WordPress SEO bedste praksis for 2020 og videre

WordPress SEO bedste praksis

Fremtidens SEO-landskab er et flygtigt sted. Og ved du hvorfor? De kræfter, der er (også Google), gør deres bedste for at opbygge en bedre, hurtigere og sikker internet for os alle. Selvfølgelig har de fordele ti gange mere, men hvem er ligeglad med det? Nå, det skal du, hvorfor WordPress SEO bedste praksis er så vigtig.


I det mindste hvis du ejer et WordPress-sted og stadig ønsker at rangere højt (eller godt) for dine betingelser. For at tilbyde en forbedret søgeoplevelse (og tjene milliarder af dollars i overskud på en fremtidig dato), skal Google fortsætte med at opdatere deres søgealgoritmer, meget til sindet fra SEO-eksperter (ja, det inkluderer dig).

I den nylige fortid kunne jeg let score topplaceringer på Google (SERPs – Search Engine Result Pages) ved bogstaveligt talt “pumpe” nøgleord til mit indhold. Hvad? Det var, hvad der skete – det var sådan, SEO-eksperter gjorde det til venstre, højre og centrum. Jeg rørte ikke engang linkbygning, men mine placeringer steg højt som ørne på steroider.

Derefter knækkede Google pisken, og nøgleordet fyldning blev vist døren. Uden tvivl faldt mine placeringer som Icarus, men det er ikke pointen. En ny æra i SEO blev født: æraen med relevant og værdifuldt indhold, alt tags, titelattributter og hvad ikke.

Alligevel holdt Google algoritmeopdateringerne ved og benægtede SEO’er og webmastere al den saftige information, der bestemt ville hjælpe din SEO-kampagne. I dag skal du bare gå lidt ud af linjen, og Google tøver ikke med at hænge dig ud for at tørre.

Men der er stadig håb for dig, at Google viser dig nøjagtigt, hvad du skal gøre for at få det bedst mulige placering. Det er disse bedste praksis for WordPress SEO, som vi skitserer i dette indlæg, så gør dig klar til at have det sjovt og opbygge en formidabel SEO-profil, der kan modstå den næste rystelse af algoritmer. Nu sker det…

Hvad er den bedste praksis for WordPress SEO?

Lad mig nævne et par ting, du måske vil vide om s som den perfekte begynder, før vi går ind på WordPress SEO-bedste praksis..

For det første involverer SEO to strategier, nemlig on-page og off-side optimering. On-side optimering består af alle optimeringsaktiviteter, som du udfører på dit websted (eller websider). Dette inkluderer oprettelse af indhold, tilføjelse af nøgleord og optimering af titel- og metatags. Off-side optimering er enhver anden SEO-aktivitet, der involverer tredjepartswebsteder, såsom blogkommentering, gæsteblogging, katalogindlæg, linkopbygning og social bogmærke.

For det andet har vi hvid og sort hat SEO. Førstnævnte er en SEO-strategi, der overholder SEO-regler oprettet af Google og andre søgemaskiner. På den anden side involverer blackhat SEO spillesøgemaskiner, som kun lander dig i varm suppe. Du bør bestræbe dig på at opbygge en SEO hat-strategi for hvid hat og aldrig engang overveje at manipulere søgemaskiner ved hjælp af black hat-teknikker. I enklere vendinger skal du ikke prøve andre beskidte tricks, der ikke er indeholdt i f.eks SEO-vejledning fra Google.

Med det ude af vejen, lad os gå videre til WordPress SEO bedste praksis, du har brug for at huske og implementere i 2020 fremover.

1. Gennemfør nøje nøgleordsundersøgelse

Søgeordstopning plejede at arbejde som en SEO-teknik i de gåede dage, men i dag rynker Google over denne praksis. På samme tid er nøgleordet som en rangeringsfaktor ikke død. Google og andre søgemaskiner er stadig afhængige af nøgleord for at rangere websteder, hvilket betyder, at din SEO-strategi bør styres af skarp forskning.

