WordPress Nøgleordsundersøgelse og brug til SEO

 1. 1. Begyndervejledning til SEO til WordPress: Intro, Prep & Jargon
 2. 2. I øjeblikket læser: WordPress Nøgleordsundersøgelse og brug til SEO
 3. 3. Forbedre SEO med backlinks, webstedshastighed og mere

Vi har allerede konstateret, at det hele starter og slutter med nøgleordsundersøgelse, ikke? Men hvordan gør du det? Og hvad gør du med de søgeord, du finder? Det er, hvad vi finder ud af i dette kapitel i guiden. For nogle mennesker udgør søgeordsundersøgelser at skrive deres niche i Google nøgleordsplanlægger og gennemgå de relaterede udtryk. Det er ikke en særlig god idé. Mens Google er i stand til at oprette smarte forbindelser på andre områder, er nøgleordsplanlæggeren overraskende ligetil. Det vil sandsynligvis kun vise relaterede udtryk, der allerede har nøgleordet i det.


Hvis jeg skriver “fodbold” og beder Nøgleordsplanlæggeren om ideer, skal du sørge for, at det indeholder “fodboldkampe” eller “fodboldkugler”, men det viser ikke “dribler”, “Messi”, “World Cup 2014” eller noget andet andre udtryk, der er meget relateret til emnet. For de fleste emner betyder det, at hvis du kun stoler på nøgleordsplanlæggeren, vil du have et meget begrænset udbud af forskellige nøgleord at vælge imellem. Derfor er du nødt til at …

Bliv kreativ med dine nøgleord

Tænk uden for kassen. Hvad kommer du i tankerne, når du tænker på din niche? Noget, der overhovedet ikke har nichesøgleordet i? Bare rolig. Test for at se, om det er levedygtigt. Hvis du bare ikke kan synes at tænke på noget, er en god måde at finde ideer til nøgleord at gå til fora om emnet eller en yahoo-svar / quora-kategori og se, hvad folk ofte beder om hjælp med. (Ikke muligt for alle nicher.) Så kan du låne deres ord og se, om søgevolumenet attesterer, at det er et værdifuldt nøgleord at gå efter. En anden god måde at komme foran din konkurrence er at …

Ved virkelig hvad du skriver om

Mange mennesker, der går ind i en niche med den eneste hensigt at tjene penge, har kun søgeordsværktøjer til at stole på til nøgleord. Men hvis du er vidende om emnet, kan du bruge det til din fordel. Du kan trække tilsyneladende ikke-relaterede emner, som du ved er beslægtede, og bruge nøgleord, som en udenforstående aldrig kunne tænke på i en million år. Kald det fordel for hjemmefeltet. I nogle nicher er der endda specifik lingo, der kan gå over hovedet på de fleste mennesker, undtagen dem, der faktisk er interesseret i det.

Desværre er der ingen reel genvej her, medmindre du allerede ved, hvad du skriver om, bliver du nødt til at lægge tid og kræfter på at nå et niveau, hvor det nemt kommer til dig. En ting, der dog kan hjælpe, er at vælge noget, som du i det mindste er interesseret i, hvis ikke brænder for, at skrive om. Men hvis dit hovedmål er rentabilitet, skal du altid teste et produkts levedygtighed, før du synker for meget tid i et projekt.

Brug den rigtige slags søgeord

WordPress SEO nøgleord

Når du leder efter nøgleord, er den bedste type dem, der har ringe konkurrence, og som har en underforstået eller specificeret hensigt at købe et produkt eller en tjeneste. (Der er normalt en rimelig mængde konkurrence, hvor hensigten er specificeret, men ikke altid så meget, hvor hensigten blot antydes af søgningens specificitet.) Brede nøgleord er normalt utroligt konkurrencedygtige og også for generelle. Folk søger ofte disse nøgleord af nysgerrighed og føler sig sandsynligvis tilbøjelige til at købe noget.

Lad os tage “tekstforfatter” som et eksempel. Tallene er ganske gode. Cirka 30.000 månedlige søgninger. Men det er her de gode nyheder stopper. Konkurrencen er hård … og for at gøre det værre, er søgeterminen lidt for generel. Der er ikke noget reelt bevis på hensigt her. Folk søger muligvis bare fordi de så udtrykket brugt (eller hørt det brugt i Mad Men) og ville vide, hvad det betød. Eller måske har de fået at vide, at det er noget, de burde vide mere om.

På den anden side har vi “tekstforfattertræner” med uheldige 30 søgninger pr. Måned. Mens nogle måske hævder, at dette ganske enkelt er for få til at være værd, er der her en implicit intention, og du kan forestille dig levetidsværdien af ​​at få kun en coaching-klient. Og konkurrencen er (ikke overraskende) meget blødere. At komme på forsiden er ikke længere en pipedrøm .. Hvis du spiller dine kort rigtigt, er det stort set garanteret. Selvom du muligvis vælger at sætte din søgevolumen tærskel højere, illustrerer dette, hvad du vil sigte mod. Lav konkurrence og underforstået eller specificeret intention.

