WordPress-avainsanatutkimus ja käyttö SEO: lle

  1. 1. Aloittelijan opas WordPressin hakukoneoptimointiin: Johdanto, valmistelu ja kieli
  2. 2. Luettu tällä hetkellä: WordPress-avainsanatutkimus ja käyttö SEO: lle
  3. 3. Paranna hakukoneoptimointia käänteisten linkkien, sivuston nopeuden ja muun avulla

Olemme jo todenneet, että kaikki alkaa ja päättyy avainsanatutkimukseen, eikö niin? Mutta miten teet sen? Ja mitä teet avainsanoilla? Tämän me opimme tässä osiossa. Joillekin ihmisille avainsanatutkimus merkitsee oman markkinaraon kirjoittamista Googlen avainsanojen suunnittelijaan ja niihin liittyvien termien tarkastelemista. Se ei ole kovin hyvä idea. Vaikka Google pystyy luomaan älykkäitä yhteyksiä muilla alueilla, avainsanan suunnittelija on yllättävän suoraviivainen. Se todennäköisesti näyttää vain niihin liittyviä termejä, joissa avainsana on jo.


Jos kirjoitan “jalkapallo” ja pyydän avainsanan suunnittelijalta ideoita, varmista, että siinä luetellaan “jalkapallopelit” tai “jalkapallopallat”, mutta siinä ei ole luetteloita “juoksevaa”, “Messi”, “World Cup 2014” tai muuta muut termit, jotka liittyvät hyvin aiheeseen. Useimpien aiheiden kohdalla tämä tarkoittaa, että jos luotat vain avainsanojen suunnittelijaan, sinulla on erittäin rajallinen määrä erilaisia ​​avainsanoja, joista valita. Miksi sinun täytyy …

Ole luova avainsanoillasi

Ajattele laatikon ulkopuolella. Mikä tulee mieleen, kun ajattelet omaa markkinarakoasi? Jotain, jossa siinä ei ole niche-avainsanaa? Älä huoli. Testaa, onko se kannattava. Jos et vain näytä ajattelevan mitään, hyvä tapa löytää ideoita avainsanoille on siirtyä aiheisiin liittyviin foorumeihin tai yahoo-vastauksiin / quora-luokkaan ja nähdä, mihin ihmiset usein pyytävät apua. (Ei mahdollinen kaikille kapeille.) Sitten voit lainata heidän sanansa ja nähdä, osoittaako hakumäärä, että se on kannattava avainsana, jota kannattaa seurata. Toinen hyvä tapa päästä eteenpäin kilpailustasi on…

Tiedä todella mitä kirjoitat

Monilla ihmisillä, jotka menevät kapealle pelkästään tarkoitukseen ansaita rahaa, on vain avainsanatyökalut, joihin luottaa avainsanoihin. Mutta jos olet perehtynyt aiheeseen, voit käyttää sitä etuna. Voit vetää esiin näennäisesti liittymättömiä aiheita, joiden tiedät liittyvän, ja käyttää avainsanoja, joita ulkopuolinen ei koskaan voinut ajatella miljoonassa vuodessa. Kutsu sitä kotikenttäetuksi. Joissakin markkinarakoissa on jopa erityisiä sanoja, jotka saattavat mennä useimpien ihmisten pään yli, lukuun ottamatta niitä, jotka ovat siitä todella kiinnostuneita.

Valitettavasti täällä ei ole todellista pikakuvaketta, ellet jo tiedä, mistä kirjoitat, joudut lisäämään aikaa ja vaivaa saavuttaaksesi tason, jolla se tulee vaivattomasti sinulle. Yksi asia, joka voi kuitenkin auttaa, on valita jotain, josta olet ainakin kiinnostunut, jos ei ole intohimoinen, kirjoittaa. Mutta jos päätavoitteesi on kannattavuus, sinun tulee aina testata tuotteen elinkelpoisuus, ennen kuin uppoat liian paljon aikaa projektiin.

