Sådan bruges pop-ups uden at skade SEO

Sådan bruges pop-ups uden at skade SEO

Lad os få en ting ud af vejen. Pop-ups kan være meget irriterende for læserne, men de er en favorit hos webmastere. De er gode til konverteringer, og der er virkelig ingen, der ønsker pop-ups, der ønsker væk. Den virkelige udfordring ligger i at vise pop-ups på en måde, der er mest effektiv til konvertering, og på samme tid ikke er påtrængende for læserne. Lad os i dette indlæg undersøge, hvordan du bruger pop-ups sikkert uden at skade SEO på dit websted.


Hvorfor du skulle bruge pop op-vinduer

Pop-ups er gode værktøjer til at fange læsernes opmærksomhed og rette det til specifikke områder eller indhold på dit websted. De kan overtale en kunde til at købe et produkt, betale for en service, tilmelde sig et nyhedsbrev, fornye et abonnement og mere. EN undersøgelse af SumoMe fandt, at pop op-vinduer generelt har en konverteringsfrekvens på 3,09%. Dette tal kan gå så højt som 9,28 når det kommer til toppresterende pop-ups.

Pop-up-konverteringsrater

Kilde: SumoMe.com

Du kan også bruge pop op-vinduer til at dirigere besøgende til en hvilken som helst knap til opfordring til at afgive meddelelser og give oplysninger.

Sådan designes en pop-up, der konverteres

I undersøgelsen ovenfor har du måske bemærket, at ikke alle pop-ups er lige så effektive til at konvertere. Konverteringsfrekvenserne stiger markant for toppresterende pop-ups. Så lad os tage os tid til at forstå, hvad der sker i at skabe en stor pop-up. Her er 8 aspekter af en god pop-up:

 1. En iørefaldende og relevant overskrift der formidler straks, hvad pop-up handler om (Tilmeld! Black Friday Sale! osv.).
 2. En klar beskrivelse det giver ikke læserne gætte af væsentlig betydning. Du skal oplyse, hvad din popup er beregnet til, ikke kun fordi den kan betragtes som vildledende reklame (som FTC tillader ikke) men også fordi det ser spammy ud – folk vil gerne vide, hvad de klikker på. Vil du klikke på en popup, der lige sagde GRATIS uden andre detaljer? Sikkert ikke.
 3. Visuel appel er også nøglen. Brug farver, billeder og skrifttyper, der skiller sig ud, bare pas på ikke at gå over bord. Skøre grafik eller daterede stilarter kan få en optin til at ligne spam, så husk de aktuelle designtendenser såvel som udseendet på dit eget websted, når du opretter din popup.
 4. Pop-up’en skal være relevant til konteksten af ​​den webside, den vises på. Du skal først bruge siden til at opbygge værdi og derefter bruge den værdi til at skabe interesse i pop-up. På en blogside kan du f.eks. Bede læserne om det Abonner på bloggen mens du er i din butik, kan du bede dem om det Tilmeld dig tilbud.
 5. Sammen med relevansen skal din popup placeres i en Beliggenhed det giver mening. De fleste læsere vil ikke abonnere på din blog, før de har læst noget, så tilføjelse af en slide-in-optin, når de er kommet halvvejs ned på siden, eller en pop-up, når de er færdige med artiklen, ville sandsynligvis være bedre. Tænk logisk, når du vælger, hvordan og hvor du placerer dine pop-ups.
 6. Tilby noget der er af værdi til dine læsere. Gør det værd at klikke på pop op-vinduet. Rabatter, adgang til mere værdifuldt indhold, gratis medlemskab, links til videre læsning kan gøre det umagen værd for besøgende at klikke på Pop-up.
 7. Pop-up’en skal være en direkte link til det ønskede indhold. Læseren skal ikke være nødt til at klikke for mange gange eller udføre flere handlinger efter at have klikket på pop op-vinduet. Hvis du tilbyder et abonnement på et nyhedsbrev, skal læserne være i stand til at indtaste deres oplysninger og lande på en nyttig, relateret opfølgningsside, der bekræfter abonnement eller endda deler mere indhold, de måtte have glæde af. Hvis du tilbyder en kupon, skal klikke anvende (eller kopiere) koden og føre brugeren til din butik.
 8. Oprettelse af et element af nysgerrighed kan også få en læser til at klikke gennem en pop-up. Men som nævnt før skulle handlingen føre til noget værd. Så mens en mysterie-rabat eller “hemmelige” tip til succes er en stor klik-agn, skal du sørge for at levere dit løfte.

Ud over disse faktorer skal du være opmærksom på statistikken, når du overvejer, hvordan du bruger pop-ups. Selvom vi kan dele tip til at hjælpe dig med at udforme din pop-up, kan vi ikke fortælle dig, hvad der præcist vil fungere bedst for dit websted i din specifikke branche niche. Brug rapportering eller analyse til dit optin-plugin eller software til at spore, hvilke pop-ups, der konverterer, og foretag forbedringer derfra.