Et andet eksempel ville være ”tøris” versus ”hvor kan jeg købe tøris”. Tøris får flere søgninger, 90.000 eller derover månedligt anslået. Men igen kan folk undre sig over, hvad det er lavet af, eller ønsker at se en tøris + sæbe ‘bombe’ på video. ”Hvor kan jeg købe tøris” angiver imidlertid specifikt en intention om at købe, samtidig med at jeg har mindre konkurrence. Og ikke kun det, det har stadig tusinder af anslåede månedlige søgninger. Dette er et eksempel på et nøgleord med lang hale. En sætning snarere end et ord eller to, som du kan målrette mod, når du skriver indhold.

Desværre, da vores hovedfokus er på WordPress, har vi kun tid til en hurtig introduktion til søgeordsforskning, men det vil være mere end nok til at komme i gang. Men hvis du vil lære mere om nøgleordsundersøgelse, nøgleord med lange hale og hvilke slags nøgleord du skal gå til, så tjek Backlinkos definitive guide til forskning i nøgleord eller dette omfattende guide til lang hale med nøgleord af Fat Joe.

Hvad skal man gøre med nøgleord på dit WordPress-websted

På dette tidspunkt skulle du allerede have installeret WordPress SEO af Yoast plugin, eller en anden med lignende funktionalitet. Hvis ikke, gør det nu, fordi det virkelig er nødvendigt for det første trin.

Brug nøgleord i post / sidetitel

Hvis du målretter mod den slags langhale-nøgleord, som ofte er det nemmeste at rangere efter, kan det ofte være nok at have det som hele titlen. Hvis du allerede har et publikum, vil du måske bruge noget mere opmærksomhedsfangende end en almindelig søgningssætning, men du vil stadig optimere til søgemaskiner.

I dette tilfælde kan du bruge SEO-plugin til at ændre titlen. Til netop dette indlæg kunne vi for eksempel ændre sidetitlen til “WordPress SEO For Beginners”, hvis vi fandt ud af, at det var en mere ønskelig søgningssætning at målrette mod.

billede af seo title

Optimer billedfilnavne og Alt-tekst

For eksempel hedder det billede, jeg tog for at ændre titlen, “seotitle.jpg”, og alt-teksten er “image of seo title”. Dette kan ikke kun have en positiv indflydelse på rankingen på din side, men det vil hjælpe dit billede med at rangere efter relevante udtryk i Google billedsøgning.

Skriv indhold 100% relateret til titlen

Desværre er det ikke så let som at tage et stykke indhold, som du allerede har skrevet om noget andet, ændre titlen, omskrive den en lille smule og målrette mod et helt nyt søgeord. Ikke kun vil du irritere dine potentielle besøgende til ingen ende og ødelægge dine chancer for, at de nogensinde bliver abonnenter eller kunder, men du vil også stærkt skade dine chancer for at blive rangeret højt nok til at blive bemærket i første omgang. Så forblive relevant.

Brug nøgleord i post / side-URL

Selvom du kan gøre dette ved blot at lade indlæggets / sidens titel blive permalink, advarer Google faktisk mod at bruge hele sætninger, og anbefaler i stedet kun at bruge et par (3-5) nøgleord til hvert indlæg. Du kan gøre dette let inde fra WordPress-posteditoren. Klik blot på redigeringsknappen ved siden af ​​url’en, og ændr permalink fra noget lignende:

permalink

Til noget mere i disse linjer:

ændre permalink

Skriv en nøjagtig metabeskrivelse

Forsøg ikke at presse så mange nøgleord som muligt ind. Beskriv, hvad indholdet vil gøre for den potentielle besøgende, hvis det er muligt, på en overbevisende måde. (Da metabeskrivelsen kan være, hvad personen ser, når din side dukker op i søgeresultaterne.) Gå i tvivl med en ret ligetil beskrivelse af, hvad indlægget handler om. Dette gør du i post / sideditoren, i WordPress SEO by Yoast-boksen under hovedtekstfeltet.

Brug underoverskrifter til at strukturere dit indhold

Og også for at understrege søgeord, der er direkte relateret til det, du skriver om. Læg altid dine underoverskrifter i det passende mærke.

til bredere emner og

for noget mere specifikt.

tags er kun forbeholdt sidetitlen. For eksempel:

Berømte fodboldspillere

Lionel Messi

Christiano Rinaldo

Brug bredere nøgleord til kategorier

Dette er en måde at sende signaler til søgemaskinerne om, at dette er et emne, du skriver om en masse på dit websted, og at de måske bør overveje at give dig højere placeringer for søgeudtrykket uden egentlig at skulle målrette mod de bredere søgeord (og ikke får nogen trafik) i de enkelte indlæg og sider. Hvis du ser på vores kategorier her på WP Explorer, kan du se denne strategi i aktion.

Overanvend IKKE dine søgeord

Ofte omtalt som nøgleordsprop, at bruge nøgleord for meget i dit indhold er simpelthen en dårlig idé. Dette giver ikke kun en frygtelig, frygtelig læseoplevelse for enhver besøgende, det hjælper faktisk ikke dine placeringer overhovedet. Det kan og vil, hvis du går for langt, skade dem i stedet.

Konklusion

Det afslutter kapitlet om nøgleord. I den næste del af guiden lærer vi mere om backlinks, webstedshastighed og andre faktorer, der kan bidrage til at forbedre vores placering af søgemaskiner. Og som altid, hvis du har spørgsmål eller noget at tilføje til ovenstående, skal du bare skrive en kommentar nedenfor. Vi ville meget gerne høre dine tanker!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map