltä maailman parhaimmista SEO-asiantuntijoista auttaa aiheeseen liittyvissä avainsanaideoissa ja tarjoaa hyödyllisiä oivalluksia. Jos napsautat Avainsanaideat linkin avulla näet arvioidun onnistumisasteen avainsanasi tavoitteelle sekä nykyisen sijoituskilpailun. Yllä olevassa kuvakaappauksessa voit nähdä, että avainsanan “WordPress” sijoitus on vaikea – etenkin koska tämän termin parhailla nykyisillä sivustoilla on hyvät verkkotunnuspisteet ja vankka sosiaalinen läsnäolo.

Ajattele tutkimustasi ajatellessasi pitkät avainsanoja. Venytä avainlausesi korkeintaan neljään (4) sanaan, ja sinulla on suurempi mahdollisuus sijoittua hyvin yhden sanan avainsanoillesi. Esimerkiksi ‘WordPress-teemat’ ovat kilpailukykyisempiä kuin ‘responsiiviset monikäyttöiset WordPress-teemat’, mikä tarkoittaa, että ensimmäisten sijoittautuminen ensimmäiseen on vaikeampaa kuin jälkimmäinen.

Ripottele muutama näistä avainsanoista sisällössäsi ja sinun pitäisi alkaa nauttia paremmista sijoituksista noin kuukauden kuluttua. Joo, se on totta, SEO vie aikaa – et nautti tuloksista yön yli. Jokainen SEO “asiantuntija”, joka lupaa sinulle kultaisen numeron uno-aseman Googlessa “parissa päivässä”, vie sinut matkalle. SEO on pitkäaikainen ja jatkuva prosessi, joka kestää koko verkkosivustosi ajan.

Palaamalla avainsanojen sirottamiseen sisältöön, puhumme avainsanojen tiheydestä osana WordPress SEO: n parhaita käytäntöjä hetkessä, joten älä hikoile sitä.

2. Keskity sisältöön – hakukoneoptimoinnin kuningas

Sisältö on edelleen. Ainutlaatuinen, arvokas ja osuva sisältö, joka on. Sen lisäksi, että se on suurin kaikista SEO-sijoitussignaaleista, korkealaatuinen sisältö on ennen kaikkea verkkosivustosi elinehto.

Verkkosivusto, jolla ei ole sisältöä, ei ole verkkosivusto. Samoin heikkolaatuinen sisältöinen verkkosivusto on kuin tylppä veitsi – se saattaa tehdä työn, mutta sinun on käytettävä enemmän voimaa. Vanhentuneen sisällön verkkosivusto on kuollut sekä hakukoneille että ihmiskävijöille. Ymmärrän tämän ensinnäkin, koska useaan otteeseen menin pitkiä aikoja lähettämättä omaan blogiini. Tulokset? Matalampi käyttäjien sitoutuminen ja menettäneet SEO-sijoitukset.

Mainitsimme juuri, että sisältösi on oltava ainutlaatuista, arvokasta ja osuvaa. Mitä tämä tarkoittaa? Ensinnäkin, sisällön tulisi olla ainutlaatuista, koska hakukoneet, etenkin Google, eivät harrastaa plagiointia – tai kopioi sisältöä. Sisältösi pitäisi tuoda jotain tuoretta pöydälle – sen tulisi olla ainutlaatuinen, jos haluat sijoittua hyvin.

Epäilemättä voit vetää lainauksia mistä tahansa Internetistä, mutta kokonaisen sivun kopioiminen liittää vain vaikeuksiin.

Toisin sanoen, poista päällekkäinen sisältö sivustoltasi, mukaan lukien URL-osoitteet. Google ei näe osoitteita http://yoursite.com ja http://www.yoursite.com samassa kokonaisuudessa, mikä tarkoittaa, että sijoituksesi on jaettu kahden URL-osoitteen kesken. Saatat jopa saada rangaistuksen samasta.

