Video-SEO tippek a lehető legjobban kihasználni WordPress-videóit 2020-ban

Video-SEO tippek, hogy a legtöbbet hozhassa ki WordPress-videókból 2017-ben

Beszéljünk a video SEO-ról, a videóknak a felhasználói élményre és a keresési rangsorra gyakorolt ​​hatásáról, valamint arról, hogy miként optimalizálhatja videóit a legtöbb SEO juice elérése érdekében.


Gyorsan eldobok néhány video marketing statisztikát, hogy – tudod – lendületet teremtsen. Tudtad:

 • Az online tevékenységek egyharmadát videózásra fordítják?
 • A felhasználók 90% -a szerint a termékvideók hasznosak a döntéshozatali folyamatban?
 • A videohirdetések élvezete 97% -kal növeli a vásárlási szándékot, 139% -kal a márkaépítést
 • A videó beillesztése a céloldalra 80% -kal növeli a konverziót?
 • A videókat tartalmazó cikkeket háromszor annyi linket kapják, mint a sima szöveges cikkeket?

Forrás: HubSpot & Moz

A videó SEO hátrányai

Noha ezek a statisztikák lenyűgözőek, mi köze ennek a video SEO-hoz? Nos, a SEO (vagy keresőmotor-optimalizálás a kezdet nélkül), ez csak egyike a digitális marketing rejtvény sok elemének. A másik és legfontosabb dolog az, hogy a vonzott forgalmat valóban átalakítsa.

A videók segíthetnek áthidalni a különbséget a keresőmotor forgalma és a konverzió között. Más szavakkal: a videók hatalmas pozitív hatással vannak a keresési rangsorra és az átváltási arányokra.

A videó már nem egy „felmerülő” marketing taktika – itt van, és ez egy nagyszerű lehetőség a márkatörténet közlésére, az értékjavaslat magyarázatára, valamint az ügyfelekkel és a kilátásokkal való kapcsolatépítésre. – Lindsay Kolowich

A nem olyan távoli múltban néhány WordPress SEO tippet vázoltunk számos bejegyzésben, beleértve:

 • A legjobb WordPress SEO eszközök
 • WordPress SEO bevált gyakorlatok
 • Kezdő útmutató a WordPress SEO-hoz [Post Series]
 • Yoast a WordPress SEO 10 legfontosabb funkciója
 • WordPress SEO: Magasabb rangú a keresőmotorokban

A fenti üzenetek kulcstényezője a SEO messze túlmutat az egyszerű szöveges SEO-n. Optimalizálnia kell a szöveget, képeket, videókat, és gondoskodnia kell a SEO egyéb technikai részleteiről, hogy a legtöbbet hozhassa ki SEO tevékenységeiből. De ne veszítsük el magunkat itt, a video SEO-ra összpontosítunk, és csak erre a posta fennmaradó részére.

Hogyan lehet a legtöbbet kihozni a videó SEO-ból

Most mélyüljünk el a SEO SEO-ba, és nézzük meg azokat a lépéseket, amelyeket meg kell tennie annak érdekében, hogy a legtöbb SEO kihozhassa WordPress videóit (ezek a tippek valóban vonatkoznak minden videóra).

Video SEO kulcsszavak

A keresőmotor optimalizálása kulcsszó-kutatással kezdődik, amely nem bátor. Például, ha eladja a WordPress témákat, akkor nyilvánvalóan szeretne rangsorolni a „WordPress témák”, a „prémium WordPress témák” és más kapcsolódó kifejezések kifejezést. Ez vonatkozik a video SEO-ra is.

Manapság a Google gazdagítja a keresési eredményeket multimédiás eszközökkel, például olyan videókkal, amelyekben az említett videók több mint 90% -a a YouTube-ról származik (a Google is a Google tulajdonában van). Tanulmányok MarketingLand és Searchmetrics azt mutatják, hogy a Google általános kereséseinek több mint 50% -a tartalmaz videókat. Ez azt jelenti, hogy a keresők hatalmas darabja bármikor ki van téve egy YouTube-videónak.

A videó kiadók, mint például a YouTube, hatalmas forgalmi források, különösen, ha figyelembe vesszük:

 • A videokeresési eredmények 41% -kal magasabb átkattintási arányt mutatnak, mint a sima szöveges eredmények (Forrás aimClear) és
 • A videók 50-szer valószínűbb, hogy szerves Google-rangsorban részesülnek, mint a sima szöveges eredmények (Forrester Research)

De mindez az éles videó SEO kulcsszó kutatásával kezdődik. Olyan rés-specifikus kulcsszavakra kell összpontosítania, amelyek videot eredményeznek a Google első oldalán.

