Viisi välttämätöntä WordPress-SEO-strategiaa sijoitusten parantamiseksi

Viisi välttämätöntä WordPress-SEO-strategiaa sijoitusten parantamiseksi

Kuka tahansa, joka ylläpitää WordPress-blogia, posfolioa, verkkokauppaa tai melkein mitä tahansa verkkosivustoa, haluaa houkutella lisää liikennettä. Koska suurin osa verkkosivustoista riippuu hakukoneista tuodakseen liikennettä, on tarpeen optimoida verkkosivustosi hakukoneille ja keskittyä SEO-strategioihisi. Ihmislukijasi ei vain pitäisi päästä verkkosivustollesi, ymmärtää sitä ja selata sitä, vaan myös hakukoneiden robotteja, jotka indeksoivat sivustoasi. Lisäksi voit hienosäätää sivun ulkopuolista SEO-pyrkimystäsi tuoda kävijöitä kotiovellesi.


Suuri määrä tekijöitä tekee verkkosivustosi hakukoneen ystävällisyydestä. Tässä viestissä käsittelemme viittä välttämätöntä ainesosaa SEO-strategioissa, joihin voit keskittyä antaaksesi verkkosivustollesi potkua. Aloitetaan!

Sisältö on kuningas WordPress SEO: lle

Älä epäile tästä – sisältö on kuningas. Sisältömarkkinoiden johtajien kokemus 7,8 kertaa enemmän sivustoliikennettä kuin ei-johtajat.

Sisältö on kuningas WordPress SEO: lle

Mitä tahansa mainostatkin, kun lukijat tulevat verkkosivustollesi etsimään heille hyödyllistä tietoa. Jos he eivät löydä sitä verkkosivustoltasi, tuloksena oleva poistumisprosentti voi vahingoittaa hakukoneiden sijoitusta (tässä on hyödyllisiä vinkkejä poistumisprosentin pienentämiseksi). Päinvastoin, kun lähetät asiaankuuluvaa ja tarkoituksenmukaista sisältöä, se erottaa sinut luotettavasta tietolähteestä. Tällä tavoin toivottavasti vierailijat palaavat sivustoosi ja viettävät enemmän aikaa kiinnostamiseen sisältösi kanssa (huomautus: hakukoneet laskevat toistuvat kävijät plussana).

Muutamia vinkkejä, jotka tulee pitää mielessä laadukasta sisältöä luotaessa:

 • Mahdolliset visuaaliset esitykset, kuten valokuvat, videot ja infografiat, löytävät lukijoille suosion.
 • Valitse oma markkinarako ja kirjoita arvoisa sisältö kyseiselle kapealle.
 • Hakukoneet kaappaavat myös saamiasi kommentteja, arvosteluja ja palautetta. Ole siis vuorovaikutteinen lukijoidesi kanssa.
 • Voit nollata luomaasi sisältötyyppiä, kuunnella yleisöäsi, ymmärtää heidän vaatimuksiaan ja kehittää sisältöä sen ympärille. Ota sosiaalisen median ohjeita seurataksesi suuntauksia ja yleisösi mieltymyksiä. Tutki yleisösi aktiviteetteja ja kiinnostuksen kohteita sosiaalisessa mediassa saadaksesi kuvan siitä, millaista sisältöä he haluavat.
 • Uudelleenarvioi olemassa oleva sisältö säännöllisesti ja päivitä vanha sisältö uusilla linkkeillä, tuoreilla tiedoilla ja tilastoilla.
 • Linkki muihin verkkosivustosi sisältöihin. Linkki alemman tason sivuille, jotta ne saavat näkyvyyttä.
 • Ota apua vierasbloggeilta ja vapaaehtoisten kirjoittamiseen.

Avainsanojen käyttö oikein

Luodessasi sisältöä verkkosivustollesi on huomioitava avainsanojen käyttö. Avainsanat ovat mitä käyttäjät kirjoittavat hakukoneeseensa. Joten ennen julkaisemista on hyvä idea viettää ylimääräistä aikaa avainsanojen tutkimiseen ja keskittyä niihin, jotka liittyvät luomasi sisältöön sekä yleisösi. Nämä sanat auttavat sekä lukijoita että hakukoneita ymmärtämään sisältöäsi. Sisältösi sijoittuu hakukoneiden hakutulossivulle sen merkityksen perusteella, mitä lukija käyttää avainsanoissa.

Käytä avainsanoja WordPress SEO -sovelluksen parantamiseksi

Haussa on merkitystä avainsanojen ja sisällön jakelun laadulle. Kahden tyyppiset avainsanat on pidettävä mielessä – lyhyet häntäavainsanat ja pitkät hännänhakusanat. Pitkät häntäavainsanat ovat kuvaavampia (kuten ”WordPress SEO aloittelijoille helppoa aloittelijaa”), ja on tärkeää sovittaa ne lyhyisiin hännän avainsanoihin (jotka voivat olla vain “WordPress SEO”). Pitkien hännän avainsanojen optimointi voi johtaa parempaan tulosprosenttiin, koska ihmiset käyttävät niitä useammin osto-aikomuksilla.

On olemassa monia avainsanatutkimusvälineitä, jotka voivat auttaa sinua löytämään optimaaliset avainsanat – Google-trendit, SEMrush, Moz ja KWFinder muutamia mainitakseni.

Google SEO -suuntaukset

Voit myös käyttää analytiikkaa suurella tavalla nähdäksesi mihin yleisösi menee heidän hakujensa ja selaamiensa sivustojen kanssa, ja lähettää sisältöä sinne kiinnittääksesi huomiota verkkosivustoosi. Vielä yksi tapa edetä siinä on tarkistaa kilpailu tunnistaakseen osuvimmat avainsanat. Etsi sosiaalista mediaa tai käytä työkalua kuten ahrefs, ja noudata heidän strategioitaan selvittääkseen, mikä heille sopii.

Kun olet tunnistanut optimaaliset avainsanat, liitä ne sivusi tai viestin otsikkotunnisteeseen, sivun URL-osoitteeseen, kuvatiedostojen nimiin, alteksteihin ja metakuvaukseen sekä sisältöön.

Sosiaalisen median läsnäolo

Seuraavaksi WordPressin viiden tärkeän SEO-strategian luettelossamme on läsnäolo sosiaalisen median alustoilla. Nykyään on vaikea sivuuttaa sosiaalisen median laajaa ulottuvuutta. Lisää tykkää ja seuraa sosiaalisessa mediassa voivat hakea sinulle korkeamman arvosanan Googlessa ja antaa sinulle pääsyn laajemmalle joukolle uusia lukijoita tai asiakkaita.

Sosiaalinen media ja WordPress SEO

Sosiaalisen median avulla voit kohdistaa yleisön, joka jakaa. Vaikka yleensä on hyvä idea olla erilaisilla alustoilla, voit rajata keskittymisen muutamiin, joihin kohdeyleisösi on aktiivisin, ja lähettää sisältöä useammin siellä.

Johtavia sosiaalisen median kanavia on Facebook 2,07 miljardia rekisteröitynyttä käyttäjää, Instagram 800 miljoonan käyttäjän kanssa ja Twitter kanssa 330 miljoonaa aktiivista kuukausittaista seuraajaa. Muita suosittuja kanavia ovat LinkedIn, Quora, Reddit ja Pinterest. Näillä kanavilla lähettämäsi sisällön tulisi olla kunkin foorumin USP: n mukaista, kuten kuvia Instagramille, LinkedInin ammatillisia etuja.

Voit säätää sosiaalisen median asetuksia mukauttaaksesi viestejä kohdemarkkinoidesi mukaan. Tämä tekee niistä merkityksellisempiä tietyille ryhmille sijainnin, iän, kiinnostuksenkohteiden tai sukupuolen suhteen. Esimerkiksi Facebook antaa sinun muuttaa asetuksia tietyille ryhmille, Twitterissä on hashtageja sisällön suodattamiseen, ja LinkedIn voi rajata yleisösi erityisiin henkilöverkostoihin..

Sosiaalinen media on paikka kerätä palautetta, suorittaa tutkimuksia, saada käsitys siitä, mitä yleisö haluaa, ja lähettää osuvaa ja erittäin ajankohtaista sisältöä. Sinun on oltava aktiivinen sosiaalisessa mediassa jatkuvasti, pidettävä pulssi trendeistä ja reagoitava niihin nopeasti. On erittäin tärkeää esittää sisältö näillä foorumeilla erittäin kiinnostavalla tavalla. Lisäksi se auttaa, jos tiedät paras aika lähettää sisältö vaikutusten maksimoimiseksi ja siten viestien ajoittamisesta tulee ratkaiseva tekijä sen tehokkuudessa.

Mobiilioptimointi

Nykyään, enemmän hakuja aloitetaan mobiililaitteilla kuin koskaan ennen. Mobiili muodostaa myös suuren osan tuloksista. Cyber ​​maanantai 2017 osuma 6,59 miljardia dollaria Yhdysvaltojen myynnissä, massiivisella 2B dollarilla tästä on mobiiliostoksia (40%: n lisäys vuodesta 2016). Joten ymmärrät, miksi on tärkeä osa SEO-strategioitasi varmistaa, että verkkosivustosi on mobiiliystävällinen. Nykyään nykyaikaiset WordPress-teemat, kuten Total, ovat jo reagoivia ja varmistavat, että verkkosivustosi on mobiiliystävällinen. Unohtamatta, mobiiliystävällisyys on virallinen SEO-sijoitussignaali huhtikuusta 2015 alkaen.

Tärkeä osa WordPress SEO: ta on mobiilioptimointi

Joten miten optimoit verkkosivustosi matkapuhelimille? Google on julkaissut suuntaviivat juuri tähän tarkoitukseen. Kaikkien verkkosivustosi piirteiden, sisällöstä ja kirjasimista väreihin ja logoihin, tulee näyttää ja toimia täydellisesti mobiililaitteissa, joita käytetään sivustoosi pääsyyn. Voit tehdä monia suuria ja pieniä parannuksia tämän saavuttamiseksi, mukaan lukien optimoimalla kuvat ja maksimoimalla nopeus. Kun kyse on matkapuhelimesta, se on parasta välttää koko näytön ponnahdusikkunoita ja valitse laajennettava sisältö, kuten haitot, laajennettavat laatikot ja piilotetut välilehdet mobiilisivustollasi.

Voit myös harkita kiihdytettyjen mobiilisivujen tutkimista, mikä tekee sivuistasi nopeaa lataamista matkapuhelimiin Googlen hakutuloksissa. Monet mobiilikäyttäjät pääsevät verkkosivustollesi napauttamalla mobiilisovellusta heidän kotinäytöllään, ja haluat ehkä hyödyntää tätä myös.

Google Mobile Friendly Test

Ja kun olet tehnyt kaiken voitavasi, älä unohda testata verkkosivustosi mobiiliystävällisyyttä PageSpeed ​​Insights, tai päällä Google Mobile Friendly Test.

Paikallinen SEO

Toinen tärkeä SEO tekijä on sijaintikohtainen optimointi palvelemaan tietyn naapuruston tai maantieteellisen alueen ihmisiä. Google suosii osuvia, hyödyllisiä ja tarkkoja paikallisia hakutuloksia. ”Lähelläni” otsikkohaut ovat kasvava suosio. Nämä haut käyttävät maantieteellisiä vihjeitä sijaintikohtaisten lopputulosten luomiseen.

Google-trendit, lähellä minua olevat haut

Syy tähän kasvuun ei ole kaukana etsimästä – langattoman internetin saatavuus julkisissa tiloissa, pukeutuvan tekniikan tuki, mobiilisovellukset ja helppo verkon saatavuus auttavat lisäämään myyjien ostamien tuotteiden myyntiä, kun he etsivät niitä lähelläsi myymälä. Sinun on ehdottomasti kiinnitettävä huomiota paikalliseen SEO, jos haluat houkutella mobiililaitteita käyttävät asiakkaat shoppailla.

Voit tehdä hyvät lähtökohdat lisäämällä NAP (nimi, osoite ja puhelinnumero) jokaiselle sivulle. Tätä tietoa hakukoneet käyttävät paikallisia tarkoituksia koskevissa hauissa. Jos sijait useammalla kuin yhdellä alueella, sinulla on erillinen aloitussivu jokaiselle paikkakunnalle ja sisällytä kyseiseen paikkaan liittyvä sisältö. Kokeile sisällyttää sijainti avainsanasi ja varmista, että suoritat muutokset sosiaalisessa mediassa. Ole antelias Call to Action -painikkeilla (Soita nyt, Tilaa, Lisätietoja, Lähetä viesti). Ne ovat lukijoiden helppo tapa muodostaa yhteys yritykseesi..

Vielä yksi asia, jonka voit tehdä, on listata paikallisiin hakemistoihin, kuten Craigslist tai Kaupunkihaku. Päällä Google My Business voit toimittaa yksityiskohdat, kuten aukioloajat, puhelinnumerosi ja reittiohjeet Google-haussa ja Mapsissa, ja varmistaa niiden aitouden. Tämän jälkeen yritykselläsi on paremmat mahdollisuudet näkyä mukautetussa paneelissa hakutulossivun yläosassa. Myös Facebook toimii Paikalliset tietoisuusmainokset joiden avulla voit tavoittaa yrityksesi lähellä olevia ihmisiä näyttämällä mainoksia heidän lähestyessäsi sijaintiasi.

Käärimistä

Sivustoosi kävijöiden saaminen ei ole helppoa, koska Internetissä on ylikuormitettuja tietoja. Mutta tämän viestin vinkit voivat auttaa sinua parantamaan verkkosivustosi SEO-tasoa ja lisäämään verkkosivustosi liikennettä. Jos tarvitset lisää apua sivustosi liikenteen lisäämiseen, tutustu viestiin, jossa on lisää SEO-vinkkejä.

Mutta nyt sinulle – onko sinulla vinkkejä lisätä? Tai kysyttävää siitä, miten muuten parantaa WordPress SEO -strategioita? Kerro meille alla!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map