Kohtasin tämän haasteen kerran ja ratkaisin sen helposti. Jos tiedät tiensä palvelimellasi ja WordPress-kansioilla, seuraavan koodin lisääminen .htaccess-tiedostoon pitäisi tehdä temppu:

RewriteEngine päällä
RewriteCond% {HTTP_HOST} ^ esimerkki.com [nocase, TAI] RewriteCond% {HTTP_HOST} ^ www.example.com [nocase] RewriteRule ^ (. *) Http://www.esimerkki.fi/$1 [viimeinen, uudelleenohjaus = 301]

Korvaa esimerkki.com verkkotunnuksellasi. Yllä oleva koodi ohjaa kaikki verkkosivustosi.com ja www.yoursite.com pyynnöt osoitteeseen http://www.sivustosi.com, eli hakukoneet eivät sekoitu. Voit myös käyttää tekniikkaa, joka tunnetaan nimellä URL-osoitteiden kanonisointi Matt Cuttsin selittäminä.

Luomasi ainutlaatuisen sisällön tulisi olla arvokasta, ei vain leffa- tai täyteaineen sisällön, joka on tarkoitettu hakukoneiden hämähäkkien huijaamiseen. Odota … mitä hämähäkkejä? Google ja muut hakukoneet käyttävät erityistyyppisiä ohjelmistoja (skriptejä), joita kutsutaan indeksoijiksi tai hämähäkkeiksi sisällön löytämiseksi ja indeksoimiseksi.

Mutta koska tavoitteemme on korkeampi sijoitus Googlessa (ja Bingissä ja Yahoo!), miten voimme luoda ainutlaatuisen ja arvokkaan sisällön, jonka tarkoituksena ei ole houkutella tai “huijata” nyt älykkäämpiä hakukoneiden robotteja? Yksinkertainen vastaus on, että sinun ei pitäisi koskaan tutkia sisällön luomista hakukoneille. Sen sijaan luo sisältöä ihmisille lukijoillesi, ja hakukoneet seuraavat. Trhrefy parhaasi tarjota arvokasta sisältöä, koska …

Hakukoneet kehittävät nopeasti älykkyyttä havaitakseen arvoa tuottavia verkkosivustoja niiden sivustojen välillä, jotka luovat arvon illuusion. – James McDonald, Lyons Consulting Group.

Älä ymmärrä minua väärin. Sinun ei pitäisi luoda arvokasta sisältöä, koska hakukoneet ovat entistä älykkäämpiä. Luo arvokasta sisältöä ihmisten todellisten kävijöiden auttamiseksi. Se on mitä hyvät brändit tekevät.

Kun puhutaan kirjoittamisesta ensin ihmiskävijöille (ja hakukoneille toiseksi), sisältösi tulisi olla osuva kohdeyleisöllesi. Tämä on yksi syy, miksi sinun on määriteltävä kohdeyleisösi sanasta go. Luo ainutlaatuista ja arvokasta verkkosisältöä, joka on osuvaa kohdeyleisöllesi. Kirjoita heidän kielellään, käytä heidän ymmärtämäänsä terminologiaa. Jos olet suorittanut avainsanatutkimuksen hyvin, sinulla ei pitäisi olla ongelmia avainsanojen lisäämisessä sisältöön.

Jos sisältö on kirjoitettu ja arvokasta, lukijasi jakavat saman perheen ja ystävien kanssa pisteet sinulle tuotemerkkien maininnat verkossa, mikä on mielestäsi jälleen yksi SEO-sijoitussignaali.

Kun lisäät avainsanoja sisältöön, sinun pitäisi tehdä se luonnollisesti – älä pakota avainsanoja sisältöön. Siksi kymmenen (10) vaihtoehtoisen avainsanan saaminen on niin tärkeää. Jos yksi avainsana ei sovi, sinulla on yhdeksän (9) muuta vaihtoehtoa ��

Mutta tämä tekee SEO kuulostavasta jäykältä, päinvastoin, sen erittäin joustavalta. Kun hävisin sijoituksesi avainsanojen täytteen ansiosta, keksin uuden lähestymistavan, joka ei ole koskaan onnistunut tuottamaan toivottuja tuloksia.

WordPress SEO Best Practices -sisältö on kuningas

Aion aloittaa avainsanatutkimuksella, joka johtaa useita vaihtoehtoja ensisijaiselle avainsanalleni. Sen sijaan, että kirjoittaisin ensin sisältöä ja lisäisin avainsanoja myöhemmin, teen molemmat samanaikaisesti. Miten? Sitoudun ensisijaisen avainsanani ja muutama vaihtoehto muistiin, ja kirjoitan sitten pois. Edellyttäen, että olet tutkinut avainsanojasi ja sisältöäsi, entinen kuuluu oikein jälkimmäiseen. Avainsanat mahtuvat oikein sisään. En ajattele avainsanoja, mutta kun olen kirjoittanut, viesti on SEO-valmis. Tietenkin, tämä on oma henkilökohtainen tekniikka, ja se ei välttämättä toimi sinun tapauksessasi. Ja olen kehittänyt tekniikkaa ajan myötä, joten suunnittelkaa vapaasti omaa tekniikkaasi – varmista, että vain avainsanasi näkyvät sisällössäsi luonnollisesti.