Félre: A Google-nak van egy egyszerű pontja a videofájlokhoz, áttekintésekhez, oktatóanyagokhoz és vicces videókhoz. Az olyan videókkal, mint például a „Hogyan állítsuk be a WordPress-t”, „A WordPress-téma létrehozása”, „A WordPress-téma beállítása” és olyan vicces videókkal, mint például a „vicces macskák”, csodálatos foltok szerepelnek a Google keresési eredményeiben.

Ha úgy optimalizálja a videót, hogy kulcsszavainak köré épül, amelyeknek videotartalma van a Google első oldalán, és a videót a YouTube-on tárolja, akkor a Google és a YouTube célzott forgalmat fog elérni. És ha nem tudták, akkor a YouTube a második legnagyobb keresőmotor.

Hogyan lehet megtalálni a SEO SEO kulcsszavakat

De hogyan szerezzen videó fellelhető SEO kulcsszavakat a rést? Ez egyszerű. Ha például a WordPress téma résében van, akkor video-SEO kulcsszavakat fog keresni olyan keresésekkel, mint „a WordPress téma létrehozása”, „WordPress téma bemutatója” stb..

Annak érdekében, hogy a pénzemet a számon tartsam, próbára tettem és megkerestem a Google létrehozása a WordPress témát. A kulcsszó YouTube-eredményt hoz létre a Google-ban. Nem rossz:

video seo kulcsszavak keresése

Video SEO kulcsszóval felszerelve, csak annyit kell tennie, hogy ellenőrizze, hogy van-e megfelelő keresési mennyiség ehhez a kulcsszóhoz. Itt nyugodtan használhatja a Google Kulcsszótervező eszköz (ingyenes).

Brian Dean, Backlinko szerint győződjön meg arról, hogy kulcsszava legalább 300 havi keresést végez. A Google Kulcsszótervezőnkből azt látjuk, hogy az „WordPress téma létrehozása” havonta átlagosan 1 és 10 ezer közötti keresést kap. Ez nagyon jó:

google-kulcsszó tervező

Bónusz: Ebből a műszerfalból kapunk kapcsolódó kulcsszóötleteket, valamint az átlagos havi kereséseket, valamint az egyes kapcsolódó kulcsszavak szintű versenyét:

google-kulcsszó tervező kapcsolatos-video-seo-kulcsszavak

Ez miért fontos? A további kulcsszóötletek több ötletet jelentenek a videók és más tartalmak számára. Mindaddig, amíg egy kulcsszó több mint 300 havi keresést végez, ez egy remek kulcsszó a videó létrehozásához. Minél több a keresés, annál jobb, csak biztosítsa, hogy az adott kulcsszóval alacsony és közepes legyen a verseny.

Ha egy videót készít a kulcsszava körül, és azt kapja, hogy jól rangsorolja a Google-ban, akkor aranyos vagy, amennyire a videó SEO eljut.

Most, hogy van kulcsszava (és a kapcsolódó kulcsszavak), itt az ideje, hogy létrehozza a videóit.

Készítsen fantasztikus videókat

Csakúgy, mint a sima szöveges tartalom, minél többet tesz a videódba, annál többet fog kihozni belőle. A nehéz munkával sehova sem juthat el. Ne feledje, hogy a rossz tartalom ebben az időben és korszakban nem rangsorolható, ezért ne várja el, hogy videóid rangsorolódnak, ha érdektelen, nem eredeti, irreleváns és / vagy egyáltalán nem nyújt értéket.

A kiváló minőségű videó készítése kevesebb, mint 200 dollárba kerül, még akkor is, ha videóírót és grafikus szerkesztőt bérel fel. Ha cipőfűző költségvetéssel működik, a rendelkezésre álló képernyő-felvevő eszközök sokaságát elindíthatja és felhasználhatja (tetszik Screencast-O-Matic).

Valójában nem kell aktorokat felvennie a videóidra. Az animáció meglehetősen népszerű, és a fotómontázsokat segíthet mondani egy történetet, különösen akkor, ha valamilyen parallaxis varázst dob ​​be a keverékbe, ám sokszor hasznos és közvetlen tartalommal bír, amire összpontosítania kell.

Értéket biztosítson, érdekes / vicces legyen videóid, és releváns maradjon a célközönség számára a felhasználói elkötelezettség fokozása érdekében, ami a YouTube videóinak legfontosabb rangsorolása.

Több megtekintés = Jobb video SEO

Ha több ember továbbra is nézte, feliratkozott, kommentálta, kedvelte és megosztotta videóit, akkor továbbra is emelkedik a Google rangsorában. Ha a videód szar, akkor az nem számít rangsornak, függetlenül attól, hogy mekkora SEO-t dobott mögötte.

A nagyszerű videók csodálatos eredményeket nyújtanak a videó SEO, a linkek felépítése és a márka ismertsége érdekében. A jelen eset a A Dollar Shave Club vírusos videója egy ideje, és most már több tízezer linket (néhány olyan hatalmas oldalakról, mint a Mashable, Forbes, BusinessWeek, a The Next Web stb.) keresett az üzlet (dollarhaveclub.com), sok márkanév és egyéb ismétlődő SEO előnyei vannak még ma is.

Az említett videónak több mint 23 millió nézete van, és 2016 júliusában az Unilever egy milliárd dollárért megvásárolta a Dollar Shave Club-ot. Fizetni!

A videó hosszával kapcsolatban nem aggódnék magam egy kicsit. Néhány SEO szakértő szerint a rövidebb videók jobbak, mint a hosszabbak, és fordítva, és azt mondom, hadd érveljenek. Mindaddig, amíg a videód fantasztikus, az emberek az időtartamtól függetlenül megnézik. Tudom, hogy videojátékokat nézek hátra, és a legtöbbjük hosszabb, mint egy óra. Más emberek százezrei is nézik ezeket a videókat, tehát tedd két vagy két perc hosszúvá – ez nem számít.

Optimalizálja a videó SEO-ját

Dönthet úgy, hogy videót tölt fel a domainjére, de támogatom a feltöltést a Youtube. Hadd magyarázzam. Az alábbiakban egy grafikon látható, amely a leggyakoribb video-kivonat-domaineket mutatja. A laikus nyelvben megmutatja, hogy a Google mely webhelyeket részesíti előnyben, ha a SERP-kben (keresőmotorok eredményoldalain) megjelenő videó eredmények.

youtube-kap-92-százalékos-of-google-video-eredmények

A fenti táblázat szerint hol szeretné tárolni a videóit? YouTube vagy a saját domainje? Minden nap szavazok a YouTube-ra, mert a számok nem hazudnak.

Másodszor, és ezt már említettük, a YouTube a Google második legnagyobb keresőmotorja. Valószínűbb, hogy az emberek a domainjén vagy a YouTube-on találják meg videóit? Nem kell válaszolnod. A Google egyre több üzletet akar, és minél több ember férhet hozzá a YouTube-videókhoz, annál magasabb a haszonkulcs.

Harmadszor, a YouTube-on is hozhat létre linkeket – egyet a csatornád profilodban, és egyet az ezt követõ minden videó leírásban. Soha nem volt rossz a backlink, különösen, ha a második legnagyobb keresőmotorból származik. A YouTube expozíciója, amely másodlagos tevékenységet vált ki (olvassa el az embereket, akik átkattintanak az Ön webes tulajdonságaira), akkor a legjobb a kis- és nagyvállalkozások számára egy olyan korban, amelyet a Google, illetve a Google uralt, hogy.

Végül, de nem utolsósorban, megtakarítja a webhelyet (és a szervert) az extra töltetből, amely a gyorsabb oldalbetöltési sebességgel jár, és így jobb SEO pontszámokat. Végül is a YouTube-videókat könnyű beágyazni, és kompatibilisek a legtöbb, ha nem az összes böngészővel. Mások beágyazhatják a videóidat is, így bejövő linkeket és egymást követő forgalmat növelve.

A videó anyái és csavarjai SEO

Alapvető video SEO

Tehát hogyan optimalizálja a videókat a SEO-hoz? Ez a nagy kérdés, igaz?

Tedd fényes videóidra

Videók feltöltésekor feltétlenül töltse fel a lehető legmagasabb minőséget. Noha sok vlogger elindulhat a 4k birodalomba, a WordPress oktatóanyagok és útmutatók feltöltésekor nem kell ilyen messzire menni.. Rögzítsen videókat 720p felbontással (ha lehetséges) 16: 9 képarányban az optimális megtekintés érdekében.

A videók beágyazásakor használjon könnyű kapcsolatot. A Google rangsorolási mutatóként hangsúlyozza az oldalbetöltési sebességeket, ezért jobban használja a rendelkezésére álló eszközöket és technikákat annak biztosítása érdekében, hogy a videód ne sértse el a webhelyet. Használhat olyan videó miniatűröket is, amelyek csak akkor töltik le a lejátszót, ha a felhasználó megnyomja a lejátszás gombot. Csináld, amit csak tudsz optimalizálja a beágyazott videókat így gyorsan betöltenek.

Ez nagyszerű a felhasználói élmény szempontjából, különös tekintettel a mobil felhasználók exponenciális növekedésére, akik négy másodperc várakozás után távoznak webhelyéről. Senkinek nincs ideje egy olyan webhelyre tölteni, amely életkorú és odameneti utazást igényel a nap felé.

Megfelelően jelölje meg videóit

Megnézheti, hogyan szórja meg a kulcsszavakat a szöveges tartalomban? Több információt kell megadnia a pókok kereséséhez, hogy azonosítsák és indexeljék a videóidat. Helyezze el SEO kulcsszavait a videofájlnevekbe, címekbe, címkékbe és leírásokba annak biztosítása érdekében, hogy rangsoroljuk a kontextust és a relevanciát.

Ezenkívül a videóid feltöltésekor is válasszon egy értelmes miniatűr-t. Amíg a YouTube-csatornád nem igazolódik, el kell számolnia egy képkockáról a videódból, de a megerősítés után feltöltött egyéni miniatűröket hozzáadott szöveggel vagy overlay-kel tölthet fel, hogy jobban leírhassa

Adjon hozzá video-átiratokat és webhelytérképeket

A „WordPress témák” példánk újbóli felhasználásával, ha a WordPress témák körül forgó videót készítünk, akkor nyilvánvalóan megemlíti a „WordPress témákat” ott. A keresőmotorok bejárói nem „látják” a videóidat, mint az emberek, ami átiratokhoz és webhelytérképekhez vezet.

A videó audió részének átirata több kulcsszót kínál Önnek a kulcsszavak beillesztéséhez, ami javítja a keresési képességeket. Az átiratok a felhasználók számára azt is lehetőséget kínálják, hogy „olvassa” a videódat, ha egy adott pillanatban nem tudnak hallgatni. Ezenkívül egy speciális átiratot is felhasználhat alapjául a másik tartalmához mutató hivatkozáshoz. Amikor minden elhangzott és befejeződött, az átirat lehetővé teszi a videók szöveges tartalmának feloldását – a keresőmotorok által értett tartalmat.

A videó webhelytérképek a tartalom webhelytérképének kiterjesztése, amelyek segítenek a keresőmotorokon megtalálni és indexelni a videóidat a többi tartalommal együtt. A legjobb az egészben, ha testreszabja a video-webhelytérképeket metaadatokkal történő felvételére, ami növeli a videód relevanciáját a keresési kérelmekben. Yoast kínál nagyszerű Video SEO plugin csak erre a célra.

Tegye videóit könnyen megtalálhatóvá

Először használja ki a leírás mezőt és a címkéket, amikor videót tölt fel a YouTube-ra. Ügyeljen arra, hogy kulcsszavak használata és releváns linkek feltüntetése a webhelyére, ahol a nézők további információkat találnak az Ön által tárgyalt témáról. hozzáad releváns címkék így a videóját könnyű megtalálni a YouTube felhasználók és keresők számára.

Megtalálhatóság és felhasználói élmény szempontjából azt is meg kell tennie, hogy a beágyazott videókat könnyen megtalálják webhelyén. Beágyazzon egy videót egy bejegyzés / oldal oldalra, majd kövesse ezt a megfelelő kategóriákkal és címkékkel. Ez megkönnyíti a felhasználók és a keresőmotorok számára az Ön videóinak megtalálását.

Add hozzá a videóidat interaktív elemekhez

Noha a megosztás, a kedvelés és a kedvencek jó mutatók arra, hogy valamit helyesen csinálsz, nem feltétlenül jelenti azt, hogy a SEO céljait elérni fogja. A nézőket videóinak kulcsfontosságú pillanataiban rögzítheti. Olyan interaktív elemekről beszélek, mint például videóin belüli űrlapok, linkek és vetélkedők amelyek vezetik a nézőket a következő logikai lépéshez jóval a videó vége előtt.

Ossza meg videóit, ha további SEO Video juice-t szeretne

Nem elég a videókat létrehozni; ez csak az egyenlet első és legegyszerűbb része. Az embereknek meg kell nézniük a videóidat, mert 1) ez jól érzi magát, és 2) több megtekintés jobb rangsorolást jelent. Tehát ne szégyelld reklámozza a videódat erőteljesen, vagy éppen annyira, amennyire népszerűsíti a blogbejegyzéseidet.

Ossza meg videóit a közösségi médiában mert a társadalmi jelzések valamit jelentenek a Google számára. Ez a relevancia és az érték mutatója, mivel minél több van, annál jobb a videó rangsorolása. Egy sorban reklámozza videóit mindenhol.

Záró szavak

A Google továbbra is nagyobb jelentőséget tulajdonít a videóknak, ameddig a rangsorolás megy. Ráadásul az online videofogyasztás növekszik, mivel egyre több felhasználó kedveli, használja és emlékszik a videóra. Valójában a YouTube jelentése szerint a mobil video-fogyasztás évente 100% -kal növekszik. [Forrás: HubSpot]

Sőt, a videó hozzáférhetőbbé és megfizethetőbbé vált a kisvállalkozások számára. Ami felteszi a kérdést: Miért még nem valósította meg a Video SEO-t??

Van kérdése vagy javaslata? Figyelünk. Húzzon egy sort az alábbi megjegyzésekbe, és hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel. Előre is köszönöm!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map