WordPress SEO Best Practices Keywords Research

Ønsker du at placere højt i Google efter udtrykket ‘WordPress-temaer’ eller ‘WordPress-plugins’? Et værktøj som f.eks Google AdWords søgeordsplanlægger kan hjælpe dig med at bestemme konkurrenceevnen for dine vilkår samt udlede søgeordsalternativer, der skal bruges i dit indhold. Du kan også Brug Google Analytics for at kontrollere de nøgleord, folk bruger til at finde dit websted. Din WordPress-webstedsstatistik er en anden kilde til søgeordsidéer.

For hvert af dine søgeord skal du forsøge at aflede ti (10) alternativer. For eksempel, hvis dit valgsøgeord eller -frase er ‘WordPress-temaer’, kan du udlede alternativer såsom ‘responsive WordPress-temaer’, ‘multi-purpose WordPress-temaer’, ‘premium WordPress-temaer’ og så videre.

Ubersuggest søgeordsværktøj

Brug for hjælp til at bestemme dine søgeord? Prøve Ubersuggest. Dette gratis værktøj fra en af ​​verdens største SEO-eksperter hjælper med relaterede søgeordsidéer og giver nyttig indsigt. Hvis du klikker på Søgeordsidéer link ser du en estimeret succesrate for dit søgeordsmål såvel som den aktuelle placering i konkurrencen. I skærmbilledet ovenfor kan du se, at rangeringen af ​​nøgleordet “WordPress” er hård – især da de aktuelle topsider for dette udtryk har stor domænescore og solid social tilstedeværelse.

Mens du laver din research, skal du tænke på longtail nøgleord. Stræk din nøglefrase til maksimalt fire (4) ord, og du vil have en større chance for at placere godt for dine enkeltordssøgeord. For eksempel er ‘WordPress-temaer’ mere konkurrencedygtig end ‘responsive multi-purpose WordPress-temaer’..

Sprøjt et par af disse nøgleord inden for dit indhold, og du bør begynde at nyde bedre placeringer på cirka en måned eller deromkring. Ja, det er rigtigt, SEO tager tid – du vil ikke nyde resultaterne natten over. Enhver SEO-ekspert, der lover dig den gyldne numero uno-position på Google om et par dage, tager dig med på en tur. SEO er en langsigtet og kontinuerlig proces, der varer hele dit websted.

Tilbage til at sprinkle nøgleord i dit indhold, vi vil tale om nøgleordets tæthed som en del af WordPress SEO bedste praksis i et øjeblik, så ikke sved det.

2. Fokus på indhold – kongen af ​​SEO

Indholdet er stadig. Unikt, værdifuldt og relevant indhold, det er. Bortset fra at være den største af alle SEO-rangeringssignaler, er indhold af høj kvalitet først og fremmest livsgrundlaget for dit websted.

Et websted uden indhold er vel ikke et websted. På samme måde er et websted med indhold af dårlig kvalitet som en stump kniv – det gør måske jobbet, men du skal udøve mere kraft. Et websted med uaktuelt indhold er død både for søgemaskiner og menneskelige besøgende. Dette forstår jeg førstehånds, fordi jeg alvorligt gik lange perioder uden at have lagt ud på min egen blog. Resultaterne? Lavere brugerengagement og mistede SEO-placeringer.

Vi har lige nævnt, at dit indhold skal være unikt, værdifuldt og relevant. Hvad betyder det? For det første skal dit indhold være unikt, fordi søgemaskiner, nærmere bestemt Google, ikke underholder plagiering – eller duplikerer indhold. Dit indhold skal bringe noget nyt til bordet – det skal være unikt, hvis du vil rangere godt.

Uden tvivl kan du trække citater fra hvor som helst på internettet, men kopi-indsættelse af en hel side vil kun lande dig i problemer.

Fjern med andre ord duplikatindhold på dit websted inklusive webadresser. Google ser ikke http://yoursite.com og http://www.yoursite.com som den samme enhed, hvilket betyder, at dine placeringer er delt mellem de to webadresser. Du kan endda blive straffet for det samme.