Kuinka monta kertaa sinun pitäisi mainita avainsanasi sisällössäsi, jotta se olisi valmis hakukoneille? 2,5% on avainsanan vakiotiheys, mutta voit ottaa sen noin 4%: iin milloin tahansa. Tämä tarkoittaa, että jos viestisi on 2000 sanaa, ensisijaisen avainsanasi (ilmauksen) pitäisi näkyä viisikymmentä (50) kertaa. Luonnollisesti.

Lisää muuten, että lisäät avainsanasi viestien / sivujen otsikoihin, mikä viestii nopeasti hakukoneille (samoin kuin ihmiskävijöille), mistä viesti / sivu on kyse. Esimerkkinä ‘WordPress SEO’ näkyy näkyvästi tämän viestin otsikossa, jossa kerrotaan, että tämän viestin on oltava WordPressin ja SEO: n kanssa. Jos viestissäsi / sivullasi on otsikoita ja / tai alaotsikoita, lisää avainsanoja myös näihin. Pidä asiat vain luonnollisina ja sinä olet kunnossa.

Luoessaan kiinnostavaa ja jaettavaa sisältöä, älä unohda sekoittaa sitä lisäämällä medioita, kuten videoita, kuvia, esityksiä, infografioita, podcasteja jne. Nämä parantavat käyttäjän sitoutumista kymmenkertaiseksi ja lisäävät arvoa sisältöllesi, jotka molemmat ovat tärkeitä SEO: lle.

Google rakastaa WordPress-blogeja – päivitetään säännöllisesti blogeja – joten pidä blogiosi tuoreena. Yritä päivittää staattista verkkosisältöäsi esimerkiksi tuotteista ja tuotteista. Vaikka joidenkin verkkovastaavien palaaminen Messiasta saattaa viedä staattisten sivujensa sisällön päivittämiseen, WordPressin blogiominaisuuden avulla voit syöttää verkkosivustollesi säännöllistä tuoretta sisältöä. Hyödynnä blogia!

Kerran tai kahdesti viikossa lähettämisen tulisi olla riittävä ansaitsemaan kunnollinen paikka SERP: ssä noin kahdessa kuukaudessa. Voit lähettää viestejä myös päivittäin, varmista, että et vaaranna laatua määrän nimessä, koska jälkimmäinen ei laske yhtä paljon kuin entinen SEO: n uudessa maailmassa.

Lisää viestejä luotaessa SEO-ystävällisiä tunnisteita ja luokittele viestit sen mukaan. Jos käytät SEO-laajennuksia, kuten Hiiva SEO, saat kentät lisätäksesi metakuvauksen, SEO-otsikon ja keskittyä avainsanasi viestiin. Hyödynnä näitä ominaisuuksia SEO-up viestisi. Optimoidessasi sisältöäsi, Yoast SEO -laajennus auttaa sinua myös määrittämään artikkelisi SEO-pisteet kauan ennen julkaisupainikkeen painamista.

Lisää meta-otsikot, avainsanat ja kuvaukset muille sivuillesi, ei vain viesteihin. Tällainen tieto menee verkkosivustosi osa, josta hakukoneiden robotit hakevat sen helposti indeksointia varten.

merkintä: Meta-avainsanat, kuvaukset ja otsikot eivät alenna avainsanojen lisäämisen paikkaasi ja arvoa sisältöön.

Kirjoita ainutlaatuinen ja arvokas (jaettavissa oleva) sisältö, joka liittyy kohdeyleisösi. Jos tarvitset lisätietoja, muista tarkistaa nämä viestit:

Ja muistutuksena, älä koskaan kirjoita hakukoneille; kirjoita sen sijaan ihmislukijoillesi – puhu heidän kanssaan sisällön kautta ikään kuin he seisoisivat edessäsi. Haluatko hylätä luontaiset avainsanat sitten? epäilen.

