Sådan konfigureres Google Site Kit i WordPress

Sådan konfigureres Google Site Kit i WordPress

Google Site Kit er et helt nyt SEO / analytics plugin til WordPress, udviklet af Google. Google Site Kit giver dig mulighed for at oprette forbindelse og overvåge dit websted på tværs af Googles online marketingtjenester, herunder: Search Console, Google Analytics, PageSpeed ​​Insights, Google AdSense, Google Optimize og Google Tag Manager.


Den bedste del? Du kan gøre alt dette direkte fra dit WordPress-sted.

I denne tutorial viser vi dig, hvordan du installerer og konfigurerer Google Site Kit i WordPress og forbinder de to mest populære Google-tjenester til dit WordPress-dashboard – dvs. Google Search Console og Google Analytics. Vi viser dig også, hvordan du aktiverer PageSpeed ​​Insights i Google Site Kit.

Oversigt over Google Site Kit i WordPress

skærmbillede af google site kit standard dashboard

En af de mest nyttige funktioner fra Google Site Kit er dens evne til at vise dit websteds data på en (a) oversigt eller samlet niveau, samt (b) ved en individuelt niveau til indlæg og sider.

skærmbillede af google site kit sideoversigt over statistik 1 oversigt

Sidstnævnte er superhjælpsom med at få indsigt på post / side-niveau på tværs af flere Google-egenskaber direkte i dit WordPress-dashboard, hvilket sparer dig for mange nye faner, klik og vigtigst af alt tid. Screenshotet ovenfor er et glimrende eksempel på denne funktion.

Forudsætning for selvstudiet

Vi antager, at du allerede har konfigureret Search Console og Google Analytics på dit WordPress-sted. Hvis ikke, anbefaler vi, at du først konfigurerer både Google Analytics og Search Console, før du installerer Google Site Kit.

Her er hvorfor:

 • Vi kan lide at tro, at Google Site Kit-plugin er primær job er at forbind (eller link) dit WordPress-sted til forskellige Google-tjenester (det være sig Search Console eller Analytics).
 • Mens Google Site Kit kan konfigurere en ny konto til dit WordPress-sted i hver af dets tjenester, vi synes, du skal afstå fra at gøre det.
 • Vi mener, at opsætning af Search Console og / eller Google Analytics i den manuelle metode giver dig en meget bedre forståelse af hvert værktøj og markedsanalyse generelt.

Lad os komme i gang med selvstudiet!

Sådan installeres og konfigureres Google Site Kit WordPress-plugin

google site kit plugin statistik wordpress.org

Google annoncerede Site Kit til WordPress i WordCamp US 2018, og et år senere frigav de udvikler-forhåndsvisningen i juni 2019. Spol frem til 2020, pluginet er aktivt på over 200.000+ sider.

Sådan installeres Google Site Kit-plugin i WordPress

Installation af plugin er en temmelig standardproces:

installer google site kit

Trin 1: Log ind på dit WordPress-dashboard og gå til Plugins → Tilføj nyt og skriv “i søgefeltet”Google Site Kit”. Installer og aktiver plugin.

start opsætningen af ​​google site kit

Trin 2: Når du har aktiveret plugin, bliver du bedt om at starte dens installationsproces. Klik på Start opsætning for at begynde installationsprocessen for Google Site Kit-plugin.

Sådan installeres og konfigureres Google Site Kit-plugin i WordPress

hvordan man linker google site kit og søgningskonsol 1

Trin 3: Når du klikker på Start opsætning i det forrige trin, åbnes en ny fane, der indlæser konfigurationssiden for Google Site Kit. Klik på Log ind med Google at fortsætte.

Bemærk: Husk at bruge den Google-konto, hvor alle dit websteds egenskaber, såsom Search Console eller Analytics, er knyttet. Hvis du bruger en anden e-mail, vil Site Kit ikke være i stand til at finde de relevante egenskaber og oprette nye til dit WordPress-sted. Du ender med at have en ødelagt konfiguration med duplikatdata.

hvordan man linker google site kit og google analytics 1 google log ind

Trin 4: Log ind med den relevante Google-konto. Hvis du nøje bemærker skærmbilledet ovenfor, vil du se, at jeg har brugt min personlige e-mail til at underskrive det (som er hovedkontoen for alle mine Google-egenskaber).

hvordan man linker google site kit og søgningskonsol 3 tilladelser

Trin 5: Site Kit beder om forskellige tilladelser til at få adgang til dine tilsluttede Google-tjenester såsom Search Console osv. Klik på Give lov til for at fortsætte til næste trin.

hvordan man linker google site kit og succes konsol 4

Trin 6: Ved en vellykket konfiguration vil du se en skærm, der ligner den, der er vist ovenfor. Dette bekræfter, at:

 • Du er den rigtige ejer af dit websteds domæne, og at dit domæne er konfigureret i Search Console.
 • Site Kit kan få adgang til dine generelle Google-kontodata og dine Search Console-data. Det har ikke adgang til data fra andre egenskaber som Google Analytics osv. Dette betyder, at du bliver nødt til at give individuelle tilladelser for hver ejendom, du vil linke.