Jeg stod over for denne udfordring en gang og løste den let. Hvis du kender din vej rundt på din server og WordPress-mapper, skal tilføjelse af følgende kode til din .htaccess-fil gøre det trick:

RewriteEngine On
RewriteCond% {HTTP_HOST} ^ example.com [nocase, OR] RewriteCond% {HTTP_HOST} ^ www.example.com [nocase] RewriteRule ^ (. *) Http://www.example.com/$1 [last, redirect = 301]

Udskift eksempel.com med dit domænenavn. Ovenstående kode omdirigerer alle anmodninger på din site.com og www.yoursite.com til http://www.yoursite.com, hvilket betyder, at søgemaskiner ikke vil blive forvirrede. Du kan også bruge en teknik, der kaldes URL-kanonisering som forklaret af Matt Cutts.

Det unikke indhold, du opretter, skal være værdifuldt, ikke kun fnug eller fyldstofindhold beregnet til at narre søgemaskinspiders. Vent … hvilke edderkopper? Google og andre søgemaskiner bruger speciel type software (scripts) kendt som crawlere eller edderkopper til at finde og indeksere dit indhold.

Men da vores mål er at rangere højere og højere i Google (og Bing og Yahoo!), hvordan skaber vi unikt og værdifuldt indhold, der ikke er beregnet til at tiltrække eller “narre” de nu smartere søgemaskinspiders? Det enkle svar er, at du aldrig bør undersøge at skabe indhold til søgemaskiner. Opret i stedet indhold til dine menneskelige læsere, og søgemaskiner følger. Trhrefy dit bedste for at levere værdifuldt indhold, fordi …

Søgemaskiner udvikler hurtigt intelligensen til at skelne mellem websteder, der giver værdi fra websteder, der skaber en illusion af værdi. – James McDonald, Lyons Consulting Group.

Misforstå mig ikke. Du skal ikke oprette værdifuldt indhold, fordi søgemaskinerne bliver smartere. Opret værdifuldt indhold for at hjælpe dine rigtige menneskelige besøgende. Det er, hvad fantastiske mærker gør.

Når vi taler om at skrive til menneskelige besøgende først (og søgemaskiner igen), skal dit indhold være relevant for din målgruppe. Dette er en af ​​grundene til, at du er nødt til at definere din målgruppe ud fra ordet. Opret unikt og værdifuldt webindhold, der er relevant for din målgruppe. Skriv på deres sprog, brug terminologi, de forstår, og hvis du har gjort din søgeordsundersøgelse godt, skulle du ikke have problemer med at tilføje søgeord til dit indhold.

Hvis dit indhold er godt skrevet og værdifuldt, vil dine læsere dele det samme med familie og venner, og score deres brand omtale på nettet, hvilket, hvis du spekulerer på, er endnu et SEO-rangeringssignal.

Når du føjer nøgleord til dit indhold, skal du gøre det naturligt – ikke tving nøgleord til dit indhold. Derfor er det vigtigt at have ti (10) alternative nøgleord. Hvis et nøgleord ikke passer, har du ni (9) andre alternativer ��

Men dette får SEO til at lyde stift, når det er tværtimod, det er meget fleksibelt. Efter at jeg mistede min placering takket være nøgleordspilning, udtænkte jeg en ny tilgang, der aldrig har undladt at give de ønskede resultater siden.

WordPress SEO Best Practices Indhold er konge

Jeg starter med nogle søgeordsundersøgelser, hvor jeg stammer fra flere alternativer til mit primære nøgleord. Men i stedet for først at skrive indhold og tilføje nøgleord senere, gør jeg begge ting på samme tid. Hvordan? Jeg begår mit primære nøgleord og et par alternativer til hukommelse og skriver derefter væk. Forudsat at du har undersøgt dine søgeord såvel som dit indhold, falder førstnævnte lige ind i sidstnævnte. Nøgleordene passer lige ind. Jeg tænker ikke på nøgleordene, men når jeg er færdig med at skrive, er indlægget SEO klar. Selvfølgelig er dette min egen personlige teknik og fungerer muligvis ikke i dit tilfælde. Og jeg har perfektioneret teknikken over tid, så føl dig fri til at udtænke din egen teknik – bare sørg for, at dine søgeord vises naturligt i dit indhold.

