WordPress Image SEO hibák és azok kiküszöbölése

A WordPress Image SEO általános hibái
 1. 1. A WordPress Image Management végső útmutatója
 2. 2. 3 Kevésbé ismert képkezelési tipp a WordPress programban
 3. 3. Jelenleg olvas: WordPress Image SEO hibák és azok kiküszöbölése

Mindez, amit az elmúlt két cikkben megtanultunk, megy a folyón, ha nem valósítanánk meg a megfelelő imázs SEO stratégiát. A kép-SEO fontos szerepet játszik az átfogó SEO-stratégiában, és alapvető fontosságú az oktatóanyagokat megosztó webhelyek számára. Gondoljon az összes forgalomra, amelyet veszítene, ha a képeit nem megfelelően nevezték volna meg, nem rendelkeztek „alt” címkével vagy ami még rosszabb, ha különféle szerverekre tárolnák őket.


WordPress Image SEO hibák

Meglátogatjuk a legfontosabb hibákat, amikor a SEO imázsról van szó, és ajánljuk a megfelelő ellenintézkedéseket.

Nem a Releváns képeket használja

Találkozz Ronalddal és a társasággal

A képalkotás ön és barátainak komoly vitát folytat arról, hogy melyik szállítási módot kell használni a következő utazáshoz. Mind az államközi busz, mind a repülés jó opciónak tűnik – de ragaszkodsz a költségvetés és az idő vitahoz. Két csapat létezik – Ronald és Jeremy vezetésével. Ronald repülni akar, így nem kell átváltania pénteki üléseit. Jeremy viszont, a Föld Anya csodálója, nem bánja, hogy megbeszélheti ütemtervét annak érdekében, hogy élvezze a festői szépséget, amely az államközi buszjárat előtt áll. Természetesen az utazási csoport minden tagja válogatja az oldalakat – azok, akik nem akarnak tíz órás buszos utat, Ronald vele vannak a harcban. A másik csapatnak, aki megcsodálja az Anya Természet szépségét, feltétlenül szükséges busszal menni.

Mindkét fél megpróbálja a legjobban, hogy meggyőzze a másik oldalt. Az életük egyik legkritikusabb megbeszélése alapján Ron elkövette a következő szavak hibáját:

RON: Hé srácok, jól vagyok bármelyik szállítási móddal. Ki kellene babysitit a macskám a hétvégén?
JEREMY: Mit? Emilynél hagyhatja el! Várj, miért beszélünk erről??
GUY JEREMY CSOPORTJÁT: Igen, nem látja, hogy egy fontos beszélgetés közepén állunk??
GUY ROLAND CSOPORTJÁN: Gyerünk, ember!
ROLAND: Mi az ördög Ron! Nem látja, hogy itt vagyunk a válság közepén??
RON (kicsit kiborult): Oké, oké, elhagyom Sarah-t Emily-kel. Jézusom.
együtt: A fenébe, Ron! Te mindig ezt csinálod …

És a vita folytatódik.

Nem akarod most Ron lenni, ugye? Ugyanez van a helyzettel fontosság. A képek értéke ezer szó. De ha nem vigyázol, elveszítheti a személy figyelmét egy másik gondolatmenet során.

Most valószínűleg New York-ra gondolsz

A kép hozzáadásához az egyik első szabály a út közli a gondolatát. A képeket úgy tervezték, hogy értéket adjanak.

Ez az oka annak, hogy a WPExplorer oktatóanyagai tele vannak képernyőképekkel, és a témák listája az egyes témák legjobb bitjeinek / bemutatóinak megjelenítésére összpontosít..

Ez az érték lehet (a) informatív jellegű, b) vizuális vagy érzelmi hatást fejthet ki, vagy (c) ezek keveréke. A legjobb képek általában a három kombinációja.

Példa a Github nyitóoldalára – egy fejlesztő illusztrációja a munkaasztalánál

Mindazonáltal nincs értelme egy képet használni a hozzáadás céljából. Az ilyen tevékenységek gyakran nem eredményesek. Másrészt a megfelelő kép többszörös haszonnal járhat a konverziók számára.

A fenti képernyőkép a Github egyik a sok nyitóoldalról. Vizsgáljuk meg a képet. Először észreveszi, hogy ez a kép valójában vektoros illusztráció. Az ábra legyőzi a faji / etnikai akadályokat. Ráadásul a kék szín, amely összhangban áll az oldal általános színvilágával, semmisíti meg a tudatalatti profilozást. Kiváló példa a kép helyes használatára – csodálatos másolatgal és CTA-val párosítva -, ami nagyszerű kezdőlapot eredményez.

