WordPress Image SEO fejl og hvordan fikser man dem

WordPress Image SEO almindelige fejl
 1. 1. Den ultimative guide til WordPress Image Management
 2. 2. 3 Mindre kendte tips til billedhåndtering i WordPress
 3. 3. I øjeblikket læser: WordPress Image SEO fejl og hvordan fikser man dem

Alt hvad vi har lært i de sidste to artikler ville gå ned ad floden, hvis vi ikke implementerer en ordentlig SEO-strategi. Image SEO spiller en vigtig rolle i din overordnede SEO strategi og er afgørende for sider, der deler tutorials. Tænk på al den trafik, du ville miste, hvis dine billeder ikke blev navngivet forkert, ikke havde ‘alt’ tags eller værre, hostet på forskellige servere.


WordPress Image SEO fejl

Vi besøger de bedste fejl, når det kommer til image SEO – og anbefaler de passende modforanstaltninger.

Du bruger ikke relevante billeder

Mød Ronald og selskab

Billedbehandling af dig og dine venner holder en seriøs diskussion om, hvilken tilstand du skal transportere til din kommende tur. Både den mellemliggende bus og flyvningen ser ud som gode muligheder – men du sidder fast på budgettet kontra tidsdebatten. Der er to hold – spydet af Ronald og Jeremy. Ronald vil tage en flyvning, så han ikke behøver at omplanlægge sine fredagsmøder. Jeremy på den anden side, som en beundrer af Moder Jord, har ikke noget imod at handle med sin mødeplan for at nyde den naturskønne skønhed, der lå foran den interstate busrejse. Naturligvis vælger hvert medlem af rejsegruppen sider – dem, der ikke ønsker en ti timers lang busrejse, er med Ronald på kampen. Det andet hold, der ønsker at beundre Moder Natur skønhed, synes det er absolut nødvendigt at tage bussen.

Begge sider prøver deres niveau bedst for at overbevise den anden om at tage deres side. Midt i hvad der syntes at være en af ​​de mest kritiske diskussioner i deres liv, begik Ron den fejl at udtale følgende ord:

RON: Hej fyre, jeg har det godt med begge transportformer. Hvem skal babysit min kat i weekenden?
JEREMY: Hvad? Du kan lade det være hos Emily’s sted! Vent, hvorfor diskuterer vi endda dette?
GUY FRA JEREMY’S TEAM: Ja, kan du ikke se, at vi er midt i en vigtig samtale?
GUY ON ROLAND’S TEAM: Kom nu mand!
ROLAND: Hvad fanden Ron! Kan du ikke se, at vi er midt i en krise her??
RON (freaked lidt): Okay, okay, jeg forlader Sarah hos Emily. Jeez.
SAMLET: For fanden, Ron! Du gør altid dette …

Og debatten genoptages.

Du ønsker ikke at være Ron nu, vel? Det er det samme med relevans. Billeder er tusind ord værd. Men hvis du ikke er forsigtig, mister du muligvis personens opmærksomhed i et andet tankegang.

Du tænker sandsynligvis på New York lige nu

En af de første regler for at tilføje et billede til dit indlæg er at forbedre vej du kommunikerer din idé. Billeder er designet til at levere værdi.

Derfor er WPExplorer-tutorials fyldt med skærmbilleder, og temalister fokuserer på at vise de bedste bits / demoer for hvert tema..

Denne værdi kan være (a) informativ, (b) have en visuel eller følelsesmæssig påvirkning eller (c) en blanding af begge dele. De bedste billeder er ofte en kombination af de tre.

Eksempel på Githubs destinationsside – En illustration af en udvikler ved hans arbejdsbord

Når det er sagt, er det ikke noget formål at bruge et billede for at tilføje et. Sådanne handlinger er ofte kontraproduktive. På den anden side kunne det rigtige billede give flere fordele til dine konverteringer.