Hvor mange gange skal du nævne dit søgeord i dit indhold for at gøre det klar til søgemaskiner? 2,5% er standard søgeordstætheden, men du kan tage det til ca. 4% på ethvert givet tidspunkt. Dette betyder, at hvis dit indlæg er 2000 ord langt, skal dit primære nøgleord (sætning) vises halvtreds (50) gange. Naturligt.

Bortset fra det, tilføj dit nøgleord til titler på indlæg / sider, som hurtigt kommunikerer til søgemaskiner (såvel som menneskelige besøgende), hvad indlægget / siden handler om. Som en illustration vises ‘WordPress SEO’ tydeligt i titlen på dette indlæg, som fortæller dig, at dette indlæg har at gøre med WordPress og SEO. Hvis dit indlæg / side har overskrifter og / eller underoverskrifter, tilføj også nøgleord til disse. Bare hold tingene naturlige, og du vil være okay.

Når du opretter engagerende og delbart indhold, skal du ikke glemme at blande det op ved at tilføje medier som videoer, billeder, præsentationer, infografik, podcasts osv. Disse forbedrer brugerengagement ti gange og tilføjer værdi til dit indhold, som begge er vigtige for SEO.

Google elsker WordPress-blogs – regelmæssigt opdateret blogs – så hold din blogafdeling frisk. Gør et forsøg på at opdatere dit statiske webindhold, f.eks. om og produktsider også. Selvom det måske tager nogle webmastere, at Messias kommer tilbage for at opdatere indholdet på deres statiske sider, giver blogfunktionen i WordPress dig mulighed for regelmæssigt at fodre dit websted med frisk indhold. Brug bloggen!

Udstationering en eller to gange om ugen bør være nok til at tjene et anstændigt sted i SERPs på cirka to måneder. Du kan også skrive dagligt, bare sørg for, at du ikke går på kompromis med kvaliteten i navnet på mængden, da sidstnævnte ikke tæller så meget som den førstnævnte i den nye verden af ​​SEO.

Når du opretter dine indlæg, skal du tilføje SEO-venlige tags og kategorisere posterne i overensstemmelse hermed. Hvis du bruger SEO-plugins som f.eks Yoast SEO, du får felter for at tilføje metabeskrivelse, SEO-titel og fokusnøgleord til dit indlæg. Brug disse funktioner til SEO-up dit indlæg. Mens du optimerer dit indhold hjælper Yoast SEO-pluginet dig også med at bestemme SEO-score for din artikel længe før du trykker på knappen Publicer.

Tilføj metatitler, nøgleord og beskrivelser til dine andre sider, ikke kun indlæg. Denne form for information findes i sektion af dit websted, hvor det let hentes af søgemaskinspiders til indeksering.

Bemærk: Meta-nøgleord, beskrivelser og titler nedsætter ikke stedet og værdien af ​​at føje nøgleord til dit indhold.

Skriv unikt og værdifuldt (delbart) indhold, der er relevant for din målgruppe. Hvis du har brug for mere vejledning, skal du huske at tjekke disse indlæg:

Og som en påmindelse, skriv aldrig til søgemaskiner; skriv i stedet for dine menneskelige læsere – tal med dem via dit indhold, som om de stod foran dig. Vil du droppe unaturlige søgeord da? jeg tvivler.

On-side SEO involverer både kreativ og teknisk ekspertise. Som marketingmedarbejder skal du oprette fantastisk indhold til dit websted, som dit publikum vil elske. Og du vil sikre dig, at dit websted hjælper Google (og menneskelige brugere) med at finde og dele dette indhold let. – Justin Deaville, administrerende direktør hos Receptional.

Image og Video SEO

Inden vi går videre til det næste afsnit, vil jeg gerne nævne et par ting om de billeder og videoer, du vil bruge i dit indhold til at styrke din SEO.

Til at begynde med er tilføjelse af billeder og videoer til dit indhold en af ​​SEO’s bedste praksis, som mange sjældent implementerer. Og det er bare trist, fordi optimerede billeder giver dig stor trafik fra Google Billeder og lignende. Videoer kan skaffe dig trafik, links, omtaler og mere fra websteder som YouTube, Vimeo, Tumblr og mere.