Sivun SEO sisältää sekä luovan että teknisen asiantuntemuksen. Markkinoijana sinun on luotava verkkosivustoosi fantastinen sisältö, jota yleisösi rakastaa. Haluat varmistaa, että verkkosivustosi auttaa Googlea (ja ihmiskäyttäjiä) löytämään ja jakamaan sisällön helposti. – Justin Deaville, toimitusjohtaja atReceptional.

Kuvien ja videoiden SEO

Ennen kuin siirrymme seuraavaan osaan, haluaisin mainita muutamia asioita kuvista ja videoista, joita käytät sisällölläsi SEO: n vahvistamiseen.

Ensinnäkin, kuvien ja videoiden lisääminen sisältöön on yksi SEO parhaista käytännöistä, joita monet harvoin toteuttavat. Ja se on vain surullista, koska optimoidut kuvat tuovat sinulle suuren liikenteen Google Imagesista ja vastaavista. Videot voivat kerätä liikennettä, linkkejä, mainintoja ja paljon muuta sellaisilta sivustoilta kuten YouTube, Vimeo, Tumblr ja muut.

Olemme aiemmin puhuneet kuvien optimoinnista WordPressille, mutta miten optimoit kuvia hakukoneille? Tämä on helpoin osa. Aluksi sinun pitäisi optimoida kuvasi nopeaa lataamista varten. Älä käytä painavia kuvia, jotka vain hidastavat sivustoasi. Jos tarvitset 650 x 300 esitellyn kuvan seuraavaa viestiäsi, lähetä se, jonka koko on 650 x 300, ei pikselin enemmän.

Toiseksi, varmista, että kuvasi ovat osuvia sisältösi suhteen. Sen lisäksi, että ansaitset parempia sijoituksia, kuvien tulisi parantaa sisältöäsi – alkuperäistä tarkoitustaan.

Kolmanneksi, anna kuvillesi sopivat tiedostonimet. Onko kuva WordPress SEO: sta? Nimeä kuva sellaisenaan – älä jätä kuviasi näyttämään IMAGE001_2020.jpg. Miksi? Se on haittaa käyttäjäkokemukselle ja hakukoneoptimoinnille, koska hakukoneet eivät näe kuvia kuten ihmisen lukijat. Yritä lisäksi puristaa avainsanasi kuvatiedoston nimessä.

Kun puhutaan hakukoneista, jotka “näkevät” kuvasi, sinun on lisättävä kuviin ALT-tunniste, jotta hämähäkkien käyttö olisi helpompaa. ALT-teksti edustaa vaihtoehtoista (vaihtoehtoista) tekstiä, joka näytetään, jos kuvaa ei ladata mistä tahansa syystä. ALT-tunnisteella on toinen tarkoitus. Sen tarkoituksena oli auttaa näytönlukijoita “näkemään” kuvasi. Visuaalisesti haastavat ihmiset käyttävät näytönlukijaa kuluttamaan sivustosi sisältöä. Hakukoneiden robotit käyttävät ALT-tunnisteen tietoja “nähdäksesi” myös kuviasi.

Kuvien optimointi WordPressissä on pieni työ. Napsauta vain ”Lisää media” postieditorissa ja valitse kuva näyttöön tulevassa näytössä. Kun kuva on valittu, huomaat oikealla puolella alueet, joiden avulla voit lisätä otsikon, kuvatekstin, altin ja kuvauksen. Keskity vain alt-kenttään, mutta voit vapaasti täyttää muut yksityiskohdat, jos sinulla on aikaa.

ALT-teksti on erinomainen hakukoneoptimoinnille, antaa kelvolliselle HTML: lle sitä käytettäessä ja auttaa visuaalisesti haasteellisia lukijoita omaksumaan sisältösi kokonaisuudessaan. Sellaisenaan tee ALT-tekstistä kuvaava (ja merkityksellinen kuvan ja viestin suhteen), mutta lyhyt.

3. Käytä SEO-valmiita WordPress-teemoja ja laajennuksia

Total Premium WordPress Theme Framework

WordPress on niin suosittu tänään, koska sinulla voi olla verkkosivusto valmiina toimimaan kuumalla kahvikupilla varustetun ajan kuluessa. WordPress-teemojen ja -laajennusten ansiosta kuka tahansa (ja tarkoitan ketään) voi rakentaa ammattimaisen verkkosivuston nopeasti. Mutta se on totta vain jos valitset täydellisen teeman ja laajennukset. WordPress SEO: n suhteen valitsemiesi teemojen ja laajennusten tulisi olla SEO-ystävällisiä alusta alkaen.

