Suosituimmat WordPress Business SEO -vinkit

Suosituimmat WordPress SEO -vinkit uusille yrityksille

Hakukoneiden optimointi (SEO) on laaja aihe, ja se voi tuntua hiukan ylivoimaiselta, kun aloitat uuden yrityksen tai verkkosivuston omistajana. Mutta älä huoli! Tässä artikkelissa olemme eritelleet SEO muutamiin avainalueisiin auttaaksemme tekemään siitä paremmin hallittavissa. Katsotaanpa!


Asenna hyvä SEO-laajennus

SEO-laajennuksen käyttäminen WordPress-verkkosivustosi sisällön optimoimiseksi on välttämätöntä. Ne tarjoavat paljon hienoja ominaisuuksia, joiden avulla sivustosi voi alkaa sijoittua. Onneksi saatavilla on useita ilmaisia ​​(ja premium) SEO-laajennuksia, jotka auttavat parantamaan sivujesi ja viestiesi sijaintia hakukoneissa.

Hiiva SEO

Hiiva SEO

Yoast SEO on yleensä suosituin ja tunnetuin saatavana oleva WordPress-laajennus. Tämä ilmainen ratkaisu antaa sinun hallita monia tärkeitä SEO tekijöitä, kuten otsikoitasi ja metatiedot, XML-sivustokartat, leivänrummut, pysyvät linkit, sosiaaliset linkit ja paljon muuta (josta voit oppia täydellisessä Yoast SEO -oppaassa).

Yoast SEO Post Meta

Yoast SEO antaa sinun myös määrittää painopisteavainsanan. Tällä tavalla voit todella optimoida tietyn sisällön korkean arvon avainsanojen sijoittamiseksi. Yoast näyttää sinulle, jos olet käyttänyt avainsanaa tarpeeksi kertaa ja oikeissa paikoissa. Se antaa myös neuvoja siitä, mitä voit parantaa sisältösi parantamiseksi varmistaaksesi, että sivustollasi on taistelumahdollisuus sijoituksellesi tietyille avainsanoillesi.

Paikallinen SEO

Yoast Local

Jos sinulla on paikallista yritystä, jolla on fyysisiä sijainteja, sinun kannattaa myös harkita asentamista Yoastin Local SEO for WordPress premium -laajennukseen. Tai yhtä lailla, valitse Yoastin paikallinen hakukoneoptimointipalvelu WooCommerce-palveluun jos käytät verkkokauppaa tiili- ja laastiliikkeesi rinnalla.

Kun optimoit paikallista SEO-palvelua, kohdistat haut maantieteellisesti lähellä sijaintiasi. Tämä voi auttaa sinua sijoittautumaan paikallisten hakujen hakukoneisiin (kuten ”New York Cityn paras jäätelömyymälä”), ja antaa sinulle mahdollisuuden lisätä helposti Google Maps, yhteystiedot, kaupan paikannin ja aukioloajat WordPress-verkkosivustoosi..

Tee avainsanatutkimus

Avainsanatutkimus on välttämätöntä uusille yrityksille. Kun olet selvittänyt, mitä myyt ja kenelle myyt, on ensiarvoisen tärkeää määrittää, mitä potentiaaliset asiakkaasi etsivät. Esimerkiksi, jos olet esimerkiksi häihin erikoistunut pukeutumismyymälä Denverissä, haluat todennäköisesti luokitella ”Denver-hääpuvut” tai “mistä ostaa hääpuku Denverissä” ja vastaavat.

Kun tämä naulataan alas, voit kirjoittaa verkkosivustollesi sisältöä keskittyen näihin avainsanoihin. Jos kirjoitat “Paras opas hääpukujen ostoksille Denverissä”, sivustollasi on hyvät mahdollisuudet sijoittaa nämä ehdot. Näin ollen, kun joku tekee hakuja näiden avainsanojen avulla, hän törmää sivustosi hakukoneisiin.

Google Keyword Planner

Mutta osa hyvää avainsanastrategiaa on käyttää yhdistelmää muunnelmia ja tukevia avainsanoja. Kanssa Google Keyword Planner voit nopeasti selvittää, mitä avainsanoja sinun tulisi käyttää viesteissäsi. Tämän suositun työkalun avulla voit kirjoittaa yritykseesi liittyviä avainsanoja. Suunnittelija antaa sitten tärkeitä tietoja ihmisten lukumäärästä, jotka etsivät valittuja avainsanoja.

Samoin Google-avainsanojen suunnittelija kiinnittää huomion myös etsittäviin liittyviin sanoihin ja lauseisiin, jotka liittyvät alkuperäisiin avainsanoihisi. Tämän jälkeen sinun pitäisi yrittää käyttää näitä sisällössäsi auttaaksesi sivustosi sijoitusta useille suosituille avainsanoille, jotka ovat yhteensopivia oman markkinarakoosi kanssa.

Ubersuggest avainsanatyökalu

Voit käyttää myös ilmaisia ​​työkaluja, kuten Ubersuggest löytää vielä enemmän liittyviä avainsanoja tai Google-trendit löytää uusia / trendikkäitä avainsanoja omalla alueellasi. Nämä ovat hienoja työkaluja, joita sinä (tai blogin kirjoittajat) voit käyttää lennossa tarvitsematta kirjautua sisään Google-tiliisi.

Ota Link Building vakavasti

Linkkien luominen on tärkeä tekijä Googlen algoritmissa verkkosivustojen sijoittamisessa. Joten varmista, että lisäät molemmat linkit sivustoosi sisäisesti ja ulkoisesti. Ajan myötä linkkejä syntyy orgaanisesti, mutta uuden yrityksenä sinun on myös pyrittävä suunnittelemaan, miten aluksi hankkia linkkejä verkkosivustollesi..

Sisäiset linkit

Sisäiset linkit

Sisäiset linkit ovat omien verkkosivustojesi muille sivuille tai viesteille. Esimerkiksi jos lisäämme linkin WordPress SEO: hon, tämä on sisäinen linkki omalle verkkosivustollemme, joka puhuu WordPress SEO: sta.

Sisäisten linkkien lisääminen sivustoosi on helppo tapa parantaa sijaintiasi hakukoneissa. Sisäisten linkkien avulla Google on helppo hakea sivustoltasi sisällön löytämiseksi ja sijoittamiseksi. Sisäisten linkkien avulla myös kävijät löytävät sisällön helposti ja voivat pidentää sivustossa viettämääsi aikaa.

Kun luot artikkeleita tai sivuja verkkosivustollesi, muista linkittää muille asiaankuuluville viesteille tai sivuille. Varmista lisäksi, että käytät sisäisiä linkkejä ohjaamaan käyttäjiä tärkeimmille sivuillesi. Esimerkiksi kotisivustasi sinun pitäisi linkittää sivuille, joihin haluat kävijöiden siirtyvän seuraavaksi (omalla WPExplorer-kotisivullamme linkitämme tärkeimpiin artikkeleihimme, jotka mielestämme ovat hyödyllisiä, samoin kuin viimeisimpiin viesteihimme).

Hyödynnä tätä tilaisuutta ja lisää sisäisiä linkkejä WordPress-verkkosivustoosi aina, kun on järkevää linkittää sivuja ja viestejä.

Takaisinlinkit

Ulkoiset linkit

Kolmansien osapuolien verkkosivustojen ulkoisia linkkejä, jotka linkittävät sisältöösi, kutsutaan linkkeiksi. Verrattuna sisäisiin linkkeihin niitä on varmasti vaikeampi luoda. On tärkeää saada linkkejä verkkosivustollesi asiaankuuluvilta, hyvämaineisilta sivustoilta. Linkkien yhdistämisen avulla Google tunnistaa sivustosi olevan tärkeä ja tämä voi auttaa sivustosi sijoitusta hakutuloksissa.