Vi har tidligere talt om at optimere billeder til WordPress, men hvordan optimerer du billeder til søgemaskiner? Dette er den nemmeste del. Til at begynde med skal du optimere dine billeder til hurtig indlæsning. Brug ikke tunge billeder, der kun bremser dit websted. Hvis du har brug for et 650 x 300 vist billede til dit næste indlæg, skal du uploade et, der er 650 x 300 og ikke en pixel mere.

For det andet skal du sørge for, at dine billeder er relevante for dit indhold. Bortset fra at give dig bedre placeringer, bør billeder forbedre dit indhold – deres oprindelige formål.

For det tredje, give dine billeder passende filnavne. Er billedet om WordPress SEO? Navngiv billedet som sådan – lad ikke dine billeder ligne IMAGE001_2020.jpg. Hvorfor? Det er dårligt for brugeroplevelse og SEO, da søgemaskiner ikke ser billeder, som menneskelige læsere gør. Prøv desuden at presse dit nøgleord i billedfilnavnet.

Apropos søgemaskiner “ser” dine billeder, skal du tilføje ALT-tagget til dine billeder for at gøre det lettere for edderkopperne. ALT-teksten repræsenterer alternativ (alternativ) tekst, teksten, der vises, skulle billedet ikke indlæses af en eller anden grund. ALT-mærket har et andet formål. Det var beregnet til at hjælpe skærmlæsere med at ”se” dine billeder. Skærmlæsere bruges af visuelt udfordrede mennesker til at forbruge indhold på dit websted. Søgemaskinespiders bruger informationen, der findes i ALT-tagget for at “se” dine billeder også.

Optimering af billeder i WordPress er let arbejde. Klik bare på “Tilføj medier” i din indlægseditor, og vælg dit billede på den skærm, der vises. Når billedet er valgt, vil du bemærke områder på højre side, der giver dig mulighed for at tilføje titel, billedtekst, alt og beskrivelse. Fokuser bare på “alt” -feltet, men føl dig fri til at udfylde de andre detaljer, hvis du har tid.

ALT-tekst er fantastisk til SEO, skaber gyldig HTML, når den bruges, og hjælper visuelt udfordrede læsere med at assimile dit indhold i dets helhed. Som sådan skal du gøre ALT-teksten beskrivende (og relevant for billedet og indlægget) men kort.

3. Brug SEO-klar WordPress-temaer og plugins

Samlet premium WordPress-temaramme

WordPress er så populært i dag, fordi du kan have et websted kørende i den tid det tager at nedkøle en varm krus kaffe. Takket være WordPress-temaer og plugins kan hvem som helst (og jeg mener enhver) oprette et professionelt websted på kort tid. Men det er kun sandt, hvis du vælger det perfekte tema og plugins. Med hensyn til WordPress SEO skal de temaer og plugins, du vælger, være SEO-venlige fra start.

Naturligvis kan du starte med ethvert tema og ethvert sæt af plugins, men SEO-klare dem giver dig det forspring, du har brug for for at tage Google med storm. Hvad skal du passe på, når du vælger din WordPress og plugins?

For det første skal dit valg bruge ren og gyldig HTML. Hvis strukturen i dit tema er overalt, vil du have problemer ikke kun med din WordPress SEO, men også med dit design. Se efter temaer, der bruger det kanoniske URL-metatag. En kanonisk URL-meta, hvad? Dette er bare en dekorativ betegnelse for en bestemt type metatag, der gemmer den øverste URL på din side. Hvis det er din startside, gemmer det kanoniske URL-metatag dit domænenavn. Hvis det er et indlæg, gemmer tagget postens URL.

Temaet skal også understøtte korrekt brug af overskrifter (h1, h2, h3 … h6) og titelmærker. Du skal også gå efter WordPress-temaer, der integrerer Åbn metatag for graf at forbedre sociale medier deling.

Hvordan bestemmer du alle disse faktorer? Du kan læse udviklerens salgsfremmende materiale, kontakte dem direkte eller inspicere demoen. Hvad skal jeg kigge efter? Højreklik på demoen og vælg “Vis sidekilde” eller noget tilsvarende. Du skal fokusere på den første del af koden – området mellem og tags. Finde tags f.eks. eller.

Husk ikke, hvis dit foretrukne tema ikke har disse områder. Du kan altid tilføje dem tags senere ved hjælp af SEO-plugins eller manuelt ved at redigere koden. Jeg ville gå efter plugins hver dag. Et tema, der ikke understøtter sidetitler og overskrifter, er et komplet nej, ved du, hvis et sådant tema findes i første omgang.

4. SEO-venlige webadresser

Også kendt som Pretty Permalinks i WordPress, SEO-venlige URL’er er en nøglekomponent i WordPress SEO bedste praksis såvel som brugeroplevelse. Hvilken URL er for eksempel lettere at huske:

 • https://www.yoursite.com/article300152
 • https://www.yoursite.com/?p=3424
 • https://www.yoursite.com/wordpress-seo

Hvilken URL tror du af de tre vil “begejstre” søgemaskinspiders? Den tredje URL på listen er den absolutte vinder. Det er skuffende at se webmastere, der bruger URL’er som http://www.example.com/?p=123, når WordPress gør det så let at oprette SEO-venlige URL-adresser (og hvor der er gode plugins som Pretty Link som du kan bruge til at oprette eksterne links, der er nemme at huske).

Bare gå til Indstillinger> Permalinks og vælg Postnavn eller Måned og navn. Gør dette længe, ​​før du tilføjer indhold til din blog for at undgå ødelagte links. Hvis du ikke havde nogen idé, er ødelagte links dårlig forretning for SEO, og hvis du gerne vil lære mere, udgav Elegante temaer et godt indlæg om hvorfor du skulle Brug aldrig standardindstillingerne for permalinks.

5. Mobilvenligt websted

Måske en bug bid mig, fordi jeg hver gang jeg er på et fantastisk websted, altid ændrer størrelse på min browser for at kontrollere, om webstedet reagerer. Den samme fejl skal også have bit nogen hos Google, for hvis du ikke har bemærket det, har de allerede introduceret mobilvenlige etiketter i søgeresultaterne.

Hvad betyder det? Hvis dit websted ikke er mobilvenligt, vil du nyde dårligere placeringer end mobilvenlige websteder. Dine læsere ved også, at dit websted ikke er mobilvenligt længe før de kommer til din startside, hvilket reducerer din klikfrekvens.

Google anbefaler at vedtage responsiv webdesign (RWD) – en webdesignteknik, der giver udviklere mulighed for at oprette websted efter en mobil-første tilgang. Websteder, der er bygget op omkring RWD-teknikker, vil altid se og fungere godt på alle enheder.

Hvis RWD ikke fungerer efter din forretningsmodel, hvilket er usandsynligt, kan du gå efter en hybridmobilløsning. Bare sørg for, at mobilbesøgende kommer til dit mobilwebsted, og at der ikke er nogen indholdskonflikter (eller URL), der ender med at rodføre din WordPress SEO. Det her Google SEO-vejledning har et helt afsnit, der forklarer, hvordan man gør det.

Ellers skal du bare vælge et lydhøre WordPress-tema og plugins fra starten. Ved du ikke, hvor du skal starte? Samlet responsivt multifunktions WordPress-tema er et godt valg for mange iværksættere som dig.

Tip til mobiloptimering

6. Signaler på sociale medier

Væksten af ​​sociale medier i de senere år har skabt en ny og rentabel kanal til WordPress SEO. Selv uden at kæmpe kan du se det store trafikpotentiale på sociale medier. Det giver dig også chancen for at opbygge et samfund omkring dit brand og / eller dine produkter.

Søgemaskiner bruger omtale af brand og indhold til at bestemme rangeringen. Årsagen bag denne tilgang er enkel: Hvis flere mennesker kan lide, retweet, pin, snuble osv dit indhold, skal det være værdifuldt og vice versa.

Vær dog forsigtig med sociale medier. Du ønsker at åbne tovejskommunikation i modsætning til at tale til dine muligheder. Du har brug for folk til at engagere sig i dit brand for at “… forbedre pass-by-værdien og online jungeltelegrafen.”

Brug sociale medier til at skabe dit eget publikum, og arbejde hårdt for at skabe samtale og brugerengagement. Jo mere omtaler, jo bedre.

7. Beat din konkurrence

Når du indtaster dit søgeord i Google, er de første ti (10) websteder, der vises, dine mest hårde konkurrenter. For at klæbe den undvigende første position, skal du slå dem alle.

Kan du huske det kloge ordsprog, der siger at holde dine venner tæt og dine fjender tættere? Tag dig tid til at studere din konkurrence. Få svar på spørgsmål som: Hvorfor slår nummer én mig? Hvad gør de anderledes? Implementerer de hvide hat SEO-teknikker, som jeg måske mangler?

Måske er de ikke så gode, som du kunne forestille dig – måske er deres indhold for eksempel uaktuelt. Dette kan være dit vindue med mulighed for at få den rangering, du fortjener. Undersøg konkurrencen og slå dem på deres eget spil. Lidt konkurrenceevne er fantastisk. Plus hvis belønningen er bedre placeringer, mere trafik og i sidste ende bedre konverteringer, er jeg klar til udfordringen hver dag. Er du?

8. Forbedre sideindlæsningshastigheder

Hvis dit websted tager et årtusinde at indlæse, mister du mulighederne til venstre, højre og midten. Yderligere skyller du SEO-punkter ned i afløbet, og de er svære at komme forbi.

Langsomme sider fører til højere afvisningsrater, tab af trafik og kundetillid, så reducer allerede din sideindlæsningstid. Det indlæg, jeg har knyttet til ovenstående erklæring, viser dig alt hvad du skal gøre for at forbedre dit WordPress-websteds hastighed. Hvis du ville foretage en hurtig webstedshastighedskontrol på dit websted for at se, hvor hurtigt det er, kan du bruge Google-sideindsigtværktøj for at tjekke dit websted og se, hvilken slags anbefalinger Google har til dig for at øge dit webstedshastighed (det er vigtigt at bemærke, at sideindsigt er fokuseret på mange mikrooptimeringer, som nogle gange ikke giver meget mening for dit websted at gøre eller det vil ikke påvirke dit websted så meget som blot at få en bedre hostingplan, den vigtigste faktor er din faktiske indlæsningstid, så du skal sammenligne din indlæsningstid med dine bedste konkurrenter og sørge for, at dit websted er hurtigere).

9. HTTPS som rangeringssignal

I indledningen nævnte vi, at Google gør alt for at opbygge en bedre, hurtigere og sikker internet for alle. Ved at opgradere deres søgealgoritmer, gør de søgeoplevelsen bedre. Med deres alsidige Viden graf, søgemaskinen er vokset hurtigere. Og nu vil de gerne, at enhver webmaster skal indføre HTTPS for at forbedre sikkerheden ved webejendomme.

Mens HTTPS ikke er et større rangeringssignal, foretager Google stadig test og beslutter muligvis at styrke det i den nærmeste fremtid. Lige forleden offentliggjorde de en artikel om sikring af dit websted med HTTPS. Indlægget beskriver vigtigheden af ​​webstedssikkerhed, bedste praksis, når du opretter HTTPS, og hvordan du opsætter HTTPS på dit HTTP-sted. Du skal være i gode hænder.

10. Lokal SEO

Lokal SEO er ligesom sædvanlig (organisk) SEO. Den eneste forskel er, at du skal gå et skridt videre med din lokale SEO-kampagne. Glem for eksempel ikke at tilføje din by / stat i titeltags, overskrifter, indhold, URL og alt-tekst. Glem desuden ikke at kræve en Google Min virksomhed side til dit tøj. Det er gratis, så vent ikke.

WordPress SEO bedste praksis Lokal SEO

Du kan lære mere om lokal SEO på Moz eller Søgemaskine Land.

11. Indsend dit websted til søgemaskiner

Som vi allerede har etableret, kæmmer søgemaskinspiders internettet på udkig efter indhold. Derefter indekserer de indholdet i henhold til de forskellige SEO ranking signaler. Indsendelse af dit websted til søgemaskiner manuelt forbedrer dine chancer for at få en bedre placering hurtigere. Indsendelse af dit websted manuelt reducerer også dine chancer for at blive mærket som spam.