Voit tietenkin aloittaa mistä tahansa teemasta ja lisäosien joukosta, mutta SEO-valmiit tarjoavat etumatkan, jonka sinun täytyy viedä Google myrskyn avulla. Mihin sinun on kiinnitettävä huomiota valittaessa WordPressiä ja laajennuksia?

Ensinnäkin valintasi tulisi hyödyntää puhdas ja kelvollinen HTML. Jos teeman rakenne on kaikkialla, sinulla on ongelmia paitsi WordPress SEO: n, myös suunnittelun suhteen. Etsi teemoja, joissa käytetään kanonista URL-osoitetunnistetta. Kaanoninen URL-meta, mitä? Tämä on vain hieno termi tietyn tyyppiselle metatunnisteelle, joka tallentaa sivusi ylä-URL-osoitteen. Jos kyse on kotisivustasi, kanoninen URL-metatunniste tallentaa verkkotunnuksesi. Jos kyse on viestistä, tunniste tallentaa viestin URL-osoitteen.

Teeman tulisi myös tukea otsikoiden (h1, h2, h3… h6) ja otsikkotunnisteiden oikea käyttö. Sinun pitäisi myös seurata WordPress-teemoja, jotka integroivat Avaa Graph-metatunniste parantaa sosiaalisen median jakamista.

Kuinka määrität kaikki nämä tekijät? Voit lukea kehittäjän mainosmateriaaleja, ottaa heihin yhteyttä suoraan tai tarkistaa esittelyn. Mitä etsiä? Napsauta osoitetta hiiren kakkospainikkeella ja valitse ”Näytä sivulähde” tai jokin vastaava. Sinun on keskityttävä koodin ensimmäiseen osaan – väliseen alueeseen ja tunnisteita. löytö merkinnät, esim. tai.

Älä unohda, jos suosikki teemallasi ei ole näitä alueita. Voit aina lisätä niihin tunnisteita myöhemmin käyttämällä SEO-laajennuksia tai manuaalisesti muokkaamalla koodia. Haluaisin plugins joka päivä. Teema, joka ei tue sivun otsikoita ja otsikoita, on täydellinen ei-ei, tiedätkö, jos sellainen teema on ensisijaisesti olemassa.

4. SEO-ystävälliset URL-osoitteet

SEOP-ystävälliset URL-osoitteet, jotka tunnetaan myös nimellä Pretty Permalinks WordPressissä, ovat avaintekijä WordPress SEO: n parhaissa käytännöissä ja käyttökokemuksessa. Esimerkiksi mikä URL on helpompi muistaa:

 • https://www.yoursite.com/article300152
 • https://www.yoursite.com/?p=3424
 • https://www.yoursite.com/wordpress-seo

Kolmesta, mikä URL luulet “innostelevan” hakukoneiden hämähäkkejä? Luettelon kolmas URL on ehdoton voittaja. On turhauttavaa nähdä verkkovastaavien käyttäessä URL-osoitteita, kuten http://www.example.com/?p=123, kun WordPress tekee SEO-ystävällisten URL-osoitteiden luomisesta niin helppoa (ja missä on suuria laajennuksia, kuten Kaunis linkki jonka avulla voit luoda helposti muistettavia ulkoisia linkkejä).

Mene vain Asetukset> Permalinks ja valitse Viestin nimi tai Kuukausi ja nimi. Tee tämä kauan ennen kuin lisäät sisältöä blogiisi välttääksesi rikkoutuneita linkkejä. Jos sinulla ei ollut aavistustakaan, rikkoutuneet linkit ovat haita SEO: lle, ja jos haluat lisätietoja, Elegant Themes julkaisi loistavan viestin siitä, miksi sinun pitäisi Älä koskaan käytä oletusarvoisia pysyviä linkkejä.

5. Mobiiliystävällinen verkkosivusto

Ehkä vika häiritsee minua, koska joka kerta kun olen hienolla verkkosivustolla, muutan aina selaimen kokoa tarkistaakseni onko sivusto reagoiva. Saman virheen on täytynyt haastaa joku myös Googlessa, koska jos et ole huomannut, he ovat jo ottaneet mobiiliystävälliset etiketit hakutuloksissa.