Ovenstående skærmbillede er Githubs en af ​​mange destinationssider. Lad os undersøge billedet. Først vil du bemærke, at dette billede faktisk er en vektorillustration. Illustrationen overvinder alle racemæssige / etniske barrierer. Plus, den farve blå, som er i overensstemmelse med det samlede farveskema på siden, annullerer enhver underbevidst profilering. Et fremragende eksempel på korrekt brug af et billede – kombineret med en forbløffende kopi og CTA – hvilket gør en fantastisk destinationsside.

Du er ikke koncentreret om billedfilnavn

Jeg får det til – at skabe kvalitetsvejledninger er hårdt arbejde. Hvert trin skal være kunstigt dokumenteret og alligevel ikke så beskrivende, at dine læsere tager det som en fornærmelse mod deres intelligens.

Når du har arbejdet på en 1800-tals tutorial og dækket over et dusin skærmbilleder, er det meget let at blive overtalt og bruge navne som screenshot-1, screenshot-17 osv..

Men i virkeligheden er det absolut ondt for din SEO.

WordPress permalinkindstillinger

Tænk over det – hvis nogen søgte efter noget fjernt relateret til billedet vist ovenfor – ville de bruge ‘screenshot-1’ eller ‘image-1’ eller er det mere sandsynligt, at de søger efter “hvordan man deaktiverer permalinks i WordPress ”

Hvis du vil give det din 100% til SEO-image på en relateret note, skal du også tilføje en TITLE-attribut til billederne også. Værdien af ​​dette TITLE-tag kan være dit billeds filnavn.

Du definerer ikke ALT-tags

ALT-tags står for alternativ tekst på et billede. Det skal bruges i ethvert billede uanset dimension, prioritet eller noget lignende. Meget enkelt placeret ALT-tags er en beskrivelse af dit billede. Hvad repræsenterer dit billede i bogstavelig forstand?

ALT-tags bruges af søgemaskiner til at gennemgå dit billede. Hvis billedet ikke kan gengives, bruges billedets ALT-tag i stedet. ALT-tags bruges også af skærmlæsere til folk, der har mistet synet.

F.eks. Kan ALT-mærket eller den beskrivende tekst fra vores forrige skærmbillede være:

Skærmbillede af WordPress-instrumentbrættet, der viser permalinks-indstillingerne, med standardindstillingen markeret.

At skrive detaljerede ALT-tags kan være en rigtig bummer, men indsatsen lønner sig. Desværre kunne jeg ikke finde en nylig undersøgelse, der viser vækst i organisk trafik på grund af ALT-tagoptimering. De fleste af dem er kommentarer i fora. Hvis du tilfældigvis støder på sådanne undersøgelser, skal du dele dem med os!

Du fylder dine TITLE- og ALT-tags med nøgleord

Søgeordsudstoppning er dybest set som at tilføje alle dine populære nøgleord bare for at få noget saftigt SEO-juice. Men i virkeligheden er det som at bruge olie af dårlig kvalitet i din velolierede bil under fremstillingen. Google bliver kun smartere hver dag, hvilket betyder, at den ved, hvornår du prøver at rod med det. Resultat? Din SEO scorer et straffespark.

Et typisk eksempel på et nøgleord udstoppet ALT-tag ville være:

Skærmbillede af WordPress-instrumentbrættet, der viser permalinks-indstillingerne, med standardindstillingen markeret BEDSTE GRATIS OG PREMIUMORDORDTEMER WPEXPLORER

Mit råd? Tag ikke genvejen. Du har arbejdet hårdt for at definere dine ALT-tags – frugterne af din arbejde vil følge.

Du bruger ikke billedtekst

Det ved ALT- og TITLE-tags er, at de ikke rigtig er synlige for læseren / besøgende. Søgemaskiner elsker det, men som en person, der læser din artikel, svæver jeg virkelig ikke over billedet for at se din alternative tekst, langt mindre åbner billedet i en ny fane bare for at jeg kunne se filnavnet. (Selvfølgelig, hvis jeg gemte et billede, ville et pænt, beskrivende filnavn bestemt gøre min dag!)

Vi har konstateret, at ALT- og TITILE-tags, uanset hvor vigtige det er for SEO, ikke rigtig spiller en vigtig rolle i den besøgende’s læseoplevelse.