Nem koncentrál a képfájlnévre

Megértem – a minőségi oktatóanyagok létrehozása nehéz munka. Minden lépést szövegesen dokumentálni kell, és mégis nem annyira leíró, hogy az olvasók az intelligenciájuk sértéseként veszik figyelembe..

Amikor dolgozott egy 1800 szavas bemutatón, és több mint egy tucat képernyőképet fed le, nagyon könnyű meggyőzni és olyan neveket használni, mint a screenshot-1, a screenshot-17, stb..

De a valóságban ez feltétlenül sérti SEO-ját.

A WordPress Állandó link beállításai

Gondolj bele – ha valaki a fent ábrázolt képhez kapcsolódóan távolról bármit keres, használná a „screenshot-1” vagy az „image-1” -t, vagy inkább „az állandó linkek kikapcsolása a WordPress-ben ”

Egy kapcsolódó megjegyzésnél, ha 100% -át akarsz adni a képi SEO-hez, akkor a képekhez is hozzáadj egy TITLE attribútumot. A TITLE címke értéke lehet a kép fájlneve.

Nem határozza meg az ALT-címkéket

Az ALT-címkék a kép alternatív szövegét jelentik. Minden képen fel kell használni, függetlenül a mérettől, prioritástól vagy hasonlótól. Nagyon egyszerűen fogalmazva: az ALT címkék leírják a képet. Mit képvisel az imázsod szó szerint??

Az ALT-címkéket a keresőmotorok használják a kép feltérképezésére. Ha a képet nem lehet megjeleníteni, akkor a kép ALT-címkéjét használja. Az ALT-címkéket a képernyőolvasók is használják azok számára, akik elvesztették látásukat.

Például az ALT-címke vagy az előző képernyőképünk leíró szövege lehet:

A WordPress műszerfal képernyőképe, amely megmutatja az állandó linkek beállításait, az alapértelmezett beállítás mellett.

A részletes ALT-címkék írása valódi ütköző lehet, de az erőfeszítések megtérülnek. Sajnos nem találtam egy olyan közelmúltbeli tanulmányt, amely az organikus forgalom növekedését mutatja az ALT címkék optimalizálása miatt. Legtöbbjük a fórumok megjegyzése. Ha véletlenül találkozik ilyen tanulmányokkal, ossza meg velünk!

Ön kulcsszóval töltötte be a TITLE és ALT címkéket

A kulcsszótöltés alapvetően olyan, mint az összes népszerű kulcsszó hozzáadása, csak azért, hogy egy kis mérföldre kerüljön a SEO lé. Valójában azonban ez olyan, mintha rossz minőségű olajat használna a jól olajozott autójához a gyártás során. A Google nap mint nap csak intelligensebbé válik, ami azt jelenti, hogy tudja, mikor próbálkozik vele. Eredmény? SEO-ja büntetett eredményt szerez.

A kulcsszóval töltött ALT-címke tipikus példája a következő:

A WordPress műszerfal képernyőképe, amely megmutatja az állandó linkek beállításait, az alapértelmezett opcióval bejelölve a BEST INGYENES ÉS PREMIUM FEJLESZTÉSI TÉMÁKAT WPEXPLORER

A tanácsom? Ne vegye be a parancsikont. Keményen dolgoztál az ALT-címkék meghatározásán – munkájának gyümölcsei követni fogják.

Nem használ képaláírásokat

Az ALT és a TITLE címkéknél az a helyzet, hogy nem igazán láthatók az olvasó / látogató számára. A keresőmotorok szeretik, de mint a cikkét olvasó ember, valóban nem lebeg a kép fölé, hogy láthassa az alternatív szöveget, sőt, kevésbé nyitom meg a képet egy új lapon, csak hogy láthassam a fájlnevet. (Természetesen, ha képet mentnék, egy szép, leíró fájlnév minden bizonnyal tette a napomat!)

Megállapítottuk, hogy az ALT és a TITILE címkék, függetlenül attól, hogy a SEO szempontjából elengedhetetlenek, nem igazán játszanak jelentős szerepet a látogató olvasási élményében..

Ez az, ahol feliratok jöjjön be Kissmetrics tanulmány, Megállapítást nyert, hogy a képaláírások 300% -kal többet olvasnak el, mint a tényleges másolat. Ez egy sokkal több szemgolyó a vártnál.