Penaliserer Google websteder med pop op-vinduer?

Det hurtige svar er måske – det afhænger af, om din pop-up betragtes som påtrængende. Selv hvis du formår at optimere dine pop op-vinduer betyder det ikke, at du kan gå videre og udfylde dine websider med dem. I det mindste ikke, hvis du vil blive fundet af Google. Nogle besøgende lukker blot vinduet og bevæger sig væk fra dit websted, hvis de får chance for en pop-up. For at få besøgende til at holde sig længere på dine websider og for at få Google til at liste dig i et søgeresultat skal du sikre dig, at pop op-vinduerne ikke er påtrængende for brugeren.

Med virkning fra 10. januar 2017 er Google begyndt at straffe pop-ups (mellemliggende annoncer) den mobile websider der er påtrængende for læseren. Google ønsker at være sikker på, at indhold, der serveres til brugere, er let tilgængeligt, uanset hvilken enhed, de bruger til at surfe på nettet.

Søgemetoder for Google og andre søgemaskiner er i konstant udvikling. I dag, trafik fra mobile enheder overgår trafikken fra desktops. I tråd med denne vækst i mobiltrafik inkluderer Google rangeringsfaktorer, der understreger brugerens mobiloplevelse. Mobile enheder bruger nogle forskellige søgemetoder, såsom lokal søgning og stemmesøgning. Søgemaskiner er i høj grad påvirket af disse søgevaner hos mobile brugere. Faktisk er Google gået videre til indeksering af mobil-første, og i enhver søgning ser Google bots nu på dine mobile websider forud for indholdet på dit skrivebord.

For at gøre indhold lettere tilgængeligt på mobiltelefoner har Google lagt ud retningslinjer for mobil der forklarer, hvilke pop-ups der kan accepteres på mobiler, og hvad der ikke er. Den grundlæggende regel er, at pop-ups og enhver anden form for interstitialer, der er påtrængende for læserne, er et stort NEJ. Dette gælder kun for mobile websider.

Eksempler på acceptable pop-ups

Acceptable pop-ups vil ikke skade SEO

Google tilbyder eksempler på ikke-påtrængende pop-ups. Pop-ups, der ligner disse, er fine og betragtes som perfekt acceptable af Google,

 • Pop-ups som svar på lovmæssige krav, såsom aldersbekræftelse eller anvendelse af cookies. Det samme gælder for pop-ups, der kræver login for at få adgang til låst indhold.
 • Pop-ups, der optager rimelig skærmplads og let kan afvises.
 • Mindre beskeder som bannere, inlines eller dias, eller indhold skjult bag faner.

Fra den illustrative liste ovenfor kan det være sikkert at konkludere, at inkludering af udvideligt indhold, såsom harmonika eller udvidelige kasser, er sikre muligheder.

Eksempler på uacceptable pop-ups

Dårlige pop-ups vil skade SEO-rangering

Google godkender ikke pop op-vinduer, der markant forringer eller forhindrer folk i at bruge dit websted. Dette inkluderer:

 • Klassiske mellemliggende annoncer og splashannoncer, der afbryder brugere, når de navigerer mellem sider og / eller inden de når din startside.
 • Nyt vindue pop-ups, der åbnes, så snart en bruger klikker på din side.
 • Indholdsdækkende pop-ups, som brugerne er tvunget til at lukke for at fortsætte med at læse.
 • Uafhængige mellemliggende annoncer, der skal afvises, før brugere kan få adgang til dit indhold.
 • Vildledende sidelayout, hvis del over folden ser ud som en mellemliggende side.

Fra disse eksempler kan vi konkludere, at følgende typer mellemliggende annoncer heller ikke vil finde fordel hos Google,

 • Spammy, vanskeligt at afvise pop op-vinduer, der omdirigerer besøgende, der ved et uheld klikker på dem eller formindsker dine brugers oplevelse.
 • Overlay på fuld skærm, velkomstmåtter og annoncemodaler.
 • Indtrængende lightbox-annoncer.
 • Interstitialer der bede en bruger om at installere en mobilapp.

Selvom dette måske lyder lidt hårdt, giver det mening. Google er fokuseret på brugeroplevelse, og der er måder for dig at stadig vokse dit publikum med pop-ups uden at komme på Googles dårlige side.

Sådan bruges pop-ups uden at skade SEO

Hvis du har nået dette punkt, skal du have en idé om, hvordan du bruger pop-ups og en retfærdig forståelse af de typer pop-ups, der sandsynligvis ikke vil påvirke dit websteds SEO. Du kan overveje at bruge følgende som brede retningslinjer, når du tilføjer pop op-vinduer til dit websted.

Skifte til pop-ups med udgangsformål. Googles John Mueller bekræftede at interstitialer udløst af exit-intention er stadig tilladt. Det er kun mellemliggende annoncer, der vises mellem søgeklikket og adgang til indhold, der har en negativ indvirkning på rangeringen. Følgelig vil popups, der vises, mens du flytter fra side til side, eller popup-popup-popups vil sandsynligvis ikke påvirke rangeringen.

Forsinke pop-up-udseendet. Vent, indtil dine læsere er engagerede med dit indhold, og sørg for, at pop op-vinduet lukker automatisk. Du kan bruge Google Analytics til at finde ud af den gennemsnitlige tid, en bruger forbliver på en webside. Mange optin-plugins inkluderer funktioner til opsætningstid eller interaktionsbaserede triggere til dine popups, hvilket gør det nemt at udskyde dem, indtil læseren er involveret i dit webstedsindhold.

Det er også en god ide at vedligeholde længe intervaller mellem to optrædener fra dine pop-ups. Brugere ønsker ikke at blive bombarderet med anmodninger om at “abonnere” på hver side, de besøger. Gode ​​cookies til pop op-brug, så du kan opdage og genindrette specifikke brugere til at tilbyde forskellige pop-ups, særlige tilbud til returnerende brugere eller endda interaktionsbaserede opfølgninger.

Du kan også overveje blot at skjule dine pop-ups på mobile enheder og kun vise dem på desktops. Eller du kan oprette og definere specifikke pop op-vinduer kampagner til forskellige enheder så du stadig kan bruge overlay-velkomstmattestil.

OptinMonster til avancerede pop-up-indstillinger

Så hvordan bruger du alle disse tip til faktisk at oprette og implementere fantastiske optins, der ikke resulterer i en Google-straf? Eller undrer du dig over, hvordan du bruger pop-ups med WordPress specifikt? Vi anbefaler OptinMonster. Denne kraftfulde blygenerator tilbyder masser af optin og funktioner til fuldt ud at tilpasse dine pop-ups, velkomstmåtter, skub i optins, indholdsskabe, brugerdefinerede tilbud og mere. Det bedste af alt er det nemt at bruge og implementere med WordPress.

OptinMonster gennemgangs- og installationsvejledning

Du kan læse vores OptinMonster-gennemgang for at se flere skærmbilleder og en fuld gåtur selvom du kommer i gang, men for at opsummere gør OptinMonster det så nemt at oprette, tilpasse og administrere dine egne optins og pop-ups til WordPress.

OptinMonster Optin-tilpasninger

Faktisk oprettelse af optin sker på deres websted, hvor du kan bruge træk og slip-builder, indbyggede stylingindstillinger (skønt de understøtter tilpassede CSS), mobile indstillinger, tilpassede effekter og kampagneindstillinger til at designe dine pop-ups. Du kan også vælge fra generelle timingindstillinger såvel som mere avanceret exit-intention, rulle trigger, inaktivitet, planlægning og mere. Dette er ud over muligheden for at målrette mod specifikke brugere baseret på henvisninger, geolocation, enhed eller endda cookies til personaliserede kampagner.

Installer OptinMonster-pluginet

Når din optin er klar, skal du blot installere deres plugin, oprette forbindelse til din OptinMonster-konto og vælge de optins, du gerne vil aktivere. Og selvom der er masser af andre gode funktioner, vi kan nævne, er den sidste, vi vil berøre, den indbyggede analyse. Du kan hurtigt se med et øjeblik, hvilke pop-ups og optins der konverteres, testændringer med A / B split-test og spore ydeevne fra dit dashboard.

Så hvis du er interesseret i at tilføje pop-ups til dit websted, og du vil være sikker på at undgå Google-sanktioner, tilbyder OptinMonster alle de funktioner og muligheder, du muligvis vil have.

For at opsummere

Pop-ups og andre mellemrum har meget at gøre for dem. Intet griber rigtig en læsers opmærksomhed som en pop-up, men mange brugere og Google-bots tager ikke venligt imod dem. Hvis du har bemærket en stigning i afvisningsfrekvensen på dit websted efter januar i år, kan dine pop-ups være en mulig årsag til det.

Yderligere, som på tidspunktet for skrivningen af ​​dette indlæg, Google har annonceret at Chrome fra den 15. februar 2018 begynder at blokere annoncer, der ikke er klaget over standarderne indstillet af Koalition for bedre annoncer, som Google er medlem af. Disse standarder dækker både desktop og mobile oplevelser. Eksempler på sådanne reklamer er pop-up-annoncer, store klistrede annoncer og annoncer, der uventet spiller lyd. Fremover skal websteder også kontrollere, om deres pop op-vinduer er i overensstemmelse med standarderne, der er fastsat af koalitionen for bedre annoncer også.

Hvis du har andre spørgsmål eller flere tip til at tilføje, hvordan du bruger pop-ups, så lad os en besked i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map