Det er her billedtekster kom ind. Ifølge en Kissmetrics-undersøgelse, det blev konstateret, at billedtekster blev læst 300% mere end den faktiske kropskopi. Det er et pjusk af meget flere øjenkugler end forventet.

Responsivt design. Dette er et eksempel på en billedtekst!

Hvis dine billedtekster er iørefaldende, er der en god chance for, at læseren stikker igennem og læser, hvad du har at sige. Tænk på det på denne måde:

 • TITLE-tag er et kortfattet filnavn for billedfilen
 • ALT-tag er en beskrivende skrivning af billedets indhold
 • Billedtekst er for læseren. Det er en blanding af TITLE- og ALT-tags, der er designet til at forbedre den besøgende’s læseoplevelse.

Du har ikke indsendt et billed-sitemap

Et websted er i bund og grund en samling af en masse sammenkoblede HTML-sider. Et sitemap er et dokument, der indeholder oplysninger om, hvordan alle sider på dit websted er struktureret. Disse indeholder typisk ikke oplysninger på dit websteds billeder.

Det er her, sitemaps for billede kommer ind Udinra All Image Sitemap er det perfekte plugin til jobbet. Plugin understøtter plugins til billedskyder, såsom NextGen Gallery og Envira Gallery; eCommerce-plugins såsom WooCommerce, Easy Digital Downloads og sidebygger-plugins såsom Visual Composer, Site Origin osv..

Optimering af billedydelse

Et websteds samlede præstation er en afgørende faktor i SEO. Når det kommer til præstationsoptimering, er intet perfekt – der er altid plads til forbedringer. Tag et nyligt eksempel, hvor Google reducerede sit logo fra 14.000 bytes til 305 bytes og fortsætter med at udvikle sig.

Følgende er et par tips til billedoptimering, vi delte i vores tidligere indlæg.

Du optimerer ikke dine billeder

 • En af de bedste måder at optimere dine billeder er at bruge værktøjer som TinyPNG til at reducere og optimere filstørrelsen.
 • Du skal også definere en maksimal størrelse for alle dine billeder og ændre størrelsen på alle billeder, der er større end den maksimale størrelse.
 • Men inden du begynder med ovenstående, bliver du nødt til at lære det korrekt format til at gemme et billede.

Jeg antager, at du allerede har dette på plads. Hvis ikke, skal du gennemgå vores første indlæg – det er alt, hvad vi taler om!

Du bruger ikke lydhøre billeder

Vi bruger alle lydhøre websteder. Det er absolut vigtigt at have et mobilvenligt websted i denne dag og alder. Hvis du ikke gør det, taber du potentielt kunder, og for ikke at nævne SEO-score. (Ja, Google straffer dig faktisk, hvis dit websted ikke er mobilvenligt.)

Lad os nu diskutere lydhøre billeder. Med WordPress 4.4 er egenskaben med lydhør billeder aktiveret som standard. Når du uploader et billede, opretter WordPress flere versioner af det til forskellige skærmstørrelser.

Med den nye support til lydhøre billeder inkluderer WordPress alle de tilgængelige størrelser på et billede til et srcset attribut. Dette gør det muligt for webbrowseren at vælge fra indstillingerne og downloade den mest passende billeddimension, baseret på enhedens skærmstørrelse. Browseren ignorerer de andre – potentielt sparer båndbredde og fremskynder sideindlæsningstider i processen.

Hvis du af en eller anden grund ikke har opdateret til WordPress 4.4, bruger du RICG-responsive billeder plugin for at få det samme sæt funktioner. Hvis du bruger den nyeste version af WordPress, har du faktisk ikke brug for dette plugin.

Du bruger ikke et gratis CDN

Den anden måde at forbedre ydelsen er ved at bruge et gratis CDN som Photon fra det meget populære Jetpack-modul. Vi elsker Jetpack af mange grunde, og Photon er blot en af ​​dem. Hvis du undrede dig over, hvad Photon er – er det en gratis image CDN-service fra WordPress. Jetpacks Photon-modul tager alle billeder fra dit websted og gemmer det i WordPress.coms globale indholdsdistributionsnetværk. Billeder er offloaded fra din server, indlæses hurtigere, og du sparer på båndbreddeomkostninger. Hvad kunne du ellers ønske dig??