Klik på Gå til mit betjeningspanel for at vende tilbage til dit WordPress-dashboard.

hvordan man linker google site kit og oversigt over søgekonsol 5

Trin 7: På dette trin er kun Google Search-konsolendataene knyttet, som vist på skærmbilledet ovenfor.

google site kit søgekonsol dashbord

Trin 8: Du kan se dit websteds detaljerede Search Console-data i Site Kit → Søgningskonsol side.

Sådan konfigureres Google Analytics i Site Kit

I dette afsnit viser vi dig, hvordan du forbinder Google Analytics i Site Kit.

hvordan man linker google site kit og google analytics 0

Trin 1: Klik på Tilslut service -knappen som vist på skærmbilledet ovenfor.

hvordan man linker google site kit og google analytics 1 google log ind

Trin 2: Log ind med den samme Google-konto, som du brugte i det sidste trin.

hvordan man linker google site kit og google analytics 2 tilladelser

Trin 3: Klik på Give lov til for at give Site Kit adgang til dine Google Analytics-data.

Trin 4: Du vender tilbage til dit WordPress-betjeningspanel. Sørg for, at den rigtige Google Analytics-ejendom er valgt, og klik på Konfigurer Analytics for at afslutte forbindelsen.

google site kit google analytics dashboard

Trin 5: Google Analytics er nu knyttet til Google Site Kit. Gå til Site Kit → Analytics for at se dit websteds Google Analytics-data i dit WordPress-dashboard.

Sådan konfigureres PageSpeed ​​Insights i Site Kit

Du kan tilslutte andre Google Services enten fra SIte Kit-betjeningspanelet eller Site Kit-indstillingerne, som vi ser senere.

hvordan man linker google site kit og google analytics 4 succes sidespeed

For eksempel kan du aktivere PageSpeed ​​Insights ved at klikke på Tilslut service -knappen fra Site Kit-betjeningspanelet.

 

skærmbillede af google site kit standard dashboard

Når PageSpeed ​​Insights er knyttet til Site Kit, vil du være i stand til at se dit WordPress-websteds samlede DataSpeed-effektivitetsdata direkte fra Site Kit’s dashboard i WordPress.

Skærmbillede ovenfor er Site Kit’s standarddashboard med aktive tre tjenester, herunder Search Console, Analytics og PageSpeed ​​Insights. I øvrigt er dette det samme skærmbillede, som du så i begyndelsen af ​​selvstudiet.

Sådan opretter du forbindelse til individuelle Google-tjenester i Site Kit

Du kan tilslutte eller frakoble individuelle Google-tjenester til Site Kit ved at åbne plugin-indstillingerne. Som på februar 2020 understøtter Site Kit seks Google-tjenester, herunder:

 • Google Search Console
 • Google Analytics
 • PageSpeed ​​Insights
 • Google AdSense
 • Google Optimer
 • Google Tag Manager

google site kit-indstillinger 1 tilsluttede tjenester

Du kan se dine aktive forbindelser under Tilsluttede tjenester under webstedet Kit → Indstillinger.

google site kit-indstillinger 2 andre tilgængelige tjenester

Hvis du vil tilslutte flere nye Google-tjenester, skal du gå til Tilslut flere tjenester fanen og vælg den service, du vil oprette forbindelse.

google site kit-indstillinger 3 admin-indstillinger

Det Administratorindstillinger giver dig et overblik over Site Kit-plugins status og muligheden for at nulstille plugin-indstillingerne.

Du kan også vælge at dele anonyme plugin-brugsstatistikker med Google for at forbedre udviklingen af ​​plugin. Indstillingen er deaktiveret som standard. Jeg har valgt at data med pluginets udviklere.

Sådan vises individuelle post- / sidedata i Google Site Kit

Som vi har set tidligere, er en af ​​de mest nyttige funktioner i Google Site Kit dens evne til at se data fra flere Google-tjenester (såsom Analytics og PageSpeed ​​Insights) for individuelle indlæg og sider.

skærmbillede af google site kit sideoversigt over statistik 1 oversigt

For at se disse data skal du åbne indlægget eller siden i en ny fane, mens du er logget ind på WordPress. Hold markøren over knappen Site Kit, og en ny fane vises med data på sideniveau. Klik på Flere detaljer for at få adgang til de detaljerede data for den enkelte side.

google site kit side niveau statistik 1 detalje

Skærmbillede ovenfor viser de detaljerede data på sideniveau for den pågældende side på tværs af tre Google-tjenester, herunder Search Console, Analytics og PageSpeed ​​Insights.

Afslutter

WordPress ‘allestedsnærhedsevne og markedsdominans har gjort goliaths som Google til at frigive officielle plugins til CMS. I dag ser vi på en mere åben og mere inkluderende integration af en række forskellige tredjeparts tjenester inden for WordPress, hvilket i sidste ende kommer gavn for slutbrugeren.

Googles Site Kit er et strålende eksempel på denne inkluderende integration. Fremover ville det være dejligt at se dybere integrationer med YouTube Analytics og Google Ads, da en masse online-virksomheder bruger betydelige mængder penge på annoncer til betalt indholdsmarkedsføring og -promovering.

Hvad synes du om Google Site Kit? Vil du bruge det på dit websted? Fortæl os dine tanker i kommentarerne herunder!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map