Top WordPress Business SEO tip

Top WordPress SEO tip til nye virksomheder

Søgemaskineoptimering (SEO) er et bredt emne og kan virke lidt overvældende, når du begynder som en ny virksomhed eller webstedsejer. Men rol ikke! I denne artikel har vi opdelt SEO i et par nøgleområder for at gøre det mere håndterbart. Lad os se!


Installer en god SEO-plugin

Brug af en SEO-plugin til at optimere indholdet på dit WordPress-websted er et must. De tilbyder et væld af gode funktioner, der hjælper dit websted med at starte ranking. Heldigvis er der adskillige gratis (og premium) SEO-plugins tilgængelige for at hjælpe med at forbedre placeringen af ​​dine sider og indlæg i søgemaskinerne.

Yoast SEO

Yoast SEO

I det store og hele Yoast SEO er det mest populære og velkendte WordPress-plugin, der findes. Denne gratis løsning giver dig kontrol over mange vigtige SEO-faktorer, såsom dine titler og metadata, XML-sitemaps, brødkrummer, permalinks, sociale links og meget mere (som du kan lære om i vores fulde Yoast SEO-guide).

Yoast SEO Post Meta

Med Yoast SEO kan du også specificere et fokusnøgleord. På denne måde kan du virkelig optimere et bestemt stykke indhold til at rangere efter nøgleord med høj værdi. Yoast viser dig, hvis du har brugt nøgleordet nok gange og på de rigtige steder. Det giver også råd om, hvad du kan gøre for at forbedre dit indhold for at sikre, at dit websted har en kamp chance for at rangere efter dine særlige søgeord.

Lokal SEO

Yoast Local

Hvis du har en lokal virksomhed med fysiske placeringer, skal du også overveje at installere til Yoasts Local SEO for WordPress premium plugin. Eller ligeledes, vælg Yoasts lokale SEO for WooCommerce hvis du driver en eCommerce-butik ved siden af ​​din mur- og mørtelbutik.

Når du optimerer til lokal SEO, målretter du søgninger geografisk tæt på dit land. Dette kan hjælpe dig med at rangere i søgemaskinerne efter lokale søgninger (f.eks. “Bedste isbutik i New York City”) samt gøre det nemt for dig at indsætte Google Maps, kontaktoplysninger, en butikslokaler og åbningstider på dit WordPress-websted.

Foretag din søgeordsundersøgelse

Nøgleordsundersøgelse er et must for nye virksomheder. Når du har fundet ud af, hvad du sælger, og hvem du sælger til, er det vigtigt at bestemme, hvad dine potentielle kunder eller kunder søger efter. For eksempel, hvis du er en kjole butik i Denver, der er specialiseret i bryllupper, vil du sandsynligvis have rang til “Denver brudekjoler” eller “hvor man kan købe en brudekjole i Denver” og lignende.

Med dette spikret ned kan du derefter skrive indhold til dit websted med fokus på disse nøgleord. Hvis du skriver “Den bedste guide til shopping i Brudekjole i Denver”, er dit websted en god chance for at placere disse vilkår. Når nogen søger ved hjælp af disse nøgleord, kommer de følgelig på dit websted i søgemaskinerne.

Google Nøgleordsplanlægning

Men en del af en god nøgleordstrategi er at bruge en blanding af variationer og understøttende nøgleord. Med Google Nøgleordsplanlægning kan du hurtigt bestemme, hvilke søgeord du skal bruge i dine indlæg. Dette populære værktøj giver dig mulighed for at indtaste nøgleord, der er tilknyttet din virksomhed. Planlæggeren giver derefter vigtige oplysninger om antallet af mennesker, der søger efter dine valgte søgeordsord.

Tilsvarende vil Google Nøgleordsplanlægger også give din opmærksomhed til relaterede ord og sætninger, der søges, og som er relevante for dit / de originale nøgleord. Du skal derefter prøve og bruge disse i dit indhold til at hjælpe dit websted med at rangere efter en række populære søgeord, der er kompatible inden for din niche.

Ubersuggest søgeordsværktøj

Du kan også bruge gratis værktøjer som Ubersuggest for at finde endnu mere relaterede søgeord eller Google Trends at opdage nye / trending nøgleord i dit område. Dette er fantastiske værktøjer, som du (eller dine blogforfattere) kan bruge på farten uden at skulle logge ind på din Google-konto.

Tag linkbygning alvorligt

Linkopbygning er en vigtig faktor i Googles algoritme til placering af websteder. Så sørg for, at du tilføjer både links til dit websted internt og eksternt. Med tiden forekommer links organisk, men som en ny virksomhed skal du også gøre en indsats for at planlægge, hvordan du oprindeligt får links til dit websted.

Interne links

Interne links

Interne links er til andre sider eller indlæg på dit eget websted. Hvis vi f.eks. Tilføjer et link til WordPress SEO, er dette et internt link til en side på vores eget websted, der taler om WordPress SEO.

Tilføjelse af interne links til dit websted er en nem måde at hjælpe med at forbedre din position i søgemaskiner. Interne links gør det nemt for Google at søge på dit websted for at finde og rangere indhold. Interne links gør det også nemt for dine besøgende at finde indhold og kan hjælpe med at øge den tid, de bruger på dit websted.

Husk at linke til andre relevante indlæg eller sider, når du opretter artikler eller sider på dit websted. Sørg for at bruge interne links til at guide brugerne til dine vigtigste sider. Fra din startside skal du f.eks. Linke til sider, hvor du vil have dine besøgende til at gå næste (på vores egen WPExplorer-hjemmeside linker vi til vores kerneartikler, som vi synes er mest nyttige samt til vores seneste indlæg).

Uanset hvor det er fornuftigt at linke sider og indlæg, drage fordel af denne mulighed for at tilføje interne links til dit WordPress-websted.

Backlinks Links

Eksterne links

Eksterne links fra tredjepartswebsteder, der linker til dit indhold kaldes backlinks. Sammenlignet med interne links er de bestemt vanskeligere at oprette. Det er vigtigt at få backlinks til dit websted fra relevante, hæderlige websteder. Ved linkforening vil Google erkende, at dit websted er vigtigt, og dette kan hjælpe dit websted med at rangere i søgeresultater.

En god måde at generere links til dit websted er at gæsteindlæg på andre sider. Kontakt andre websteder i din niche, lignende virksomheder, online magasin og nyhedswebsteder og alle andre relevante websteder, du kan finde. Ved at skrive gæsteposter til disse sider kan du forlade et link tilbage til dit eget sted.

Tilføj en blog

WordPress Blog

At tage sig tid og sætte en indsats i at starte en blog til din virksomhed kan have mange fordele. Søgemaskiner kan lide at se, at et websted konstant opdateres og tilføjes til. Hvis du lægger daglige eller ugentlige blogartikler, vil du hjælpe dig med at markere dette felt.

En blog giver også dit websted mulighed for at opbygge det samlede indhold, trafikkilder og i sidste ende vokse. Tilføjelse af interessant og værdifuldt indhold vil tiltrække nye besøgende og opmuntre tilbagevendende brugere. Overvej at bruge forskellige typer medier som video, podcasts og webinarer for at appellere til forskellige målgrupper. Trafik til din blog vil ikke kun være god for din virksomhed, men det stigende besøgende vil hjælpe med placering af søgemaskiner til din nye virksomhed.

Til sidst skal du sørge for at skrive nye indlæg til nye emner. Du ønsker ikke duplikatindhold. I stedet for at fokusere på at centrere hvert blogindlæg omkring et andet søgeord. Dette vil gøre det muligt for dit websted at rangere efter en række søgeord og dermed nå et bredere publikum. Jo mere interessant og mangfoldigt indhold du lægger, jo mere sandsynligt er det, at du får forbindelse til nye brugere.

Optimer dit websteds ydeevne

Sørg for, at dit WordPress-websted fungerer på det højeste niveau. Søgemaskiner tager faktorer som billedoptimering og webstedshastighed i betragtning. Så optimering af din samlede ydeevne er en anden måde, du kan forbedre dit websted til søgemaskiner på.

Overvåg webstedshastighed

Overvåg webstedshastighed

Google smiler på websteder, der indlæses hurtigt og giver en problemfri brugeroplevelse. Så hvis dit websted ikke har hurtige indlæsningstider, kan dette i høj grad påvirke din placering i søgemaskinerne.

Hvis du er usikker på, hvor godt dit websted fungerer, kan du bruge et gratis værktøj til at hvile. En stor mulighed er Pingdom værktøjer. Den gratis version af denne premium website performance management-service vil blandt andre anvendelser give dig mulighed for hurtigt at teste, hvor hurtigt dit websted indlæses. Det vil også generere detaljerede rapporter, der hjælper dig med at forstå, hvilken type indhold der bremser dit websted, og hvad du kan gøre for at forbedre belastningstider. Premium-brugere kan også overvåge din sides hastighed løbende samt modtage underretninger i realtid om nedetid.

Et andet godt værktøj er god ole ‘ Google PageSpeed ​​Insights. Dette værktøj analyserer dit websted ved hjælp af en mobil første indekseringsmetode – hvilket betyder, at det ser på dit websteds ydelse baseret på mobile enheder før desktops. I lighed med Pingdom giver Google PageSpeed ​​Insights også “muligheder” til at forbedre din over alt webstedshastighed.

Forbedr dit websteds hastighed

Der er et par nemme måder at forbedre dit websteds hastighed. Tag naturligvis hvilke siderhastighedsværktøjer, der er rapporteret i betragtning, men der er et par justeringer, du kan foretage uanset.

Først skal du se nøje på tema og hosting service du bruger. Et moderne, hurtigt indlæst tema, som vores eget tema Total WordPress Theme, vil øjeblikkeligt imponere søgemaskinerne og kunne dit websted rangeres.

wpengine administreret wordpress hosting provider

Info & download

Det er lige så vigtigt at bruge en webhost af høj kvalitet. Når du er vært med det gamle ordsprog “du får det, du betaler for”, ringer det bestemt. Hvis du har råd til det, skal du altid vælge et high end-administreret WordPress-hostingfirma som WP Engine. Denne WordPress-specifikke hostingtjeneste har en imponerende track record, der giver hurtige indlæsningstider for de mange websteder, de er vært for.

Andre tip til forbedring af dit websteds hastighed inkluderer installation af et par forskellige plugins til dit WordPress-websted. Overvej at bruge et cache-plugin, et billedeoptimeringsplugin og en doven belastning-plugin. Disse kan alle forbedre dit websteds ydelse og hjælpe dig med at vinde fordel hos søgemaskinerne.

Gør dit websted mobilvenligt

Gør dit websted mobilvenligt

At have et mobilt responsivt tema er en anden afgørende faktor, hvis du vil have, at dit WordPress-websted skal rangeres godt i søgemaskinerne. Det er næsten umuligt i dag at købe et tema, der ikke er mobil klar.

Hvis du er i tvivl, skal du bare tjekke. Træk din telefon eller tablet ud, og besøg dit websted. Du kan også bruge disse tip til at gøre dit websted mobilvenligt. Afhængigt af dit websteds niche, ønsker du måske også at fokusere på AMP for WordPress. Kort sagt giver AMP (Accelerated Mobile Pages) dig mulighed for at vise hurtigere indlæsning, forenklede versioner af dine sider (med cache, mindre HTML, ingen JavaScript osv.) På mobile enheder. Hvis din blog er en vigtig del af dit websted, kan AMP være en god ide for dig.

Google PageSpeed ​​Insights

Som nævnt før, for at kontrollere, hvor godt dit websted fungerer på mobilen, skal du tjekke Googles Sidehastighedsindsigt værktøj. Indtast blot dit websted, så giver Google dig en score på 100 for dit websteds mobile ydelse og anbefalinger om, hvad du skal forbedre.

Afsluttende tanker til ny forretning SEO

Mange virksomheder, især når de lige er startet, har ikke den tid, der er nødvendig til at dedikere til SEO. Hvis dette er tilfældet, og du har budgettet til det, er det fornuftigt at hente en SEO-professionel til at hjælpe med at optimere dit websted.

Når du prøver at finde en passende SEO-virksomhed eller en enkeltperson, skal du spørge rundt om anbefalinger. Forsøg altid at tale med tidligere klienter, som de har arbejdet med, ikke bare læse vidnesbyrdene. Og undgå overordnede krav. Hvis de lover noget, der er for godt til at være sandt, er det sandsynligvis!

Ansættelse af en SEO-ekspert kan være en god måde for en ny virksomhed at gå i gang med i søgemaskinerne. Bare sørg for at gøre din research omhyggeligt, før du ansætter.

Hvilket område af SEO har dit WordPress-websted brug for at forbedre eller fokusere på? Del dine tanker i kommentarerne herunder …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map