WordPress Image SEO -virheet ja niiden korjaaminen

WordPress Image SEO: n yleiset virheet
 1. 1. Äärimmäinen opas WordPress-kuvanhallintaan
 2. 2. 3 vähemmän tunnettuja kuvanhallintavinkkejä WordPressissä
 3. 3. Luettu tällä hetkellä: WordPress Image SEO -virheet ja niiden korjaaminen

Kaikki mitä olemme oppineet kahdessa viimeisessä artikkelissa, menisivät joen yli, jos emme ota käyttöön asianmukaista imago-SEO-strategiaa. Image SEO: lla on tärkeä rooli yleisessä SEO strategiassa ja se on ratkaisevan tärkeä sivustoille, jotka jakavat oppaita. Ajattele kaikkea liikennettä, jonka menetät, jos kuviasi ei nimetty väärin, jos niissä ei ole ”alt” -tunnisteita tai mikä pahempaa, jos ne sijaitsevat eri palvelimilla.


WordPress Image SEO -virheet

Vierailemme parhaimmissa virheissä, kun kyse on imago SEO: sta – ja suosittelemme sopivia vastatoimenpiteitä.

Et käytä merkityksellisiä kuvia

Tapaa Ronald ja yritys

Kuvantamisessa sinut ja ystäväsi käyvät vakavaa keskustelua siitä, mitä liikennemuotoa haluat käyttää tulevalle matkallesi. Sekä valtioiden välinen linja-auto että lento vaikuttavat hyviltä vaihtoehdoilta – mutta olet kiinni talousarvio- ja aikakeskusteluista. Ryhmiä on kaksi – Ronaldin ja Jeremyn johdolla. Ronald haluaa saada lennon, joten hänen ei tarvitse muuttaa aikataulunsa perjantaita. Toisaalta Jeremy, joka on Äiti-Maan ihailija, ei ajattele kaupankäyntiään aikataulussaan nauttiakseen maisemallisesta kauneudesta, joka odottaa valtioiden välistä bussimatkaa. Tietenkin jokainen matkaryhmän jäsen valitsee puolensa – ne, jotka eivät halua kymmenen tunnin pituista bussimatkaa, ovat Ronaldin kanssa taistelussa. Toisen joukkueen, joka haluaa ihailla Äiti Luonnon kauneutta, mielestä on ehdottoman välttämätöntä käydä bussilla.

Molemmat osapuolet yrittävät parhaimmillaan tason vakuuttaakseen toisen ottamaan puolensa. Yksi heidän elämänsä kriittisimmistä keskusteluista Ron teki virheen lausuakseen seuraavat sanat:

RON: Hei kaverit, minulla on molemmat kuljetusmuodot. Kenen pitäisi lastenhoitaa kissani viikonloppuna?
JEREMY: Mitä? Voit jättää sen Emilyn paikalle! Odota, miksi edes keskustelemme tästä?
GUER JEREMYEN TEAMISTA: Kyllä, etkö näe meidän olevan keskellä keskustelua?
VARA ROLANDIN TEAMISSA: Tule nyt!
ROLAND: Mikä helvetti Ron! Etkö voi nähdä, että olemme täällä keskellä kriisiä?
RON (hiukan hiukan): Okei, okei, jätän Sarah Emilyn kanssa. Hitto.
seuraavia asioita: Hitto, Ron! Teet aina tämän …

Ja keskustelu jatkuu.

Et halua olla Ron nyt, eikö niin? Se on sama kanssa merkityksellisyys. Kuvat ovat tuhannen sanan arvoisia. Mutta jos et ole varovainen, saatat menettää henkilön huomion erilaisella ajattelutavalla.

Luulet todennäköisesti New Yorkista juuri nyt

Yksi ensimmäisistä säännöistä kuvan lisäämisessä viestiin on parantaa tapa kommunikoit ideasi. Kuvat on suunniteltu tuottamaan arvoa.