Reszponzív dizájn. Ez egy példa egy képaláírásra!

Ha a feliratok fülbemászóak, akkor nagy esély van arra, hogy az olvasó átjárja és elolvassa, amit mondani kell. Gondolj bele így:

 • A TITLE címke a képfájl tömör fájlneve
 • Az ALT-címke a kép tartalmának leíró leírása
 • A felirat az olvasó számára készült. Ez a TITLE és az ALT címkék keveréke, amelynek célja a látogató olvasási élményének javítása.

Nem nyújtott be webhelytérképet

A weboldal alapvetően egy összekapcsolt HTML oldal-gyűjtemény gyűjteménye. A webhelytérkép olyan dokumentum, amely információkat tartalmaz a webhely összes oldalának felépítéséről. Ezek általában nem tartalmaznak információt az Ön webhelyének képeiről.

Itt jönnek be a webhelytérképek Udinra All Image Sitemap a tökéletes plugin a feladathoz. A beépülő modul támogatja a képcsúsztatható beépülő modulokat, például a NextGen Galéria és az Envira Galéria; e-kereskedelem bővítményei, például a WooCommerce, az Easy Digital Downloads, és az oldalkészítő plugins, például a Visual Composer, a Webhely származása stb..

Képteljesítmény-optimalizálás

A webhely teljes teljesítménye döntő fontosságú tényező a SEO-ban. A teljesítmény optimalizálásakor semmi sem tökéletes – mindig van hely a fejlesztésnek. Vegyünk egy közelmúltbeli példát, ahol a Google csökkentette logóját 14 000 byte-tól 305 byte-ig és továbbra is fejlődik.

Az alábbiakban bemutatunk néhány kép optimalizálási tippet, amelyeket megosztottunk korábbi hozzászólásainkban.

Nem optimalizálja a képeit

 • A képek optimalizálásának egyik legjobb módja az olyan eszközök használata, mint például a TinyPNG, a fájlméret csökkentése és optimalizálása érdekében..
 • Meg kell határoznia az összes kép maximális méretét, és át kell méreteznie az összes kép méretét, amely nagyobb, mint a maximális méret.
 • De mielőtt elkezdené a fentieket, meg kell tanulnia a helyes formátum egy kép mentéséhez.

Feltételezem, hogy ez már a helyén van. Ha nem, kérjük, olvassa el az első üzenetünket – ez minden, amiről beszélünk!

Nem használ érzékeny képeket

Mindannyian érzékeny webhelyeket használunk. Abban az időben elengedhetetlen, hogy legyen egy mobilbarát webhelyünk. Ha nem, akkor potenciálisan veszteségeket szenved az ügyfelek számára, és nem is beszélve a SEO pontszámról. (Igen, a Google valójában bünteti Önt, ha webhelye nem mobilbarát.)

Most tárgyaljuk meg az érzékeny képeket. A WordPress 4.4 esetén az adaptív képek tulajdonsága alapértelmezés szerint engedélyezve. Kép feltöltésekor a WordPress több verziót készít, különféle méretű képernyőkre.

A reagáló képek új támogatásával a WordPress beépíti a kép összes elérhető méretét srcset tulajdonság. Ez lehetővé teszi a böngésző számára, hogy válasszon a lehetőségek közül, és töltse le a legmegfelelőbb képméretet, az eszköz képernyőméretének megfelelően. A böngésző figyelmen kívül hagyja a többieket – potenciálisan megtakarítva a sávszélességet és felgyorsítva az oldal betöltési idejét.

Ha valamilyen okból nem frissítette a WordPress 4.4 verziót, akkor használja a RICG érzékeny képek plugin, hogy ugyanazt a szolgáltatást kapja. Ha a WordPress legújabb verzióját használja, akkor valójában nincs szüksége erre a bővítményre.

Nem használ ingyenes CDN-t

A teljesítmény javításának második módja egy ingyenes CDN, például a nagyon népszerű Jetpack modulból származó Photon, használata. Számos okból szeretjük a Jetpack-ot, és a Photon csak ezek egyike. Ha azon tűnődött, hogy mi a Photon – ez egy ingyenes CDN szolgáltatás a WordPress-től. A Jetpack Photon modulja elveszi az összes képet a webhelyéről, és tárolja a WordPress.com globális tartalom-elosztó hálózatában. A képeket a szerverről töltik le, gyorsabban töltik be, és ezzel megtakarítják a sávszélességet. Mit tudna még??

Nem lusta vagy a képek betöltése

Büdös macska, lusta macska, mit táplálnak téged?

Ha a lusta betöltés engedélyezve van, a képek akkor kerülnek betöltésre, amikor megjelennek a nézetablakban. Tegyük fel például, hogy egy 2000 szavas cikket olvasta a WordPress legjobb podcasting megoldásairól. Nem kell minden képet megnéznie, amíg el nem éri a cikk végét. A lusta betöltés engedélyezése drasztikusan csökkenti a betöltési időket, és megtakarítja az Ön és a látogató sávszélességét.

Az BJ Lazy Load plugin a válaszod. Több mint 50 000 aktív telepítéssel nem hibázhat. Töltse le és aktiválja a bővítményt, és hagyja, hogy a varázslat egy kattintással kezdődjön.

A flip oldalán azonban vannak bizonyos buktatók, amikor a lusta-képeket töltik be. Ha nem vagy óvatos, akkor fennáll annak a veszélye, hogy megsérti SEO pontszámait. Biztos lehet benne, hogy ha az ajánlott bővítményeket használja, akkor sorrendbe fog kerülni. Továbbá, ha más lusta bejelentkezési bővítményeket is használ, próbálkozzon a Beolvasás Google-ként a webhelyek számára annak biztosítása érdekében, hogy a tartalom a keresőmotorokban megfelelő módon feltérképezhető legyen.

Néhány tipp a képhasználathoz

Az alábbi tippeket nem szabad hibának tekinteni, hanem inkább általános iránymutatásoknak, amelyek javíthatják a tartalom minőségét.

Kerülje el az általános stock fotókat

Mi az első dolog, ami eszedbe jut, amikor ezt a képet látja?

Semmi sem más, mint az ügyfélszolgálat vezetőjének ugyanaz a képe, amely rád mosolyog Lépjen kapcsolatba velünk oldalt. Vagy egy nyilvánvaló stock fotó a modellekről egy Rólunk vagy még rosszabb, Csatlakozz hozzánk oldalt. Mindenki annyira hozzászokott hozzájuk, hogy szinte azonnal felismerjük őket. Ha azt szeretné, hogy egy potenciális ügyfél vagy egy ügyfél kapcsolatba lépjen Önnel – akár készítsen egy nagy támogatási csoport fotót, akár egyszerű, – készítsen egy hasznos kapcsolatfelvételi űrlapot. De ne használj (Isten szerelme érdekében) stock képet a Rólunk, Csatlakozzon hozzánk vagy Lépjen velünk kapcsolatba. Manapság minden bizonnyal több kárt okoznak, mint hasznot.

Használjon GIF-eket, amikor csak lehetséges

Nicolas Cage a boldogság. Forrás: GIPHY

A GIF-ek növekvő népszerűségével, a 4chan-tól a 9GAG-ig kezdve az összes főbb közösségi hálózaton (igen, én a Facebook-ra és a Twitterre nézek) és támogató billentyűzetek; nem tagadható, hogy a GIF-k itt maradnak. Ha fontolóra veszi a GIF-ek használatát a bejegyzésében (és békét teremtett a tényekkel), a GIPHY remek hely a jó GIF-képek megtalálására.!

Óvatosan használja az engedélyeket – # CC0

Azt mondják, hogy soha nem lehet is óvatos. Nem, nem azt akarom, hogy kezdje el építeni poszt-apokaliptikus bunkerjét. De amikor a képeket engedélyezzük, akkor a legjobb, ha a CC0 képeket szabadon letölthetjük és használhatjuk. Ha jó marketingköltsége van, folytassa és vásároljon Shutterstock előfizetést, és töltsön le ragyogó jogdíjmentes fényképeket blogjára és hírleveleire.

Következtetés

Összefoglalva ezt a sorozatot, nézzük át az eddig tanultakat:

 1. A megfelelő képformátumot használja
 2. Tippek az stock fotók blogbejegyzésekbe történő feltöltéséhez
 3. Képoptimalizálás – méret, méretek, minőség és megtakarítás az interneten
 4. Képkezelés, ha a WordPress webhely URL-je megváltozik
 5. Külső képek importálása a WordPress programba
 6. A kép forró hivatkozásának megakadályozása a WordPress programban
 7. Gyakori hibák a WordPress imázs SEO-ben
 8. Lusta képek betöltése
 9. Kép webhelytérképek a WordPress-ben
 10. Reaktív képek a WordPress-ben

Mi a véleményed erről a sorozatról? Hiányoznak egy létfontosságú tipp? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map