Sådan rangeres højere i søgemaskiner

WordPress blev født SEO klar, men efter at have brugt et par forskellige temaer eller redigere nogle af koden for at implementere din personalisering, kan du muligvis ødelægge nogle af de funktioner, der gør WordPress til en elskling for søgemaskiner.


Disse funktioner, der guider søgemaskincrawlere gennem dit WordPress-sted, inkluderer permalinks, pinging og blogrulning. Funktionerne leder søgespiders gennem dine kategorier, sider og indlæg for at indsamle de nødvendige data til at identificere og rangere dit websted. De tre spørgsmål i timen er:

 1. Hvordan bevarer du dit websteds venlighed over for Googles i denne verden?
 2. Hvordan sikrer du dig, at du fortsætter med at placere først efter dine primære søgeord?
 3. Hvordan klatrer du i en, to eller flere trin op ad stigen med hensyn til rangering af søgemaskiner?

Sådan gør du.

Hold din kode ren

kode
Søgemaskinspiders læser ikke dit webindhold visuelt, når du læser en side fra en fysisk bog. De navigerer og forstår dit websted ved hjælp af din kode. Hvis din kode er fejlfri (eller ren), er dit arbejde halvt gjort. På den anden side, hvis dit WordPress-websted er fyldt med ødelagte links og halvt skrevet kode, vil Google-bots være meget irriterende og smække dig (og din placering) opad i ansigtet.

Der er en enkel proces, der kaldes validering af et websted, hvilket hjælper dig med at bestemme, om din kode er ren. For at tilføje til dette involverer validering brug af kvalitetssikringsværktøjer, aka validatorer, der kontrollerer, om dit WordPress-sted overholder de standarder, der er angivet af World Wide Web Consortium eller W3C-organisationen. Disse validatorer inkluderer:

 • enhjørning, som er W3Cs samlede validator
 • MarkUp Validator, som også kaldes HTML Validator og dens hovedfunktion er at kontrollere websider i XHTML, SVG, MathML og HTML formater.
 • Derefter er der Link Checker, som hjælper dig med at sømme alle ødelagte links;
 • Og CSS Validator der kontrollerer dine CSS (Cascading Style Sheets).

W3C har også Log Validator, som er en kombination af MarkUp Validator, Link Checker og CSS Validator. Derudover har de en MobileOk Checker til dit mobilwebsted. Alt hvad du har brug for er din URL (domænenavn), og du vil have en fuld rapport inden for få minutter. Du skal dog downloade Log Validator, hvis du vælger at bruge den.

Jeg har altid forestillet mig, at placering godt i Google var noget, jeg kunne hacke fra under mine ark, men en hurtig kontrol ved hjælp af disse værktøjer afslørede en hel masse problemer med min kode. Jeg reparerer stadig dem, så spild ikke tid; komme til det med det samme.

Indhold er konge

inline-frontend-wordpress-redaktører

Dette skulle være kommet først, men jeg ville ikke synes for kliché. Du har sandsynligvis hørt udtrykket “indhold er konge” mange gange og måske endda svoret at dræbe den næste person, der vil bruge den, men hvad ved du; indholdet er virkelig kongen. Som vi nævnte for et par linjer siden, “se” søgemaskiner ikke dit WordPress-sted, som du gør, edderkopperne kan kun gennemgå eller “læse” dit websted. De gennemsøger din kode, men vigtigere er, at de læser dit indhold.

Søgemaskiner som Google har specielle scripts alias-robotter, der kaldes algoritmer, der læser indholdet på dit websted for at give dig din ønskede rang. Disse edderkopper samler al den information, de har brug for fra dine ord, dit webindhold og det materiale på dit WordPress-websted, der babbler, uddanner, forklarer, informerer og deler. Hvert enkelt ord tæller, så sørg for, at du har webindhold af høj kvalitet, og at du får en god score.

Optimer til søgemaskiner, skriv til menneskelige væsener

 1. Hvordan ville du søge efter dit yndlingsmærke kaffe på Internettet?
 2. Hvordan søger du efter dit yndlingspar af Nikes?

Skriv dit webindhold med søgeren, som også tilfældigvis er din kunde, i tankerne. Hvordan finder de information online? Det er ikke nok at have et fantastisk produkt; folk skal finde dit produkt. Når du skriver dit webindhold, skal du overveje de søgeord / sætninger, som din målgruppe vil bruge til at finde dine oplysninger. Drej disse nøgleord sparsomt i dit webindhold. Undgå at overdrive det, sigte mod cirka ti (10) nøgleord pr. 500 ord, hvilket er den standard, Google anbefaler.

Så hvis du sælger cabernet-vin, skal du ikke bare sige, at du sælger “cabernet-vin”, siger noget mere bestemt, noget en klar til at købe kunde ville bruge, noget som “tørt Cabernet Sauvignon fra Frankrig” eller noget i nærheden af at. Selvfølgelig skal du have den bestemte type vin i din beholdning ��

Indhold kommer altid først

Søgemaskinspiders tilbringer ikke så meget tid på dit websted, som du ville tro eller endda ønsker. For det meste pløjes disse crawler gennem dit websted, indsamler indhold, mens de ignorerer CSS og din overmenneskelige evne til at style HTML-elementer. Må dog ikke føle dig dårlig, der er noget, du kan gøre ved det.

Til at begynde med kan du vælge et godt WordPress-tema, der placerer indhold tæt på toppen af ​​siden, mens du holder sidebjælker og sidefødder i bunden. Dette skyldes, at de fleste søgemaskiner ikke scanner ud over den første tredjedel af siden. Der er bare for mange sider til at indeksere på Internettet, og en tredjedel af en side er nok til at fortælle, hvad et websted alligevel handler om.