Käytä oikean tyyppisiä avainsanoja

WordPress SEO-avainsanat

Kun etsit avainsanoja, parhaat lajit ovat sellaisia, joilla ei ole juurikaan kilpailua ja joilla on epäsuora tai määritelty tarkoitus ostaa tuote tai palvelu. (Kilpailua on yleensä kohtuullinen määrä, kun tarkoitus on määritelty, mutta ei aina niin paljon, kun tarkoituksen tarkoitetaan vain haun spesifisyydellä.) Laajat avainsanat ovat yleensä uskomattoman kilpailukykyisiä ja myös liian yleisiä. Ihmiset etsivät näitä avainsanoja usein uteliaisuudesta ja luultavasti haluavat ostaa mitään.

Otetaan esimerkki ”copywriting”. Luvut ovat melko hyviä. Noin 30 000 hakua kuukaudessa. Mutta siellä hyvät uutiset pysähtyvät. Kilpailu on kovaa… ja mikä pahentaa asioita, hakutermi on hiukan liian yleinen. Täällä ei ole todellista näyttöä aikomuksesta. Ihmiset saattavat tehdä hakuja yksinkertaisesti siksi, että he näkivät käytetyn termin (tai kuulivat sen käyvän Mad Menissä) ja halusivat tietää mitä se tarkoittaa. Tai ehkä heille on kerrottu, että se on asia, josta heidän pitäisi tietää enemmän.

Toisaalta meillä on ”copywriter-valmentaja”, jolla on noin 30 hakua kuukaudessa. Vaikka jotkut saattavat väittää, että tämä on yksinkertaisesti liian vähän, jotta se olisi hyödyllistä, tässä on epäsuora aikomus, ja voit kuvitella elinikäisen arvon saada vain yksi valmennusasiakas. Ja kilpailu on (ei yllättäen), paljon pehmeämpää. Pääsivulle pääsy ei ole enää unelma .. Jos pelaat korttiasi oikein, se on melko taattu. Vaikka voit asettaa hakumäärän kynnyksen korkeammaksi, tämä on esimerkki siitä, mihin haluat pyrkiä. Matala kilpailu ja epäsuora tai määritelty tarkoitus.

Toinen esimerkki olisi ”kuiva jää” tai “mistä voin ostaa kuivaa jäätä”. Kuiva jää saa lisää hakuja, arviolta noin 90 000 kuukaudessa. Mutta jälleen kerran ihmiset voivat ihmetellä, mistä se on valmistettu, tai haluavat nähdä videossa kuivan jään + saippuapommin. “Mistä voin ostaa kuivaa jäätä”, kuitenkin ilmaisee nimenomaan aikomuksen ostaa, samalla kun sillä on vähemmän kilpailua. Ja paitsi, että sillä on edelleen tuhansia arvioituja kuukausittaisia ​​hakuja. Tämä on esimerkki pitkästä häntä-avainsanasta. Ilmaisu sanan tai kahden sijasta, johon voit kohdistaa kirjoittaessasi sisältöä.

Valitettavasti kun keskitymme pääosin WordPressiin, meillä on vain aikaa nopeasti avainsanatutkimukseen, mutta sen on enemmän kuin tarpeeksi aloittamiseen. Jos kuitenkin haluat lisätietoja avainsanatutkimuksesta, pitkien pyrstön avainsanoista ja siitä, minkä tyyppisiä avainsanoja sinun kannattaa etsiä, tutustu Backlinkon lopullinen avainsanatutkimuksen opas tai tämä kattava pitkä häntä avainsanat opas kirjoittanut Fat Joe.

Mitä tehdä avainsanoilla WordPress-sivustossasi

Tässä vaiheessa sinun olisi jo asennettava WordPress SEO by Yoast -laajennus tai jokin muu, jolla on vastaavat toiminnot. Jos ei, tee se nyt, koska se on todella tarpeellinen ensimmäisessä vaiheessa.

Käytä avainsanoja viestin / sivun otsikossa

Jos kohdistat sellaisiin pitkäaikaisiin avainsanoihin, joiden sijoitus on usein helpointa, voi usein riittää, että niillä on koko otsikko. Jos sinulla on jo yleisö, haluat ehkä käyttää jotain enemmän huomion tarttumista kuin tavallista hakulauseketta, mutta haluat silti optimoida hakukoneille.