Mitä tuo tarkoittaa? Jos verkkosivustosi ei ole mobiiliystävällinen, nautit paremmasta sijoituksesta kuin mobiiliystävällisestä verkkosivustosta. Lukijasi tietävät myös, että sivustosi ei ole mobiiliystävällinen kauan ennen kuin he pääsevät kotisivullesi, mikä vähentää napsautussuhdetta.

Google suosittelee reagoivan web-suunnittelun (RWD) käyttöönottoa – verkkosuunnittelutekniikkaa, jonka avulla kehittäjät voivat rakentaa verkkosivuston noudattamalla mobiili-ensin -lähestymistapaa. RWD-tekniikoiden ympärille rakennetut verkkosivustot näyttävät ja toimivat aina kaikissa laitteissa.

Jos RWD ei toimi liiketoimintamallin suhteen, mikä on epätodennäköistä, voit valita hybridiratkaisun. Varmista vain, että matkaviestinnän vierailijat pääsevät mobiilisivustollesi, eikä sisällä mitään sisältö- (tai URL) -ristiriitoja, jotka lopulta sekoittavat WordPress SEO -sivusi. Tämä Google SEO -opas siinä on koko osio, jossa selitetään, miten sitä jatketaan.

Valitse muuten vain reagoiva WordPress-teema ja laajennukset alusta alkaen. Etkö tiedä mistä aloittaa? Kokonaisvasteellinen monikäyttöinen WordPress-teema on loistava valinta monille sinun kaltaisille yrittäjille.

Mobiililaitteiden optimointivinkit

6. Sosiaalisen median signaalit

Sosiaalisen median kasvu viime vuosina on luonut uuden ja kannattavan kanavan WordPress SEO: lle. Jopa kamppailematta voit nähdä sosiaalisen median suuren liikennepotentiaalin. Se antaa sinulle myös mahdollisuuden rakentaa yhteisö tuotemerkin ja / tai tuotteiden ympärille.

Hakukoneet käyttävät tuotemerkkejä ja sisältömerkintöjä sijoituksen määrittämiseksi. Syy tähän lähestymistapaan on yksinkertainen: Jos useammat ihmiset pitävät, uudelleensuunittavat, nipistävät, kompastavat jne. Sisältöäsi, sen on oltava arvokasta ja päinvastoin..

Ole kuitenkin varovainen sosiaalisen median suhteen. Haluat avata kaksisuuntaisen viestinnän sen sijaan, että keskustelisit mahdollisuutesi mukaan. Tarvitset ihmisiä harjoittamaan tuotemerkkiäsi “… parantaaksesi läpäisyarvoa ja online suusanallisesti”.

Luo oma yleisösi sosiaalisen median avulla ja työskentele kovasti vauhdittaaksesi keskustelua ja käyttäjien sitoutumista. Mitä enemmän mainitaan, sitä parempi.

7. Voita kilpailusi

Kun kirjoitat avainsanasi Googleen, ensimmäiset kymmenen (10) verkkosivustoa, jotka ilmestyvät, ovat kovimmat kilpailijasi. Jotta voit hankkia tuon vaikean ensimmäisen aseman, sinun on voitettava ne kaikki.

Muistutteko tuon viisaan sanonnan, joka kuuluu pitämään ystäviäsi lähellä ja vihollisia lähempänä? Ota aikaa tutkia kilpailuasi. Hanki vastauksia kysymyksiin, kuten: Miksi numero yksi lyö minut? Mitä he tekevät eri tavalla? Toteuttavatko he valkoisen hatun SEO tekniikoita, joista minulta saattaa puuttua?

Ehkä he eivät ole niin hyviä kuin kuvittelit – ehkä niiden sisältö on esimerkiksi tunkkainen. Tämä voisi olla sinun ikkunasi saada ansaitsemasi sijoitus. Tutki kilpailua ja lyö heitä omalla pelillään. Pieni kilpailukyky on mahtavaa. Lisäksi, jos palkkiona on parempi sijoitus, enemmän liikennettä ja lopulta parempia tuloksia, olen valmiina haasteeseen joka päivä. Oletko?