Siksi WPExplorerin opetusohjelmat ovat täynnä kuvakaappauksia, ja teemalistat keskittyvät kunkin teeman parhaiden bittien / demojen näyttämiseen.

Tämä arvo voi olla (a) informatiivinen luonteeltaan, (b) omata visuaalisen tai emotionaalisen vaikutuksen tai (c) sekoitus molempia. Parhaat kuvat ovat useimmiten yhdistelmä kolmea.

Esimerkki Githubin aloitussivulta – esimerkki kehittäjästä työpöydällään

Tästä huolimatta kuvaa ei ole mitään tarkoitusta käyttää kuvan lisäämisen vuoksi. Tällaiset toimet ovat usein haitallisia. Toisaalta oikea kuva voi tuottaa moninkertaisen hyödyn tuloksiisi.

Yllä oleva kuvakaappaus on Githubin yksi monista aloitussivuista. Tutkitaan kuvaa. Ensinnäkin huomaat, että tämä kuva on oikeastaan ​​vektorikuva. Kuva poistaa kaikki rodulliset / etniset esteet. Lisäksi sininen väri, joka on sopusoinnussa sivun yleisen värimaailman kanssa, mitätöi kaiken alitajuisen profiloinnin. Erinomainen esimerkki kuvan oikeasta käytöstä yhdistettynä uskomattomiin kopioihin ja CTA: han – loistavan aloitussivun tekemiseen.

Et keskittyy kuvatiedostonimeen

Saan sen – laadukkaiden opetusohjelmien luominen on kovaa työtä. Jokaisen vaiheen on oltava selkeästi dokumentoitu eikä kuitenkaan niin kuvaileva, että lukijasi pitävät sitä älykkyyden loukkauksena.

Kun olet työskennellyt 1800-sanallisessa opetusohjelmassa ja käsitellyt yli tusinaa kuvakaappausta, on erittäin helppoa vakuuttaa ja käyttää nimiä, kuten kuvakaappaus-1, kuvakaappaus-17 jne..

Mutta todellisuudessa se vahingoittaa ehdottomasti hakukoneoptimointiasi.

WordPress-pysyvän linkin asetukset

Ajattele sitä – jos joku etsisi jotain etäyhteyttä yllä olevaan kuvaan, käyttäisivätkö ne kuvakaappaa-1 tai kuva-1 tai etsisivätkö he todennäköisemmin hakusanaa ”kuinka pysyvät linkit poistetaan käytöstä WordPressissä “

Lisää vastaavaan huomautukseen, jos haluat antaa sen 100-prosenttisesti kuvan SEO: lle, lisää sitten TITLE-määrite kuviin. Tämän TITLE-tunnisteen arvo voi olla kuvasi tiedostonimi.

Et määrittele ALT-tunnisteita

ALT-tunnisteet tarkoittavat kuvan vaihtoehtoista tekstiä. Sitä tulisi käyttää jokaisessa kuvassa riippumatta ulottuvuudesta, prioriteetista tai vastaavasta. Hyvin yksinkertaisesti sanottuna ALT-tunnisteet ovat kuva kuvasi. Mitä kuvasi edustaa kirjaimellisessa merkityksessä??

Hakukoneet käyttävät ALT-tunnisteita indeksoimaan kuvaasi. Jos kuvaa ei voida renderoida, kuvan ALT-tunnistetta käytetään sen sijaan. Näytönlukijat käyttävät ALT-tunnisteita myös näön menettäneille.

Esimerkiksi, edellisen kuvakaappauksen ALT-tunniste tai kuvaava teksti voi olla:

Kuvakaappaus WordPress-hallintapaneelista, joka näyttää pysyvien linkkien asetukset, oletusasetuksen ollessa valittuna.