Den bedste del er, at processen er hurtig og nem. For at indsende dit websted til Google kan du bruge Tilføj URL-side eller Webmastere værktøjer. Sådan sender du dit websted til Yahoo! og Bing, er du velkommen til at bruge Bings side til indsendelse af websted. Bliv ikke skremt, Yahoo! søgningen er drevet af Bing-søgemaskinen. Det betyder, at du vises i Yahoos søgeresultater, når du sender dit websted til Bing.

12. Sitemaps

Et sitemap er bogstaveligt talt et kort over dit websted – der viser alle sider, kategorier og mere. Du skal oprette et sitemap til både menneskelige besøgende og søgemaskiner. Publicer sitemap på dit websted, så læsere kan finde dit indhold, når det går tabt. Du kan endda linke til dit sitemap fra din 404-fejlside. Du kan oprette dit sitemap manuelt eller bruge et plugin som Google XML-sitemaps.

Mens søgemaskiner kan finde sitemap på dit websted, skal du indsende det via Googles webmasterværktøjer for at forbedre dine chancer. Det er en smart ting at gøre, især med et nyt websted.

Uanset hvad folk siger, er linkbygning en vigtig del af WordPress SEO bedste praksis. Sådan fungerer linkbygning. Du offentliggør indhold af høj kvalitet og site A-links til dig i processen, hvor du deler link juice med dig. Hvis det er et autoritativt websted, mærker Google dig en højere linkprofil, og din placering går op. Så hvis du går videre og link til side B, deler du også linkesaften. Hvis websted B imidlertid er helt ude af din niche (spammy) eller indeholder indhold af lav kvalitet, vil du kun plette dine placeringer og sandsynligvis få en straf.

Accepter kun links fra websteder af høj kvalitet i din niche eller fra autoritative websteder. Forbind kun til websteder (indhold) af høj kvalitet, der tilføjer værdi til dit websted.

Fremtiden for SEO vil være vigtigheden af ​​linkets kvalitet. Webstedet, der forbinder, skal være socialt aktivt og have en brugbar og interaktionsbase. Vigtigheden af ​​linket vil være værdien af ​​det websted, der tilskrives den sociale side af internettet. – Nick Anderson, grundlægger af Hostoople.

Lær at oprette links naturligt. Hvis du køber links, finder Google ud og straffer dig. Du bør bestræbe dig på at skabe fantastisk indhold, der tjener links naturligt. Linklandbrug (såning af mange links på samme tid eller inden for en kort periode) lander dig kun i problemer.

Bortset fra, skal du bruge naturlig ankertekst i dine links. Bliv lig med “Klik her” og brug tekst, der giver mening i stedet. Brug for et eksempel? Bare se på det linkningsmønster, vi har brugt i vores blog. Endelig, hvis du gerne vil linke til et websted, men ikke ønsker at dele linkesaften, kan du bruge rel = “nofollow” -attributtet i dine links.

Eksempel: Meningsfuld anker tekst

WordPress SEO værktøjer og ressourcer

Nu hvor vi har WordPress SEO bedste praksis ud af vejen, hvad er nogle af de værktøjer, du har brug for for at skubbe WordPress SEO fremad?

Her er en hurtig liste:

I sidste ende…

… husk, at WordPress SEO tager tid. Efter implementering af disse WordPress SEO bedste praksis, skal du give nok tid til at se resultaterne. Synd vi ikke har set-and-leave SEO-løsning endnu. Derudover skal du fortsætte med at opdatere din WordPress SEO-strategi i henhold til brancheændringer. Glem ikke at følge de etablerede SEO-retningslinjer for at undgå sanktioner. For at opsummere det, skal du oprette indhold af høj kvalitet og promovere dit websted som en gal mand.

Det er vores håb, at vi har givet dig nok foder; bolden er nu i din bane. Har vi udeladt vigtig bedste praksis for WordPress SEO? Hvilken WordPress SEO bedste praksis bruger du? Del venligst med os i kommentarerne. Alt det bedste, og må Gud velsigne dine hænder!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map