WordPress Kulcsszó kutatás és SEO felhasználás

 1. 1. A WordPress SEO kezdő útmutatója: Bevezetés, előkészítés és szakterület
 2. 2. Jelenleg olvas: WordPress Kulcsszó kutatás és SEO felhasználás
 3. 3. Javítsa a SEO-t a linkek, a webhely sebessége és így tovább

Már megállapítottuk, hogy az egész kulcsszó-kutatással kezdődik és végződik, igaz? De hogy csinálod? És mit csinálsz a megtalált kulcsszavakkal? Ezt megtudjuk az útmutató e fejezetében. Néhány ember számára a kulcsszókutatás azt jelenti, hogy beírják a rést a Google kulcsszótervezőjébe, és áttekinti a kapcsolódó kifejezéseket. Ez nem túl jó ötlet. Noha a Google más területeken is képes intelligens kapcsolatok létrehozására, a kulcsszótervező meglepően egyenesen halad. Valószínűleg csak azokat a kapcsolódó kifejezéseket fogja megjeleníteni, amelyekben már szerepel a kulcsszó.


Ha beírom a „foci” kifejezést, és ötleteket kérek a Kulcsszótervezőtől, győződjön meg arról, hogy felsorolja a „focimeccseket” vagy a „focilabdákat”, de nem tartalmazza a „csöpögő”, a „Messi”, a „2014-es világkupa” vagy bármilyen oldalt. egyéb, a témához nagyon kapcsolódó kifejezések. A legtöbb téma esetében ez azt jelenti, hogy ha csak a kulcsszótervezőre támaszkodik, akkor nagyon kevés kínálatot kínál a különféle kulcsszavak közül. Ezért kell …

Légy kreatív a kulcsszavaival

Gondolj a dobozon kívülre. Mi jut eszembe, amikor a fülkéjére gondolsz? Valami, amelyben egyáltalán nincs a niche kulcsszó? Ne aggódj. Ellenőrizze, hogy életképes-e. Ha úgy tűnik, hogy semmire sem gondolt, a kulcsszavakkal kapcsolatos ötletek megtalálásának jó módja az, ha felkeresik a fórumot a témáról, vagy a Yahoo válaszok / kvórák kategóriáját, és megnézik, hogy az emberek gyakran kérnek segítséget. (Ez nem lehetséges minden rés számára.) Akkor kölcsön tudja venni a szavaikat, és megnézheti, hogy a keresési mennyiség igazolja-e, hogy érdemes kulcsszóként követni. Egy másik jó módja annak, hogy elkerüljék a versenyt, hogy…

Tényleg tudja, miről szól

Sok embernek, aki csak egy pénzkeresési szándékkal lép be egy résbe, csak kulcsszóeszközökkel kell rendelkeznie, amelyekre támaszkodhat. De ha ismeri a témát, akkor ezt előnyeihez használhatja. Meghúzhat olyan látszólag független témákat, amelyekről tudod, hogy kapcsolatban állnak, és olyan kulcsszavakat használhat, amelyeket egy kívülálló soha nem tudott kitalálni egy millió év alatt. Hívjuk otthoni terepi előnynek. Bizonyos résekben van még olyan speciális lingó is, amely a legtöbb ember fejére mehet, kivéve azokat, akiket ez tényleg érdekel.

Sajnos itt nincs valódi hivatkozás, hacsak nem tudja már, hogy miről ír, időt és erőfeszítést kell tennie annak érdekében, hogy elérje azt a szintet, ahol könnyedén eljut hozzád. Az egyik dolog, amely segíthet, az, hogy válogat valamit, amiről legalább érdekel, ha nem is szenvedélyesen írsz. De ha a fő cél a jövedelmezőség, akkor mindig meg kell vizsgálnia egy termék életképességét, mielőtt túl sok időt szentelne egy projektnek.

Használja a megfelelő típusú kulcsszavakat

WordPress SEO kulcsszavak

Ha kulcsszavakat keres, akkor a legmegfelelőbbek azok, amelyek kevés versennyel rendelkeznek, és amelyek hallgatólagos vagy meghatározott szándékkal bírnak egy termék vagy szolgáltatás megvásárlására. (Általában méltányos mértékű verseny van, ahol a szándékot meghatározzák, de nem mindig annyira, ha a szándékot pusztán a keresés sajátosságai vonják maga után.) A széles kulcsszavak általában hihetetlenül versenyképesek és túl általánosak is. Az emberek gyakran a kíváncsiság alapján fogják keresni ezeket a kulcsszavakat, és valószínűleg hajlandók bármire.

Vegyük például a „copywritert”. A számok nagyon jók. Körülbelül 30.000 havi keresés. De itt áll meg a jó hír. A heves verseny van … és a dolgok még rosszabbá tétele érdekében a kereső kifejezés kissé túlságosan általános. Itt nincs valódi bizonyíték a szándékról. Lehet, hogy az emberek egyszerűen azért keresnek, mert látták a használt kifejezést (vagy hallották azt a Mad Men-ben), és tudni akarták, mit jelent. Vagy talán azt mondták nekik, hogy valamiről tudniuk kell.

Másrészt van egy „copywriter coach”, havonta 30 kereséssel. Noha egyesek azt állíthatják, hogy ez egyszerűen túl kevés ahhoz, hogy érdemes legyen, itt van egy hallgatólagos szándék, és el tudod képzelni az élettartama értékét, ha csak egy coaching-ügyfelet szereznek. És a verseny (nem meglepő módon) sokkal lágyabb. A kezdőlapra való belépés már nem egy álom álom. Ha jól játsszuk a kártyádat, ez nagyjából garantált. Noha dönthet úgy, hogy magasabbra teszi a keresési mennyiség küszöbértékét, ez szemlélteti, hogy mit kíván elérni. Alacsony verseny, hallgatólagos vagy meghatározott szándék.

Egy másik példa a „szárazjég” és a „hol lehet vásárolni szárazjég” versus. A szárazjég további keresésekre számít, kb. Havi 90 000 körül. De az emberek ismét elgondolkozhatnak azon, hogy miből készül, vagy szeretnének látni egy szárazjég + szappanbombát a videón. A „hol vásárolhatom szárazjégét” kifejezetten kifejezi a vásárlási szándékot, miközben kevesebb a verseny. És nemcsak hogy ez még mindig több ezer becsült havi keresést tartalmaz. Ez egy hosszú farok kulcsszó példája. Egy kifejezés, nem egy vagy két szó, amelyet megcélozhat tartalom írásakor.

Sajnos, mivel a WordPress-re összpontosítunk, csak időnk van a kulcsszó-kutatás gyors bevezetésére, ám ez már elegendő az induláshoz. Ha azonban többet szeretne megtudni a kulcsszó-kutatásról, a hosszú farok kulcsszavakról és arról, hogy milyen kulcsszavakra van szüksége, akkor nézd meg A Backlinko végleges útmutatója a kulcsszó-kutatáshoz vagy ez az átfogó hosszú farok kulcsszó útmutató írta: Fat Joe.

Mi a teendő a WordPress webhelyén található kulcsszavakkal?

Ezen a ponton már telepítenie kellett volna a WordPress SEO by Yoast plugin-t, vagy egy hasonló funkcióval rendelkező másikat. Ha nem, akkor tedd meg most, mert az első lépéshez valóban szükséges.

Használjon kulcsszavakat a post / oldal címében

Ha olyan hosszú farokú kulcsszavakra célozza, amelyek gyakran a legkönnyebb rangsorolni, akkor elég lehet, ha a teljes címet megteszi. Ha már van közönsége, érdemes valami több figyelmet felfogni, mint egy szokásos keresési kifejezés mellett, de még mindig optimalizálnia kell a keresőmotorok számára.

Ebben az esetben a SEO beépülő modul segítségével módosíthatja a címet. Ebből a bejegyzésből például megváltoztathatjuk az oldal címét „WordPress SEO kezdőknek” címre, ha rájöttünk, hogy ez egy kívánatosabb kifejezés a célzáshoz..

kép a seo címről

Optimalizálja a képfájl nevét és az Alt szöveget

Például, a képet, amelyet a cím megváltoztatásáért készítettem, „seotitle.jpg”, az alt szövege pedig a „seo title image”. Ez nemcsak pozitívan befolyásolja az Ön oldalának rangsorolását, hanem elősegíti a kép rangsorolását a releváns kifejezések szempontjából a Google képkeresésben.

Írjon tartalmat 100% -ban a címhez

Sajnos ez nem olyan egyszerű, mint egy olyan tartalom elkészítése, amelyet már írtál valami másról, a cím megváltoztatása, egy apró rész átírása és egy teljesen új kulcsszó megcélozása. Nem csak bosszantja a potenciális látogatókat, és végén tönkreteszi annak esélyét, hogy előfizetőikké vagy ügyfelekké váljanak, hanem súlyosan megsérti annak esélyét, hogy elég magas rangsorba kerüljenek, hogy elsõsorban észrevegyék magukat. Így maradjon releváns.

Kulcsszavak használata a postai / oldal URL-ben

Noha ezt úgy teheti meg, ha hagyja, hogy a bejegyzés / oldal címe állandó hivatkozássá váljon, a Google valójában azt javasolja, hogy ne használják a teljes kifejezéseket, ehelyett pedig csak néhány (3–5) kulcsszó használatát javasolja minden bejegyzéshez. Ezt egyszerűen megteheti a WordPress post szerkesztőjéből. Egyszerűen kattintson az URL melletti szerkesztés gombra, és változtassa meg az állandó hivatkozást ehhez:

permalink

Még valami ehhez hasonló módon:

Permalink megváltoztatása

Írj egy pontos metaleírást

Ne próbálja meg a lehető legtöbb kulcsszót beilleszteni. Mutassa be, hogy a tartalom hogyan fog tenni a potenciális látogató számára, ha lehetséges, vonzó módon. (Mivel a metaleírás az, amit az a személy lát, amikor az oldala megjelenik a keresési eredmények között.) Kétségei vannak, ha egy meglehetősen egyenesen leírjuk, hogy mi a bejegyzés. Ezt a post / page szerkesztőben, a WordPress SEO by Yoast mezőben, a fő szövegmező alatt hajthatja végre.

Használjon alfejezeteket a tartalom felépítéséhez

És hangsúlyozzuk azokat a kulcsszavakat is, amelyek közvetlenül kapcsolódnak ahhoz, amit írsz. Mindig tegye az alcímeket a megfelelő címkébe.

szélesebb témákban, és

valami konkrétabbra.

a címkék csak az oldal címére vannak fenntartva. Például:

Híres focisták

Lionel Messi

Christiano Rinaldo

Használjon tágabb kulcsszavakat a kategóriákhoz

Ez egy olyan módszer, amellyel jeleket küldhetünk a keresőmotoroknak, hogy ez egy olyan téma, amelyet a webhelyén sokat írtál, és hogy esetleg fontolóra kell venniük, hogy magasabb rangsorolást adjanak a keresett kifejezésre, anélkül, hogy a szélesebb kulcsszavakat (és nem kap forgalmat) az egyes bejegyzésekben és oldalakon. Ha itt megnézi kategóriáinkat a WP Explorerben, láthatja ezt a stratégiát működésben.

NE használja túl a kulcsszavait

A kulcsszavak tömésére hivatkoznak, ha a kulcsszavak túl sok használata a tartalomban egyszerűen rossz ötlet. Ez nemcsak szörnyű, szörnyű olvasási élményt nyújt minden látogató számára, hanem egyáltalán nem segíti a rangsorolását. Ehelyett árthat nekik, és ha túl messzire megy, árthat nekik.

Következtetés

Ez zárja le a kulcsszavakról szóló fejezetet. Az útmutató következő részében többet megtudunk a linkekről, a webhely sebességéről és más tényezőkről, amelyek hozzájárulhatnak a keresőmotorok rangsorolásának javításához. És mint mindig, ha bármilyen kérdése van vagy bármi hozzá szeretne adni a fentiekhez, csak hagyjon megjegyzést az alábbiakba. Szeretnénk hallani a gondolatait!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map