Yksityiskohtaisten ALT-tunnisteiden kirjoittaminen voi olla todellinen räjähdysmäinen asia, mutta vaiheet kannattavat. Valitettavasti en löytänyt äskettäistä tutkimusta, joka osoittaisi orgaanisen liikenteen kasvua ALT-tunnisteiden optimoinnin vuoksi. Suurin osa niistä on kommentteja foorumeilla. Jos satut kohtaamaan sellaisia ​​tutkimuksia, jaa ne meidän kanssamme!

Olet avainsana, joka täyttää TITLE- ja ALT-tunnisteesi

Avainsanan täyttö on pohjimmiltaan kuin kaikkien suosittujen avainsanojen lisääminen vain saadaksesi viimeisen mailin SEO mehua. Todellisuudessa se on kuin huonolaatuisen öljyn käyttäminen hyvin öljytetyssä autossasi valmistuksessa. Google on vain älykkäämpi joka päivä, mikä tarkoittaa, että se tietää milloin yrität sotkea sen kanssa. Tulos? SEO-pisteesi rangaistaan.

Tyypillinen esimerkki avainsanalla täytettyyn ALT-tunnisteeseen:

Kuvakaappaus WordPress-kojetaulusta, joka näyttää pysyvien linkkien asetukset, oletusasetuksen ollessa valittuna PARAS ILMAINEN JA PREMIUMTYÖNTÖÖNOTTEET WPEXPLORER

Minun neuvoni? Älä ota pikakuvaa. Olet työskennellyt ahkerasti määritelläksesi ALT-tunnisteesi – työsi hedelmät seuraavat.

Et käytä kuvatekstejä

ALT- ja TITLE-tunnisteiden asia on, että ne eivät ole oikeasti näkyviä lukijalle / vierailijalle. Hakukoneet rakastavat sitä, mutta artikkeliasi lukevana ihmisenä en todellakaan siirrä kuvaa kuvan päälle nähdäksesi vaihtoehtoisen tekstin, avaa vähemmän kuvan uudessa välilehdessä vain nähdäkseni tiedostonimen. (Tietysti, jos tallentaisin kuvan, hieno, kuvaava tiedostonimi tekisi ehdottomasti päiväni!)

Olemme todenneet, että ALT- ja TITILE-tunnisteet, riippumatta siitä, kuinka tärkeitä SEO: lle, eivät todellakaan ole merkittävässä asemassa vierailijan lukukokemuksessa.

Täällä kuvatekstit tule sisään Kissmetrics tutkimus, havaittiin, että kuvatekstit luetaan 300% enemmän kuin varsinainen kappale. Se on helvetin paljon enemmän silmiä kuin odotettiin.

Vastuullinen muotoilu. Tämä on esimerkki kuvan kuvatekstistä!

Jos kuvatekstit ovat tarttuvia, niin on hyvä mahdollisuus, että lukija käy läpi ja lukee sanottavaa. Ajattele sitä tällä tavalla:

 • TITLE-tunniste on kuvatiedoston lyhyt tiedostonimi
 • ALT-tunniste on kuvan sisällön kuvaava kirjoitus
 • Kuvateksti on lukijalle. Se on sekoitus TITLE- ja ALT-tunnisteita, jotka on suunniteltu parantamaan vierailijan lukukokemusta.

Et ole lähettänyt kuvasivustokarttaa

Verkkosivusto on olennaisesti kokoelma joukko linkitettyjä HTML-sivuja. Sivustokartta on asiakirja, joka sisältää tietoja verkkosivustosi kaikkien sivujen rakenteesta. Nämä eivät yleensä sisällä tietoja verkkosivustosi kuvista.

Täältä kuva-sivustokartat tulevat sisään Udinra All Image Sivustokartta on täydellinen laajennus työhön. Laajennus tukee kuvan liukusäätimen laajennuksia, kuten NextGen Gallery ja Envira Gallery; eCommerce-laajennukset, kuten WooCommerce, Easy Digital Downloads, ja sivunmuodostaja-laajennukset, kuten Visual Composer, Site Origin jne..