Tässä tapauksessa voit muuttaa otsikkoa SEO-laajennuksella. Tähän viestiin voimme esimerkiksi muuttaa sivun otsikon ”WordPress SEO aloittelijoille”, jos huomasimme, että se oli toivottavampi hakutermi, johon kohdistaa.

kuva seo title

Optimoi kuvatiedostojen nimet ja Alt-teksti

Esimerkiksi kuva, jonka otin nimikkeen vaihtamisesta, on nimeltään “seotitle.jpg” ja alttariteksti on “kuva seonimikkeestä”. Tämä ei voi vain vaikuttaa positiivisesti sivusi sijoitukseen, mutta auttaa kuvasi sijoitusta Google-kuvahaun osuville termeille.

Kirjoita sisältö 100-prosenttisesti otsikkoon

Valitettavasti se ei ole niin helppoa kuin ottaa jo kirjoittamasi sisältö kappale jostakin muusta, muuttaa otsikkoa, kirjoittaa se pieneksi ja kohdistaa aivan uuteen avainsanaan. Sen lisäksi, että häiritset potentiaalisia kävijöitäsi loputtomiin, ja pilaanat mahdollisuutesi siitä, että heistä aina tulee tilaajia tai asiakkaita, myös vahingoitat voimakkaasti mahdollisuuksiasi tulla riittävän korkealle sijoittumaan saadaksesi ensin huomiota. Niin pysy ajan tasalla.

Käytä avainsanoja postin / sivun URL-osoitteessa

Vaikka voit tehdä tämän antamalla viestin / sivun otsikosta tulla pysyvä linkki, Google tosiasiallisesti suosittelee kokonaisten lauseiden käyttämistä ja suosittelee sen sijaan, että jokaisessa viestissä käytetään vain muutamaa (3-5) avainsanaa. Voit tehdä tämän helposti WordPress-postieditorista. Napsauta vain URL-osoitteen vieressä olevaa muokkauspainiketta ja muuta pysyvä linkki tällaisesta:

permalink

Jotain enemmän näiden linjojen mukaisesti:

muuta pysyvä linkki

Kirjoita tarkka metakuvaus

Älä yritä puristaa niin monta avainsanaa kuin mahdollista. Kuvaile mitä sisältö tekee potentiaaliselle vierailijalle mahdollisuuksien mukaan houkuttelevalla tavalla. (Koska metakuvaus voi olla se, mitä henkilö näkee, kun sivusi näkyy hakutuloksissa.) Epävarmassa tilanteessa kuvataan melko suoraviivainen kuvaus viestistä. Voit tehdä tämän post / page-editorissa, WordPress SEO by Yoast -ruudussa, päätekstikentän alla.

Käytä alaotsakkeita rakentaaksesi sisältöäsi

Ja korostamaan myös avainsanoja, jotka liittyvät suoraan kirjoittamaasi. Laita aina alaotsikot asianmukaiseen tunnisteeseen.

laajemmille aiheille ja

jotain tarkempaa.

tunnisteet on varattu vain sivun otsikolle. Esimerkiksi:

Tunnetut jalkapalloilijat

Lionel Messi

Christiano Rinaldo

Käytä laajempaa avainsanaa luokkiin

Tämä on tapa lähettää signaaleja hakukoneille siitä, että tämä on aihe, jonka kirjoitat paljon sivustoltasi ja että heidän tulisi ehkä harkita korkeamman sijoituksen antamista hakutermille, ilman että sinun tarvitsee itse kohdistaa laajempiin avainsanoihin (ja ei saa liikennettä) yksittäisissä viesteissä ja sivuilla. Jos tarkastelemme kategorioita täällä WP Explorerissa, näet tämän strategian toiminnassa.

ÄLÄ käytä avainsanoja liikaa

Avainsanojen liiallinen käyttäminen sisällössäsi on yksinkertaisesti huono idea, jota kutsutaan usein avainsanojen täytteeksi. Tämä ei pelkästään tarjoa kaikille vierailijoille kauhistuttavaa, kauhistuttavaa lukukokemusta, mutta se ei oikeastaan ​​auta sijoitustasi. Se voi vahingoittaa heitä, ja jos menette liian pitkälle, heitä.

johtopäätös

Tämä päättää avainsanoja koskevan luvun. Oppaan seuraavassa osassa opimme lisää käänteistä, sivuston nopeudesta ja muista tekijöistä, jotka voivat auttaa parantamaan hakukoneiden sijoitusta. Ja kuten aina, jos sinulla on kysyttävää tai jotain lisättävää yllä olevaan, jätä vain kommentti alle. Haluaisimme kuulla ajatuksesi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector