WordPress SEO Guide: Første trin

WordPress er altid blevet rost som et af de mest SEO-venlige og optimerede content management systemer (CMS) derude – også lige uden for boksen! Men der er stadig nogle meget vigtige og grundlæggende første skridt, du vil tage, når du først installerer WordPress på din blog eller dit websted for at hjælpe med at optimere on-side SEO for din installation og sikre, at du er på den rigtige sti til raking godt i søgningen motorer. Samt alle kender høje placeringer = trafik og godt, trafik = penge.


Dette indlæg er for dem, der har netop installeret WordPress og vil optimere deres websted for at sikre, at de ikke behøver at gennemgå mange tons arbejde senere for at løse deres grundlæggende SEO på siden.

1. Kontroller dine personlige indstillinger

Dette er et meget grundlæggende trin, men MEGET vigtigt. WordPress har denne lille mulighed under Indstillinger -> Privatliv, hvor du kan indstille dit websted til at “blokere søgemaskiner”. Nogle værter, der har autoinstallationsfunktioner, installerer muligvis WordPress med denne indstilling som standard, hvilket forhindrer dig i at indekseres i enhver søgemaskine.

Sørg for at kontrollere, at indstillingen er indstillet til den indstilling, der siger: “Tillad søgemaskiner at indeksere dette websted.”.

WordPress privatlivsindstillinger

2. Optimer Permalinks

Som standard bruger WordPress en meget “beskidt” URL-struktur, der ligner sådan: http://www.example.com/blog/?p=70

Af SEO- og brugervenlighedsårsager skal du altid have en URL-struktur, der består af nøgleord, der fortæller dig noget om en side bare ved at kigge på den. Heldigvis har WordPress en “permalink” -indstillingsside, der giver dig mulighed for at ændre URL-strukturen til noget mere SEO-optimeret. Så gå over til Indstillinger -> Permalinks og vælg den indstilling, der siger “Postnavn”, eller indtast din egen tilpassede URL-struktur nedenfor.

WordPress Permalink-indstillinger

Bemærk: For de fleste mennesker opdaterer WordPress din .htaccess-fil automatisk for at afspejle din nye permalinkstruktur, men for nogle bliver du muligvis nødt til at opdatere den manuelt. Du ved det, fordi du får en lille advarsel, og du får 404 fejl på dit websted.

3. Installer SEO-plugins

En af de bedste ting ved WordPress er muligheden for at installere plugins, der tilføjer en ekstra funktion til dit websted. Når det kommer til SEO, er der masser af WordPress-plugins at vælge imellem, hvoraf mange kan være meget nyttige til at forbedre dit websteds samlede SEO-on-Page-side.

Alt i én SEO-pakke eller WordPress SEO-plugin af Yoast

Først vil du have et SEO-plugin, der giver dig mulighed for nemt at tilføje metabeskrivelser og metatitler til dine blogindlæg. Jeg har prøvet flere derude og minYoast SEO favorit plugins til dette er Alt i én SEO-pakke”Og“WordPress SEO Af Yoast”. Personligt bruger jeg All In One SEO-pakken, fordi jeg allerede har brugt den i lang tid, og det ville være meget arbejdskrævende at skifte til plugin af Yoast.

Når du vælger det vigtigste SEO-plugin til dit websted, skal du sørge for at teste nogle få og finde det, du bedst kan lide. Sørg for, at du virkelig kan lide det, for når du har et par tusind indlæg på din blog, vil du ikke ønsker at skifte plugins og skal gennemgå alle dine indlæg for at ordne alle metatitler og beskrivelser.

Google XML-sitemaps

Et sitemap er altid en god idé. Grundlæggende er det en liste over alle de links på dit websted, du gerne vil indekseres, og du kan uploade det via dine Google Webmastere, så du kan fortælle Google, hvilket indhold du har på dit websted, og hvad de skal gennemgå og indeksere.

Det Google XML sitemap er min favorit plugin til oprettelse af sitemaps. Det genererer automatisk dit sitemap hver gang for at skrive et nyt indlæg, og det fortæller søgemaskinerne, at sitemap er opdateret.

Automatiske SEO-links

Efter min mening Automatiske SEO-links er et must have plugin. Dette plugin giver dig mulighed for at indtaste søgeord og vælge en URL til hver. Plugin erstatter derefter automatisk dette nøgleord i dine blogindlæg med et link til den matchende URL. Det er en meget effektiv tværbindingsteknik, der kræver meget lidt indsats.

De automatiske SEO-links kan også bruges til datterselskaber, der ønsker at markedsføre produkter via nøgleord på dit websted. Og ja, der er en mulighed for at tilføje no-follow til et individuelt søgeordslink.

Skriv SEO-indholdsstopin

Scibe SEO er et premium-plugin, der har vundet en masse popularitet sidst og er sikker på at være et af de bedste indhold og link-bygning plugins derude. Plugin blev oprettet af den meget populære “CopyBlogger”, og den fungerer på medlemsbasis. Grundlæggende tilføjer det et helt SEO-analysesystem til dit websted, så når du skriver et nyt indlæg, kan det scanne det og give dig alle slags SEO-tip til forbedring af blogindlægget med hensyn til indhold, nøgleord, metatags … osv. Plugin vil også vise dig kilder, hvorfra du kan få relaterede links til dine indlæg, samt identificere indflydelsesrige brugere af sociale medier, som måske vil dele dit indhold.

Skriv SEO

4. Vælg et SEO-venligt WordPress-tema

Vælg et WordPress-tema er også meget vigtigt for SEO. En masse gratis temaer derude kommer med krypterede links, der går til grimme hasardwebsteder, der får dig til at miste værdifuld sideplacering. Da dette er websteder, der muligvis ikke er relateret til dit, kan det at skade din placering skade ved at linke til dem.

Et andet problem er, at nogle temaer ikke udnytter korrekt overskrifttags (h1, h2, h3, h4 ..), indholdspositionering (posttekst skal altid komme foran sidebjælken) eller blot er kodet så dårligt, at søgemaskinens bots har problemer med at gennemgå dit websted korrekt.

Hvad man skal kigge efter i et WordPress-tema:

Her er nogle ting, du gerne vil kigge efter, mens du vælger dit WordPress-tema.

 • Webstiteltitel skal være en h1-overskrift på startsiden og en h2-overskrift på andre sider
 • Alle indlægstitler skal have h1-mærket
 • Brødcrumbs-navigation
 • Næste og Forrige link
 • Relaterede indlæg på enkeltindlæg
 • Ren semantik – check med W3C
 • Sørg for, at der ikke er nogen “fiskede” links i temaet, der peger på skitserede steder

Indbyggede SEO muligheder?

Personligt kan jeg ikke lide indbyggede SEO-indstillinger i mine WordPress-temaer. Hovedårsagen er, at hvis jeg nogensinde vil skifte temaer, er min On-Page SEO-indsats nu alle tabt. Så efter min mening er det en rigtig dårlig idé. For nogle mennesker, der virkelig bare ønsker at opsætte et hurtigt sted, måske med bare et par sider (som en hurtig tilknyttet destinationsside) kan indbyggede SEO-muligheder være ok. Nedenfor er et hurtigt kig på seo-indstillingerne, som Nick tilføjer til sine temaer på Elegante temaer.

Elegante temaer SEO

Det kan være en god idé at tjekke min anmeldelse af elegante temaer, hvis du er interesseret i at købe deres bundt.

5. Føj Analytics-sporing til dit tema

Det er ikke nødvendigvis et SEO-trin, men opsætning af dit sporingssystem med det samme hjælper dig med at holde styr på, hvor mange mennesker der besøger dit websted, samt overvåge, hvordan de kom dertil. At holde øje med din analyse kan virkelig hjælpe dig med at optimere dit websted i fremtiden.

Der er mange plugins derude, der giver dig mulighed for at opsætte din sporingskode på dit websted / blog (som f.eks Yoast Google Analytics-plugin). Imidlertid inkluderer mange af de præmie-temaer derude en indstilling i deres administratorpanel, hvor du kan indsætte din kode, og den vil automatisk indeholde din sporing i overskriften eller sidefoden på dit websted.

Personligt ville jeg bare åbne min header.php eller footer.php fil og indsætte koden manuelt.

6. Føj social bogmærke til dit tema

Vi ved alle, hvor vigtig social indflydelse er med hensyn til placering af websteder i disse dage. Og selvom det ikke øger dine placeringer, er det stadig vigtigt at generere trafik og tilhængere. Så du har bestemt lyst til at installere nogle sociale bogmærke-knapper på dit websted, som f.eks. Tweet-knappen, google plus-knappen og facebook-lignende knap samt oprette links til dine sociale profiler.

Nedenfor er et par plugins, som jeg har brugt og ønsket.

Social Box Social Widget

WordPress Social Box

Dette er min yndlingsplugin til at vise dine sociale profiler på dit temas widgetiserede sidefelt. Det giver dig ikke kun mulighed for at vise dine links, men det viser også en tæller for dine tilhængere. Plus, jeg har brugt det på WPExplorer tidligere, og det har fungeret godt!

Sticky Bar Social Sharing WordPress Plugin

WordPress Social Sticky Bar

Sticky Bar er et virkelig fantastisk WordPress-plugin, der tilføjer en statisk delingsbjælke til dit websted, så brugere nemt kan klikke for at kunne lide, tweet eller hvad dine indlæg er. Den leveres med nogle gode muligheder, og da den tilføjer en klistret bjælke, vil den altid være synlig for dine læsere, hvilket gør det mere sandsynligt, at de klikker på knapperne.

Bemærk: Det ser ud til, at dette plugin ikke længere er tilgængeligt (trist ansigt). Her er et godt, alternativt udseende – Slick Social Sharing knapper.

7. Skriv / tilføj et episk indhold

Nu når du er færdig med at opsætte det grundlæggende, er det eneste, du har tilbage at gøre, at skrive Episk indhold. I sidste ende er den største faktor for, om du får trafik og får folk til at dele dit websted, dit indhold. Du skal sørge for, at dit websted giver værdi til sine læsere. Og ikke kun vil det at have stort indhold hjælpe dig med at rangere og få folk til at dele dit websted, men det vil også hjælpe dig med at samle følgende. Og for nogle websteder er dine tilhængere, hvad der vil generere mest indkomst for dig i modsætning til passive besøgende.

Resumé

Hvis du får det grundlæggende gjort først og rigtigt, vil det gøre dit SEO-arbejde i fremtiden til en lettere opgave. Jeg har set mange mennesker, der ikke ændrede deres permalinkstruktur, før de havde hundreder af indlæg, hvilket betød, at de var nødt til at oprette en TON af omdirigeringer blot for at flyde deres siderangering til den nye URL-struktur. Plus, hvis du får al den grundlæggende SEO ud af vejen lige fra starten, kan du fokusere på de mere vigtige ting som indhold og sociale medier.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map