Upea tapa luoda linkkejä sivustoosi on vierasviestit muilla sivustoilla. Ota yhteyttä muihin niche-sivustoihisi, vastaaviin yrityksiin, teollisuuden verkkolehti- ja uutissivustoihin ja muihin löytyviin asiaan liittyviin verkkosivustoihin. Kirjoittamalla vierasviestejä näille sivustoille voit jättää linkin takaisin omaan sivustoosi.

Lisää blogi

WordPress-blogi

Ajan ottamisella ja pyrkimyksillä aloittaa blogi yrityksellesi voi olla useita etuja. Hakukoneet haluavat nähdä, että verkkosivustoa päivitetään jatkuvasti ja lisätään. Päivittäisten tai viikoittaisten blogiartikkeleiden lähettäminen auttaa sinua valitsemaan tämän ruudun.

Blogin avulla sivustosi voi myös rakentaa yleistä sisältöä, liikenteen lähteitä ja lopulta kasvaa. Mielenkiintoisen ja arvokkaan sisällön lisääminen houkuttelee uusia kävijöitä ja rohkaisee toistuvia käyttäjiä. Harkitse erityyppisten medioiden, kuten videoiden, podcastien ja webinaarien, käyttämistä vetoomiseksi erilaisille yleisöille. Blogiisi suuntautuva liikenne ei ole vain hyödyllistä yrityksellesi, vaan kasvava kävijämäärä auttaa uuden liiketoiminnan hakukoneissa.

Viimeiseksi muista kirjoittaa uusia viestejä uusille aiheille. Et halua päällekkäistä sisältöä. Keskity sen sijaan jokaisen blogitekstin keskittämiseen eri avainsanan ympärille. Tämän avulla sivustosi voi sijoittua useille avainsanoille ja saavuttaa siten laajemman yleisön. Mitä mielenkiintoisempaa ja monipuolisempaa sisältöä lähetät, sitä todennäköisemmin olet yhteydessä uusiin käyttäjiin.

Optimoi sivustosi tehokkuus

Varmista, että WordPress-verkkosivustosi toimii korkeimmalla mahdollisella tasolla. Hakukoneet ottavat huomioon muun muassa kuvan optimoinnin ja sivuston nopeuden. Joten sivustosi kokonaistehokkuuden optimointi on toinen tapa parantaa sivustosi hakukoneille.

Seuraa sivuston nopeutta

Seuraa sivuston nopeutta

Google hymyilee sivustoille, jotka latautuvat nopeasti ja tarjoavat saumattoman käyttökokemuksen. Joten jos sivustollasi ei ole nopeaa latausaikaa, tämä voi vaikuttaa suuresti sijaintiisi hakukoneissa.

Jos et ole varma sivustosi suorituskyvystä, kannattaa käyttää lepoa ilmaisella työkalulla. Yksi hieno vaihtoehto on Pingdom-työkalut. Tämän premium-sivuston suorituskyvyn hallintapalvelun ilmaisen version avulla voit muun muassa testata nopeasti, kuinka nopeasti sivustosi latautuu. Se tuottaa myös yksityiskohtaisia ​​raportteja, joiden avulla ymmärrät, minkä tyyppinen sisältö hidastaa sivustosi toimintaa ja mitä voit tehdä latausaikojen parantamiseksi. Premium-käyttäjät voivat myös seurata sivusi nopeutta jatkuvasti ja vastaanottaa reaaliaikaisia ​​ilmoituksia seisokkeista.

Toinen hieno työkalu on jumala ole ‘ Google PageSpeed ​​Insights. Tämä työkalu analysoi sivustosi käyttämällä mobiililaitteiden ensimmäistä indeksointimenetelmää – mikä tarkoittaa, että se tarkastelee sivustosi suorituskykyä mobiililaitteiden perusteella ennen työpöytää. Kuten Pingdom, Google PageSpeed ​​Insights tarjoaa myös “mahdollisuuksia” parantaa sivustosi nopeutta kaikilla nopeuksilla.

Paranna sivustosi nopeutta

On pari helppoa tapaa parantaa sivustosi nopeutta. Ota tietysti huomioon ilmoitetut sivunopeuden työkalut, mutta voit tehdä pari mukautusta riippumatta.

Ensinnäkin, tarkastele huolellisesti teema ja isännöintipalvelu käytät. Moderni, nopeasti ladattava teema, kuten oma teema, Total WordPress Theme tekee heti vaikutuksen hakukoneisiin ja saattaa sivustosi sijoitukseen.

wpenginen hallinnoima WordPress-palveluntarjoaja

Tiedot ja lataa

Laadukkaan web-isännän käyttö on yhtä tärkeää. Isännöimällä vanhaa sanontaa “saat mitä maksat” soi ehdottomasti totta. Jos sinulla on varaa siihen, valitse aina korkealaatuinen WordPress-hosting-yritys, kuten WP Engine. Tällä WordPress-erityisellä hosting-palvelulla on vaikuttava aikataulu, joka tarjoaa nopeat latausajat lukuisille heidän isännöimilleen verkkosivustoille.

Muita suosituimpia vinkkejä sivustosi nopeuden parantamiseen ovat muun muassa muutamien erilaisten laajennusten asentaminen WordPress-verkkosivustoosi. Harkitse välimuistin laajennuksen, kuvan optimoinnin laajennuksen ja laiskan latauksen laajennuksen käyttöä. Nämä kaikki voivat parantaa sivustosi suorituskykyä ja auttaa sinua saamaan suosion hakukoneilla.

Tee sivustostasi mobiiliystävällinen

Tee sivustostasi mobiiliystävällinen

Liikkuvasti reagoiva teema on toinen tärkeä tekijä, jos haluat, että WordPress-verkkosivustosi sijoittuu hyvin hakukoneissa. Nykyään on melkein mahdotonta ostaa teema, joka ei ole mobiilivalmis.

Jos olet epävarma, tarkista vain. Vedä puhelin tai tabletti ulos ja käy sivustollasi. Voit käyttää näitä vinkkejä myös tehdäksesi sivustostasi mobiiliystävällisen. Sivustosi kapeasta riippuen kannattaa ehkä myös keskittyä WordPressin AMP: hen. Lyhyesti sanottuna, AMP (Accelerated Mobile Pages) antaa sinun näyttää nopeammin ladattavat, yksinkertaistetut versiot sivuistasi (välimuistilla, vähemmän HTML: tä, ilman JavaScriptiä jne.) Mobiililaitteissa. Jos blogi on tärkeä osa verkkosivustoasi, niin AMP voi olla hyvä idea sinulle.

Google PageSpeed ​​Insights

Kuten aiemmin mainittiin, tarkista Googlen verkkosivustosi, kuinka hyvin sivustosi toimii mobiililaitteilla Sivunopeuden tilastot työkalu. Kirjoita vain verkkosivustollesi, ja Google antaa sinulle pisteet 100: sta sivustosi mobiilitehokkuudesta ja suosituksia parantamiseksi..

Viimeiset ajatukset uuden liiketoiminnan SEO: lle

Monilla yrityksillä, etenkin vasta aloittaessaan, ei ole aikaa omistautua hakukoneoptimointiin. Jos näin on ja sinulla on siihen budjetti, on järkevää ottaa mukaan hakukoneoptimoija, joka auttaa verkkosivustosi optimoinnissa..

Kun yrität löytää sopivia SEO-yrityksiä tai henkilöitä, kysy suosituksia. Yritä aina puhua aiempien asiakkaiden kanssa, joiden kanssa he ovat työskennelleet, älä vain lue suosituksia. Ja välttää ylimmäiset vaatimukset. Jos he lupaavat jotain, joka on liian hyvää ollakseen totta, niin todennäköisesti on!

SEO-asiantuntijan palkkaaminen voi olla hieno tapa uudelle yritykselle aloittaa tiensä hakukoneisiin. Varmista vain, että teet tutkimuksesi huolellisesti ennen palkkaamista.

Mitä SEO-osaa WordPress-verkkosivustosi tarvitsee parantaakseen tai keskittyäkseen siihen? Kerro ajatuksesi alla olevissa kommenteissa …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map