8. Paranna sivun latausnopeutta

Jos verkkosivustosi lataaminen kestää vuosituhannen, menetät näkymät vasemmalle, oikealle ja keskelle. Lisäksi huuhtelet SEO-pisteitä viemäriin, ja niitä on vaikea löytää.

Hitaat sivut johtavat korkeampiin poistumisprosenteihin, liikenteen menetykseen ja asiakkaiden luottamukseen, joten lyhennä sivujen latausaikaa jo. Edellisessä lausunnossa linkittämäni viesti näyttää sinulle kaiken, mitä sinun on tehtävä WordPress-sivustosi nopeuden parantamiseksi. Jos haluat tehdä nopean sivuston nopeustarkistuksen sivustollasi nähdäksesi kuinka nopeasti se on, voit käyttää Google Page Insights -työkalu tarkistaa verkkosivustosi ja nähdä, millaisia ​​suosituksia Google antaa sinulle sivustosi nopeuden lisäämiseksi (on tärkeää huomata, että sivutiedot keskittyvät moniin mikrooptimointeihin, jotka eivät joskus ole kovin järkeviä sivustosi tekemiselle tai se ei vaikuta sivustoosi niin paljon kuin vain paremman hosting-suunnitelman hankkiminen, tärkein tekijä on todellinen latausaika, joten sinun pitäisi verrata latausaikaasi parhaimpien kilpailijoiden kanssa ja varmistaa, että sivustosi on nopeampi).

9. HTTPS Ranking-signaalina

Johdannossa mainitsimme, että Google tekee kaiken rakentaakseen paremman, nopeamman ja turvallisemman verkon kaikille. Päivittämällä hakualgoritmejaan he parantavat hakukokemusta. Heidän monipuolinen Tietokaavio, hakukone on kasvanut nopeammin. Ja nyt he haluaisivat jokaisen verkkovastaavan ottavan käyttöön HTTPS: n Web-ominaisuuksien turvallisuuden parantamiseksi.

Vaikka HTTPS ei ole merkittävä sijoitussignaali, Google suorittaa edelleen testejä ja saattaa päättää vahvistaa sitä lähitulevaisuudessa. He julkaisivat toisena päivänä artikkelin sivustosi suojaaminen HTTPS: llä. Viesti hahmottelee sivustoturvallisuuden tärkeyttä, parhaita käytäntöjä HTTPS: n asettamisessa ja miten HTTPS määritetään HTTP-sivustollesi. Sinun pitäisi olla hyvissä käsissä.

10. Paikallinen SEO

Paikallinen SEO on aivan kuten tavanomainen (orgaaninen) SEO. Ainoa ero on, sinun on siirryttävä askel pidemmälle paikallisen SEO-kampanjasi kanssa. Älä unohda esimerkiksi lisätä kaupunkiasi / osavaltiotasi otsikkotunnisteisiin, otsikoihin, sisältöön, URL-osoitteeseen ja altekstiin. Älä myöskään unohda vaatia a Google My Business sivu asuasi. Se on ilmainen, joten älä odota.

WordPress SEO Best Practices Paikallinen SEO

Voit oppia lisää paikallisesta SEO: sta osoitteessa Moz tai Hakukoneiden maa.

11. Lähetä sivustosi hakukoneisiin

Kuten olemme jo luoneet, hakukoneiden robotit kampaavat verkkoa etsimään sisältöä. Sitten he indeksoivat sisällön erilaisten mukaan SEO-sijoitussignaalit. Sivustosi lähettäminen hakukoneille manuaalisesti parantaa mahdollisuuksiasi parempaan sijoitukseen nopeammin. Sivustosi manuaalinen lähettäminen vähentää myös mahdollisuuksiasi tulla roskapostiksi.

Parasta on, että prosessi on nopea ja helppo. Voit lähettää sivustosi Googlelle käyttämällä Lisää URL-sivu tai Verkkovastaavien työkalut. Sivustosi lähettäminen Yahoo! ja Bing, voit vapaasti käyttää Bingin sivuston lähettämissivu. Älä huolestu, Yahoo! hakua tarjoaa Bing-hakukone. Tarkoittaa, että näkyy Yahoon hakutuloksissa, kun lähetät sivustosi Bingille.

12. Sivustokartat

Sivustokartta on kirjaimellisesti sivustosi kartta – näyttää kaikki sivut, luokat ja muut. Sinun tulisi luoda sivukartta sekä ihmiskävijöille että hakukoneille. Julkaise sivukartta sivustossasi, jotta lukijat löytävät sisällön kadotettuna. Voit jopa linkittää sivustokarttaasi 404-virhesivulta. Voit luoda sivustokartan manuaalisesti tai käyttää laajennusta nimellä Google XML -sivustokartat.

Vaikka hakukoneet voivat löytää sivukartan sivustoltasi, sinun tulee lähettää se kautta Google Webmaster Tools parantaa mahdollisuuksiasi. Se on fiksu tapa tehdä, etenkin uuden verkkosivuston kanssa.

Huolimatta siitä mitä ihmiset sanovat, linkkien luominen on tärkeä osa WordPress SEO: n parhaita käytäntöjä. Näin linkkien rakentaminen toimii. Julkaiset korkealaatuista sisältöä ja sivustolinkkejä sinulle prosessijakelulinkkien mehujen kanssa. Jos se on arvovaltainen verkkosivusto, Google merkitsee sinulle korkeamman linkkiprofiilin ja sijoitus nousee. Sitten jos siirryt eteenpäin ja linkit sivustoon B, jaat myös linkkimehun. Jos sivusto B on kuitenkin täysin kapealla (spammainen) tai sisältää heikkolaatuista sisältöä, tuhoat vain sijoituksesi ja saat todennäköisesti rangaistuksen.

Hyväksy vain linkit korkealuokkaisilta verkkosivustoltasi tai auktorisoiduilta verkkosivustoilta. Linkki vain korkealaatuisiin verkkosivustoihin (sisältöön), jotka lisäävät arvoa sivustoosi.

SEO: n tulevaisuus on linkin laadun tärkeys. Linkittävän sivuston on oltava sosiaalisesti aktiivinen ja sillä on oltava käyttökelpoinen ja vuorovaikutteinen käyttäjäkunta. Linkin tärkeys tulee olemaan sivuston arvo, joka omistaa Internetin sosiaalisen puolen. – Nick Anderson, Hostooplen perustaja.

Opi rakentamaan linkkejä luonnollisesti. Jos ostat linkkejä, Google selvittää ja rankaisee sinua. Sinun tulisi pyrkiä luomaan mahtavaa sisältöä, joka ansaitsee linkkejä luonnollisesti. Linkkiviljely (monien linkkien kylvö samanaikaisesti tai lyhyen ajan kuluessa) vie vain pulaan.

Sitä paitsi, käytä luonnollista ankkuritekstiä linkkeihisi. Vältä “napsauta tätä” -tyylin tykkääminen ja käytä sen sijaan tekstiä, joka tarjoaa merkityksen. Tarvitsetko esimerkin? Katsokaa vain linkityskuviota, jota olemme käyttäneet koko blogissamme. Viimeiseksi, jos haluat linkittää verkkosivustoon, mutta et halua jakaa linkkimehua, voit käyttää rel = ”nofollow” -määritteitä linkkeihisi.

Esimerkki: Merkityksellinen ankkuriteksti

WordPress SEO -työkalut ja resurssit

Nyt kun meillä on WordPress SEO: n parhaat käytännöt poissa tieltä, mitä työkaluja tarvitset WordPress SEO: n eteenpäin viemiseksi?

Tässä on lyhyt luettelo:

Päivän päätteeksi…

… Muista, että WordPress SEO vie aikaa. Näiden WordPress SEO -käytäntöjen käyttöönoton jälkeen sinun on annettava riittävästi aikaa tulosten näkemiseen. Valitettavasti meillä ei ole vielä set-and-jättää SEO-ratkaisua. Lisäksi sinun on jatkettava WordPress SEO -strategian päivittämistä toimialanlaajuisten muutosten mukaisesti. Älä unohda noudattaa vahvistettuja SEO-ohjeita seuraamusten välttämiseksi. Yhteenvetona, luo korkealaatuista sisältöä ja mainosta sivustoasi kuin hullu mies.

Toivomme, että olemme antaneet sinulle tarpeeksi rehua; pallo on nyt omassa tuomioistuimessa. Jäimmekö WordPress SEO tärkeät parhaat käytännöt pois? Mitä WordPress SEO -käytäntöjä käytät? Ole hyvä ja jaa kanssamme kommentteihin. Kaikkea hyvää, ja Jumala siunatkoon käsiesi työtä!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map