Brug dine søgeord i dine titler og links

Søgemaskiner er ligeglad med æstetikken – du har muligvis det smukkeste websted, som verden nogensinde har set, men det garanterer ikke dig det første sted i Google. Søgemaskiner evaluerer dit websted ved hjælp af ordene i dit indhold.

Brug nøgleord i titler

Disse ord og deres forskellige kombinationer gennemgår en sifter, hvor de får kreditter. Ved at sammenligne ordene på dine websider med ordene i dine links og titler giver søgemaskinen dig bedre placering. Forsøg derfor at bruge dine søgeord i dit indhold, titler og links.

Image SEO

Et websted uden billeder er… godt… kedeligt. Et websted med et overskud af billeder er crappy, da billederne muligvis kommer i vejen for godt indhold. At finde den rigtige balance er altid den bedste ting at gøre. Men lad os sige, at dit websted er mest designet med billeder og links og uden meget tekst. Hvordan optimerer du dit “billedindhold” for at rangere godt i søgemaskinerne? Et billede skal altid have “alt” -attributten (nogle gange kaldet “tag” af noobs), der ligner:

”your_keyword”

Et link har en titelattribut som sådan:

din anker tekst med et nøgleord

Søgemaskiner scanner efter alt- og titelattributterne, så gode beskrivelser og nøgleord i disse attributter vil give edderkopperne mere indhold at fordøje. I WordPress ser du sjældent koden, mens du opretter nye indlæg eller sider, men du kan tilføje dine titel- og alt-attributter, når du tilføjer medier eller links. Se billedet herunder.

tilføjer-title-attribut-til-links-wpexplorer

Link Building

Søgemaskiner vil fortsat favorisere dig, forudsat at andre websteder fortsætter med at linke til dit websted. Tilsyneladende har det at være en autoritet i dit felt fordelene inklusive rangering højere i søgemaskinerne, da alle vil ønske at linke til dit materiale.

Derfor leveres WordPress komplet med blogrolls, trackbacks og pingbacks, så du kan linke til andre, mens de linker til dig. Det handler om, hvem der linker til dig; falder derfor ikke for spammy og andre lavkvalitetswebsteder. For at kontrollere antallet af links, som dit websted har, skal du skrive link: www.yoursite.com til Google. Jo flere links til dit websted, desto bedre, så link til andre websteder af høj kvalitet, der bruger:

 • Directoryindgivelse
 • Føjelse af din URL til forumindlæg
 • Gæsteblogging (min hidtil foretrukne metode)

Kommentar til andre blogs understøtter ikke længere linkopbygning, da moderne CMS (content management systems) bruger rel = ”nofollow” -attributten for at nægte at kommentere linkesaft. Kommenter andre blogs uanset, men sørg for at tilføje noget til diskussionen. Et par få mennesker kan se din gode kommentar og beslutte at klikke igennem, hvilket altid er en god ting.

I biblioteksindgivelser kan du sende dit websted til mapper, såsom Open Directory Project (DMoz.org) eller indsende artikler med din URL til de mange artikelmapper derude. Søg efter “artikelmapper” i Google. Sørg for, at du kun sender til artikelmapper, der følger Googles SEO-retningslinjer, eller at du får en smacking, når de frigiver den næste algoritmeopdatering.

SEO-plugins

Der er utallige SEO-plugins til WordPress, der hjælper dig med at øge din placering uden for mange problemer. Da denne artikel imidlertid ikke søger at liste dem, vil jeg kun nævne to af de mest populære eksempler.

Alt i én SEO-pakke

alt-i-én-seo-pack-wpexplorer

Dette plugin er en utrolig SEO-løsning, der automatisk optimerer dit WordPress-sted for bedre placering i søgemaskiner. Plugin har et par unikke funktioner, der inkluderer avancerede kanoniske webadresser, Google Analytics-support, XML-sitemaps, SEO på tilpassede posttyper, SEO-integration til WordPress e-handelswebsteder og kompatibilitet med mange andre plugins blandt andre. Plugin er let at bruge og fungerer uden for boksen (ingen teknisk konfiguration kræves) umiddelbart efter installationen.

WordPress SEO af Yoast

wordpress-seo-by-yoast-wpexplorer

Ifølge udviklerne “går dette plugin den ekstra mile for at tage sig af al den tekniske optimering …” WordPress SEO af Yoast har nogle imponerende funktioner, herunder et eksempel på et kodestykke for at se, hvordan din side / indlæg vises i søgeresultater, side-analyse, XML-sitemaps, RSS-optimering og sociale integrationer for at nævne nogle få.

Yderligere læsning

Søgemaskineoptimering til WordPress er et bredt felt, der har brug for mere end et enkelt indlæg til at dække, men her er flere ressourcer, hvis du gerne vil læse fremover:

 1. Bloggers vejledning til SEO
 2. WordPress SEO – Den definitive guide til højere placeringer til din blog
 3. WordPress SEO-video af Joost de Valk fra Yoast
 4. Begyndervejledning til optimering af søgemaskiner

Konklusion

WordPress er let at installere og bruge, men et flertal af WordPress-begyndere forbereder sig ikke på den vanskelige opgave at markedsføre eller generere trafik. Indtaster SEO, og din dag er gemt. Søgemaskineoptimering er en nem måde at øge din organiske trafik, forudsat at du er klar til at bruge tiden. Derudover behøver du ikke betale nogen for at gøre det, hvis du har et stramt budget. Du kan opnå gode resultater på egen hånd, men hvis du mangler tid eller ikke ved, hvad der går, hvad angår SEO, skal du ansætte en ekspert. Kender du til andre SEO-metoder, som jeg ikke nævnte i artiklen? Del med os i kommentarafsnittet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map