Du er ikke doven Indlæser billeder

Ildelugtende kat, doven kat, hvad foder de dig?

Når der er aktiveret doven indlæsning, indlæses billederne, når de vises i dit viewport. Lad os for eksempel sige, at du læser en 2000-ordartikel om de bedste podcasting-løsninger til WordPress. Du behøver ikke at se på alle billederne, indtil du kommer til slutningen af ​​artiklen. Aktivering af doven belastning reducerer belastningstiderne drastisk og sparer både din og den besøgende’s båndbredde.

Det BJ Lazy Load-plugin er dit svar. Med over 50.000 aktive installationer kan du ikke gå galt. Download og aktiver plugin, og lad magien starte med et enkelt klik.

På flip side er der dog nogle potentielle faldgruber, når det kommer til dovne-ladning billeder. Hvis du ikke er forsigtig, kan du muligvis risikere at skade dine SEO-scoringer. Du kan være sikker, hvis du bruger de anbefalede plugins, bliver du sorteret. Hvis du bruger andre dovne login-plugins, kan du prøve Hent som Google til websteder for at sikre, at alt dit indhold kan gennemsøges korrekt af søgemaskiner.

Et par tip til billedanvendelse

Følgende tip bør ikke betragtes som fejl, men mere af generelle retningslinjer, der kan forbedre kvaliteten af ​​dit indhold.

Styr væk fra generiske stockfotos

Hvad er den første ting, der kommer ind i dit sind, når du ser dette billede?

Intet er mere afskrækkende for det samme billede af en kundesupportchef, der smiler til dig i Kontakt os side. Eller et åbenlyst stockfoto af modeller i et Om os eller værre, Kom med os side. Alle er så vant til dem, at vi næsten øjeblikkeligt kan genkende dem. Hvis du vil have et kundeemne, eller en kunde skal nå ud til dig – enten have et stort supportteamfoto derude eller være enkelt – oprette en nyttig kontaktformular. Men brug ikke (for Guds kærlighed) et lagerbillede på dine Om os, Deltag i os eller Kontakt os sider. I dag vil de helt sikkert medføre mere skade end gavn.

Brug GIF’er, når det er muligt

Lykke er Nicolas Cage. Kilde: GIPHY

Med den voksende popularitet af GIF’er, der starter fra 4chan til 9GAG til alle større sociale netværk (ja, jeg ser lige på din Facebook og Twitter) og tastaturer, der understøtter det; der benægter ikke det faktum, at GIF’er er her for at blive. Hvis du overvejer at bruge GIF’er i dine indlæg (og har fredet dig med det faktum), er GIPHY et godt sted at finde gode GIF-billeder!

Brug licenser omhyggeligt – # CC0

De siger, at man aldrig kan være det også forsigtig. Nej, jeg beder dig ikke om at begynde at bygge din post-apokalyptiske bunker. Men når det kommer til licensbilleder, er det bedst at gå til CC0-billeder, der er gratis at downloade og bruge. Hvis du har et godt marketingbudget, skal du gå videre og købe et Shutterstock-abonnement og downloade nogle strålende royaltyfrie fotografier til din blog og nyhedsbreve.

Konklusion

Lad os gennemgå denne indlægsserie, og lad os gennemgå det, vi har lært indtil videre:

 1. Brug det rigtige billedformat
 2. Tips til uploade stock fotos til blogindlæg
 3. Billedoptimering – størrelse, dimensioner, kvalitet og besparelse på nettet
 4. Billedstyring, når WordPress-websteds-URL ændres
 5. Importerer eksterne billeder i WordPress
 6. Forhindrer hotlinking af billeder i WordPress
 7. Almindelige fejl i WordPress image SEO
 8. Lazy indlæser billeder
 9. Billed-sitemaps i WordPress
 10. Modtagelige billeder i WordPress

Hvad er dine tanker om denne postserie? Mangler de et vigtigt tip? Fortæl os det i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map