Kuvan suorituskyvyn optimointi

Sivuston kokonaistehokkuus on ratkaiseva tekijä hakukoneoptimoinnissa. Suorituskyvyn optimoinnissa mikään ei ole täydellistä – parantamisen varaa on aina. Ota hiljattain esimerkki, jossa Google pienensi logoaan välillä 14 000 tavusta 305 tavuun ja kehittyy edelleen.

Seuraavassa on muutama kuvan optimointivinkki, jotka jaoimme aiemmissa viesteissämme.

Et optimoi kuviasi

 • Yksi parhaimmista tavoista kuvien optimointiin on käyttää työkaluja, kuten TinyPNG, tiedoston koon pienentämiseen ja optimointiin.
 • Sinun on myös määritettävä kaikkien kuvien enimmäiskoko ja muutettava kaikkien kuvien, jotka ovat suurempia kuin enimmäiskoko, kokoa.
 • Mutta ennen kuin aloitat yllä olevan kanssa, sinun on opittava oikea muoto kuvan tallentamiseksi.

Oletan, että sinulla on tämä jo paikallaan. Jos ei, käy läpi ensimmäinen viestimme – siitä kaikki puhumme!

Et käytä reagoivia kuvia

Me kaikki käytämme reagoivia verkkosivustoja. On ehdottoman tärkeää, että meillä on mobiiliystävällinen verkkosivusto tänä päivänä. Jos et, menetät potentiaalisesti asiakkaita, puhumattakaan SEO-pisteistä. (Kyllä, Google todella rankaisee sinua, jos verkkosivustosi ei ole mobiiliystävällinen.)

Keskustelemme nyt reagoivista kuvista. WordPress 4.4: ssä reagoiva kuvaominaisuus on käytössä oletuksena. Kun lähetät kuvan, WordPress luo siitä useita versioita erikokoisille näytöille.

Uuden reagoivien kuvien tuen myötä WordPress sisältää kaikki käytettävissä olevat kuvan koot srcset määrite. Tämän avulla selain voi valita vaihtoehdoista ja ladata sopivimman kuvaulottuvuuden laitteen näytön koon perusteella. Selain ei huomioi muita – säästää mahdollisesti kaistanleveyttä ja nopeuttaa sivujen latausaikoja prosessissa.

Jos et jostain syystä ole päivittänyt WordPress 4.4 -versioon, käytät RICG-reagoivat kuvat plugin saadaksesi saman sarjan ominaisuuksia. Jos käytät WordPressin uusinta versiota, et itse tarvitse tätä laajennusta.

Et käytä ilmaista CDN-tunnusta

Toinen tapa parantaa suorituskykyä on käyttää ilmaista CDN: ää, kuten Photon, erittäin suositusta Jetpack-moduulista. Rakastamme Jetpackia monista syistä, ja Photon on vain yksi niistä. Jos mietit mitä Photon on – se on WordPressin ilmainen kuva-CDN-palvelu. Jetpackin Photon-moduuli ottaa kaikki sivustosi kuvat ja tallentaa ne WordPress.com-sivuston globaaliin sisältöjakeluverkostoon. Kuvia ladataan palvelimelta, ladataan nopeammin ja säästät kaistanleveyskustannuksilla. Mitä muuta voisit haluta?

Et laiska lataa kuvia

Haiseva kissa, laiska kissa, mitä he ruokkivat sinua?

Kun laiska lataus on käytössä, kuvat ladataan, kun ne ilmestyvät näyttöporttiin. Oletetaan esimerkiksi, että luet 2000-sanaista artikkelia WordPressin parhaista podcasting-ratkaisuista. Sinun ei tarvitse katsoa kaikkia kuvia, ennen kuin olet saavuttanut artikkelin lopun. Laiska-latauksen ottaminen käyttöön vähentää raskaasti latausaikoja ja säästää sekä sinun että vierailijan kaistanleveyttä.

BJ Lazy Load -laajennus on vastauksesi. Yli 50 000 aktiivisella asennuksella et voi mennä pieleen. Lataa ja aktivoi laajennus ja anna taikuuden alkaa yhdellä napsautuksella.

