Video-SEO-vinkkejä, jotta saat parhaan hyödyn WordPress-videoistasi vuonna 2020

Video-SEO-vinkkejä, jotta saat parhaan hyödyn WordPress-videoistasi vuonna 2017

Puhutaanpa video-SEO: sta, videoiden vaikutuksesta käyttäjäkokemukseen ja hakutuloksiin sekä kuinka voit optimoida videoitasi saadaksesi eniten SEO-mehua.


Pian pudottaa pari videomarkkinointitilastoa – tiedätte – rakentaa jonkin verran vauhtia. Tiesitkö:

 • Kolmasosa kaikesta verkkotoiminnasta käytetään videon katseluun?
 • 90% käyttäjistä sanoo, että tuotevideot ovat hyödyllisiä päätöksenteossa?
 • Videomainosten nauttiminen lisää osto-aikomusta 97% ja tuotemerkkien yhdistymistä 139%
 • Videon sisällyttäminen aloitussivulle voi lisätä tulosta 80%?
 • Videoita sisältävät artikkelit saavat kolme kertaa enemmän linkkejä kuin pelkkää tekstiä sisältävät artikkelit?

Lähteet: Hubspot & Moz

Hyödyt ja videot SEO

Vaikka nämä tilastot ovat vaikuttavia, mitä tällä on tekemistä video SEO: n kanssa? No, SEO (tai hakukoneoptimointi aloittamattomalle) on vain yksi monista digitaalisen markkinoinnin palapeleistä. Toinen ja tärkein pala on saada houkuttelema liikenne tosiasiallisesti muuttamaan.

Videot voivat auttaa sinua ylittämään kuilun hakukoneiden liikenteen ja tuloksen välillä. Toisin sanoen, videoilla on valtava positiivinen vaikutus hakusi sijoituksiin ja muuntoprosentteihin.

Video ei ole enää “nouseva ja tuleva” -markkinointitaktiikka – se on täällä, ja se on tehokas tapa kommunikoida bränditarinasi, selittää arvoehdotuksesi ja luoda suhteita asiakkaidesi ja näkymien kanssa. – Lindsay Kolowich

Viime aikoina hahmotelimme muutama WordPress SEO -vinkki useissa viesteissä, kuten:

 • Parhaat WordPress SEO -työkalut
 • WordPress SEO: n parhaat käytännöt
 • Aloittelijan opas WordPress SEO -sovellukseen [Post Series]
 • Yoastin 10 tärkeintä WordPress SEO -toimintoa
 • WordPress SEO: Parempi sijoitus hakukoneissa

Tärkein takeaway yllä olevista viesteistä on SEO, joka ulottuu paljon selvemmän SEO: n ulkopuolelle. Sinun tulisi optimoida teksti, kuvat, videot ja huolehtia muista SEO teknisistä yksityiskohdista saadaksesi kaiken irti SEO-yrityksistäsi. Mutta älkäämme menettäkö itseämme täällä, keskitymme video SEO -hintaan ja vain tähän lopulliseen viestiin.

Kuinka hyödyntää videot SEO

Tutkitaan nyt syvällisempää video-hakukoneoptimointia ja tarkastellaan vaiheita, jotka sinun tulee suorittaa saadaksesi parhaan mahdollisen hakukoneoptimoinnin WordPress-videoistasi (näiden vinkkien avulla kaikki videot todella kattavat).

Video SEO avainsanat

Hakukoneiden optimointi alkaa avainsanatutkimuksella, joka ei ole mielenkiintoista. Jos myyt esimerkiksi WordPress-teemoja, haluat tietysti saada korkean sijoituksen termillä “WordPress teemat”, “premium WordPress teemat” ja muilla vastaavilla termeillä. Tämä koskee myös video-SEO: ta.

Nykyään Google rikastuttaa hakutuloksia interaktiivisella medialla, kuten videoilla, joissa yli 90% mainituista videoista tulee YouTubesta (myös Googlen omistama). Tutkimukset MarketingLand ja Searchmetrics osoittavat, että yli 50% Googlen yleishakuista sisältää videoita. Tämä tarkoittaa sitä, että valtava osa hakijoista altistuu YouTube-videolle milloin tahansa.

Videon kustantajat, kuten YouTube, ovat esimerkiksi valtavia liikenteen lähteitä, etenkin kun otat huomioon:

 • Videohakutuloksissa on 41% korkeampi napsautussuhde kuin tavallisissa tekstitiedoissa (Lähde aimClear) ja
 • Videot saavat 50 kertaa todennäköisemmin luonnollisia Google-sivuarvoja kuin pelkät tekstitulokset (Forrester Research)

Mutta se kaikki alkaa älykkäällä video SEO avainsanatutkimuksella. Sinun on keskityttävä niche-erityisiin avainsanoihin, joilla on videotuloksia Googlen ensimmäisellä sivulla.

syrjään: Googlella on pehmeä sijainti ohjevideoiden, arvostelujen, opetusohjelmien ja hauskojen videoiden luomiseen. Videot, joiden otsikot ovat esimerkiksi “Kuinka asentaa WordPress”, “Luo WordPress-teema”, “WordPress-teeman määrittäminen” ja hauskat videot, kuten “hauskat kissat”, antavat hämmästyttäviä kohtia Google-hakutuloksissa.

Jos optimoit videosi avainsanoilla, joilla on videotuloksia Googlen ensimmäisellä sivulla, ja isännöit videota YouTubessa, saat kohdennettua liikennettä sekä Googlelta että YouTubelta. Ja jos et tiennyt, YouTube on toiseksi suurin hakukone.

Kuinka löytää SEO SEO-avainsanoja

Mutta miten saat videon SEO avainsanat, jotka liittyvät sinun markkinarakoosi? Se on yksinkertaista. Jos olet esimerkiksi WordPress-teemaradalla, etsit video-SEO avainsanoja käyttämällä hakuja, kuten ”luoda WordPress-teema”, “WordPress-teeman opetusohjelma” ja niin edelleen..

Laitakseni rahani suuni puolelle, annoin tälle koeajoa ja etsin Googlessa ”Luo ​​WordPress-teema”. Avainsana tuo esiin YouTube-tuloksen Googlessa. Ei paha:

videoseo-avainsanojen löytäminen

Video SEO-avainsanalla varustettuna sinun tarvitsee vain tarkistaa, onko kyseiselle avainsanalle riittävä hakumäärä. Tässä voit käyttää Google Keyword Planner -työkalu (vapaa).

Backlinkon Brian Deanin mukaan varmista, että avainsanallasi on vähintään 300 kuukausittaista hakua. Google avainsanan suunnittelijassa näemme, että “luo WordPress-teema” saa keskimäärin 1–10 000 kuukausittaista hakua. Tämä on todella hyvää:

google-avainsanoilla suunnittelija

Bonus: Tästä kojetaulusta saamme liittyviä avainsanaideoita, keskimääräiset kuukausittaiset haut sekä kunkin liittyvän avainsanan tasokilpailun:

google-avainsanoihin suunnittelija liittyvien-video-SEO-avainsanat

Miksi tämä on tärkeää? Lisää avainsanaideoita tarkoittaa enemmän ideoita videoillesi ja muulle sisällöllesi. Niin kauan kuin avainsanalla on yli 300 hakua kuukaudessa, se on loistava avainsana videon luomiseen ympärille. Mitä enemmän hakuja, sitä parempi, vain varmistaa, että kyseisestä avainsanasta kilpailu on matalasta keskitasoon.

Jos luot videon avainsanasi ympärille ja saat sen sijoittumaan hyvin Googlessa, olet kultainen niin paljon kuin SEO SEO menee.

Nyt kun sinulla on avainsana (ja siihen liittyvät avainsanat), on aika luoda video (t).

Luo mahtavia videoita

Aivan kuten pelkkää tekstiä sisältävä sisältö, mitä enemmän laitat videoosi, sitä enemmän pääset siitä irti. Huono työ ei vie sinua mihinkään. Muista, että huono sisältö ei luokitella tällä hetkellä ja aikakaudella, joten älä odota videosi sijoitusta, jos se on mielenkiintoinen, epäoriginaalinen, merkityksetön ja / tai jos se ei tarjoa mitään arvoa.

Korkealaatuisen videon luominen maksaa alle 200 dollaria, vaikka palkkaatkin videograafin ja grafiikkaeditorin. Jos toimit kengännauhabudjetilla, voit käynnistää ja käyttää monia käytettävissä olevia näytön tallennustyökaluja (pidämme Screencast-O-Matic).

Todellakaan, sinun ei tarvitse palkata näyttelijöitä videoihisi. Animaatio on melko suosittua, ja valokuvamontaasit voivat auttaa sinua tarinan kerronnassa, varsinkin jos heität parallaksia taikuutta sekoitukseen, mutta hyödyllisen ja suoran sisällön tarjoaminen on monta kertaa mitä sinun on keskityttävä.

Tarjoa arvoa, tee videostasi mielenkiintoinen / hauska ja pysyy osana kohdeyleisöäsi käyttäjän sitoutumisen lisäämiseksi, mikä on YouTube-videoiden tärkein sijoitussignaali.

Lisää näkymiä = Parempi video SEO

Jos yhä useammat ihmiset katsovat, tilaavat, kommentoivat, pitävät ja jakavat videoitasi, nouset jatkuvasti Googlen riveissä. Jos videosi imee, sitä ei luokitella riippumatta siitä, kuinka paljon SEO heittää sen taakse.

Upeat videot tarjoavat uskomattomia tuloksia videoiden SEO, linkkien luomiseen ja bränditietoisuuteen. Esimerkki on Dollar Shave Club -video, joka meni virukselliseksi jonkin aikaa sitten, ja nyt ansaitsee yritykselle (dollarhaveclub.com) kymmeniä tuhansia linkkejä (jotkut valtavista sivustoista, kuten Mashable, Forbes, BusinessWeek, The Next Web jne.), paljon tuotemerkkiä ja muita toistuvia SEO-etuja juuri tänään.

Sanotulla videolla on yli 23 miljoonaa katselua, ja heinäkuussa 2016 Unilever osti Dollar Shave Clubin miljardilla dollarilla. Kassakone!

Videon pituudesta en haluaisi huolehtia itsestäni. Jotkut SEO-asiantuntijat väittävät, että lyhyemmät videot ovat parempia kuin pitemmät ja päinvastoin, ja sanon, että anna heidän väittää. Niin kauan kuin videosi on mahtava, ihmiset katsovat sitä riippumatta kestosta. Tiedän, että katson videopelien toistoa ja useimmat ovat yli tunnin mittaisia. Sadattuhannet muut ihmiset katsovat myös näitä videoita, joten tee siitä kaksi tuntia tai kaksi minuuttia pitkä – sillä ei ole väliä.

Optimoi videosi SEO

Voit valita videoiden lähettämisen verkkotunnuksellesi, mutta kannatan niiden lähettämistä verkkoon YouTube. Sallikaa minun selittää. Alla on kaavio, joka näyttää yleisimmät videon katkelma-verkkotunnukset. Maallikon kielellä se osoittaa, mitkä sivustot Google antaa etusijalle SERP: n (hakukoneiden hakutulossivut) videotulosten kanssa.

youtube-saa-92-prosenttia-of-google-video-tulokset

Mistä haluaisit ylläpitää videoita yllä olevasta taulukosta? YouTube tai oma verkkotunnuksesi? Äänestän YouTubesta joka päivä, koska numerot eivät valehtele.

Toiseksi, ja mainitsimme tämän aiemmin, YouTube on toiseksi suurin hakukone, jonka omistaa Google. Löysivätkö ihmiset todennäköisemmin videoitasi verkkotunnukseltasi tai YouTubesta? Sinun ei tarvitse vastata. Google haluaa enemmän ja enemmän yrityksiä, ja mitä enemmän ihmisiä voi päästä YouTube-videoihin, sitä suurempi voittomarginaali on.

Kolmanneksi, voit luoda käänteisiä linkkejä YouTubesta – yhden kanavaprofiilissasi ja yhden jokaisessa videon kuvauksessa, jonka kirjoitat sen jälkeen. Koskaankään käänteinen linkki ei ole ollut huono asia, varsinkin jos se on peräisin toiseksi suurimmasta hakukoneesta. YouTube-altistuminen, joka käynnistää toissijaisen toiminnan (lukea verkkosivustoihisi napsauttavia ihmisiä), on parasta pienille ja isoille yrityksille aikakaudella, jota Google, tämä ja Google hallitsevat,.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, säästät sivustollesi (ja palvelimellesi) ylimääräisen kuorman, joka huipentuu sivun latausnopeuden nousuun, mikä parantaa SEO-pistemäärää. Loppujen lopuksi YouTube-videoita on helppo upottaa ja yhteensopivia useimpien, ellei kaikkien selainten kanssa. Muut ihmiset voivat myös upottaa videoitasi ansaitsemalla sinulle saapuvat linkit ja lisäämällä peräkkäin liikennettä.

Video SEO mutterit ja pultit

Perusvideo SEO

Joten miten optimoit videoita SEO: lle? Se on iso kysymys?

Tee videosi vaalea

Kun lähetät videoitasi, lataa tietysti korkealaatuisin laatu, mitä voit. Vaikka monet vloggerit voivat suunnata 4k-alueeseen, WordPress-oppaita ja -oppaita ladattaessa ei tarvitse mennä niin pitkälle.. Nauhoita videoita 720p-muodossa (jos mahdollista) 16: 9-kuvasuhteella optimaalisen katselun varmistamiseksi.

Kun upotat videoitasi, käytä kevyttä kosketusta. Google korostaa sivun latausnopeutta sijoitusmittarina, joten käytät paremmin käytettävissä olevia työkaluja ja tekniikoita varmistaaksesi, että videosi eivät haittaa sivustoasi. Voit käyttää jopa videon pikkukuvia, jotka lataavat soittimen vain, kun käyttäjä laukaisee toistopainikkeen. Tee mitä pystyt optimoi sulautetut videot joten ne latautuvat nopeasti.

Tämä sopii hyvin myös käyttäjäkokemukselle, etenkin kun matkapuhelinkäyttäjien määrä kasvaa räjähdysmäisesti, koska ne jättävät sivustosi neljän sekunnin odotusten jälkeen. Kukaan ei ole aikaa sivustoon, joka vie ikään ja edestakaisen matkan aurinkoon latautua.

Merkitse videosi asianmukaisesti

Katso, kuinka ripotat avainsanoja koko tekstisisällöllesi? Sinun on annettava lisätietoja hämähäkkeistä, jotta he voivat tunnistaa ja indeksoida videoitasi. Lisää SEO-avainsanasi videotiedostojesi nimiin, otsikoihin, tunnisteisiin ja kuvauksiin varmistaaksesi, että sijoitat asiayhteyteen ja osuvuuteen.

Myös videoita ladatessasi valitse pikkukuva, jolla on järkeä. Ennen kuin YouTube-kanavasi on vahvistettu, joudut maksamaan kehyksestä videostasi, mutta vahvistuksen jälkeen voit lähettää mukautettuja pikkukuvia lisätyllä tekstillä tai peittokuvilla kuvaamaan paremmin

Lisää videon kopioita ja sivustokarttoja

Käyttämällä uudelleen WordPress-teemoja, esimerkki: Jos luot videon, joka kiertää WordPress-teemoja, mainitset tietysti “WordPress-teemat” jonnekin siellä. Hakukoneiden indeksoijat eivät “näe” videoitasi kuten ihmiset tekevät, mikä johtaa meidät kopioihin ja sivustokarttoihin.

Videon ääniosan kopio tarjoaa sinulle enemmän kiinteistöjä sisällyttääksesi avainsanasi, joka parantaa löydettävyyttä. Äänikirjoitukset tarjoavat käyttäjille myös mahdollisuuden “lukea” videosi, jos he eivät voi kuunnella milloin tahansa. Lisäksi voit jopa käyttää tiettyä tekstikirjoitusta muihin sisältöihisi linkittävän viestin perustana. Kun kaikki on sanottu ja tehty, tekstikirjojen avulla voit avata videoidesi tekstisisällön – sisällön, jonka hakukoneet ymmärtävät.

Videosivustokartat ovat jatko sisältösivustokartallesi, jotka auttavat hakukoneita löytämään ja indeksoimaan videoitasi muun sisällön rinnalla. Parasta on se, että voit mukauttaa videosivustokarttoja sisältämään metatiedot, mikä lisää videoidesi osuvuutta hakupyyntöihin. Yoast tarjoaa hienoa Video SEO -laajennus vain tätä tarkoitusta varten.

Tee videoistasi helppo löytää

Ensinnäkin, hyödyntä kuvausruutua ja tunnisteita, kun lataat videon YouTubeen. Olla varma Käytä avainsanoja ja liitä niihin liittyvät linkit verkkosivustollesi, josta katsojat voivat löytää lisätietoja käsittämästäsi aiheesta. Lisätä asiaankuuluvat tunnisteet joten videosi on helppo löytää YouTube-käyttäjille ja hakukoneille.

Löytämiskyvyn ja käyttökokemuksen kannalta sinun on myös tehtävä sulautetuista videoista helppo löytää verkkosivustoltasi. Upota yksi video viestiä / sivua kohden ja seuraa sitä vastaavilla kategorioilla ja tunnisteilla. Tämän avulla käyttäjien ja hakukoneiden on helppo löytää videoitasi.

Lisää interaktiivisia elementtejä videoihisi

Vaikka osakkeet, tykkäykset ja suosikit ovat hyviä indikaattoreita siitä, että teet jotain oikein, ne eivät välttämättä tarkoita, että lyöt SEO-tavoitteesi. Voit vangita katsojia videoidesi avainhetkellä. Puhun interaktiivisista elementeistä, kuten videon sisäisiä lomakkeita, linkkejä ja tietokilpailuja jotka opastavat katsojiasi seuraavaan loogiseen vaiheeseen kauan ennen videon päättymistä.

Jaa videoitasi lisää Video SEO -mehua

Ei riitä videoiden luomiseen; se on vain yhtälön ensimmäinen ja helpoin osa. Ihmisten on katsottava videoitasi, koska 1) se saa sinut tuntemaan olosi hyväksi ja 2) useampi katselu tarkoittaa parempaa sijoitusta. Joten älä hävetä mainosta videosi voimakkaasti tai juuri niin paljon kuin mainostat blogi viestejäsi.

Jaa videosi sosiaalisessa mediassa koska sosiaaliset signaalit tarkoittavat jotain Googlelle. Se on osuvuuden ja arvon osoitin, koska mitä enemmän sinulla on, sitä parempi videosi sijoittuu. Mainosta yhdessä rivissä videoitasi kaikkialla.

Viimeiset sanat

Google pitää videoita entistä tärkeämpänä sijoituksen edetessä. Lisäksi videon online-kulutus kasvaa jatkuvasti, kun yhä useammat kuluttajat pitävät videosta, käyttävät sitä ja muistavat sen. Itse asiassa YouTube ilmoittaa, että mobiilivideon kulutus kasvaa 100% vuodessa. [Lähde: Hubspot]

Lisäksi videosta on tullut entistä helpompaa ja edullisempaa pienille yrityksille. Mikä herättää kysymyksen: miksi et ole vielä ottanut käyttöön Video SEO: ta?

Onko sinulla kysyttävää tai ehdotusta? Kuuntelemme. Pudota meille rivi alla oleviin kommentteihin ja otamme sinuun yhteyttä nopeasti. Kiitos etukäteen!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector