Video-SEO-tip for at få mest muligt ud af dine WordPress-videoer i 2020

Video-SEO-tip for at få mest muligt ud af dine WordPress-videoer i 2017

Lad os tale om video-SEO, påvirkningsvideoerne har brugeroplevelse og søgerangeringer, og hvordan du kan optimere dine videoer for at få mest mulig SEO-juice.


Hurtigt slipper jeg et par video marketingstatistikker til – du ved – opbygger noget momentum. Vidste du:

 • En tredjedel af al online aktivitet bruges på at se video?
 • 90% af brugerne siger, at produktvideoer er nyttige i beslutningsprocessen?
 • Nydelse af videoannoncer øger købsintentionen med 97% og mærkeforeningen med 139%
 • Hvis du inkluderer en video på en destinationsside, kan det øge konverteringen med 80%?
 • Artikler med videoer får tre gange flere links end almindelige tekstartikler?

Kilder: Hubspot & Moz

Ins og outs af video-SEO

Mens denne statistik er imponerende, hvad har dette at gøre med video SEO? Nå, SEO (eller søgemaskineoptimering til uindviede), er blot en blandt de mange stykker i det digitale markedsføringspuslespil. Det andet og vigtigste stykke er at få den trafik, du tiltrækker, til faktisk at konvertere.

Videoer kan hjælpe dig med at bygge bro over afstanden mellem søgemaskintrafik og konvertering. Med andre ord har videoer en enorm positiv indvirkning på dit søgerangeringer og konverteringsfrekvens.

Video er ikke længere en “op-og-kommende” marketingtaktik – den er her, og det er en kraftfuld måde at kommunikere din brandhistorie på, forklare dit værdiproposition og opbygge relationer med dine kunder og kundeemner. – Lindsay Kolowich

I den ikke så fjerne fortid skitserede vi et par WordPress SEO-tip i en række indlæg, herunder:

 • Bedste WordPress SEO værktøjer
 • WordPress SEO bedste praksis
 • Begyndervejledning til WordPress SEO [Post Series]
 • 10 vigtigste funktioner ved WordPress SEO af Yoast
 • WordPress SEO: Rangering højere i søgemaskiner

Den vigtigste afhentning fra ovenstående poster er SEO strækker sig langt ud over almindelig tekst SEO. Du skal optimere din tekst, billeder, videoer og passe på andre tekniske SEO detaljer for at få mest muligt ud af din SEO indsats. Men lad os ikke miste os selv her, vi skal fokusere på video-SEO og kun det for resten af ​​dette indlæg.

Sådan får du mest muligt ud af video-SEO

Lad os nu dybere ned i video-SEO og se på de trin, du skal tage for at få mest mulig SEO ud af dine WordPress-videoer (gennem disse tip gælder virkelig enhver video).

Video SEO nøgleord

Søgemaskineoptimering begynder med nøgleordsundersøgelser, der ikke er en brainer. Hvis du for eksempel sælger WordPress-temaer, vil du tydeligvis rangeres højt for udtrykket “WordPress-temaer”, “premium WordPress-temaer” og andre relaterede udtryk. Dette gælder også video-SEO.

I dag beriger Google søgeresultater ved hjælp af rige medier såsom videoer med mere end 90% af nævnte videoer kommer fra YouTube (også ejet af Google). Undersøgelser af MarketingLand og Searchmetrics viser, at over 50% af Googles universelle søgninger inkluderer videoer. Dette betyder, at en enorm del af søgere udsættes for en YouTube-video til enhver tid.

Videoudgivere som YouTube er blandt andet enorme trafikkilder, især når du overvejer:

 • Resultater af videosøgninger har 41% højere klikfrekvens end almindelige tekstresultater (kilde aimClear) og
 • Videoer er 50 gange mere tilbøjelige til at få organiske Google-siderangeringer end almindelige tekstresultater (Forrester Research)

Men det hele begynder med skarp video SEO nøgleord forskning. Du skal fokusere på nichespecifikke nøgleord, der har videoresultater på Google’s første side.

Bortset: Google har et blødt sted til videoer, anmeldelser, tutorials og sjove videoer. Videoer med titler som “Sådan opsættes WordPress”, “Opret WordPress-tema”, “Opsætning af WordPress-tema” og sjove videoer som “sjove katte” vil score fantastiske steder i Google-søgeresultater.

Hvis du optimerer din video omkring søgeord, der har videoresultater på første side af Google, og er vært for videoen på YouTube, får du målrettet trafik både fra Google og YouTube. Og hvis du ikke vidste det, er YouTube den næststørste søgemaskine.

Sådan finder du video-SEO-nøgleord

Men hvordan får du video-SEO-nøgleord, der er relevante for din niche? Det er simpelt. Hvis du f.eks. Er i WordPress-temaniche, vil du kigge efter video-SEO-nøgleord ved hjælp af søgninger som “oprette et WordPress-tema”, “WordPress-tematutorial” og så videre.

For at lægge mine penge, hvor min mund er, gav jeg dette et testkørsel og søgte “Opret et WordPress-tema” på Google. Nøgleordet giver et YouTube-resultat i Google. Ikke dårligt:

finde video seo nøgleord

Bevæbnet med et video-SEO-nøgleord, er alt hvad du skal gøre at kontrollere, om der er tilstrækkelig søgevolumen til det søgeord. Her er du velkommen til at bruge Googles søgeordsplanlægningsværktøj (gratis).

Ifølge Brian Dean fra Backlinko skal du sikre dig, at dit søgeord får mindst 300 månedlige søgninger. Fra vores Google Nøgleordsplanlægning ser vi, at “oprette WordPress-tema” gennemsnitligt får mellem 1 og 10.000 månedlige søgninger. Dette er virkelig godt:

google-søgeord-planner

Bonus: Fra netop dette instrumentbræt får vi relaterede søgeordsidéer, den gennemsnitlige månedlige søgning samt niveaukonkurrencen for hvert relateret søgeord:

google-søgeord-planner-relaterede-video-seo-søgeord

Hvorfor er dette vigtigt? Flere søgeordsidéer betyder flere ideer til dine videoer og andet indhold. Så længe et nøgleord har mere end 300 månedlige søgninger, er det et godt søgeord at oprette en video omkring. Jo mere søgningerne er, jo bedre er det bare at sikre, at konkurrencen om det specifikke nøgleord er lav til medium.

Hvis du opretter en video omkring dit søgeord og får den til at rangere godt i Google, er du gylden, hvad angår video-SEO.

Nu hvor du har et nøgleord (og relaterede søgeord), er det tid til at oprette din (e) video (r).

Opret fantastiske videoer

Ligesom almindeligt tekstindhold, jo mere du lægger i din video, jo mere kommer du ud af den. Lystigt arbejde får dig ikke noget sted. Husk, at dårligt indhold ikke rangerer i denne tid og tid, så forvent ikke, at din video rangeres, hvis den er uinteressant, uoriginal, irrelevant og / eller ikke giver nogen værdi overhovedet.

Oprettelse af en video af høj kvalitet koster mindre end $ 200 dollars, selvom du ansætter en videograf og en grafikredigerer. Hvis du arbejder med et bud med shoestring, kan du starte bootstrap og bruge mange tilgængelige skærmoptagelsesværktøjer (vi kan godt lide Screencast-O-Matic).

Du behøver virkelig ikke ansætte skuespillere til dine videoer. Animation er meget populær, og fotomontager kan hjælpe dig med at fortælle en historie, især hvis du kaster nogle parallaxmagier i blandingen, men mange gange er det nødvendigt at fokusere på at give nyttigt og direkte indhold.

Giv værdi, gør din video interessant / morsom og forbliv relevant for din målgruppe for at øge brugerengagement, som er det vigtigste rangeringssignal for YouTube-videoer.

Flere visninger = Bedre video SEO

Hvis flere mennesker fortsat ser, abonnerer, kommenterer, kan lide og dele dine videoer, vil du fortsætte med at stige op på Google. Hvis din video suger, rangerer den ikke, uanset hvor meget SEO du kaster bag den.

Fantastiske videoer giver fantastiske resultater for video SEO, linkopbygning og brand awareness. Tilfælde er Dollar Shave Club-video, der blev viral for et stykke tid siden, og tjener nu virksomheden (dollarshaveclub.com) titusinder af links (nogle fra enorme websteder som Mashable, Forbes, BusinessWeek, The Next Web osv.), en masse mærkeeksponering og andre tilbagevendende SEO fordele til netop denne dag.

Nævnte video har over 23 millioner visninger, og i juli 2016 købte Unilever Dollar Shave Club for en milliard dollars. Cha-Ching!

Hvad angår videolængde, ville jeg ikke bekymre mig selv en smule. Nogle SEO-eksperter argumenterer for, at kortere videoer er bedre end længere, og vice versa, og jeg siger, lad dem argumentere. Så længe din video er fantastisk, vil folk se den, uanset varighed. Jeg ved, jeg ser videospil ryg mod ryg, og de fleste er mere end en times lang. Hundretusinder af andre mennesker ser også disse videoer, så gør dem to timer lange eller to minutter lange – det betyder ikke noget.

Optimer din video SEO

Du kan vælge at uploade videoer til dit domæne, men jeg går ind for at uploade til Youtube. Lad mig uddybe det. Nedenfor er en graf, der viser de hyppigste domæner af videouddrag. På lægmandssprog viser det, hvilke websteder Google foretrækker, så vidt videoresultater i SERPs (søgemaskinens resultatsider) går.

youtube-får-92-procent-af-google-video-resultater

Hvor vil du være vært for dine videoer fra ovenstående diagram? YouTube eller dit eget domæne? Jeg stemmer YouTube hver dag, fordi antallet ikke lyver.

For det andet, og vi nævnte dette tidligere, er YouTube den næststørste søgemaskine, der ejes af Google. Er det mere sandsynligt, at folk finder dine videoer på dit domæne eller på YouTube? Du behøver ikke at svare. Google vil have mere og mere forretning, og jo flere mennesker de kan få til YouTube-videoer, jo højere er fortjenstmargenen.

For det tredje kan du oprette backlinks fra YouTube – en i din kanalprofil og en i hver videobeskrivelse, du skriver derefter. Aldrig har en backlink været en dårlig ting, især hvis den kommer fra den næststørste søgemaskine. Eksponering på YouTube, der udløser sekundær handling (læs personer, der klikker igennem til dine webejendomme) er bedst for små og store virksomheder i en æra domineret af Google dette og Google, der.

Sidst men ikke mindst gemmer du dit websted (og din server) den ekstra belastning, som kulminerer med hurtigere sidehastighedshastigheder, og dermed bedre SEO-scoringer. Når alt kommer til alt er YouTube-videoer nemme at integrere og kompatible med de fleste, hvis ikke, alle browsere. Andre mennesker kan også integrere dine videoer nemt ved at tjene dig indgående links og fortløbende mere trafik.

Nødder & bolte af video-SEO

Grundlæggende video-SEO

Så hvordan optimerer du videoer til SEO? Det er det store spørgsmål, ikke?

Gør dine videoer lys

Når du uploader dine videoer, skal du naturligvis uploade den højeste kvalitet, du kan. Mens mange vloggere muligvis er på vej til 4k-verdenen, er der ingen grund til at gå så langt, når du uploader WordPress-tutorials og guider. Optag videoer i 720p (hvis muligt) med et forhold på 16: 9 for at sikre optimal visning.

Men når du integrerer dine videoer, brug en let berøring. Google understreger sidehastighedshastigheder som en klassificeringsmetrik, så du bedre bruger de værktøjer og teknikker, du har til rådighed for at sikre, at dine videoer ikke bugner dit websted. Du kan endda bruge videominiaturebilleder, der kun indlæser afspilleren, når brugeren udløser afspilningsknappen. Gør hvad du kan optimer indlejrede videoer så de indlæses hurtigt.

Dette er også fantastisk til brugeroplevelse, især med den eksponentielle stigning af mobile brugere, der forlader dit websted efter fire sekunders ventetid. Ingen har tid til at indlæse et sted, der tager en alder og en rundtur til solen.

Mærk dine videoer korrekt

Se, hvordan du drys over nøgleord i hele dit tekstindhold? Du skal give flere oplysninger til at søge edderkopper, så de kan identificere og indeksere dine videoer. Inkluder dine SEO-nøgleord i dine videofilnavne, titler, tags og beskrivelser for at sikre dig rang efter kontekst og relevans.

Når du uploader dine videoer vælg en miniature, der giver mening. Indtil din YouTube-kanal er bekræftet, bliver du nødt til at nøjes med en ramme fra din video, men efter bekræftelse kan du uploade tilpassede miniaturebilleder med tilføjet tekst eller overlejringer for bedre at beskrive

Tilføj videotranskripter og sitemaps

Brug af vores “WordPress-temaer” -eksempel igen, hvis du opretter en video, der drejer sig om WordPress-temaer, vil du naturligvis nævne “WordPress-temaer” et sted derinde. Søgemaskincrawlere “ser” ikke dine videoer, som mennesker gør, hvilket bringer os til transkriptioner og sitemaps.

En transkription af lyddelen af ​​din video giver dig mere fast ejendom til at inkludere dine søgeord, hvilket forbedrer find-evnen. Udskrifter tilbyder også dine brugere muligheden for at “læse” din video, hvis de ikke kan lytte på et givet tidspunkt. Derudover kan du endda bruge en bestemt transkription som base for et indlæg, der linker til dit andet indhold. Når alt er sagt og gjort, giver transkripsioner dig mulighed for at låse det tekstlige indhold i dine videoer – det indhold, som søgemaskinerne forstår.

Video-sitemaps er en udvidelse af dit indholds-sitemap, som hjælper søgemaskiner med at finde og indeksere dine videoer sammen med dit andet indhold. Det bedste er, at du kan tilpasse video-sitemaps til at omfatte metadata, hvilket øger relevansen af ​​dine videoer til søgeanmodninger. Yoast tilbyder en stor Video SEO-plugin bare til dette formål.

Gør dine videoer nemme at finde

Først skal du drage fordel af beskrivelsesfeltet og tags, når du uploader en video til YouTube. Vær sikker på Brug nøgleord og medtag relevante links til dit websted, hvor seerne kan finde mere information om det emne, du dækker. Tilføje relevante tags så din video er let at finde for YouTube-brugere og søgemaskiner.

Ud fra et synsfunktions- og brugeroplevelsessynspunkt er du også nødt til at gøre dine indlejrede videoer nemme at finde på dit websted. Integrer en video pr. Indlæg / side, og følg den op med relevante kategorier og tags. Dette gør det nemt for brugere og søgemaskiner at finde dine videoer.

Tilføj interaktive elementer dine videoer

Mens dele, likes og favoritter er gode indikatorer på, at du gør noget rigtigt, betyder det ikke nødvendigvis, at du vil slå dine SEO-mål. Du kan fange seere på vigtige øjeblikke i dine videoer. Jeg taler om interaktive elementer som f.eks formularer, links og quizzer i video der leder dine seere til det næste logiske trin længe før videoen slutter.

Del dine videoer for mere video-SEO-juice

Det er ikke nok at oprette videoer; det er bare den første og letteste del af ligningen. Folk er nødt til at se dine videoer, fordi 1) det får dig til at føle dig god, og 2) flere visninger betyder bedre placeringer. Så skam dig ikke for promover din video kraftigt eller lige så meget som du reklamerer for dine blogindlæg.

Del dine videoer på sociale medier fordi sociale signaler betyder noget for Google. Det er en indikator for relevans og værdi, da jo mere du har, jo bedre er din video. Marker på én linje dine videoer overalt.

Afsluttende ord

Google fortsætter med at lægge større vægt på videoer så vidt rangordningen går. Desuden vokser onlinevideoforbrug fortsat, efterhånden som flere forbrugere kan lide, bruge og huske video. Faktisk rapporterer YouTube, at mobilvideoforbruget stiger 100% hvert år. [Kilde: Hubspot]

Desuden er video blevet mere tilgængelig og overkommelig for små virksomheder. Hvilket stiller spørgsmålet: Hvorfor har du ikke implementeret Video SEO endnu?

Har du et spørgsmål eller et forslag? Vi lytter. Giv os en linje i kommentarerne nedenfor, så vender vi tilbage til dig på kort tid. Tak på forhånd!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map