Kääntöpuolella on kuitenkin joitain sudenkuoppia, kun on kyse laiskojen kuvien lataamisesta. Jos et ole varovainen, saatat vahingoittaa SEO-pisteitäsi. Voit olla varma, että jos käytät suositeltuja laajennuksia, sinut lajitellaan. Kokeile myös, jos käytät muita laiskoja kirjautumislaajennuksia Hae Google-sivustoina varmistaaksesi, että hakukoneet voivat indeksoida kaiken sisällön oikein.

Muutamia vinkkejä kuvan käyttöön

Seuraavia vinkkejä ei pidä pitää virheinä, vaan enemmän yleisinä ohjeina, jotka voivat parantaa sisältösi laatua.

Steer Clear of Generic Arkistokuvat

Mikä on ensimmäinen asia, joka mielessäsi tulee, kun näet tämän kuvan?

Mikään ei tarkoita, että sama imago asiakaspalvelupäälliköstä hymyilee sinulle Ota meihin yhteyttä sivu. Tai selvä varastossa kuva malleista Meistä tai vielä pahempaa, Liity meihin sivu. Kaikki ovat niihin tottuneet, että voimme melkein heti tunnistaa heidät. Jos haluat, että mahdolliset asiakkaat tai asiakkaat tavoittavat sinuun – joko sinulla on hieno tukitiimikuva tai ole yksinkertainen – tee hyödyllinen yhteyslomake. Älä kuitenkaan käytä (Jumalan rakkauden vuoksi) varastokuvaa Tietoja meistä, Liity meihin tai Ota meihin -sivuilla. Nykyään ne aiheuttavat varmasti enemmän haittaa kuin hyötyä.

Käytä GIF-tiedostoja mahdollisuuksien mukaan

Onnellisuus on Nicolas Cage. Lähde: GIPHY

GIF: n suosion kasvaessa 4chan: sta 9GAG: iin kaikkiin tärkeimpiin sosiaalisiin verkostoihin (kyllä, katson oikein Facebookiasi ja Twitteriäsi) ja sitä tukevat näppäimistöt; ei voida kiistää sitä tosiasiaa, että GIF: t ovat täällä jäädäkseen. Jos harkitset GIF-tiedostojen käyttöä viesteissasi (ja olet tehnyt rauhan tosiasi kanssa), GIPHY on loistava paikka löytää hyviä GIF-kuvia!

Käytä lisenssejä varoen – # CC0

He sanovat, ettei koskaan voi olla liian varovainen. Ei, en pyydä sinua aloittamaan post-apokalyptisen bunkkerisi rakentamista. Mutta kun kyse on kuvien lisensoinnista, on parasta mennä CC0-kuviin, joita voi vapaasti ladata ja käyttää. Jos sinulla on hyvä markkinointibudjetti, mene eteenpäin ja osta Shutterstock-tilaus ja lataa loistavia maksuttomia valokuvia blogiisi ja uutiskirjeisiin.

johtopäätös

Käärettäessämme tämän viestisarjan, katsokaamme tähän mennessä oppimamme:

 1. Käytä oikeaa kuvamuotoa
 2. Vinkkejä stock-valokuvien lähettämiseen blogiin
 3. Kuvan optimointi – koko, mitat, laatu ja säästö verkossa
 4. Kuvien hallinta, kun WordPress-sivuston URL-osoite muuttuu
 5. Ulkoisten kuvien tuominen WordPressiin
 6. Kuvien linkityksen estäminen WordPressissä
 7. Yleisiä virheitä WordPress-kuvan SEO: ssa
 8. Laiska lataa kuvia
 9. Kuvasivustokartat WordPressissä
 10. Reagoivat kuvat WordPressissä

Mitä mieltä olet tästä postisarjasta? Puuttuuko heiltä elintärkeää vinkkiä? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map